left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

248 Pagini V « < 36 37 38 39 40 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 4, Clublul Weight Watchers seperator Optiuni V right
Pisik
mesaj 01-11-2006, 11:26 AM
Mesaj #556

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.513
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine
Sex: Feminin

Ady, nu te stresa daca nu gasesti neaparat ce scriem noi aici; paine neagra gasesti sigur chiar daca nu e nu stiu ce marca vezi pe forum, branza de vaci se gaseste peste tot, degresata, nu trebuie sa fie neaparat quark, apoi nu e pbligatoriu sa papi numai chestii degresate, noi facem asa pt ca daca papam numai chestii degresate putem manca mai mult; Monic insa zicea ca prefera sa pape ceva bun si putin decat mai mult si cu mai putine pcte; acum depinde de tine: poti papa de 2,5p o felie de cascaval sau un pachet intreg de branza de vaci....zic bine, fetele?

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ALICE
mesaj 01-11-2006, 11:28 AM
Mesaj #557

Koala

Raspunsuri: 2.414
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Muuult mai bine

Foarte bine, Pisik!
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 01-11-2006, 11:37 AM
Mesaj #558

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Buna ,fetele !!

Himere..insanatosire grabnica tie si Biei !! Si eu zic ca ar trebui sa ai o discutie cu sotul tau.
Geo ... bataita.gif bataita.gif bataita.gif
Raluk...bafta azi cu dulciurile .Nu conteaza la ce ora mananci seara Sotul meu lucreaza in ture si a mancat si la ora 12 noaptea si tot a slabit bine.Am vazut ca esti din Arad..frumos oras.Eu am neamuri in Sebis.
Pisik...asteptam schimbarea prefixului .Felicitari pentru abtinerea de la dulciuri !!!
Deea...frumos avatar ! Multumim pentru vestile despre Otilici.
Otilici...sa ai o nastere usoara si sa-ti tii cat mai repede puiul in brate.
Dana...distractie placuta azi cu babuinul .Ce sarbatoare e la voi ca are liber ?

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 01-11-2006, 11:41 AM
Mesaj #559

Taz

hai sa va incui nu o problema: eu am inceput luni WW de la o greutate care incepe cu 7 blush.gif Astazi cantarul imi arata tot cu 7, dar f aproape de 6; daca reusesc sa il tin asa inca cateva zile si sa scada sub 7, ce fac daca nu s-a terminat saptamana? calculez 20 sau 19p? eu ma gandeam sa las toata sapt asta cu 20 ca probabil vor mai fi oscilatii, ca astept si rusii si sa incep de luni cu 19 sau sa las primele zile cu 20 si de cand scade la prefixul cu 6 sa pun cate 19. mai intelegeti ceva? ca eu nu wacko.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 01-11-2006, 11:42 AM
Mesaj #560

Iepuras

Raspunsuri: 1.687
Membrul Nr.: 79

Multumesc Dany! hug.gif

Himere multa sanatate tie si Biei!!!! Despre sot....iti propun sa ai o discutie serioasa cu el ...daca nu, ma ofer sa-ti trimit o tigaie sa-i dai una dupa ceafa sa-si bage mintile in cap! pupic.gif

Acest mesaj a fost editat de Deea: 01-11-2006, 11:42 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
Monic
mesaj 01-11-2006, 11:47 AM
Mesaj #561

Iepuras

Raspunsuri: 1.658
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

CITAT(himere2005 @ 01-11-2006, 08:30 AM) *

emi, eu nu fac foarte des chestii din astea, ca nu sunt genul care sa piarda 100 de ani in bucatarie, plus ca ar insemna sa am si multe tentatii la indemina. ieri cu greu m-am abtinut sa nu fur dintr-un mormint blum.gif am luat azi dimineata jumatate de parcela lol.gif sa-mi creasca glicemia

urmatoarele "ornamente" vor fi de ziua biei, de craciun si revelion. ok?

Himere, sa inteleg ca te-ai facut satanista? lol.gif profanezi morminte? )).gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
bebeingeras
mesaj 01-11-2006, 11:48 AM
Mesaj #562

Pestisor
**

Raspunsuri: 110
Inscris: 11-08-2006
Membrul Nr.: 109
Dispozitie: ca de obicei...............

CITAT(Deea @ 01-11-2006, 01:15 PM) *

CITAT(bebeingeras @ 01-11-2006, 01:13 PM) *

cerd ca numaratul asta imi da atata energie, parca n-as fi eu yahoo.gif
azi am baut o cafea, cu 2 feliute de toast cu branza fitness si gem, la pranz am facut orez cu ciupercute si morcovi
iar deseara cred ca voi manca putin ton cu lamaie
ca gustare un mar, un baton de orez expandat cu miere si unu sau doua pahare de pepsi cheer.gif
sunt bucuroasa ca reusesc, fiindca am mai incercat diete diverse, dar nu le-am terminat pt. ca sunt ffffffff pofticioasa
cred ca si elanul vostru m-a motivat si m-a convins pupic.gif pupic.gif

ne bucuram ca-ti place ww smile.gif

incearca totusi sa inlocuiesti pepsi cu altceva, mai bine bei niste ceai, iti mananca puncte aiurea...mai bine le pastrezi pt. we si te delectezi atunci cu pepsi si alte bunatati.

mersi mult de sfat nici eu nu prea eram convinsa de pepsi asa ca o sa revin la ceai
apropo eu consum ca ajutator in regim ceai verde de slabit antiadipos si e super eficient nu retii nimic in organism
asa ca aveti grija cand il beti daca vreti ca va scoate imediat afara wink1.gif si mie imi mai taia pofta de mancare niste pastile cu otet de mere 3/zi inaint5e de masa si te ridicai de la masa fara sa vrei ca nu iti mai era foame

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
ady_raluk
mesaj 01-11-2006, 11:50 AM
Mesaj #563

Ciocanitoare

Raspunsuri: 409
Inscris: 31-10-2006
Membrul Nr.: 152
Dispozitie: chef de duca....

deci, sa va zic: 2 felii paine normala, unt 2 lingurite , pana aiaci stiu ca sunt 5 puncte
acum incepe dilema: am luat parizer de pui. pe asta il punctez ca si pe salamul de pui?
ca mor de foame si nush daca sa il pun pe felia de paine sau nu smile.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 01-11-2006, 11:50 AM
Mesaj #564

Iepuras

Raspunsuri: 1.979
Membrul Nr.: 80

buna fetelor!

am avut azi la treaba asa de cu noaptea, ca abia am reusit sa citesc ce-ati mai scris...
himere, sanatate tie si biei, sa va faceti bine! poate nu e rau, dupa ce va refaceti sa faceti si un vaccin antigripal...
pisik, bravo pentru ambitia de ieri si bafta si pentru azi! eu ma gandeam ca poate numeri 20 de puncte in zilele in care ai prefixul 7 si 19 cand treci la 6, ca nu cred ca vor mai fi multe zile cu 7...
ady, spor la prajiturit pentru copii. tu sa nu faci ca ei! stiu cum e cu cei care nu te prea sustin, dar dintr-o data observa ca ai slabit si ca parca arati mai bine...
geo, te sustinem toate sa nu renunti la ambitie. si eu cand mai primesc complimente parca m-as mai lasa un pic balta, dar ma urc pe cantar si ma potolesc urgent.
bubbles, drum bun acasa (asta fin'ca nu stiu cand mai intru azi), sa nu mananci multe ingrasacioase, ca te asteptam cu jordita...

--------------------
+Quote Post
bebeingeras
mesaj 01-11-2006, 11:52 AM
Mesaj #565

Pestisor
**

Raspunsuri: 110
Inscris: 11-08-2006
Membrul Nr.: 109
Dispozitie: ca de obicei...............

auziti fetele e careva de meserie profa? (si de limba straina)? sa impartasim impresiile din aceasta meserie?
blushing.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 01-11-2006, 12:01 PM
Mesaj #566

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

CITAT(ady_raluk @ 01-11-2006, 01:50 PM) *

deci, sa va zic: 2 felii paine normala, unt 2 lingurite , pana aiaci stiu ca sunt 5 puncte
acum incepe dilema: am luat parizer de pui. pe asta il punctez ca si pe salamul de pui?
ca mor de foame si nush daca sa il pun pe felia de paine sau nu smile.gif

Parizer, Cremwurst, polonez 26.0 lipide 295 kcal, deci 7.8p/100g
O felie de paine are 1p/bucata (aprox 20g)
Untul, daca e 65% are 18p/100g grin.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Pisik
mesaj 01-11-2006, 12:06 PM
Mesaj #567

Taz

CITAT(bebeingeras @ 01-11-2006, 01:48 PM) *

mersi mult de sfat nici eu nu prea eram convinsa de pepsi asa ca o sa revin la ceai
apropo eu consum ca ajutator in regim ceai verde de slabit antiadipos si e super eficient nu retii nimic in organism
asa ca aveti grija cand il beti daca vreti ca va scoate imediat afara wink1.gif si mie imi mai taia pofta de mancare niste pastile cu otet de mere 3/zi inaint5e de masa si te ridicai de la masa fara sa vrei ca nu iti mai era foame

si eu am incercat ceaiul antiadipos dar imi da niste deranjamente nasoale la stomac, cu crampe dureroase si balonari si am renuntat la el pt moment; oricum, regimul, de fapt mancatul echilibrat e cheia, nici un ceai si nici o pastila nu ajuta altfel; iti spun eu, pt ca in perioada asta nebuna in care m-am ingrasat am incercat toate ceaiurile si pasilele posibile si tot m-am ingrasat, nu numai ca nu am slabit, pt ca am mancat...

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 01-11-2006, 12:06 PM
Mesaj #568

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Membrul Nr.: 87

CITAT(Pisik @ 01-11-2006, 10:41 AM) *

hai sa va incui nu o problema: eu am inceput luni WW de la o greutate care incepe cu 7 blush.gif Astazi cantarul imi arata tot cu 7, dar f aproape de 6; daca reusesc sa il tin asa inca cateva zile si sa scada sub 7, ce fac daca nu s-a terminat saptamana? calculez 20 sau 19p? eu ma gandeam sa las toata sapt asta cu 20 ca probabil vor mai fi oscilatii, ca astept si rusii si sa incep de luni cu 19 sau sa las primele zile cu 20 si de cand scade la prefixul cu 6 sa pun cate 19. mai intelegeti ceva? ca eu nu wacko.gif

Eu zic sa ramai saptamana asta cu 20 si de saptamana viitoare -daca ramane 6-le in fata - sa incepi cu 19 P.Asa stiu eu...

Sa vedem ce zic Miha si Dana.

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 01-11-2006, 12:09 PM
Mesaj #569

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

CITAT(danyhoney @ 01-11-2006, 02:06 PM) *

Sa vedem ce zic Miha si Dana.

De acord cu tine si Nusa

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
still_me
mesaj 01-11-2006, 12:22 PM
Mesaj #570

Ciocanitoare

Raspunsuri: 466
Inscris: 14-08-2006
Membrul Nr.: 113

sar'na pentru bataita.gif .. sper sa-mi revina ambitia
ady .. da eu am slabit in curs de 1 an ..dar nu constant , adica am mai luat 2-3kg de sarbatori .. le-am dar jos is uite asa ....
otilici , nastere usoara .... il face pe bb scorpion .. mandrete de bebelus

--------------------
Imagine
+Quote Post

248 Pagini V « < 36 37 38 39 40 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 03:30 AM