![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anaoi |
16-11-2006, 01:04 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
yeap...dylly la fel....si s-a hotarat sa rada bine la al doilea banc....
nu sta sa se gandeasca prea mult la chestii rasul-plansul. el trece direct la ras Acest mesaj a fost editat de anaoi: 16-11-2006, 01:04 PM |
| Pisik |
16-11-2006, 01:04 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
am pofta de dulciuri rau de tot; poate si fiindca am intrat pe culinar si ce am gasit pe acolo, mama mama...
ce mi-a facut pofta rau: ciocolata de casa, cred ca ma chinui si fac, dar la cate retete vreau eu sa fac de sarbatori ar trebui sa incep de pe acuma -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
16-11-2006, 01:06 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
te iei cu mine de mina, in cazul meu pentru bia. eu nu o sa fac f. multe dulciuri ca nu se maninca, va spun din experienta si o sa insist pe aperitive interesante
Acest mesaj a fost editat de himere2005: 16-11-2006, 01:13 PM -------------------- ![]() |
| Pisik |
16-11-2006, 01:15 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Eu am o lista mare mare pt Craciun:
- aperitive: eclerele lui Himere cu pasta branza; crenvusti in foetaj, placinta cu carne (plus alte platouri dar inca nu m-am gandit ce) - sarmale - o friptura mai deosebita - trebuie sa ma documentez, ceva pui mi-ar placea sau porc in stil chinezesc eventual, mai vad eu - dulciruri: fursecuri steluta, cornukete fragede, tort (nu stui daca cu nutella sau de biscuiti), prajitura (am vreo 3 retete in vedere), ciocolata de casa, paine cu fructe confiate Deci ori nu mai dorm noaptea, concediu nu pot sa imi iau, so....e cam naspa -------------------- |
| Sexymom |
16-11-2006, 01:18 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Salutare la toata lumea.
Fetelor am gatit napii. Sunt super la gust chiar daca am ras noi ieri toata ziua de ei I-am pregatit impreuna cu morcovi, mazare, telina si cartofi, taiati cubulete si serviti cu peste la gratar. Pana la urma am renuntat la friptura de porc. Uite asa am mancat din ei ![]() -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Anna |
16-11-2006, 01:19 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Bin Laden se uita la turnul din Pisa, trage doua fumuri de tigara si
spune in scarba: "Amatori!" Dimineata. Autobuzul pleaca din statie, dupa el alearga o doamna si striga: - Oameni buni, opriti va rog autobuzul! Intarzii la lucru! Pasagerii il roaga pe sofer sa opreasca. Doamna se urca si spune, bucuroasa: - Am reusit... Asa, biletele la control! Samuel, evreul, se duce la Banca Israeliana. - Buna ziua, Samuel, il saluta respectuos angajatul bancii. - Buna ziua. Am venit sa solicit un credit de 1 dolar. - 1 dolar?? Dar, Samuel, iti retarg aceasta suma din oricare cont de-al tau, fara nici o problema. - Nu, eu vreau un credit de 1 dolar, suma pe care o rambursez intr-o luna. Daca nu-mi dai creditul, Samuel retrage de la voi toti banii, toate bijuteriile, retag totul. - Dar, Samuel... Bine, daca vrei acest credit, ti-l dam. Uite hartiile pe care trebuie sa le semnezi. - Care este dobanda? - 3% pe luna. - OK, dar vreau sa-mi las BMW-ul garantie. - Nu, Samuel, nu este nevoie. Conturile pe care le ai sunt garantia suficienta. - Daca nu-mi luati drept garantie BMW-ul, eu retrag toti banii de la voi, toate investitiile, bijuteriile, tot. - OK, Samuel, puteti lasa BMW-ul personal drept garantie, timp de 30 de zile, in parcarea subterana a Bancii. - Perfect! Samuel se duce fericit acasa si-i spune sotiei sale: - Ruth, Ruth, putem pleca linistiti in concediu, am facut rost de parcare cu 1,03 $ o luna intreaga! Am primit si eu pe mail si m-am amuzat... ma bucur ca v-au placut -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| himere2005 |
16-11-2006, 01:21 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
eu zic sa luam si noi 1 data sa vedem cum sunt napii. cine se sacrifica?
-------------------- ![]() |
| Tulip |
16-11-2006, 01:32 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.412 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Sexy,poze ai uitat sa faci?sau nu mai era cazul......
-------------------- |
| himere2005 |
16-11-2006, 01:35 PM
|
tulip, tu cind iesi cu fata la plimbare unde mergeti, ce faceti? poate imi mai dai idei.
| Anna |
16-11-2006, 01:41 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
fetelor ce liniste e pe aici?
Himere, Tulip, Deea, Irinush...ce va mai fac copilasii, sunt asa scumpi toti, si inventivi sa puneti poze cu ei cand mai fac traznai -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| Tulip |
16-11-2006, 01:43 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.412 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
tulip, tu cind iesi cu fata la plimbare unde mergeti, ce faceti? poate imi mai dai idei. Mie imi place sa ma duc in magazine Ne mai plimbam prin cartier,in fata blocului,facem piata impreuna....nimic deosebit -------------------- |
| himere2005 |
16-11-2006, 01:44 PM
|
eu astept sa se trezeasca fata sa plec in cautare de napi
| michelle |
16-11-2006, 01:45 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.177 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Un tanar ajunge emotionat acasa si o anunta pe maica-sa ca e indragostit si ca se insoara, dar ca sa fie prezentarile mai emotive aduce acasa trei fete foarte frumoase si ii zice maica-sii sa ghiceasca care e aleasa inimii.
Dupa cateva minute la o cafeluta mama zice: - Aleasa ta este fata asta din mijloc. La care fiul surprins intreba: - Cum de ai ghicit? Mama raspunde: - Pai de asta nu-mi place! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Anna |
16-11-2006, 01:45 PM
|
si cu mine mergea mama sa facem piata impreuna cand eram mica, avem eu un cos al meu in care imi punea din cumparaturi, si eram tare mandra, si deseori ma vedea cu cate o vanata in gura, cu cate un ardei...de atunci mi-era foame si nu puteam sa astept sa fie gatite ..
Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 16-11-2006, 01:46 PM -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| himere2005 |
16-11-2006, 01:49 PM
|
a...de fapt fata ta merge...si te duci fara carut? cu masina? sau pe jos? poate ea sa mearga atit de mult? a pe mine asta ma enerveaza..carutul, iar de carat in brate 10 kg nu ma incumet
pentru nostalgici http://www.craciun.ro/ -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 02:28 AM |