left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

252 Pagini V « < 38 39 40 41 42 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 5, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
himere2005
mesaj 20-11-2006, 10:27 AM
Mesaj #586

Lama

Grup: Membri
Raspunsuri: 5.884
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara
Sex: Feminin

si pe tickerul tau tease.gif
fata mea deja s-a trezit. o mai las sa stea un pic sa maninc si eu mazarea. ca acum stiu din ce cauza imi era foame:rusii fool.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 20-11-2006, 10:30 AM
Mesaj #587

Yeti

Raspunsuri: 10.099
Membrul Nr.: 87

Buna dimineata !!!

Miha...asteptam meniurile tale ...asa ne mai inspiram si noi.
Pisik....macar nu te-ai ingrasat.
Peach...multa bafta la numarat si slabit !

Sa aveti o saptamana placuta si plina de realizari . pupic.gif

Gigelu...felicitari pentru cele 300 grame !

Emi.....la mine se vad pozele.....nu stiu de ce tu nu poti intra. Cred ca a fost tare faina seara cu meteoritii smile.gif

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 20-11-2006, 10:31 AM

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Anna
mesaj 20-11-2006, 10:30 AM
Mesaj #588

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

Neata Dany! pupic.gif
Tu mai numeri? Nu am vazut meniurile ....hihih....sa le treci aici pt "inspiratiune". grin.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
Pisik
mesaj 20-11-2006, 10:34 AM
Mesaj #589

Taz

Raspunsuri: 3.503
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(annaiss_derrian @ 20-11-2006, 12:26 PM) *

Pisik da ce ai papat tu acolo de 100 pct? blink.gif blum.gif

nici eu nu vrreau sa imi aduc aminte: vineri [aine cu usturoi, f mult chec din ala din pachet gen rulada
sambata tort, prajituri, pui prajit, asta in vizite si noaptea la noi cand ne-am adunat la vazut filme cu nasii si cu prietena mea am bagat bobo de ciocolata, mapolitane joe, alune si seminte....
ieri trebuia sa fiu cuminte dar...colac secuiesc, milky way, kinder bueno, fursecuri, prajituri. sa mai zic? ziceam 100 de pcte? pai cred ca eram optimista doh.gif mad.gif blushing.gif
Acuma raul a fost facut, ce naiba sa mai zic, am fost in week-end-ul orb! Nu stiu daca nu m-am ingrasat, azi nu ma ingrasasem dar astea se vad mai tarziu, eu asa stiu.
oricum, azi sunt cuminte, maine si miercuri nu (dar incerc sa am masura) iar de joi iar cuminte, inclusiv week-end-ul, sper!
Macar nu am renuntat la bicicleta, ceea ce e de apreciat, nu? grin.gif
Azi am asa:
-MD - iaurt prodlacta (2 pahare) - 1p, fulgi de ovaz fara zahar (50gr) - 3p; gem dietetic (5 lingurite) - 0,5p
-P - pui 100 gr - 2p; ulei - 1p; iaurt zott light fructe - 2p
- 2 felii grau - 1p; extra fructe - 1p
-C - probabil o salata cu branza de la MC - 3p (parca asa stiam, voi dce ziceti?)

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 20-11-2006, 10:34 AM
Mesaj #590

Yeti

Anna....voi incerca sa re-incep sa numar de miercuri ( mai avem ingrasacioase prin frigider ). In legatura cu meniurile mele : eu nu le-am pus niciodata pe forum grin.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
Pisik
mesaj 20-11-2006, 10:37 AM
Mesaj #591

Taz

CITAT(danyhoney @ 20-11-2006, 12:34 PM) *

Anna....voi incerca sa re-incep sa numar de miercuri ( mai avem ingrasacioase prin frigider ). In legatura cu meniurile mele : eu nu le-am pus niciodata pe forum grin.gif

De ce???? reao, tu care esti un exemplu WW, vrei sa tii toate secretele numai pt tine grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 20-11-2006, 10:39 AM
Mesaj #592

Yeti

Pisik....eu exemplu WW ???? De unde atata ???? Tu nu vezi de cand stau la 65-66 kg ???? Exemplu WW e Miha...mananca asa cum trebuie,face sport....

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
michelle
mesaj 20-11-2006, 10:40 AM
Mesaj #593

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.199
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Dany, vazut pozele.. Tu ai luat toate premiile? grin.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
dany
mesaj 20-11-2006, 10:42 AM
Mesaj #594

Yeti

Cam asa ceva,Miha lol.gif Am mai avut si 2 abtibilde de Craciun pentru geamuri dar...le-am facut cadou )).gif Nu ma omor dupa asa ceva.

Va pup si sa aveti o zi buna !

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
michelle
mesaj 20-11-2006, 10:45 AM
Mesaj #595

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.199
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

CITAT(danyhoney @ 20-11-2006, 10:39 AM) *

Exemplu WW e Miha...mananca asa cum trebuie,face sport....

Gresit! Eu sunt doar cu teoria lol.gif

Ok, hai sa postez meniul de azi (fara cina): mic dejun - lapte 2.5p, fulgi sano vita 2p; pranz: mancare chinezeasca - orez 2p, piept pui 1p, varza, morcov 0p si f putin ulei pe care nu il punctez blum.gif ; gustari: 3 mere, felii din grau expandat.
Pentru diseara, nu stiu, trebuie sa ma gandesc ce sa mai fac de mancare. Ceva idei?

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
himere2005
mesaj 20-11-2006, 10:48 AM
Mesaj #596

Lama

hai ca m-am prins si eu in sfirsit despre ce poze era vorba. mi imi plac suportii de luminari cel mai mult blum.gif
fata vad ca s-a culcat la loc. profit de asta sa-i fierb biberoanele si sa fac pastele alea, sa ma tin departe de tentantii
in plus mai si string putin ca mama e in concediu si vine sa stea 1 ora si ceva cu bia, in plus vine si in control devil.gif

noi am testat ceva f interesant miha, eu si sotul, de fapt mai mult el a pregatit. piept de pui cubulete fierte intr-o conserva de ton in suc propriu cu condimente si eventual putina smintina. mi s-a parut interesant amestecul si de putine puncte wink1.gif

Acest mesaj a fost editat de himere2005: 20-11-2006, 10:48 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
MagdaC
mesaj 20-11-2006, 10:50 AM
Mesaj #597

Soparla

Raspunsuri: 274
Membrul Nr.: 76
Dispozitie: Fighting myself..

Pup fetele,
eu iar sunt ocupata la serviciu, si mi-e ciuda ca nu apuc si eu sa mai stau de vorba cu voi. Dar macar sunt pe aici si va citesc...
Cu dieta....in weekend am esuat oarecum in ingrasacioase, dar se putea si mai rau blushing.gif
Vestea buna e ca m-am intors la greutatea de la ticker (pt ca nu mai era valabila blushing.gif )
Si de acuma inapoi pe baricade. O sa incerc sa pun si eu ceva deoparte pt we.
Azi am un interviu, sa-mi tineti pumnii pls blum.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
Imagine

start: 26 nov 2007
+Quote Post
Pisik
mesaj 20-11-2006, 10:51 AM
Mesaj #598

Taz

CITAT(michelle @ 20-11-2006, 12:45 PM) *

CITAT(danyhoney @ 20-11-2006, 10:39 AM) *

Exemplu WW e Miha...mananca asa cum trebuie,face sport....

Gresit! Eu sunt doar cu teoria lol.gif

Ok, hai sa postez meniul de azi (fara cina): mic dejun - lapte 2.5p, fulgi sano vita 2p; pranz: mancare chinezeasca - orez 2p, piept pui 1p, varza, morcov 0p si f putin ulei pe care nu il punctez blum.gif ; gustari: 3 mere, felii din grau expandat.
Pentru diseara, nu stiu, trebuie sa ma gandesc ce sa mai fac de mancare. Ceva idei?

oau Miha! pai asta este meniu de slabit draguta, nu de mentinere! asta e meniu de 30 de p? hmmm, s-a schimbat WW si eu nu am aflat? blum.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 20-11-2006, 10:51 AM
Mesaj #599

Lama

ce ne dai sa-ti tinem pumnii? grin.gif tease.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 20-11-2006, 10:52 AM
Mesaj #600

Taz

CITAT(MagdaC @ 20-11-2006, 12:50 PM) *

Pup fetele,
eu iar sunt ocupata la serviciu, si mi-e ciuda ca nu apuc si eu sa mai stau de vorba cu voi. Dar macar sunt pe aici si va citesc...
Cu dieta....in weekend am esuat oarecum in ingrasacioase, dar se putea si mai rau blushing.gif
Vestea buna e ca m-am intors la greutatea de la ticker (pt ca nu mai era valabila blushing.gif )
Si de acuma inapoi pe baricade. O sa incerc sa pun si eu ceva deoparte pt we.
Azi am un interviu, sa-mi tineti pumnii pls blum.gif

Bafta Magda si felicitari pt cantar! Sper si eu sa anu depasesc pana sapt viitoare greutatea de pe ticker

--------------------
Imagine
+Quote Post

252 Pagini V « < 38 39 40 41 42 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 21-11-2008 - 04:21 AM