left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Bilant 2008 , dorinte 2009
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

252 Pagini V « < 25 26 27 28 29 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 5, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Anna
mesaj 17-11-2006, 09:44 PM
Mesaj #391

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151
Sex: Feminin

Meniu pe ziua de azi sa vedeti ce cuminte am fost blushing.gif
1 banana 1
ciorba de salata verde 2
cartofi fierti 2
rosie 0
ardei 0
br topita exquisa 0,5
orez expandat 1,2
miere 0,5
2 mere 0
tiramisu 1
alune 1,5
iaurt 1
2 fel paine 1,2
mancare de telina 3
2 fel paine 1,2

revin si eu cu intrebarile:

guma de mestecat orbit fara zahar, are pct?
maslinele negre stiam ca au pctaj diferit, care este acela?

Va pup. Noapte buna!

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
irinush
mesaj 17-11-2006, 09:49 PM
Mesaj #392

Veverita

Raspunsuri: 743
Inscris: 12-08-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 112
Dispozitie: mor de cald, ca de obicei

eu am gasit ca doar guma de mestecat cu zahar are puncte, iar maslinele negre am gasit 1buc. = 0.5p

--------------------
re-start ww 08 ianuarie 2007:

Imagine

David la mare
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Anna
mesaj 17-11-2006, 10:12 PM
Mesaj #393

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

Merci irinush
Am papat o masilna la mancarica...uff dar ce mult are, altadata nu mai pap dry.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
Ramo
mesaj 17-11-2006, 10:28 PM
Mesaj #394

Jaguar

Raspunsuri: 6.222
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

Nu sunteti prea vorbarete in seara asta. Toata lume e la "Dansez pentru tine"? Eu m-am apucat de facut fituici si nu stiu cand termin, dar sper sa apuc pana plec la examen..... )).gif

--------------------
+Quote Post
Deea
mesaj 17-11-2006, 10:33 PM
Mesaj #395

Iepuras

Raspunsuri: 1.879
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

Dana, Tulip, scaunul asta e si pt. nou-nascuti si pt. bebei mai mari. Functioneaza asa:
- de la 0-13 kg. sau pana sta singurel in fund se pune la ultima treapta de inclinare...deci e un fel de scoica si se monteaza cu spatele la sensul de mers. E mai sigur pt. bebe asa, ii protejeaza capul si coloana mai bine la socuri.
- de la 9-18 kg. se monteaza cu fata la sensul de mers, atunci cand bebele sta singur in fund.
Atentie la masinile care au airbag la scaunele din spate, pe prospect scrie ca e periculos daca se activeaza airbag-ul, e risc de sufocare al bebelui. Nu stiu daca se dezactiveaza sau nu airbag-ul.

Dana eu n-am avut scoica, am avut un cosulet in care putea sa si doarma, o tineam si in casa in el.Cosuletul respectiv nu e foarte practic pentru ca nu se poate prinde cu centurile de siguranta ale masinii si e neaparat nevoie sa stea cineva in spate cu bebele. Noi ne-am descurcat bine si cu acel cosulet dar nici n-am facut drumuri mai lungi de 100 km. Am vazut si scaune cu posibilitate de reglare a spatarului in 15 pozitii, nu le-am incercat, banuiesc ca poti sa studiezi orice produs in magazin, vezi cat de mult se inclina scaunul, daca ajunge ca si scoica eu zic ca e perfect. In scoica sta maxim 4 luni apoi o sa iei scaun. Din ce am vazut si citit eu conteaza f. mult si greutatea bebelului nu numai varsta.
Lamurita?! biggrin.gif

--------------------
+Quote Post
irinush
mesaj 17-11-2006, 11:00 PM
Mesaj #396

Veverita

Raspunsuri: 743
Inscris: 12-08-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 112
Dispozitie: mor de cald, ca de obicei

hai ca ma bag si eu la discutia despre scaunul de masina ...]
cum David al nostru a fost mai maricel asa (4 kg si 52 cm la nastere) eu nu i-am luat scoica pt ca nu avea rost sa dau banii pe ea pt 2 luni maxim si atunci i-am luat un scaun chicco, la mana a doua, dar care era aproape nefolosit (a costat doar jumatate din pretul din magazine), numai ca noua doctorita ne-a spus sa nu il asezam in el decat dupa ce se ridica in fundulet, chiar daca pe eticheta scaunului se preciza ca poate fi folosit de la varsta de 0 ani ca sa zic asa ... si noi asa am si facut, adica l-am asezat pe David in scaun dupa 4 luni ...

--------------------
re-start ww 08 ianuarie 2007:

Imagine

David la mare
+Quote Post
emu
mesaj 17-11-2006, 11:44 PM
Mesaj #397

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

Bine v-am gasit fetele, vin cu raspunsuri si pareri, numai sa aveti rabdare, ca o sa-mi ia ceva timp sa postez tot smile.gif... in reprize )).gif

Craciunul o sa-l petrecem in familie, nu stiu daca vor reusi ai mei sa ia viza de turist pana atunci... vom vedea, daca nu, macar de Paste sa vina.
Ziua Recunostintei este in a patra joi din noiembrie, in fiecare an, deci acum pica pe 23 wink1.gif
De Revelion, nu e nimic stabilit; tocmai am vorbit cu o vecina, am inteles ca se organizeaza petreceri la restaurante, dar eu nu mai sunt genul sa ma duc sa stau la masa, sa dansez si sa mananc; prefer in aer liber, cu artificii - se organizeaza evenimente de genul si in oras aici... mai nou am inteles ca se face o seara/noapte cu bauturi non-alcoolice, m-a facut curioasa; parca parca as vrea NY in Times Square, dar n-am chef sa ma stresez de siguranta personala in noaptea aia )).gif

Meniurile de Thanksgiving sunt diferite, de exp aveam mana libera sa contribui cu ce vreau eu la meniu, dar am zis sa las sarmalele pt mai incolo, ca n-am timp acum sa experimentez... oricum va veni vremea sa pun de o cina in stil romanesc (poate cand vin ai mei aici), sa-i vad pe unde scot camasa, la ciorba de burta in special lol.gif avem o matusa in familie, din partea sotului, nascuta in america, din parinti italieni si mi-a zis ca ei nu-i pace ciorba de burta, chiar daca e un fel de mancare traditional italienesc )).gif
Un meniu standard ar fi:
- stuffing-ul pt curcan, facut din crutoane, unt/margarina/ulei, plus legume si verdeturi
- sos cranberries (care iese ca un gem la final),
- placinta de cartofi dulci, preferata mea, mereu mi-a iesit perfect,
- paine de dovleac,
- side dishes pt curcan (salata de cartofi; piure de cartofi cu gravy=ce ramane in tava de la prepararea curcanului, se inlatura grasimea si se adauga amidon de porumb dizolvat in apa si condimente, verdeturi; legume),
- placinta de dolveac (asta e mai cu mot... ca daca nu scurgi bine dovleacul iese ff moale, caz in care o mananci cu lingurita); precizez ca placintele se fac doar cu un strat de coca, la fund, iar compozitia e deasupra, chiar si in cazul celei de dovleac, deci nu stil romanesc (sau cum le face mama smile.gif ).
Asta-i ce stiu eu, ca le-am facut de vreo 3 ani - in Ro wink1.gif Mi-a revenit sarcina sa fac painea de dovleac (facem la socrii anul acesta), cred ca ma bag si la sosul de cranberries, ca n-am facut niciodata si parca mi-e pofta )).gif (nu stiu cum se traduce cranberries, probabil coacaze rosii)

revin...

--------------------
+Quote Post
Deea
mesaj 17-11-2006, 11:56 PM
Mesaj #398

Iepuras

Raspunsuri: 1.879
Membrul Nr.: 79

CITAT(irinush @ 18-11-2006, 01:00 AM) *

hai ca ma bag si eu la discutia despre scaunul de masina ...]
cum David al nostru a fost mai maricel asa (4 kg si 52 cm la nastere) eu nu i-am luat scoica pt ca nu avea rost sa dau banii pe ea pt 2 luni maxim si atunci i-am luat un scaun chicco, la mana a doua, dar care era aproape nefolosit (a costat doar jumatate din pretul din magazine), numai ca noua doctorita ne-a spus sa nu il asezam in el decat dupa ce se ridica in fundulet, chiar daca pe eticheta scaunului se preciza ca poate fi folosit de la varsta de 0 ani ca sa zic asa ... si noi asa am si facut, adica l-am asezat pe David in scaun dupa 4 luni ...

da, stiu ca parerile doctorilor sunt impartite, dar de ex. o cunostinta de-a mea care nu sta in Romania nu a avut voie sa iasa din spital fara sa puna bebele in scoica, nicidecum cosulet cum am avut eu sau cu bebele in brate...fetita sta din ziua in care a iesit din spital in acea scoica si in vara (avea cam 3-4 luni) a fost o luna de zile plecata cu parintii in concediu in spania. Ma gandeam ca daca in occident e obligatorie acea scoica nu e nici o problema pt. copil.
Acum ce sa zic..fiecare face cum crede ca e mai bine pt. copilul lui. Eu daca aveam din prima zi scoica o puneam de atunci in ea.

--------------------
+Quote Post
emu
mesaj 18-11-2006, 12:12 AM
Mesaj #399

Marmota

repriza a doua )).gif

In leg cu linkul spre subiectul despre SUA:

Personal sper sa am contact (de fapt o sa am) cu orasele mari in genul de vizita cateva zile, vazut prieteni si atat )).gif nu mai vreau sa stau la oras. Imi place unde suntem acum, e liniste, cand da stresul peste mine ies pe prispa si ma uit la munti, respir aer curat si-mi revin complet...

Fiecare dintre fetele de acolo (culinar.ro) au propriul punct de vedere, si le dau dreptate tuturor wink1.gif Eu chiar n-am de ce sa ma plang... un mic exemplu: am luat un teanc de carti, clasici si altele, la 1$ bucata.. ce naiba sa mai zic, asa chilipir nu prindeam in romania in veci... acum am inceput trei si inca nu le-am terminat, ca pic seara lata )).gif Apropo de Barnes & Noble e in mare parte si loc de intalniri/dating/socializare, nu doar librarie wink1.gif

Oricum cand ma gandesc la America, ca un tot, ma gandesc la cum se descurca pe plan micro si macro economic, ca asta spune cel mai mult despre cum sunt oamenii de aici; de fapt asta, personal, o aplic fiecarei tari in parte, plus detalii minore, legate de indivizi cu care am avut de a face de-a lungul timpului din diferite parti ale lumii.

Si ca un (alt) detaliu minor, altii pot avea alta parere, americanii sunt freaksi, in felul lor unic de a fi, si se accepta asa cum sunt... dar nici eu nu-s pe departe, fiecare cu pasarica lui, si nimeni nu judeca pe nimeni wink1.gif mi-am luat la complimente sapt trecuta sa-mi ajunga pe vecie )).gif ma iubesc oamenii astia asa cum sunt... si eu pe ei, la randul meu wink1.gif

--------------------
+Quote Post
emu
mesaj 18-11-2006, 12:45 AM
Mesaj #400

Marmota

repriza a treia...

Revenind la kg-le mele: sper ca lunea asta sa am noroc inainte de cantar, cred ca am descoperit ceva care are efect purgativ, si nu, nu e nici un ceai sau medicament naughty.gif astept pana luni, sa vad daca e pe bune sau ba. Va spun atunci wink1.gif

Fara legatura: in weekend am invatat o gramada despre berea belgiana rolleyes.gif preferatele mele, chiar daca au un miros/culoare neobisnuit(a) pt o bere sunt: Saison Dupont, Delirium Tremens. Astea le-am retinut, ca mi-au placut mult si le recomand, daca le gasiti... sunt diferite de berea normala cu care eram obisnuita wink1.gif

Felicitari may wink1.gif la cat mai multe bucurii si sa va iubiti mereu ca si pana acum floare.gif

Suna bine reteta cu paste sexy, o sa o incerc si eu, probabil sapt viitoare... o sa incerc s-o ajustez cu 1-2 lingurite miere in loc de otet si ulei biggrin.gif v-am facut sa va uitati crucis deja? lol.gif )).gif

lamuriti-ma si pe mine, cum e cu rubrica "retete ww (si nu numai)"? eu credeam ca se poate posta orice reteta, dietetica sau ba. Asa e?

himere, sfatul meu, nu va luati soro laptop!!! ati innebunit?? numai daca ai iminenta nevoie, zilnic 24 din 24 atunci da, altfel nu!!! nu se merita, mereu apare unul mai nou, la intervale mai scurte acum decat inainte, plus ca in Romania preturile inca mai sunt de 3-4 ori mai mari decat normal. Noi avem unul Thinkpad, din Bucuresti, luat de sila, chiar daca nu aveam nevoie de el decat maxim o data pe luna si pt ca nu se putea altfel, asa ca acum stam in casa cu caramida, ultimul tip la vremea respectiva, acum 2 ani, pe care am platit de 4 ori mai mult decat facea. Binenteles ca acum sunt altele noi, la pret cu mult mai mic si mai performante. In leg cu o a doua canapea, vezi daca gasesti sac de dormit, la un pret rezonabil, e numai bun pt nevoi urgente, plus ca nu ocupa spatiu wink1.gif si e bun si pt musafiri.

Asa... sa fiu in ton cu discutiile despre barbati/soti/babuini: un barbat care stie sa se poarte cu femeile, nu inseamna ca nu are personalitate. M-ai facut sa rad May, la vorba soacra-tii )).gif la mine (si la alti cunoscuti) nu s-a aplicat... eu zic ca barbatul e asa cum a fost educat de mic, ca si femeia de altfel

Parerea mea despre lucruri pt copii este ca un bebe n-are nevoie de mii de haine si incaltari, de firma sau ba, mai ales ca o sa creasca si pt ca oricum le murdareste la fiecare cateva ore )).gif parintii, mai ales mamicile au tendinta sa-i schimbe cat mai des tocmai pt ca arata ca niste papusi sau mai stiu eu ce; sigur ce e necesar nu trebuie sa lipseasca, dar uneori se exagereaza... o spun fara nici o rautate, si cred ca sunt lucruri mai importante pt un copil decat cele frivole. Eu mai degraba i-as lua jucarii care sa-i dezvolte si sa-i stimuleze creativitatea, indemanarea, atentia distributiva, memoria etc. O sa spuneti, poate, ca nu sunt in masura sa dau sfaturi, si poate ca o sa-mi schimb parerea cand ii voi avea pe ai mei pitici )).gif, dar eu am vorbit bazandu-ma pe ceea ce vad in jurul meu wink1.gif

Ramona heh... cum merge cu fituicile, de care-ti faci? )).gif ia da idei, poate o sa aiba cineva vreodata nevoie, mai stii )).gif

--------------------
+Quote Post
Ramo
mesaj 18-11-2006, 01:02 AM
Mesaj #401

Jaguar

Emu, am toata cartea facut fituici, dar le-am primit pe mail de la cineva. Sunt mci si sunt ffff bune, daca ai ochi si mai buni. Am terminat cu celoe la procedura civila si ma apuc de cele la procedura penala (de taiat!!!). Oricum daca ma pun la ora asta sa dorm, ma trezesc mai obosita. Si am baut cafea pe la 23, eu care nu beau niciodata, si se pare ca isi face efectul. Nu mi-e somn deloc. Si stau sa termin cu fituicile la penal, asa ca maine nu mai am treaba. Pot si eu sa spal haine ca nu mai am curate f multe si sa fac baie.

Honey, ce faci la ora asta??? Nu ai somn? Vad ca doar noi doua mai bantuim pe aici la ora asta )).gif

--------------------
+Quote Post
Ramo
mesaj 18-11-2006, 05:18 AM
Mesaj #402

Jaguar

E, doar eu am mai ramas pe aici. Nici nu e de mirare, la ora asta, nu??? Am terminat fituicile pt azi de mult, dar nu m-am mai pus sa dorm de frica ca nu o sa ma mai trezesc la timp pt a ajunge la examen. M-am uitat la un film si acum mai tai ceva copiute, dupa care ma pregatesc ca la 8 sa ies din casa. Azi am examen de la 9 dimineata. Macar scap mai repede de el, nu la 17 ca pana acum.........

--------------------
+Quote Post
himere2005
mesaj 18-11-2006, 07:17 AM
Mesaj #403

Lama

Raspunsuri: 5.944
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

CITAT(emu @ 18-11-2006, 02:45 AM) *

repriza a treia...

la mine (si la alti cunoscuti) nu s-a aplicat... eu zic ca barbatul e asa cum a fost educat de mic, ca si femeia de altfel

Eu mai degraba i-as lua jucarii care sa-i dezvolte si sa-i stimuleze creativitatea, indemanarea, atentia distributiva, memoria etc.

tare mi-ai placut emi, bravo, sunt de acord cu tine. chiar daca sotul meu nu are parinti, totusi ei au murit cind avea 9 ani, deci zic eu ca se putea face o educatie pina atunci. in plus, fratii lui, chiar daca au chiar si 2 facultati si au crescut impreuna cu parintii pina la 20 ani, tot au un iz de stiti voi ce (badaranie)

eu aseara eram bucuroasa ca s-a culcat bia pe la 7, dar la 7.30 seara era deja in picioare. la 9 eram deja rupta si m-am intins in pat...l-am lasat pe babuin sa stea cu ea pina la 10 seara. nu mi-a mai trebuit nimic, nici dansez pentru tine, nimic lol.gif o sa vad azi la 13.

ramona, multa bafta pupic.gif

in legatura cu jucariile si restul sunt de acord cu emi, ei se plictisesc f.repede si au nevoie de diversitate. si eu sunt pentru jocurile didactice sau jucariile care sa-i dezvolte creierasul. sotul meu nu. el da 500.000 ape un animal care zice mu...ce sa mai vorbesc...e ...sa fim noi sanatosi...cel mai mult are nevoie de AFECTIUNE

acuma i-acuma. am dat jos dupa ce am mincat "scirbosenia" de care zicea monic 400 de grame, merg sa schimb la ticker pentru motivatie. imi este teama sa nu cumva sa cresc din nou la cintar dupa we. sigur daca maninc punctele strinse (8p) nu ma ingras la loc???? rolleyes.gif
va astept sa ne auzim mai tirziu

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 18-11-2006, 07:29 AM
Mesaj #404

Lama

Raspunsuri: 5.944
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

meniul meu
ciuperci la cuptor -1p
o potocala, 1 mar -0p
salata de rosii cu ardei si ciuperci-1p
cartofi nature in 2 reprize 4p
margarina 1,5p
piine cu zacusca de 4,5 p
salata din morcov, gogosar, zacusca, maio 1p
1 pahar vin 2p
----
15p

am cam facut foamea si nu sunt un exemplu prea bun pentru ca am lasat mincarea pentru vin de ex, dar acum...stiti ce pofticioasa sunt, nu ? )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ramo
mesaj 18-11-2006, 07:44 AM
Mesaj #405

Jaguar

himere, ce matinala esti......... Nu te lasa BIA sa dormi mai mult, nu?

Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 18-11-2006, 07:46 AM

--------------------
+Quote Post

252 Pagini V « < 25 26 27 28 29 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 10-01-2009 - 05:19 AM