![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
01-11-2006, 03:39 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
ady, intrebai de mere, nu stiu daca ti-a raspuns cineva; 3 mere = 0p; 3 fructe sunt gratis, ce depasesti (de exemplu 4 mere, 5 mere, etc.), indiferent cu cat, punctezi 1p pt tot (indiferent ca sunt fructe, legume sau de amandoua) unele fete nu puncteaza; eu ieri si luni am punctat, azi nu punctez ca sa imi ramana pt diseara la restaurant
Offf, iar am durerile alea naspa de stomac, am luat deja 2 no-spa, nici macar nu stiu ce imi face asa rau, oare merele? vreau sa va marturisesc ceva...va iubesc pe toate fiindca daca nu erati voi nici acum nu cred ca reuseam sa ma apuc de regim si sa dau atatea kg jos...va multumesc ca existati bubbles, tu in cat timp ai slabit 14,5kg, ca nu mai stiu? -------------------- |
| ina_ceva |
01-11-2006, 03:40 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Iar la dulceatza, revin asupra celor spuse mai devreme; gemul meu de caise de la arovit are 0.1p la 5 gr(o lgt), dulceatza se poate sa aiba mai mult, cred ca poti puncta 2lgt cu 0.5p.
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bubbles |
01-11-2006, 03:43 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
pisik s`ar putea ca de la mere ca de obicei fermenteaza in stomac si provoaca multa aciditate k asa mai pateam si eu
care din voi stie ceva despre vise...aseara am visat ca eram cu mama si k imi luam rokia de mireasa si k pan la urma mi`am luat una cre nu prea imi placea...si k sa va faceti o idee de care rokie as vrea...daca ati vazut dumijnik park nunta celor de la buc la tablou de nunta...tipa roscata cu tipul grizonat...o rokita ca a ei as vrea pisik eu mai in serios din februarie-martie m`am apucat ina..am uitat sa iti zic ca mie cantarul imi arata azi dimineta 61.8 kg -------------------- |
| Tulip |
01-11-2006, 03:45 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
nu ma ajutati si pe mine?de ce-i asa mare diferenta intre carnea(125gr..2P) de vaca si cea de vitel(140gr..4.5P)?
-------------------- |
| ady_raluk |
01-11-2006, 03:49 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 409 Inscris: 31-10-2006 Membrul Nr.: 152 Dispozitie: chef de duca.... Sex: Feminin |
bubbles, referitor la visul tau: din ceea ce stiu eu de pe la bunica mea, cand te visezi mireasa se zice ca ti-a murit moartea....sper sa nu iti stric cheful acuma...oricum , e bine...nu e rau
-------------------- |
| Tulip |
01-11-2006, 03:50 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Bubbles,parerea mea ca te preocupa mult gandul ca vei fi mireasa....te gandesti la rochii&stuff....si normal sa visezi asa ceva
-------------------- |
| ady_raluk |
01-11-2006, 03:53 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 409 Inscris: 31-10-2006 Membrul Nr.: 152 Dispozitie: chef de duca.... Sex: Feminin |
tulip ma tot uit la poza fetitei tale ..cat poate fi de frumoasa...offf....sa sti ca adaca reusesc si eu intr-un final sa raman gravida (al 2-lea copil) ...o sa ma mir tot timpul pe fetita ta...ca zice ca daca cat esti gravida te miri mult pe cineva, bebe va semana pe cel pe care te-ai mirat
te-as ajuta eu cu problema ta....dar sunt abia la inceput si inca habar nu am...... -------------------- |
| Pisik |
01-11-2006, 03:54 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Bubbles,parerea mea ca te preocupa mult gandul ca vei fi mireasa....te gandesti la rochii&stuff....si normal sa visezi asa ceva Ca deobicei, eu raman in urma...habar nu aveam ca Bubbles va fi mireasa...Felicitari!!! Da-mi si mie cateva amanunte, ca tare frumoase sunt pregatirile, eu am ramas cu nostalgia... -------------------- |
| Tulip |
01-11-2006, 03:56 PM
|
Bubbles,parerea mea ca te preocupa mult gandul ca vei fi mireasa....te gandesti la rochii&stuff....si normal sa visezi asa ceva Ca deobicei, eu raman in urma...habar nu aveam ca Bubbles va fi mireasa...Felicitari!!! Da-mi si mie cateva amanunte, ca tare frumoase sunt pregatirile, eu am ramas cu nostalgia... sper ca nu am vorbit prostii...parca asa ziceai,Andrea,nu?ca la anu' va fi ceva -------------------- |
| bubbles |
01-11-2006, 04:10 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
tulip din cate stiu eu carnea de vitel e mia grasa decat cea de vita(vaca batrana)
pai pisik...noi la anu in august vrem sa ne luam stati sa vedeti ca el cik tb sa aiba f multi oameni ca ai lui au tot umblat la nunti...dar de la mine mia putini k ai mei au fost la nunti dar in craiova..eu ast sa treaca ca sa fac un bebe strumf apoi cat mai repede posibil Bubbles,parerea mea ca te preocupa mult gandul ca vei fi mireasa....te gandesti la rochii&stuff....si normal sa visezi asa ceva Ca deobicei, eu raman in urma...habar nu aveam ca Bubbles va fi mireasa...Felicitari!!! Da-mi si mie cateva amanunte, ca tare frumoase sunt pregatirile, eu am ramas cu nostalgia... sper ca nu am vorbit prostii...parca asa ziceai,Andrea,nu?ca la anu' va fi ceva tulip la anu avem 2 nunti..eu in august si uka in sep sau oct din cate am inteles eu -------------------- |
| Pisik |
01-11-2006, 04:10 PM
|
|
bubbles, felicitari! este superb, vei vedea, sa te implici ca nu vei regreta! nu lasa doar traditiile, amenajeaza tu in ce culori vrei, asorteaza totul, este o satisfactie imensa....
Of, hai ca ma apuca acuma... -------------------- |
| Ramo |
01-11-2006, 04:18 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Eu am cam plecat. Haide Steaua, diseara la meci, desi sper sa mai apuc sa intru pana atunci.
Deocamdata la 17 am o intalnire, scurta sper, si la 18 merg la sala. La 20 sper ca sunt acasa. V-am pupat pe toate in parte............ Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 01-11-2006, 04:19 PM -------------------- |
| bubbles |
01-11-2006, 04:26 PM
|
pai eu sper sa fie tot bine...sa dea domnul sa ajungem pana atunci si poate la anu pe vremea asta va anunt ca ast un bebel
-------------------- |
| Tulip |
01-11-2006, 04:47 PM
|
Am bagat tarta de mere in cuptor
-------------------- |
| Tulip |
01-11-2006, 04:58 PM
|
Monic....ai promis niste poze!!!!!!!!!!
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 03:00 AM |