![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
21-11-2006, 09:30 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.099 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Am uitat sa va spun ceva : azi a fost prima zi de cand iau pastile cand nu am dormit peste zi
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Anna |
21-11-2006, 09:46 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Noapte buna fetelor! somnic pufos!
Va pup pe toate, sa aveti maine o zi superba! Dany ..bravo, am vz ca ai fost f vorbareata azi si imi place ca te-ai vopsit, f bine, asteptam poze insa referitor la pastile, nu ar fi mai ok daca nu le-ai lua? Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 21-11-2006, 09:52 PM -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
21-11-2006, 09:48 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.099 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Am 2 probleme :
1.- nu mai stiu sa scot obiectivul de la Canon 2.- cine vine sa doarma cu mine ???? Sunt singurica Noapte buna ,Anna ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Anna |
21-11-2006, 09:53 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Dany pai uite...eu deja ma duc la somnic, asa ca hai si tu Somn usor si tie! -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| Deea |
21-11-2006, 09:59 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.658 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Dany abia asteptam pozele, important e ca tie iti place, ce mai conteaza culoarea
Ina sper sa-ti coboare moralul repede din cui...cine ne mai inveseleste pe noi dimineata? Irinush, ne-am distrat cu bebeii...Alexia era cam debusoala ca nu pricepea ce-i cu unul la fel de mc ca ea...se vede si din poze ca e tare serioasa, ea care e zambareata de obicei. La a doua intalnire n-a mai fost asa uimita si chiar s-a lasat pupata aaa...mi-am adus aminte sa intreb mamicile ce fac daca bebeii lor au preferinte. ALexia e tare maraita cand ramane cu socrii mei...nu stiu de ce nu-i place ca doar nu-i face nimeni nimic, la ai mei e cuminte si nu plange deloc. Problema e ca atunci cand ma voi angaja va sta ziua cu socrii mei... nu stiu ce-ar trebui sa fac ca sa-i placa cu ei, n-as vrea sa ma duc la servici si sa stiu ca fata plange toata ziua. -------------------- ![]() |
| irinush |
21-11-2006, 10:03 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
Bravo Eu. pt schimbarea prefixului!
Dany, vii sa dormi cu David? -------------------- |
| dany |
21-11-2006, 10:06 PM
|
Anna....trebuie sa mai iau pastile pana vineri...asa e tratamentul.Luni merg iar la control si vedem mai departe.
Deea...da,si eu am impresia ca parca imi e mai bine.Sper sa nu "cad" din nou. Eu nu am bb dar....din cate stiu eu ( si nu vreau sa te superi ) e ca cei mici simt daca ceva nu e in regula cu persoanele care le inconjoara...Vorbeste cu socrii tai si vedeti ce trebuie schimbat. BB-ii au un al 7-lea simt... Bravo Eu. pt schimbarea prefixului! Dany, vii sa dormi cu David? Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Si le luam si pe Alexia ,pe Timeea ,pe Bia...si pe Dominik .Pe Norbi il lasam la mami a lui ca e prea micutz. Asa dorm eu cu bb-ii vostrii si voi aveti liniste noaptea asta . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| irinush |
21-11-2006, 10:08 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
Dany abia asteptam pozele, important e ca tie iti place, ce mai conteaza culoarea Ina sper sa-ti coboare moralul repede din cui...cine ne mai inveseleste pe noi dimineata? Irinush, ne-am distrat cu bebeii...Alexia era cam debusoala ca nu pricepea ce-i cu unul la fel de mc ca ea...se vede si din poze ca e tare serioasa, ea care e zambareata de obicei. La a doua intalnire n-a mai fost asa uimita si chiar s-a lasat pupata aaa...mi-am adus aminte sa intreb mamicile ce fac daca bebeii lor au preferinte. ALexia e tare maraita cand ramane cu socrii mei...nu stiu de ce nu-i place ca doar nu-i face nimeni nimic, la ai mei e cuminte si nu plange deloc. Problema e ca atunci cand ma voi angaja va sta ziua cu socrii mei... nu stiu ce-ar trebui sa fac ca sa-i placa cu ei, n-as vrea sa ma duc la servici si sa stiu ca fata plange toata ziua. nu stiu ce sa zic, dar incearca sa o lasi mai mult cu socrii tai ... nici david nu prea se omoara dupa soacra mea - pe buna dreptate zic eu, ca o scorpie ce sunt Anna....trebuie sa mai iau pastile pana vineri...asa e tratamentul.Luni merg iar la control si vedem mai departe. Deea...da,si eu am impresia ca parca imi e mai bine.Sper sa nu "cad" din nou. Eu nu am bb dar....din cate stiu eu ( si nu vreau sa te superi ) e ca cei mici simt daca ceva nu e in regula cu persoanele care le inconjoara...Vorbeste cu socrii tai si vedeti ce trebuie schimbat. BB-ii au un al 7-lea simt... Bravo Eu. pt schimbarea prefixului! Dany, vii sa dormi cu David? Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Si le luam si pe Alexia ,pe Timeea ,pe Bia...si pe Dominik .Pe Norbi il lasam la mami a lui ca e prea micutz. Asa dorm eu cu bb-ii vostrii si voi aveti liniste noaptea asta . Doamne ce-ar mai fi! cred ca tu nu stii ce inseamna sa ai atatia bebei mici pe cap dupa o noapte nu cred ca iti mai trebuie ... desi al meu cel putin doarme linistit toata noaptea ... de aia te-am si invitat -------------------- |
| dany |
21-11-2006, 10:10 PM
|
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS, la meciul la care e Dirk conduce echipa noastra !!!!
Doamne ce-ar mai fi! cred ca tu nu stii ce inseamna sa ai atatia bebei mici pe cap dupa o noapte nu cred ca iti mai trebuie ... desi al meu cel putin doarme linistit toata noaptea ... de aia te-am si invitat Pai,asta e smecheria, Irinush : e doar 1 noapte .Supravietuiesc eu -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| irinush |
21-11-2006, 10:12 PM
|
o noapte da, supravietuiesti ... mai departe ...
o sa va parasesc, va doresc noapte buna s ne auzim maine, va pup pe toate! -------------------- |
| Eu. |
21-11-2006, 10:13 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
fetelor, tare mi-ar placea sa mai stau cu voi, dar in ritmul asta, in 10 min. voi atzipi pe tastatura
va doresc o noapte cat mai linistita, vise frumoase (da, Dany?ma auzi? deci fara bantuit prin casa -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| dany |
21-11-2006, 10:14 PM
|
Noapte buna ,Irinush !
Ohhh,Kiev conduce in Bucuresti -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Eu. |
21-11-2006, 10:15 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
dany, vad eu aiurea din cauza oboselii sau ticker-ul tau a mai scazut cu 1/2kg?
daca da, felicitarile mele -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| dany |
21-11-2006, 10:18 PM
|
fetelor, tare mi-ar placea sa mai stau cu voi, dar in ritmul asta, in 10 min. voi atzipi pe tastatura va doresc o noapte cat mai linistita, vise frumoase (da, Dany?ma auzi? deci fara bantuit prin casa dany, vad eu aiurea din cauza oboselii sau ticker-ul tau a mai scazut cu 1/2kg? daca da, felicitarile mele -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Deea |
21-11-2006, 10:32 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.658 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Dany te invit sa dormi langa Alexia
Stiu si eu ca bebeii au cum ai zis tu al 7-lea simt...o fi stiind ca nu ma dau eu in vant dupa socra-mea Acest mesaj a fost editat de Deea: 21-11-2006, 10:32 PM -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-11-2008 - 05:02 AM |