![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
01-11-2006, 11:53 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Deea, sa fie sanatos baietelul finutei tale!!! Multumim de veste!!
credeam ca sunt singura care in we e mai cuminte ca in timpul saptamanii! Otilici, sa-ti traiasca baietzelul si sa creasca mare si sanatos!!! Mda, slab meci, mai ales a doua repriza... Noapte buna!!!! Va pupic!! Uka, irinush, va simtiti mai bine? -------------------- |
| uka |
02-11-2006, 02:10 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
eu ma simt din ce in ce maimrau.. dar e vina mea, k am uitat sa intru la farmacie si pana acum de 2 zile am luat numai 1 paracetamol...
maine dimineata direct nurofen scrie p mine, acum sunt la serviciu si cred k ma paste o febra mica dupa cum imi simt ochii... va pup fetele, nu stiu daca ne mai "vedem" pana sambata pe zi... felicitari otilici, sa fie sanatos si frumos si norocos in viata -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| emu |
02-11-2006, 06:42 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
bine v-am gasit, am reusit si eu sa intru azi, deja ma gandeam ca nu mai apuc decat maine, cel mai devreme, sa intru sa va salut
meniul meu pe azi: 2 cartofi copti 2p 3 lingurite smantana light 1.5p 2 lingurite ulei de masline 2p 200 gr vita slaba 3.3p salata cu dressing de mustar cu miere (a la emu:)) ) 0p 2 mere si 30gr zmeura 0p 2 fel paine 2p broccoli, muguri soia, zuchini facuti cu sos de soia 0p ------------------------------------------------------------- total ----------------------- 11p (raman la punctajul asta, ca am sarit ieri cu 7p peste max admis) dana, vin cu poze peste cateva zile (cu cold mountain si altele) de halloween a fost frumos, am avut cateva zeci de copii de ne-au batut la usa cu Trick or Treat, am zis sa nu fac glume chiar asa de inceput sa le raspund trick, ca n-aveam chef sa-mi aud injuraturi Cum e aici... politia e la apel toata noaptea de Halloween sa nu aibe probleme cu copiii; multi parinti isi duc proprii copii (si pe ai altora, dupa caz) la "colindat". Am fi vrut sa mergem la case bantuite, organizate pt strangere de fonduri in scop caritabil, dar n-a fost sa fie aici, cel putin noi n-am gasit si nici auzit de vre-una in zona. Pe zi am fost dupa una alta in oras, oamenii costumati in toate felurile in amiaza mare, cu masti sau machiaje care mai de care pe strada Unele familii, cu copii binenteles, dau petreceri de Halloween, cu tot felul de mancaruri si dulciuri, in spiritul sarbatorii Ca o concluzie am decis - eu pt amandoi - ca la anul sa ne luam costume si masti/machiaj pt ziua de 31 oct Otilici!!! sa-ti traiasca bebelusul ![]() Deea, ce bine, felicitari finutei , vorba ta, sa se mai echilibreze balanta Insanatosire grabnica fetelor bolnavioare!!! p.s. ce-mi place iconita aia cu bataita la fund eu il iau pe somn in brate v-am pupatsa aveti o saptamana placuta in continuare -------------------- |
| Ella79 |
02-11-2006, 07:56 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Neata fetele, poftiti la cafea!!!
Deea, am mers dupa punctajul tau la piinea feliata Silueta de la Vel Pitar.Oricum, stiu ca si mie mi-a dat tot asa cand am calculat. Acest mesaj a fost editat de Ella79: 02-11-2006, 07:58 AM -------------------- |
| nusarich |
02-11-2006, 08:23 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
neata neuroni!
felicitari otilici! felicitari si finutei tale (si finutului tau), deea! sa creasca mari si sanatosi, ca restul vine incet-incet! eu nu m-am uitat la meci, dar am o colega microbista tare si cand am citit ca a fost autogol.... naspa.... asta este,acum n-au ce sa mai faca. ma apuc de trebi, mai citesc intre timp. a, si pentru doritoare, am facut eu ceaiul... (pentru ca ella a facut cafeluta) -------------------- |
| ALICE |
02-11-2006, 08:27 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.414 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Neata!!!!!!!Am fost aseara la intanirea cu sefu',am cam mancat.Niste piept de pui gatit in 5 feluri:cu mac,susan,cred ca a avut multe puncte.Si m-am oprit desi vroiam un cupoi maaare de inghetata.Dar am rabdat.Azi ma pedepsesc cu mere,ananas,grepfruit si 2 felii paine.ATAT
Acest mesaj a fost editat de ALICE: 02-11-2006, 08:28 AM |
| Ella79 |
02-11-2006, 08:31 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Vai de capul meu ce somn imi e!!! M-as culca cu capul pe tastatura. Poate adorm pe birou azi.
-------------------- |
| daconst |
02-11-2006, 08:32 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Neatza buna!
La noi a nins deja,dar nu foarte tare...destul cit sa simt iarna. Otilici,felicitari !!!! Deea,felicitari pentru finut si multumim de veste! Ella,ma bucur ca ai ales dansul...sa vezi ce-o sa-ti placa.Eu tocmai ieri am mai tras o tura de dansuri din buric.Te simti super dupa...mai ales daca n-ai fost de mult la dicoteca,cum e cazul meu. Emu,multumim de povestiri si pacat ca nu ai facut si poze la copii costumati...iar daca erau si ziua pe strada asa mascati,cred ca erau haiosi tare.Superrr! Himere,unde esti?Hai la apel. Monic,sper ca azi ne saluti macar...sa nu mai zic de pozele sexoase pe care le asteptam. Frumos meci aseara,fetele...pacat de autogol,dar am avut si noroc la ocaziile lor si eu zic ca 1-0 tot ne-ar fi dat.Asa a picat nacazul pe Banel. Acest mesaj a fost editat de daconst: 02-11-2006, 08:33 AM -------------------- |
| bubbles |
02-11-2006, 08:32 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
felicitari otilici
fetele eu ma preg sa plec acasa -------------------- |
| ina_ceva |
02-11-2006, 08:36 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza!!
Ai grija ce papi acasa, andreea!Mamele astea... -------------------- |
| ina_ceva |
02-11-2006, 08:41 AM
|
Bravo, alice; in locul tau eu nu as fi putut renuntaza la inghetata
Ella, nu ai baut inca cafea? Sau ti se face somn si dupa ce bei? Ca o concluzie am decis - eu pt amandoi - ca la anul sa ne luam costume si masti/machiaj pt ziua de 31 oct Nu se strica daca ii iei cu 2, 3 zile mai devreme si-i scobesti; doar se usuca. Somnic usor!! Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 02-11-2006, 08:43 AM -------------------- |
| Tulip |
02-11-2006, 08:48 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Neata!
Ella,si mie mi-e somn de mooor....bag cafea in mine dar parca nu-si face efectul Emu -------------------- |
| ina_ceva |
02-11-2006, 08:50 AM
|
In avion pilotul catre copilot:
- Motorul din dreapta merge? - Mergeee! sosi raspunsul prompt. - Motorul din stanga merge? - Merge si mai bine, tocmai ne depaseste! Doua blonde mergeau pe strada. La un moment dat una dintre ele ii zice celeilalte: - Ala nu e fostul tau prieten? - Ba da. - Fa-i cu mana. - Nu, las sa-si faca singur. -------------------- |
| Pisik |
02-11-2006, 09:03 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza fetele!
Felicitari otilici pt bebe! Si tie Deea pt finut! Sa traiasca sa fie sanatosi! Alice, bravo pt abtinere! Eu am fost aseara la restaurant si am fost relativ moderata: 1 si 1/2 covrigel cu mac (oferiti din partea casei, muream de foame ca am ajuns inaintea tuturor si ne-am repezit in ei) - 1,5p salata cu pui - 1p (pt pui, cateva cuburi) focaccia A, si am mai luat o gura super mica de papanas de la iubi, dar am zis ca se acopera din rotunjirile in plus, ca a fost efectiv un sfert de furculita In total ieri am depasit cu 1p, dar aveam vreo 3 economie; sa vedem azi la belgian cum ma scot. Auziti, daca am papat aproape 3 lingurite de miere dimineata pot sa le pun 0,5, ca una o cosider gratis, nu? Pupici! O zi frumoasa! a, azi dimineata arata mai mult ca ieri cantarul, dar il ignor, ca trebuie sa vina si rusii si probabil a fost si de la paine din ultimele zile (am papat cam multa) -------------------- |
| Tulip |
02-11-2006, 09:05 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Pisik,bravo!!!!!
Eu la miere punctez asa:1 lingurita gratis,restul 0.5P/lingurita! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 03:48 AM |