![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
17-11-2006, 12:31 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.440 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ok...pauza la film...
Nusa....bafta la dentist !!!! nu stiu de ce va trebui sa fii cu umflaturi & stuff dar...va fii bine !!! Himere...m-am luat dupa tine si fac maine salata boeuf !! Anna...tari bancurile !!! Sexy...si eu sper sa mai vii pe la noi !!! Pisik...eu nu pun lista cu ce vreau sa fac de Sarbatori pentru ca....e mai lunga decat a ta si nu stiu daca reusesc sa fac tot ce mi-am propus .Daca voi avea un nou job sigur nu voi reusi....dar chiar ca nu mi-ar parea rau. Dana...cum faci friptura pana la urma ?? Monic...ai dreptate cu "blonde sau bolunde"...aici e totuna May....arati tare bine si se vede ca ai mai slabit !!!!! daca la kg nu ..atunci sigur la cm. Ella...felicitari pentru mobila !!! S-a terminat filmul...am dat ceva apa la "soricei" ...ca sa raman un pic in legatura cu filmul....Poate sunt eu prea sentimentala dar...am vazut filmul de vreo cateva ori pana acum si de fiecare data am dat ceva lacrimi... Sa va spun ceva ????? Am reusit azi sa ma pensez,epilez,masca de fata....Pentru mine e o performanta in ultimul timp...pentru voi poate ceva plictisitor.De cand cu povestea cu job-ul nu mi-a mai pasat de mine deloc !!!!!!! Poate au fost si pastilele de vina ( ceea ce nu cred )...ele au fost ca sa ma linisteasca ( au reusit intr-un fel : adica dorm ca o Sper ca in urmatoarele zile sa merg sa ma tund si sa ma vopsesc ( deja se vad tareeeee firele albe )....sa dea Domnul sa am chef de asa ceva...Pe moment am senzatia ca .....m-as baga in pamant ...sa nu ma vada nimeni. Nu ma luati in seama...iau pastile pentru depresiune....vorbesc si eu ce imi trece prin cap..... Noapte buna !!! -------------------- ![]() |
| emu |
17-11-2006, 05:01 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
bine v-am gasit in noua camaruta
eu o sa intru abia luni sa dau raportul, ca lunea asta am avut "retineri" dimineata si nu ma puteam baza pe ce arata cantarul spor la dieta -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
17-11-2006, 05:06 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.440 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Cam scurt ,Emi !!!!! Esti ok ?????? De obicei scrii mai mult.....
Eu mai bantui pe aici...la naiba cu pastilele:dorm ziua si seara stau cu ochii pe pereti......... Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 17-11-2006, 05:07 AM -------------------- ![]() |
| emu |
17-11-2006, 05:38 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
hehehe m-ai facut sa rad
ai grija cu pastilele alea... sfatul meu -------------------- |
| dany |
17-11-2006, 05:54 AM
|
Ok...ma bucur ca esti bine ,Emi !!!! Hmmmm...pastilele le am de la tanti dr....pentru depresiune.....am ajuns si in starea asta:traiasca fostul meu loc de munca !!!! Asta e......scap eu si de ele ....Spor la cumparaturi !
-------------------- ![]() |
| himere2005 |
17-11-2006, 06:34 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.944 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
salutare
uka, ce frumos ati facut! dany, ce bine te inteleg iubita emi, ce planuri ai de Craciun si Revelion?. Cind e ziua recunostintei? sau a fost cumva pe 14? hai sa va postez meniul de ieri: - orez cu 1 lingura de smintina 3,5p - 1/2 felie piine cu 1 lingurita smintina- 0,5p - cartofi dany 3p - iaurt mare 0,1% danone 3p - paste 4p -1 lingura carne fiarta pui 0,5p - 1 lingura smintina 0,5p - ardei si rosie 0p - carne fripta gratar 1p - 1 pahar vin sec 2p ----- Total 18p...depasire 1p, dar mai am si pastrate si am facut 1 groaza de miscare miha, ai incurcat zilele, prestatia e simbata m-am abtinut aseara de la o rulada cu crema alba si nuca de cocos. atit am gustat, cit incape sub unghie. sa nu mai spuneti ca nu sunt fata cuminte. de ce am praji cu cocos in casa? pai Dan a adus-o ca a luat salariul...si a mai adus si 2 sticle Beciul Domnesc si de aia am baut vin, ca vroiam sa vad despre ce e vorba PS: ma cam enerveaza faptul ca eu ma string de la orice si el da banii pe vin scump, desi are si in casa...dar ramine intre noi Acest mesaj a fost editat de himere2005: 17-11-2006, 06:35 AM -------------------- ![]() |
| Ella79 |
17-11-2006, 07:14 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.185 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Neata fetelor!
Hai ca pun cafea la facut, ceai pentru cine doreste, quark-ul e pe masa, voi doar sa apareti prin zona. Haideti fetelor, bucurati-va ca e week-end!!! Himere, cum ti-au iesit cartofii Dany? Sunt buni? Da amanunte aici ca i-as face si eu. -------------------- |
| himere2005 |
17-11-2006, 07:19 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.944 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
am sa scriu cam ce o sa pap azi, fara punctaj, sa vad la fata locului cit ulei intra, poate va mai dau idei
- salata beuf cu maioneza de post light - ciuperci umplute la cuptor (1p) - 1 portocala -1 mar - salata de rosii si ardei - cartofi nature - pastai cu ciuperci sa ma mai gindesc au iesit buni. eu i-am taiat ca pe cartofi prajiti, dar dana a sugerat sa le tai mai groase ca sa nu iasa crocanti. mie nu mi-au iesit crocanti deloc, o parte au iesit numai buni si o parte un pic cruzi eu nu stiu cum sa fac sa nu fie uzi. pai, in primul rind, daca ii lasi sa se usuce oxideaza, iar cu prosopul nu mi-a trecut prin cap, dar parca am o retinere...nu cumva sa lase scame pe ei ella, tu cit timp o sa stai la mama ta o sa ai net? am pus 2 lingurite pline cu zacusca la 1p, sper sa fie suficient -------------------- ![]() |
| Ella79 |
17-11-2006, 08:10 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.185 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Himere, eu am net si la mama, dar nu cred ca voi avea eu timp sa stau pe net. Oricum, o sa mai intru pe la voi din cand in cand de la birou.
-------------------- |
| himere2005 |
17-11-2006, 08:14 AM
|
pentru dana, si nu numai povestiri despre USA
acum vezi ca nu toate mesajele au si "continut", dar eu cred ca o sa mai intru pe acolo si o rog si pe emi sa ne mai povesteasca, ca mie tare imi place. mai ales daca o sa aiba contact si cu orasele mai mari ina, zi-mi si mie te rog, ce scrie in dreptul uleiului la maioneza ta, ca sa stiu cum sa aproximez la mine, ca nu am valori trecute -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
17-11-2006, 08:26 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
ina, zi-mi si mie te rog, ce scrie in dreptul uleiului la maioneza ta, ca sa stiu cum sa aproximez la mine, ca nu am valori trecute 45% ulei din 500ml. -------------------- |
| himere2005 |
17-11-2006, 08:32 AM
|
multumesc. la mine e 35%. 1p pe lingurita cred ca e ok
una plina -------------------- ![]() |
| Ramo |
17-11-2006, 08:33 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.222 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Buna dimineata. Nu ma puteam apuca de repetat fara sa imi "vedeti fata", nu?
Azi am cel mai greu examen. Bine , materia e usoara, imi place cel mai mult dar am niste emotii.... Era cazul, ca pana acum nu am avut...... E ffff mult. WE placut tuturor..... -------------------- |
| ina_ceva |
17-11-2006, 08:35 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza!!!
Dany-dulce, cand termini pastilele? Se pare ca ti-a venit cheful de a te aranja. Emi, te asteptam luni cu noutatzi (sper sa fie de bine) Himere, a avut dreptate deea ieri, o linguritza din maioneza mea e 0.6pcte; daca a ta are 35% ulei, cred ca e de ajuns sa pui 0.5p la linguritza. Tinem pumniii, ramona! -------------------- |
| himere2005 |
17-11-2006, 08:40 AM
|
cit de plina sa fie lingurita, rasa sau cu virf?
dan a spus ca seamana cu serbet de vanilie vroiam sa va intreb daca babuinii vostri va inteleg glumele....dan al meu nu intelege nici o gluma, ori sunt prea subtile -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 10-01-2009 - 05:20 AM |