left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

248 Pagini V « < 53 54 55 56 57 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 4, Clublul Weight Watchers seperator Optiuni V right
Pisik
mesaj 02-11-2006, 09:21 PM
Mesaj #811

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.513
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine
Sex: Feminin

CITAT(antonia05 @ 02-11-2006, 10:53 PM) *

Am facut un tratament facial pt ten uscat fara probleme cu produse de la HOLY LAND.Un tratament mai mult pt intretinere.
Prousele de la Holy Land sunt produse din Israel si sunt profesionle.Se gasesc numai in saloane si n scolile de cometica , ce lucreaza cu aceste produse.

Scoala unde fac eu se numeste FANCY.Cea are aceasta scoala se numeste DIANA GULAN.Scoala este chiar la FOISORUL DE FOC,str.Iancu Cavaler de Flondor nr.7.

Pupici tuturor!!!Ma pregatesc sa ma uit la POP STAR pe PRO7.Pa,pa!!O seara minunata va doresc !! floare.gif

Multumesc pt raspunsul referitor la covrig.Deci am mancat 6 puncte dimineatza+2p lapte cu ness.Deci dimineatza 8p. AAA!Si am mancat si un palmier.Cate puncte face ala??Nu ma speriatzi!!!!! doh.gif

nu, e alta profesoara atunci.
palmierul e foetaj din cate stiu eu, eu zic vreo 6p

nu te cert. dar ai papat cam aiurea

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 02-11-2006, 09:38 PM
Mesaj #812

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

CITAT(daconst @ 02-11-2006, 05:01 PM) *

Azi e ziua de mancat paste la toata lumea...eu am mancat paste cu quark. blum.gif

Dany,cum mai esti?Cu ce-ti mai umpli timpul?A nins la voi?
Vroiam sa te intreb ce serviciu de telefonie folosesti?Ca noi ne schimbam acum DSL-provider-ul si nu stiu ce sa alegem.Poate ai vreo idee mai buna. sad.gif

Dana...noi suntem la VERSATEL si platim 49,99 € luna pentru : DSL,flatrate si convorbiri gratuite pe teritoriul Germaniei. Sper ca ti-am dat o idee. Noi suntem multumiti.Internet non stop si pe mine ma bucura acele convorbiri moca in Germania...pot sta ore intregi la telefon si nu platesc nimic.Voi ce aveti acum ?

Eu ma simt....la fel. Azi a sunat pentru prima data una dintre colegele mele .Habar nu avea ce e cu mine,a intrebat in magazin si sefa i-a spus ca trebuie sa ma intrebe pe mine daca vrea sa stie ce s-a intamplat....A ramas si ea blocata.

Timpul mi-l umplu cu alergatul de nebuna prin casa ....nu prea reusesc sa fac mare lucru....nu ma atrage nimic.

Ieri au dat si la noi cativa fulgi...dar atat.Noi,fiind la mare ,nu prea avem noroc de zapada multa,din pacate.

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 02-11-2006, 09:51 PM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Ramo
mesaj 02-11-2006, 09:40 PM
Mesaj #813

Jaguar

Raspunsuri: 6.008
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

Sa postez si eu meniul pe ziua de azi.....
- 4 wasa - 2;
- 160 gr La Dorna - 2.9;
- 170 gr sunca - 4.3;
- 1 zuzu - 1;
- 1 toast - 1;
- 1 ou - 2;
- 1 Campofrio - 1.6;
- 120 gr grisine - 2.2;
- fructe+legume - 1.
Total - 18 din 21 cheer.gif
M-am abatut putin de la regimul meu, ca m-a durut putin stomacul si am mancat grisine. Dar, tot sunt in puncte asa ca nu imi pare rau...........

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 02-11-2006, 09:45 PM
Mesaj #814

Yeti

Ella...la viitoarea intalnire a neuronilor o iei pe Danutella de mana si faceti o demonstratie de dans ,nu ? Spor la distrugerea mitului Shakira smile.gif
Emi...tare faine obiceiurile de Halloween de la voi .

Imi parea rau ca nu mai retin ce s-a mai scris pe aici azi.....

Miha...bafta la consultatie !! Sigur va fii totul ok.
+Quote Post
dany
mesaj 02-11-2006, 10:03 PM
Mesaj #815

Yeti

Mi-am adus aminte ca vroiam sa va spun ceva in legatura cu punctarea alimentelor ,sau mai precis cu rotunjirea :
-daca aveti un punctaj de 1,25 P , de exemplu, puneti 1 P !!!
-daca veti 1,26 ...puneti 1,5 P !!!
- la fel cu 1,75 ...= 1,5 P
- 1,76...= 2 P

Deci daca aveti ceva de 1,8 P ...e automat 2 p !!!!! Se ia punctajul pe aliment !!!

Sper ca nu v-am dat o veste proasta si ca ati inteles ce am vrut sa spun ...asa sunt regulile !!!! Cel putin asa am eu in cartea WW. Cred ca am mai spus asta candva...

Ramo...suna bine ce ai papat azi...daca ai fii tinut strict WW te-as fii luat la intrebari in legatura cu ratia de grasimi bune ...Asa,ai scapat. smile.gif
+Quote Post
Ramo
mesaj 02-11-2006, 10:12 PM
Mesaj #816

Jaguar

Danyhoney, eu din pacate nici atunci cand tin strict WW nu consum grasimi bune. M-am obisnuit cu un anumit gen de alimentatie si nu am curaj sa introduc si altceva........

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 02-11-2006, 10:21 PM
Mesaj #817

Yeti

Inteleg,Ramo dar....e una din regulile de baza de la WW !! Am scris eu candva cele 6 reguli de baza ale WW. Ar cam trebui sa ne tinem de ele...Recunosc si eu ca nu ma prea tin de regula cu fructe...adica mananc doar 1 fruct pe zi...si asta nu in fiecare zi cum ar trebui...

Vin si eu cu o intrebare cam...ciudata...dar avand in vedere cate fete suntem aici...Tu in cat timp ai slabit acele kg ? Doar cu WW sau si cu alte diete ? Scuze dar....eu nu prea tin cont de cand e fiecare pe aici si cu cate kg a venit la inceput...
+Quote Post
dany
mesaj 02-11-2006, 10:29 PM
Mesaj #818

Yeti

Danutella....daca nu ai vazut filmul " The Green Mile " ..ceea ce mi se pare cu neputiinta....il poti vedea pe 16 noiembrie pe VOX .E un film excelent !!!!! Eu l-am vazut de vreo 5 ori cred...si l-as vedea inca de atatea ori.E trist dar super bun.Tocmai am vazut reclama la el si m-am gandit la tine.

Deea...ce mai face Alexia ??? ai reusit sa o feresti de "fornaitul" tau ? Un pup pentru ea...si pentru tine,normal.

M-a palit limbarnita la ora asta...scuze tuturor....
+Quote Post
Deea
mesaj 02-11-2006, 10:33 PM
Mesaj #819

Iepuras

Raspunsuri: 1.687
Membrul Nr.: 79

dany, multumesc pt. urari! Alexia e bine...nu prea vrea sa doarma seara ...inca n-are un prgram stabil asa ca de pe la 8 pana la 10 ne "certam" biggrin.gif Nu a racit si ea, din fericire!

si eu am mancat paste cu sos de rosii azi biggrin.gif

Acest mesaj a fost editat de Deea: 02-11-2006, 10:36 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 02-11-2006, 10:40 PM
Mesaj #820

Yeti

Inseamna ca a trecut timpul de cearta pe ziua de azi,nu ? Stai linistita ca isi va reveni ea cu somnul .Dar asta stii tu deja.

Toata lumea a fost cu paste azi ???? Doar eu cu ciorba de burta...comanda speciala de la Dirk( e innebunit dupa ea )....asa e cu femeile "casnice"....

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 02-11-2006, 10:43 PM
+Quote Post
Ramo
mesaj 02-11-2006, 10:44 PM
Mesaj #821

Jaguar

CITAT(danyhoney @ 02-11-2006, 11:21 PM) *

Inteleg,Ramo dar....e una din regulile de baza de la WW !! Am scris eu candva cele 6 reguli de baza ale WW. Ar cam trebui sa ne tinem de ele...Recunosc si eu ca nu ma prea tin de regula cu fructe...adica mananc doar 1 fruct pe zi...si asta nu in fiecare zi cum ar trebui...

Vin si eu cu o intrebare cam...ciudata...dar avand in vedere cate fete suntem aici...Tu in cat timp ai slabit acele kg ? Doar cu WW sau si cu alte diete ? Scuze dar....eu nu prea tin cont de cand e fiecare pe aici si cu cate kg a venit la inceput...

Eu am slabit in 6 luni 18 kg. In 2003. De atunci nu mai slabeam cu nimik, iar acum ca tin WW si merg la sala....se pare ca da randament.

CITAT(danyhoney @ 02-11-2006, 11:40 PM) *

Inseamna ca a trecut timpul de cearta pe ziua de azi,nu ? Stai linistita ca isi va reveni ea cu somnul .Dar asta stii tu deja.

Toata lumea a fost cu paste azi ???? Doar eu cu ciorba de burta...comanda speciala de la Dirk( e innebunit dupa ea )....asa e cu femeile "casnice"....

Chiar sunt curioasa, cate puncte are o ciorba de burta?

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 02-11-2006, 10:44 PM
Mesaj #822

Taz

Raspunsuri: 3.513
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Surpriza!!!
Pozele din Egipt, da, ati ghicit biggrin.gif
http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...333204460#page1

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 02-11-2006, 10:52 PM
Mesaj #823

Yeti

CITAT(ramonavlas @ 02-11-2006, 09:44 PM) *

CITAT(danyhoney @ 02-11-2006, 11:21 PM) *

Eu am slabit in 6 luni 18 kg. In 2003. De atunci nu mai slabeam cu nimik, iar acum ca tin WW si merg la sala....se pare ca da randament.

CITAT(danyhoney @ 02-11-2006, 11:40 PM) *

Chiar sunt curioasa, cate puncte are o ciorba de burta?

HABAR NU AM !!!!!!!!!!!!!! Nu gasesc nicaieri punctajul pentru carne( nemtii arunca burta sau o fac papa pentru catei/pisici ,asa ca nici cu fettrechner.de nu am noroc )...restul il pot puncta....Noroc ca saptamana asta are si Dirk pauza la numarat din cauza mea...nu ma simt in stare sa numar !!! De fapt...nu ma simt in stare sa fac nimic...Dar,va trece....sper cat mai repede....De fapt ,va trece in momentul in care imi voi gasi un alt job...ceea ce nu e prea usor aici...

CITAT(Pisik @ 02-11-2006, 09:44 PM) *

Surpriza!!!
Pozele din Egipt, da, ati ghicit biggrin.gif
http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...333204460#page1

Am plecat la vizionare ,Pisik !
+Quote Post
dany
mesaj 02-11-2006, 11:02 PM
Mesaj #824

Yeti

SUPERBE POZELE,Pisik !!!!!!! Chiar daca a trebuit sa-mi sucesc gatul de cateva ori.....Excelente !!!! Mi-au placut mult nr.16 , 40,44,50,51......de fapt TOATE !!!!!! Si tu arati super bine !!! sper sa ne ajute D-zeu sa ajungem si noi anul viitor acolo ,asa cum ne-am propus.....Dar daca nu imi voi gasi alt job...va fii mai greu.

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
irinush
mesaj 02-11-2006, 11:08 PM
Mesaj #825

Veverita

Raspunsuri: 743
Inscris: 12-08-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 112
Dispozitie: mor de cald, ca de obicei

va urez noapte buna; o sa ma bag la somn, ca nu mai pot; ne auzim maine; pupici!

Pisik, super pozele!

--------------------
re-start ww 08 ianuarie 2007:

Imagine

David la mare
+Quote Post

248 Pagini V « < 53 54 55 56 57 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 02:56 AM