![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
30-10-2006, 12:00 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Va invit in noua casuta a neuronilor pentru ca cea veche s-a aglomerat deja!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| himere2005 |
30-10-2006, 12:08 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.827 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
s-a facut frumusico, oare raminem aici pina la revelion sau ne mutam in prag de sarbatori?
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
30-10-2006, 12:11 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
s-a facut frumusico, oare raminem aici pina la revelion sau ne mutam in prag de sarbatori? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ina_ceva |
30-10-2006, 12:14 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.732 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Sigur ne mutam inainte de sarbatori
-------------------- |
| still_me |
30-10-2006, 12:24 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 466 Inscris: 14-08-2006 Membrul Nr.: 113 Sex: Feminin |
fetele mie in continuare imi merge geu reteaua ... cine se ofera sa posteze pozele pe care le-am facut io ... sa-mi dea adresa pe privat si i le trimit .....
| Nessie |
30-10-2006, 12:25 PM
|
fetele mie in continuare imi merge geu reteaua ... cine se ofera sa posteze pozele pe care le-am facut io ... sa-mi dea adresa pe privat si i le trimit ..... -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| himere2005 |
30-10-2006, 12:31 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.827 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ia spuneti, ce papam azi, ca suntem la dieta, nu?
eu am mincat cred ca de vreo 9 puncte salata cu sos (sos facut din brinza dietetica, iaurt dietetic, smintina 12% si putina br.feta) si doua piinici mici de dieta) - 1p banana. - mai fac acum mazare in care am bagat si 2 cartofi Acest mesaj a fost editat de himere2005: 30-10-2006, 12:31 PM -------------------- ![]() |
| May |
30-10-2006, 12:33 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.574 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Bine v-am regasit in casutza noua
Am vazut pozele si sunteti f frumoase toate si pline de viata Multumesc si pt aprecierea pozelor mele, nu stiu cine ma intreba daca m-am tuns... nu m-am tuns dar sunt tunsa in scari si partea din fatza este mult mai scurta decat cea din spate. O zi buna va doresc -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! A minute of chocolate on the lips, a lifetime of pudgy on the hips! |
| ina_ceva |
30-10-2006, 12:35 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.732 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Fabula 1
Intr-un nuc Statea un cuc si sub nuc statea o vulpe - Ah cumatra ce te-as f...e ! Zise cucul catre vulpe. Iar vulpea De sub nuc - Date-n p..la mea de cuc ! Morala Vulpea ... era vulpoi! Fabula 2 Boul: Iti aduci aminte la pascut cand eu am vrut si tu n-ai vrut, am insistat si te-am rugat si mi-ai cedat ....Vaco... Vaca: Iti aduci aminte la pascut cand tu ai vrut si eu n-am vrut si m-ai rugat si-ai insistat si ti-am cedat, si mi-a placut si-as mai fi vrut, da' tu n-ai mai putut ...Boule... Fara morala. -------------------- |
| himere2005 |
30-10-2006, 12:42 PM
|
zapacita mai esti, ina
may , poate totusi mai treci pe aici tare rau imi pare ca ploua si bate vintul, caci aveam de gind sa cumpar un dovleac si sa-l scobesc si sa-l pictez. ca doar e Halloween! in seara asta sper sa nu o sperii prea tare pe bia ca am de gind sa ma deghizez in stafie -------------------- ![]() |
| Pisik |
30-10-2006, 12:45 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.335 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
mie imi e greu in pima zi de dieta, dupa atata timp si atata mancat mult si aiurea nici nu ma mir...dar nu ma las;
dimineata 4p - 2 felii toast-2p; 4 feliute mici si subtiri de sunca de pui - 1,5(?); quark - 0,5 pranz 7p (cred ca e mult punctat, astept pareri) - salata -0p; 1lingurita ulei - 1p; 150gr sunca slaba - 4p (?); iaurt zott light cu fructe - 2p gustari - 2 panite - 1p si fructe -0p Diseara cred ca merg cu iubi sa papam o salata ca avem de luat un cadou si sigur nu mai rezist pana acasa |
| himere2005 |
30-10-2006, 01:20 PM
|
cam pustiu pe aici...voi faceti ceva special de Halloween? eu, ce sa zic, nu m-am gindit decit aseara ca poate nu ar trebui sa las nesarbatorita aceasta zi. chiar daca nu e ziua noastra, ci una adoptata, eu o sa incerc sa fac ceva mai ciudat
Acest mesaj a fost editat de himere2005: 30-10-2006, 01:20 PM -------------------- ![]() |
| daconst |
30-10-2006, 01:23 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.199 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Acum am revenit de la curs si am citit,vazut pozele...si am mai vazut ceva...
Da,le-am vazut pe fete live si le-am auzit vocile Tare mi-a placut...asa ca o pupa la Dylly pentru filmulet si la fete, de la bb. Antonia,de ce nu i-ai cantat ceva la bb...ar fi fost tare fain.Oricum esti mai draguta in realitate decit in poze. Ella,de vocea ta eram cea mai curioasa....si chiar mi-a placut,ca se potriveste cu ce-mi imaginam eu.Esti frumusica foc,dar nu prea erai in apele tale. Mi-a placut machiajul tau...arati impecabil. -------------------- |
| still_me |
30-10-2006, 01:29 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 466 Inscris: 14-08-2006 Membrul Nr.: 113 Sex: Feminin |
gata nessie , le-am trimis .. inca 1 data , mersi de ajutor
| Tulip |
30-10-2006, 01:29 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.378 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Vazut pozele inca o data...
Nu mai stiu cine a zis,dar e ca pe vremuri...suntem mai multe la dieta si ne sustinem reciproc Nu stiu exact ce o sa pap,inca nu m-am apucat de gatit...cred ca fac o ciorba de vacuta si niste copanele de pui cu o salata mexicana..... -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-07-2008 - 01:33 AM |