left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

252 Pagini V « < 71 72 73 74 75 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 5, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
dany
mesaj 21-11-2006, 09:30 PM
Mesaj #1081

Yeti

Grup: Membri
Raspunsuri: 10.099
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87
Sex: Feminin

Am uitat sa va spun ceva : azi a fost prima zi de cand iau pastile cand nu am dormit peste zi cheer.gif cheer.gif Si nici nu ma simt somnoroasa ca si pana acum....Oare o fii semn bun ? Eu zic ca da...Poate de aia am avut chef de vorba )).gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Anna
mesaj 21-11-2006, 09:46 PM
Mesaj #1082

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

Noapte buna fetelor! somnic pufos! pupic.gif hug.gif pupic.gif
Va pup pe toate, sa aveti maine o zi superba! yahoo.gif cheer.gif

Dany ..bravo, am vz ca ai fost f vorbareata azi si imi place ca te-ai vopsit, f bine, asteptam poze
insa referitor la pastile, nu ar fi mai ok daca nu le-ai lua? eusa_think.gif intreb si eu blum.gif

Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 21-11-2006, 09:52 PM

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 21-11-2006, 09:48 PM
Mesaj #1083

Yeti

Am 2 probleme :

1.- nu mai stiu sa scot obiectivul de la Canon )).gif .Poate ma ajuta Miha maine ca si ea are tot Canon

2.- cine vine sa doarma cu mine ???? Sunt singurica sad.gif .Cred ca voi bantui pe aici pana ma ia somnul

Noapte buna ,Anna !

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
Anna
mesaj 21-11-2006, 09:53 PM
Mesaj #1084

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

Dany pai uite...eu deja ma duc la somnic, asa ca hai si tu pupic.gif

Somn usor si tie! hug.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
Deea
mesaj 21-11-2006, 09:59 PM
Mesaj #1085

Iepuras

Raspunsuri: 1.658
Membrul Nr.: 79

Dany abia asteptam pozele, important e ca tie iti place, ce mai conteaza culoarea smile.gif. parca parca esti cu moralul un pic mai bine..nu-i asa?

Ina sper sa-ti coboare moralul repede din cui...cine ne mai inveseleste pe noi dimineata? hug.gif

Irinush, ne-am distrat cu bebeii...Alexia era cam debusoala ca nu pricepea ce-i cu unul la fel de mc ca ea...se vede si din poze ca e tare serioasa, ea care e zambareata de obicei. La a doua intalnire n-a mai fost asa uimita si chiar s-a lasat pupata lol.gif Karin are 7 luni si tot o tragea pe Alexia sa o pupe smile.gif

aaa...mi-am adus aminte sa intreb mamicile ce fac daca bebeii lor au preferinte. ALexia e tare maraita cand ramane cu socrii mei...nu stiu de ce nu-i place ca doar nu-i face nimeni nimic, la ai mei e cuminte si nu plange deloc. Problema e ca atunci cand ma voi angaja va sta ziua cu socrii mei... nu stiu ce-ar trebui sa fac ca sa-i placa cu ei, n-as vrea sa ma duc la servici si sa stiu ca fata plange toata ziua.

--------------------
Imagine
+Quote Post
irinush
mesaj 21-11-2006, 10:03 PM
Mesaj #1086

Veverita

Raspunsuri: 743
Inscris: 12-08-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 112
Dispozitie: mor de cald, ca de obicei

Bravo Eu. pt schimbarea prefixului!

Dany, vii sa dormi cu David? )).gif

--------------------
re-start ww 08 ianuarie 2007:

Imagine

David la mare
+Quote Post
dany
mesaj 21-11-2006, 10:06 PM
Mesaj #1087

Yeti

Anna....trebuie sa mai iau pastile pana vineri...asa e tratamentul.Luni merg iar la control si vedem mai departe.
Deea...da,si eu am impresia ca parca imi e mai bine.Sper sa nu "cad" din nou. Eu nu am bb dar....din cate stiu eu ( si nu vreau sa te superi ) e ca cei mici simt daca ceva nu e in regula cu persoanele care le inconjoara...Vorbeste cu socrii tai si vedeti ce trebuie schimbat. BB-ii au un al 7-lea simt...

CITAT(irinush @ 21-11-2006, 09:03 PM) *

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Si le luam si pe Alexia ,pe Timeea ,pe Bia...si pe Dominik .Pe Norbi il lasam la mami a lui ca e prea micutz. Asa dorm eu cu bb-ii vostrii si voi aveti liniste noaptea asta .

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
irinush
mesaj 21-11-2006, 10:08 PM
Mesaj #1088

Veverita

CITAT(Deea @ 21-11-2006, 11:59 PM) *

Dany abia asteptam pozele, important e ca tie iti place, ce mai conteaza culoarea smile.gif. parca parca esti cu moralul un pic mai bine..nu-i asa?

Ina sper sa-ti coboare moralul repede din cui...cine ne mai inveseleste pe noi dimineata? hug.gif

Irinush, ne-am distrat cu bebeii...Alexia era cam debusoala ca nu pricepea ce-i cu unul la fel de mc ca ea...se vede si din poze ca e tare serioasa, ea care e zambareata de obicei. La a doua intalnire n-a mai fost asa uimita si chiar s-a lasat pupata lol.gif Karin are 7 luni si tot o tragea pe Alexia sa o pupe smile.gif

aaa...mi-am adus aminte sa intreb mamicile ce fac daca bebeii lor au preferinte. ALexia e tare maraita cand ramane cu socrii mei...nu stiu de ce nu-i place ca doar nu-i face nimeni nimic, la ai mei e cuminte si nu plange deloc. Problema e ca atunci cand ma voi angaja va sta ziua cu socrii mei... nu stiu ce-ar trebui sa fac ca sa-i placa cu ei, n-as vrea sa ma duc la servici si sa stiu ca fata plange toata ziua.

nu stiu ce sa zic, dar incearca sa o lasi mai mult cu socrii tai ... nici david nu prea se omoara dupa soacra mea - pe buna dreptate zic eu, ca o scorpie ce sunt nono.gif - e posibil sa se obisnuiasca pana la urma ...

CITAT(danyhoney @ 22-11-2006, 12:06 AM) *

Anna....trebuie sa mai iau pastile pana vineri...asa e tratamentul.Luni merg iar la control si vedem mai departe.
Deea...da,si eu am impresia ca parca imi e mai bine.Sper sa nu "cad" din nou. Eu nu am bb dar....din cate stiu eu ( si nu vreau sa te superi ) e ca cei mici simt daca ceva nu e in regula cu persoanele care le inconjoara...Vorbeste cu socrii tai si vedeti ce trebuie schimbat. BB-ii au un al 7-lea simt...

CITAT(irinush @ 21-11-2006, 09:03 PM) *

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Si le luam si pe Alexia ,pe Timeea ,pe Bia...si pe Dominik .Pe Norbi il lasam la mami a lui ca e prea micutz. Asa dorm eu cu bb-ii vostrii si voi aveti liniste noaptea asta .

Doamne ce-ar mai fi! cred ca tu nu stii ce inseamna sa ai atatia bebei mici pe cap )).gif
dupa o noapte nu cred ca iti mai trebuie ... desi al meu cel putin doarme linistit toata noaptea ... de aia te-am si invitat

--------------------

Imagine

David la mare
+Quote Post
dany
mesaj 21-11-2006, 10:10 PM
Mesaj #1089

Yeti

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS, la meciul la care e Dirk conduce echipa noastra !!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif 3000 de fani au mers sa-i sustina .

CITAT(irinush @ 21-11-2006, 09:08 PM) *

Doamne ce-ar mai fi! cred ca tu nu stii ce inseamna sa ai atatia bebei mici pe cap )).gif
dupa o noapte nu cred ca iti mai trebuie ... desi al meu cel putin doarme linistit toata noaptea ... de aia te-am si invitat

Pai,asta e smecheria, Irinush : e doar 1 noapte .Supravietuiesc eu )).gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
irinush
mesaj 21-11-2006, 10:12 PM
Mesaj #1090

Veverita

o noapte da, supravietuiesti ... mai departe ... )).gif
o sa va parasesc, va doresc noapte buna s ne auzim maine, va pup pe toate!

--------------------

Imagine

David la mare
+Quote Post
Eu.
mesaj 21-11-2006, 10:13 PM
Mesaj #1091

Nevastuica

Raspunsuri: 994
Inscris: 17-08-2006
Membrul Nr.: 117
Dispozitie: Motivated

fetelor, tare mi-ar placea sa mai stau cu voi, dar in ritmul asta, in 10 min. voi atzipi pe tastatura lol.gif sunt extenuata s deja am impresia ca nu mai vad prea bine literele blink.gif unsure.gif
va doresc o noapte cat mai linistita, vise frumoase (da, Dany?ma auzi? deci fara bantuit prin casa blum.gif ).

--------------------
Imagine

Septembrie 2005: 72kg
Mai 2007 : 59.5kg
30Iulie - Metabol - 63.1kg

Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
+Quote Post
dany
mesaj 21-11-2006, 10:14 PM
Mesaj #1092

Yeti

Noapte buna ,Irinush !

Ohhh,Kiev conduce in Bucuresti sad.gif sad.gif .Gol dat de un roman ( Cernat). Va tin la curent cu meciurile )).gif ,mi-am gasit ocupatie lol.gif lol.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
Eu.
mesaj 21-11-2006, 10:15 PM
Mesaj #1093

Nevastuica

Raspunsuri: 994
Inscris: 17-08-2006
Membrul Nr.: 117
Dispozitie: Motivated

dany, vad eu aiurea din cauza oboselii sau ticker-ul tau a mai scazut cu 1/2kg? huh.gif
daca da, felicitarile mele yahoo.gif

--------------------
Imagine

Septembrie 2005: 72kg
Mai 2007 : 59.5kg
30Iulie - Metabol - 63.1kg

Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
+Quote Post
dany
mesaj 21-11-2006, 10:18 PM
Mesaj #1094

Yeti

CITAT(Eu. @ 21-11-2006, 09:13 PM) *

fetelor, tare mi-ar placea sa mai stau cu voi, dar in ritmul asta, in 10 min. voi atzipi pe tastatura lol.gif sunt extenuata s deja am impresia ca nu mai vad prea bine literele blink.gif unsure.gif
va doresc o noapte cat mai linistita, vise frumoase (da, Dany?ma auzi? deci fara bantuit prin casa blum.gif ).

)).gif Am auzit,Gigelu blum.gif .Si daca bantui...maine pot dormi pana la pranz tease.gif Noapte buna iti doresc

CITAT(Eu. @ 21-11-2006, 09:15 PM) *

dany, vad eu aiurea din cauza oboselii sau ticker-ul tau a mai scazut cu 1/2kg? huh.gif
daca da, felicitarile mele yahoo.gif

lol.gif Gigelu.....vezi gresit ,din pacate.Kg-le astea le am de anul trecut...nu s-a schimbat nimic.Anul trecut cand am inceput WW am slabit pana la 64,4 kg ,apoi au venit sarbatorile si ...de atunci ma invart intre 65-66 kg. Voi incerca sa incep sa numar din nou si voi vedea atunci de la ce greutate plec.Oricum sunt multumita ca intr-un an de zile nu am luat mai mult de 1,6 kg.TRAIASCA WW !!!!!!

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
Deea
mesaj 21-11-2006, 10:32 PM
Mesaj #1095

Iepuras

Raspunsuri: 1.658
Membrul Nr.: 79

Dany te invit sa dormi langa Alexia smile.gif.ea doarme deja, cum am prezis a adormit in baby gym smile.gif n stiu cum sa numesc altfel jucaria respectiva.
Stiu si eu ca bebeii au cum ai zis tu al 7-lea simt...o fi stiind ca nu ma dau eu in vant dupa socra-mea smile.gif . O sa incerc sa studiez mai bine comportamentul lor, e o idee foarte buna. Am vazut deja ca nu prea vorbesc cu ea...repeta aceleasi fraze de n ori pe cand ai mei, in special mama vorbeste vrute si nevrute. Intr-o zi am lasat-o la mama si cand m-am intors Alexia era in bucatarie, mama facea mancare si fata statea in cosulet foarte cuminte si atenta la mama mea care-i spunea retetele mancarurilor pe care le facea lol.gif

Acest mesaj a fost editat de Deea: 21-11-2006, 10:32 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post

252 Pagini V « < 71 72 73 74 75 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 21-11-2008 - 05:02 AM