![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ady_raluk |
03-11-2006, 09:13 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 409 Inscris: 31-10-2006 Membrul Nr.: 152 Dispozitie: chef de duca.... Sex: Feminin |
si la noi (arad) a nins pe rupte....doar ca nu s-a depus pe jos foarte multa........
-------------------- |
| Pisik |
03-11-2006, 09:17 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Superbe pozele, pisik! Ai baut cumva apa plata cu lamaie sau mi s-a parut mie? Somnic usor, neuronasi!!! E, nu chiar, am baut si f multa apa dar si cockailuri la greu Pisik acum ma uit si eu la pozele tale, mie mi se pare ca arati super bine... sfatul meu ar fi sa lasi stresul la o parte cat tii dieta... mai mult ca sigur se vor vedea rezultatele (unde anume ar trebui, nu-mi dau seama inca Emu, eram ceva mai slaba (cu vreo 5 kile) in pozele astea; faptul ca m-am relaxat brusc dupa nunta dar si all uinclusive-ul au contribuit la punerea rapida a acestor kg; dar acum incerc cu rabdare sa le dau jos pisik, arati fenomenal, poate o idee la picioare, eu stiu vreo 3-4 kg si in rest muuult sport ar trebui. si la mine e exact la fel ca la tine. noi o sa slabim, dar carnea tot nu o sa se aseze perfect. ne luam de minuta amindoua si facem sport seara? imi place de asemeni cum te imbraci. ma asteptam sa aveti poze dinauntrul piramidei, sfinx ceva? imi place si soarele.... dupa cum spuneam eram mai slaba cu ceva kg; dar intr-adevar problema e de cum sta carnea pe mine; nu mai vreau la 60, eram prea slaba; cred ca un 64 cu carnea bine asezata ar fi perfect; dar eu una sunt prea lenesa. Ma bati tu prima? -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ady_raluk |
03-11-2006, 09:17 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 409 Inscris: 31-10-2006 Membrul Nr.: 152 Dispozitie: chef de duca.... Sex: Feminin |
cum pot sa vad si eu pozele tale pisik???
-------------------- |
| Pisik |
03-11-2006, 09:20 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
cum pot sa vad si eu pozele tale pisik??? intri pe linkul asta - http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...333204460#page1 -------------------- |
| ina_ceva |
03-11-2006, 09:22 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza!!!
Himere, ti s-a simtit lipsa Alice, saptaman nu incepe neaparat de luni; eu zic sa nu renunti si sa vezi daca poti recupera cateva din zilele trecute( ca sa zic asa). Unde o fi daconst? -------------------- |
| ady_raluk |
03-11-2006, 09:26 AM
|
doamneeee...sunt superbe pozele, cred ca a fost un concediu superb, de vis...iar tu Esti o fruMoasa....vreau sa stiu ceva...toate sunteti asa slabe ca pisik???? ca eu sunt un piculet de FULGA!
-------------------- |
| Pisik |
03-11-2006, 09:27 AM
|
|
Asa, acum ca v-am raspuns la (aproape) toate, sa va spun si eu "buna dimineata"!
Eu sunt iar in fusta, doar ca cu cizme si ciorapi grosi de data asta. Diseara mergem la teatru cu nasii. La comedie dar nu retin piesa Ma doare mijlocul tare, cred ca fiindca tre sa vina rusii Azi incerc sa tin post, am papat toast cu miere si un pic de gem de dimineata; la pranz am salata cu cartofi si rosii, felii de grau expandat, 2 mere, o portocala si un baton de cereale; pt diseara o sa imi mai iau o banana sa pap cu grau inainte de teatru Pupici -------------------- |
| Ramo |
03-11-2006, 09:29 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
doamneeee...sunt superbe pozele, cred ca a fost un concediu superb, de vis...iar tu Esti o fruMoasa....vreau sa stiu ceva...toate sunteti asa slabe ca pisik???? ca eu sunt un piculet de FULGA! Stai linistita, mai sunt si eu pe aici. Uite cate kg am si uita-te si la poze daca vrei. Sunt deasupra ticker-ului. Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 03-11-2006, 09:45 AM -------------------- |
| Pisik |
03-11-2006, 09:29 AM
|
|
doamneeee...sunt superbe pozele, cred ca a fost un concediu superb, de vis...iar tu Esti o fruMoasa....vreau sa stiu ceva...toate sunteti asa slabe ca pisik???? ca eu sunt un piculet de FULGA! Mersi, dupa cum ziceam, eram mai slaba in pozele alea decat acum la peste 70, dar, imi revin repede. Uite si poze de la nunta, fetele le-au vazut http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...331971974#page1 - cununia civila http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...332067077#page1 - religioasa doamneeee...sunt superbe pozele, cred ca a fost un concediu superb, de vis...iar tu Esti o fruMoasa....vreau sa stiu ceva...toate sunteti asa slabe ca pisik???? ca eu sunt un piculet de FULGA! Stai linistita, mai sunt si eu pe aici. Uite cate kg am si uita-te si la poze daca vrei. Sunt sub ticker. Ramo, oricum la tine nu se vad -------------------- |
| nusarich |
03-11-2006, 09:30 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
fetelor, ninge la noi in otopeni, de numa! niste fulgi de-aia mari, de 5x5cm, o nebunie... e tare frumos cum ninge. daca n-ar fi plouat zilele trecute, s-ar fi asternut macar cativa cm astazi.
-------------------- |
| Deea |
03-11-2006, 09:32 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Am vizionat si eu pozele tale Pisik...super, super....iubi al tau la piramide arata ca un seic , eu zic sa-si schimbe meseria
aaa... Buna dimineata fetelor! Dany, domnisoara aia care se baga in seama pe acolo pe la Mihalea Tatu prin emisiune cica e foaaarrrttteee frumoasa, a fost una din finalistele de la miss playboy. Raluka daca ai rabdare poti sa te uiti la pozele noastre, unde vezi link-uri sub/deasupra tickerelor sau la mine de ex scrie "poze" -------------------- ![]() |
| Pisik |
03-11-2006, 09:37 AM
|
|
Am vizionat si eu pozele tale Pisik...super, super....iubi al tau la piramide arata ca un seic , eu zic sa-si schimbe meseria -------------------- |
| Ramo |
03-11-2006, 09:37 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Pisik, esti o scumpa. Mersi...... Poate ca nu se vad chiar toate....dar se vad...
-------------------- |
| Pisik |
03-11-2006, 09:38 AM
|
|
Dany, domnisoara aia care se baga in seama pe acolo pe la Mihalea Tatu prin emisiune cica e foaaarrrttteee frumoasa, a fost una din finalistele de la miss playboy. daaaa???? mie mi se pare oribila!are gura imensa si e scheletica si are fata de femeie rea. Parerea mea -------------------- |
| ady_raluk |
03-11-2006, 09:38 AM
|
DECI: PISIK, nu mai am cuvinte....imi place la nebunie costumasul de la cununie iar rochia de mireasa e superba
ramona, pot spune ca suntem pe acelasi calapod...sper ca nu te superi daca ti-am admirat un piculetz si sotzul sau prietenul...in fine....si tu ai marele noroc de a nu avea celulita chiar daca esti un piculet mai "tzapanutza" se zice pe la noi...adica nicidecum grasa am vazut de f multe ori pe starda fete slabe in fuste mini (vara), dar nu are rost sa va zic cum se vedea celulita pe picioare. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:38 AM |