![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
17-11-2006, 11:03 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ati intrebat la trattoria daca nu servesc si napi?
-------------------- ![]() |
| uka |
17-11-2006, 11:06 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
o rugaminte am si eu la voi, unde gasesc calculatorul ww, ca sunt la alt calc la serviciu si nu il am si nici acces la calc celalalt nu am si sunt curioasa cate pcte am bagat asa in 5 min..
sau sa-mi trimiteti pe mess -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anaoi |
17-11-2006, 11:07 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
ati intrebat la trattoria daca nu servesc si napi? auzi...eu zic sa spunem ca ne aducem noi bucatarul, s apuna la dispozitie bucataria si faci tu napii |
| himere2005 |
17-11-2006, 11:17 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
pai daca tot sunt eu bucatarul si voi comandati pizza, va bag in pizza aia si napi, asta ca sa impacamsi capra si varza...lasa dilly, ca daca mai bei un pahar de vin rosu alaturi sau berea ta favorita iti dregi gustul
dilly, mai bine ii servesti pe nemti cu mincarea asta gustoasa, poate scapi de ei -------------------- ![]() |
| anaoi |
17-11-2006, 11:18 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
sau poate ma dau afara in cel mai bun caz...asta daca nu ma omoara pe loc
nu te-ai prins, noi comandam pizza inainte s avii tu |
| Deea |
17-11-2006, 11:32 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.658 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Neata fetelor...de fapt buna-ziua, sunt chiauna de somn, nu stiu ce am dar as dormi non-stop, o fi de la augumentin...fac un tratament.
Dany sa te duci sa te tunzi si sa te vopsesti...o sa te simti mai bine dupa! sambata trecuta nu mai stiu daca v-am spus sau nu ca am iesit sa conduc prin bucuresti putin...in fine...ideea e ca am mers cu o dacie solentza "ca sa-mi fac mana" si sambata seara am iesit in oras...al meu sot s-a gandit ca daca tot am condus si nu sunt speriata de bombe sa bea si el ceva..sa ma vedeti la 4 dimineata, super obosita, intr-un bucuresti plin de taximetristi care merg care mai de care mai "regulamentar" ce conduceam eu ca o floricica o masina sport cu 30 la ora....normal ca nu intelegea nici un participant la trafic ce-i cu bezmetica de la volan...da ce sa le explic ca e prima oara cand ma sui in masina aia si daca la dacie ii dai doua ciocane si intrepti tabla ca sa repari o masina straina scoti niste milioane bune din buzunar.... M-am cam facut de cacao dar nu ma las -------------------- ![]() |
| michelle |
17-11-2006, 11:34 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Reprezentantii mai multor natiuni se intalnesc intr-un restaurant. Toti au cerut cate un pahar de vin, dar cand au adus vinul, in fiecare pahar era o musca.
Suedezul a cerut alt vin in acelasi pahar. Englezul - vin nou in pahar nou. Finlandezul a scos musca si a baut vinul. Rusul a baut vinul cu tot cu musca. Chinezul a mancat musca, dar nu a baut vinul. Evreul a prins musca si a vandut-o chinezului. Tiganul a baut trei sferturi de pahar si a cerut sa-i fie schimbat. Norvegianul a prins musca si s-a dus la pescuit. Irlandezul a maruntit musca si i-a trimis paharul englezului. Americanul a inceput proces impotriva restaurantutlui si a cerut 65 mil dolari daune morale. Scotianul a prins musca de gat si a zis: - Chiar acum sa scuipi tot ce ai baut! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Anna |
17-11-2006, 11:36 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Neata fetelor!
Am venit si eu la raport. Cred ca mami a auzit de napi vostrii Ce happy sunt, ca au pct putine. Ca ma tin tare pe baricade...reusim noi cumva. Va pup -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| anaoi |
17-11-2006, 11:37 AM
|
|
braaaaaaaaaaavvvvvvvvvooooooooooooooooooo...Deea....si asa taximetristii tre educati...
|
| Anna |
17-11-2006, 11:38 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
-------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| himere2005 |
17-11-2006, 11:39 AM
|
e dragut tare bancul miha, asta daca ai mai auzit povesti despre straini si "calitatile" lor
-------------------- ![]() |
| Anna |
17-11-2006, 11:40 AM
|
Perle Auto
Cealalta masina a intrat in mine fara sa ma atentioneze asupra intentiilor ei. M-am lovit cu un camion stationar venind din sens invers. Masina din fata mea a lovit pietonul, dar acesta s-a sculat asa ca l-am lovit si eu. incercind sa omor o musca, am intrat cu masina intr-un stilp de telegraf. Conduceam masina de 40 de ani cind am adormit la volan si am avut un accident. Cind m-am apropiat de intersectie, un semn stop a aparut in locul in care nici un semn stop nu mai aparuse vreodata. Nu am reusit sa opresc masina la timp. Ca sa evit lovirea barei masinii din fata, am calcat pietonul. Masina mea era parcata in mod regulamentar cind a lovit cu spatele celalalt vehicul. Parbrizul spart. Cauza necunoscuta. Probabil voodoo. O masina invizibila a aparut de nicaieri, mi-a lovit vehiculul si a disparut. Cauza indirecta a accidentului a fost un ins marunt intr-o masina mica cu o gura mare. Stalpul de telefon se apropia repede. Am incercat sa virez in afara directiei lui cind el m-a lovit in fata. Am claxonat pietonul, dar el se holba la mine. Pietonul nu stia in ce directie sa se indrepte, asa ca l-am calcat. Pe un formular de asigurare (soferul lovise o vaca): Apropiindu-ma de intersectie, nu am vazut nici un vehicul venind din dreapta mea, asa ca am lovit masina din fata. Am plecat de la marginea soselei, m-am uitat la soacra mea si am trecut peste parapet. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| Deea |
17-11-2006, 11:41 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.658 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Reprezentantii mai multor natiuni se intalnesc intr-un restaurant. Toti au cerut cate un pahar de vin, dar cand au adus vinul, in fiecare pahar era o musca. Suedezul a cerut alt vin in acelasi pahar. Englezul - vin nou in pahar nou. Finlandezul a scos musca si a baut vinul. Rusul a baut vinul cu tot cu musca. Chinezul a mancat musca, dar nu a baut vinul. Evreul a prins musca si a vandut-o chinezului. Tiganul a baut trei sferturi de pahar si a cerut sa-i fie schimbat. Norvegianul a prins musca si s-a dus la pescuit. Irlandezul a maruntit musca si i-a trimis paharul englezului. Americanul a inceput proces impotriva restaurantutlui si a cerut 65 mil dolari daune morale. Scotianul a prins musca de gat si a zis: - Chiar acum sa scuipi tot ce ai baut! ce tare..multumim -------------------- ![]() |
| anaoi |
17-11-2006, 11:41 AM
|
|
dylly a bagat la capatana si cand si daca va avea carnet si maisna si aciident, stie ce s aspuna
|
| Ella79 |
17-11-2006, 11:45 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.951 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Dylly, regretam pentru programul tau de lucru. Se pare ca estista un program global de exterminare a angajatilor. Sa scape doar cine poate.
La mine la serviciu e iarasi haos, dar cum haos e si acasa deja ma lasa rece . S-ar putea ca pe 2 decembrie sa plec la Budapesta si Viena sa imi cumpar haine. Dylly, nu numai ca o sa primesti poze cu rezultatul final al remnovarii, dar te invit la taiat panglica. O sa avem, sare, paine WW si multa apa plata cu lamaie. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-11-2008 - 05:26 AM |