left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Bilant 2008 , dorinte 2009
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

252 Pagini V « < 12 13 14 15 16 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 5, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
dany
mesaj 17-11-2006, 12:31 AM
Mesaj #196

Yeti

Grup: Membri
Raspunsuri: 10.440
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87
Sex: Feminin

Ok...pauza la film...

Nusa....bafta la dentist !!!! nu stiu de ce va trebui sa fii cu umflaturi & stuff dar...va fii bine !!!
Himere...m-am luat dupa tine si fac maine salata boeuf !!
Anna...tari bancurile !!!
Sexy...si eu sper sa mai vii pe la noi !!!
Pisik...eu nu pun lista cu ce vreau sa fac de Sarbatori pentru ca....e mai lunga decat a ta si nu stiu daca reusesc sa fac tot ce mi-am propus .Daca voi avea un nou job sigur nu voi reusi....dar chiar ca nu mi-ar parea rau.
Dana...cum faci friptura pana la urma ??
Monic...ai dreptate cu "blonde sau bolunde"...aici e totuna )).gif
May....arati tare bine si se vede ca ai mai slabit !!!!! daca la kg nu ..atunci sigur la cm.
Ella...felicitari pentru mobila !!!

S-a terminat filmul...am dat ceva apa la "soricei" ...ca sa raman un pic in legatura cu filmul....Poate sunt eu prea sentimentala dar...am vazut filmul de vreo cateva ori pana acum si de fiecare data am dat ceva lacrimi...

Sa va spun ceva ????? Am reusit azi sa ma pensez,epilez,masca de fata....Pentru mine e o performanta in ultimul timp...pentru voi poate ceva plictisitor.De cand cu povestea cu job-ul nu mi-a mai pasat de mine deloc !!!!!!! Poate au fost si pastilele de vina ( ceea ce nu cred )...ele au fost ca sa ma linisteasca ( au reusit intr-un fel : adica dorm ca o cow.gif ...cu mici exceptii...)...De maine voi incerca sa ma si imbrac asa ca si inainte....Pana acum ( si acum ),inca am dorinta de a ma imbraca in ...saci !! Asta e.....daca sunt depresionata ....atunci sunt...Sper ca imi va trece ......

Sper ca in urmatoarele zile sa merg sa ma tund si sa ma vopsesc ( deja se vad tareeeee firele albe )....sa dea Domnul sa am chef de asa ceva...Pe moment am senzatia ca .....m-as baga in pamant ...sa nu ma vada nimeni. Nu ma luati in seama...iau pastile pentru depresiune....vorbesc si eu ce imi trece prin cap.....

Noapte buna !!!

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
emu
mesaj 17-11-2006, 05:01 AM
Mesaj #197

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

bine v-am gasit in noua camaruta cheer.gif

eu o sa intru abia luni sa dau raportul, ca lunea asta am avut "retineri" dimineata si nu ma puteam baza pe ce arata cantarul dry.gif

spor la dieta cool.gif

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 17-11-2006, 05:06 AM
Mesaj #198

Yeti

Cam scurt ,Emi !!!!! Esti ok ?????? De obicei scrii mai mult.....

Eu mai bantui pe aici...la naiba cu pastilele:dorm ziua si seara stau cu ochii pe pereti.........

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 17-11-2006, 05:07 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
emu
mesaj 17-11-2006, 05:38 AM
Mesaj #199

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

hehehe m-ai facut sa rad )).gif n-am nimic, sunt super bine, foarte ocupata... trebuie sa ies pe usa ca abia acum am gasit ceva timp sa mergem sa "facem piatza"

ai grija cu pastilele alea... sfatul meu hug.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 17-11-2006, 05:54 AM
Mesaj #200

Yeti

Ok...ma bucur ca esti bine ,Emi !!!! Hmmmm...pastilele le am de la tanti dr....pentru depresiune.....am ajuns si in starea asta:traiasca fostul meu loc de munca !!!! Asta e......scap eu si de ele ....Spor la cumparaturi !

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 17-11-2006, 06:34 AM
Mesaj #201

Lama

Raspunsuri: 5.944
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

salutare
uka, ce frumos ati facut! cheer.gif cheer.gif pozele pe care le-ai plasat aveau un decor destul de vechi, eu am crezut ca acolo locuiesti...dar iti spun cu mina pe inima ca mi-a placut mult baia...pare atit de spatioasa...noi avem faianta si gresia celor dinainte, dar deocamdata nu le schimb, ca avem alte prioritati, merg si alea, chiar daca nu sunt moderne
dany, ce bine te inteleg iubita pupic.gif si tu esti la fel ca mine, plina de viata, imprastii bucurie in jurul tau, dar si cind intri in stare depresiva....eu nu am luat niciodata pastile, insa recunosc ca beam cite un pahar (bine, fara abuz) blushing.gif ....o sa fie bine...stiu ca nu ai chef de nimic...dar va fi bine si tu il ai pe minunatul tau dirk alaturi...eu sper, ca alaturi de fata mea sa nu mai trec prin stari asa naspa...acum simt ca am un suflet linga mine care ma iubeste sincer, fara rezerve.

emi, ce planuri ai de Craciun si Revelion?. Cind e ziua recunostintei? sau a fost cumva pe 14? blink.gif care sunt obiceiurile in afara de curcan?

hai sa va postez meniul de ieri:
- orez cu 1 lingura de smintina 3,5p
- 1/2 felie piine cu 1 lingurita smintina- 0,5p
- cartofi dany 3p
- iaurt mare 0,1% danone 3p
- paste 4p
-1 lingura carne fiarta pui 0,5p
- 1 lingura smintina 0,5p
- ardei si rosie 0p
- carne fripta gratar 1p
- 1 pahar vin sec 2p
-----
Total 18p...depasire 1p, dar mai am si pastrate si am facut 1 groaza de miscare blum.gif azi am febra la picioare de la atita catarat pe scaun, va povestesc eu mai tirziu

miha, ai incurcat zilele, prestatia e simbata blum.gif

m-am abtinut aseara de la o rulada cu crema alba si nuca de cocos. atit am gustat, cit incape sub unghie. sa nu mai spuneti ca nu sunt fata cuminte. de ce am praji cu cocos in casa? pai Dan a adus-o ca a luat salariul...si a mai adus si 2 sticle Beciul Domnesc si de aia am baut vin, ca vroiam sa vad despre ce e vorba
PS: ma cam enerveaza faptul ca eu ma string de la orice si el da banii pe vin scump, desi are si in casa...dar ramine intre noi pray.gif

Acest mesaj a fost editat de himere2005: 17-11-2006, 06:35 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 17-11-2006, 07:14 AM
Mesaj #202

Taz

Raspunsuri: 3.185
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

Neata fetelor!
Hai ca pun cafea la facut, ceai pentru cine doreste, quark-ul e pe masa, voi doar sa apareti prin zona. Haideti fetelor, bucurati-va ca e week-end!!! cheer.gif cheer.gif

Himere, cum ti-au iesit cartofii Dany? Sunt buni? Da amanunte aici ca i-as face si eu.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
himere2005
mesaj 17-11-2006, 07:19 AM
Mesaj #203

Lama

am sa scriu cam ce o sa pap azi, fara punctaj, sa vad la fata locului cit ulei intra, poate va mai dau idei
- salata beuf cu maioneza de post light blum.gif
- ciuperci umplute la cuptor (1p)
- 1 portocala
-1 mar
- salata de rosii si ardei
- cartofi nature
- pastai cu ciuperci
sa ma mai gindesc

au iesit buni. eu i-am taiat ca pe cartofi prajiti, dar dana a sugerat sa le tai mai groase ca sa nu iasa crocanti. mie nu mi-au iesit crocanti deloc, o parte au iesit numai buni si o parte un pic cruzi grin.gif , dar aveam si eu o foame...miha a spus ca ea nu ii pune uzi. la mine s-au lipit un pic de staniol, dar s-au deslipit usor.
eu nu stiu cum sa fac sa nu fie uzi. pai, in primul rind, daca ii lasi sa se usuce oxideaza, iar cu prosopul nu mi-a trecut prin cap, dar parca am o retinere...nu cumva sa lase scame pe ei lol.gif ...acum vezi si tu...

ella, tu cit timp o sa stai la mama ta o sa ai net?

am pus 2 lingurite pline cu zacusca la 1p, sper sa fie suficient unsure.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 17-11-2006, 08:10 AM
Mesaj #204

Taz

Raspunsuri: 3.185
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

Himere, eu am net si la mama, dar nu cred ca voi avea eu timp sa stau pe net. Oricum, o sa mai intru pe la voi din cand in cand de la birou.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
himere2005
mesaj 17-11-2006, 08:14 AM
Mesaj #205

Lama

pentru dana, si nu numai povestiri despre USA
acum vezi ca nu toate mesajele au si "continut", dar eu cred ca o sa mai intru pe acolo si o rog si pe emi sa ne mai povesteasca, ca mie tare imi place. mai ales daca o sa aiba contact si cu orasele mai mari

ina, zi-mi si mie te rog, ce scrie in dreptul uleiului la maioneza ta, ca sa stiu cum sa aproximez la mine, ca nu am valori trecute pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 17-11-2006, 08:26 AM
Mesaj #206

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

CITAT(himere2005 @ 17-11-2006, 08:21 AM) *

ina, zi-mi si mie te rog, ce scrie in dreptul uleiului la maioneza ta, ca sa stiu cum sa aproximez la mine, ca nu am valori trecute pupic.gif

45% ulei din 500ml.

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 17-11-2006, 08:32 AM
Mesaj #207

Lama

multumesc. la mine e 35%. 1p pe lingurita cred ca e ok

una plina )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ramo
mesaj 17-11-2006, 08:33 AM
Mesaj #208

Jaguar

Raspunsuri: 6.222
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

Buna dimineata. Nu ma puteam apuca de repetat fara sa imi "vedeti fata", nu?
Azi am cel mai greu examen. Bine , materia e usoara, imi place cel mai mult dar am niste emotii.... Era cazul, ca pana acum nu am avut...... E ffff mult.
WE placut tuturor..... pupic.gif

--------------------
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 17-11-2006, 08:35 AM
Mesaj #209

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Neatza!!! yahoo.gif yahoo.gif

Dany-dulce, cand termini pastilele? Se pare ca ti-a venit cheful de a te aranja. wink1.gif
Emi, te asteptam luni cu noutatzi (sper sa fie de bine) pupic.gif
Himere, a avut dreptate deea ieri, o linguritza din maioneza mea e 0.6pcte; daca a ta are 35% ulei, cred ca e de ajuns sa pui 0.5p la linguritza.

Tinem pumniii, ramona!

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 17-11-2006, 08:40 AM
Mesaj #210

Lama

cit de plina sa fie lingurita, rasa sau cu virf?
dan a spus ca seamana cu serbet de vanilie laugh.gif si ca numai la prostii ma gindesc lol.gif ca e un produs alimentar, asta foarte serios. pai sa nu-ti vina sa-l bati? noi ne-am distrat copios si el buli....

vroiam sa va intreb daca babuinii vostri va inteleg glumele....dan al meu nu intelege nici o gluma, ori sunt prea subtile huh.gif , dar vad ca voi ma intelegeti perfect...cred ca nu are simtul umorului. la voi cum e?

--------------------
Imagine
+Quote Post

252 Pagini V « < 12 13 14 15 16 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 10-01-2009 - 05:20 AM