![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
02-11-2006, 11:12 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Noapte buna ,Deea !!! Si ..noapte buna si vise dulci,Alexia !!!
Ramo...am gasit !!!!!!!!!!!!! Carne de vita,stomac,1 kg = 20 P !!!!!! Nu stiu daca e chiar burta care o folosim noi la ciorba dar.... |
| dany |
03-11-2006, 12:25 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
va urez noapte buna; o sa ma bag la somn, ca nu mai pot; ne auzim maine; pupici! Pisik, super pozele! Noapte buna ,Irina !!! Sper sa te simti mult mai bine maine !!! Monic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te-am uitat !!! SCuzeeee !!! Excelente cizmele si ..de bluza ce sa zic ??? E sexy !! Am si eu cateva tricori de vara in genul ala. Ai grija sa nu racesti daca stai prea mult cu umerii goi !!!!! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
03-11-2006, 12:32 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Superbe pozele, pisik! Ai baut cumva apa plata cu lamaie sau mi s-a parut mie?
Somnic usor, neuronasi!!! -------------------- |
| dany |
03-11-2006, 12:53 AM
|
Somn usor ,Ina !!
|
| dany |
03-11-2006, 01:10 AM
|
Am mai uitat ceva :Raluca ...tu ai toate materialele WW de care ai nevoie ?????
|
| dany |
03-11-2006, 01:46 AM
|
Inca mai sunt pe aici si......am ramas blocata ( fiind in bucatarie la taiat 1 mar in bucatele mici...m-am si taiat zdravan de la socul primit !!!! ).Nu e gluma.Cum ,Doamne Iarta-ma,poate Mihaela Tatu face o emisiune cu fostii parteneri ai lui Teo ?????????? E prima data cand ii vad.....(nu prea am avut timp sau chef de TV.)si...am ramas blocata !!!!! Sincer . Nu "merg" impreuna sau cum spune neamtul : die passen nie im leben zusammen !!!!!! Ce tampenie de emisiune !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Parerea mea e ca ,atunci cand lucrau cu Teo,si Edy si Tanta erau mult mai naturali......Acum...pauza .Offff,ce dezgustata sunt !!!! Sper sa nu deranjez pe nimeni dar....asta e parerea mea !!! Daca tot se vorbeste despre orice subiect pe aici....m-am bagat si eu cu asta.
Si...cine e acea pustoaica care se baga in seama pe acolo ?????????? Si...din cate am inteles...Edy si-a adus sotia in emisiune si...canta ( adica "rapaieste") si el.....Doamne !!!! Teooooo,unde esti ??? |
| emu |
03-11-2006, 04:21 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
am vazut ca ai gasit deja punctajul pt burta de vita, asa gasisem si eu cu 2p/100 de grame, am intrat repede sa spun... si cand colo, ai fost mai rapida Pisik acum ma uit si eu la pozele tale, mie mi se pare ca arati super bine... sfatul meu ar fi sa lasi stresul la o parte cat tii dieta... mai mult ca sigur se vor vedea rezultatele (unde anume ar trebui, nu-mi dau seama inca Special pt May, daca nu a gasit-o ea deja Meniul meu pt azi, joi: 1 ou fiert 2p 2 fel paine 2p 1 lingura guacamole 0.6 p 120 gr branza light 1.4p 1 fel sunca (transparenta, adaug eu) 0.3p 150 gr meat loaf 4p piure cartofi 3p 1.5 pahar apple cider 3p 1 lingura boabe porumb din salata 0.5p --------------------------------------------- total ---------------------------- 17p somn usor fetelor -------------------- |
| himere2005 |
03-11-2006, 07:53 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
va salut frumoaselor
sa vedem cine ghiceste de ce nu am intrat pe site? si inca 2 zile? poate oare raceala sa alunge cheful de vorba al himerei?hmmmmmmmm...nu prea cred, deci....calculatorul...s-a busit...azi am intrat, dupa ce am facut o investitie in el de numai 6 milioane jumatate pisik, arati fenomenal, poate o idee la picioare, eu stiu vreo 3-4 kg si in rest muuult sport ar trebui. si la mine e exact la fel ca la tine. noi o sa slabim, dar carnea tot nu o sa se aseze perfect. ne luam de minuta amindoua si facem sport seara? imi place de asemeni cum te imbraci. ma asteptam sa aveti poze dinauntrul piramidei, sfinx ceva? imi place si soarele.... monic, si eu mi-as dori o astfel de bluza, dar pentru primavara. acum prefer sa stau la caldurica miha, bafta multa!! dany, tot raul inspre bine, ai sa vezi, trebuie sa se intimple ceva bun sa compenseze. poate un job si mai bun. daca il gasesti, faci cinste cu un bilet in egipt, din ala ieftin alice, nici o sansa sa vedem poze? otilici, te asteptam cu drag si cu povesti din maternitate ella, bravo pentru ambitie. in ce priveste gatitul,in curind vin sa cer sfaturi deea, irinush, sanatate! antonia, vreau sa mai vad poze cu baietelul tau! poate ne mai povestesti cum e dupa 1 an de zile continui mai tirziu -------------------- ![]() |
| Ella79 |
03-11-2006, 08:01 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
neataaaaaaa azi e vineri
-------------------- |
| nusarich |
03-11-2006, 08:05 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
neata neuroni!
am aparut si eu de pe la 7.30 la serviciu. va dati seama la ce ora am plecat de acasa daca fac o ora pana aici... ma apuc de treaba, mai citesc ce mais crieti... pisik, superbe pozele! mi-am cam bagat unghiuta in gat, ca eu nu stiu daca voi ajunge vreodata sa vad asa fumuseti... iar voi aratati super! ca de obicei de altfel. -------------------- |
| himere2005 |
03-11-2006, 08:56 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
nusarich, trebuie sa crezi ca o sa ajungi si tu acolo...daca iti doresti foarte mult, eu zic ca se poate, doar esti tinara, draga mea
e cam liniste pe aici, cred ca toata lumea se uita la pozele lui pisik inca ma doare capul din cauza racelii. aseara m-am culcat mai devreme de 9 am dormit mult, dar la 5 cind m-a trezit fata tot durere de cap aveam. hai sa fim vesele azi, da? -------------------- ![]() |
| ady_raluk |
03-11-2006, 09:01 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 409 Inscris: 31-10-2006 Membrul Nr.: 152 Dispozitie: chef de duca.... Sex: Feminin |
buna dimineata tuturor! sunt din ce in ce mai fericita ca v-am gasit
-------------------- |
| Ramo |
03-11-2006, 09:02 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Buna dimineata.
La noi a venit iarna, a nins toata noaptea. Asa e de alb si de frumos afara.......... -------------------- |
| himere2005 |
03-11-2006, 09:07 AM
|
nu ne faci si noua o poza ramona? cu zapada?
eu mi-am pus o imagine cu palmierii si pisik pe desktop -------------------- ![]() |
| ALICE |
03-11-2006, 09:12 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.414 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
buna dimineata tuturor! sunt din ce in ce mai fericita ca v-am gasit Bravo.....Eu nu reusesc sa duc la capat saptamana asta. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 03:44 AM |