![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
20-11-2006, 10:27 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
si pe tickerul tau
fata mea deja s-a trezit. o mai las sa stea un pic sa maninc si eu mazarea. ca acum stiu din ce cauza imi era foame:rusii -------------------- ![]() |
| dany |
20-11-2006, 10:30 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.099 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna dimineata !!!
Miha...asteptam meniurile tale ...asa ne mai inspiram si noi. Pisik....macar nu te-ai ingrasat. Peach...multa bafta la numarat si slabit ! Sa aveti o saptamana placuta si plina de realizari . Gigelu...felicitari pentru cele 300 grame ! Emi.....la mine se vad pozele.....nu stiu de ce tu nu poti intra. Cred ca a fost tare faina seara cu meteoritii Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 20-11-2006, 10:31 AM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Anna |
20-11-2006, 10:30 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Neata Dany!
Tu mai numeri? Nu am vazut meniurile ....hihih....sa le treci aici pt "inspiratiune". -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| Pisik |
20-11-2006, 10:34 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.503 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pisik da ce ai papat tu acolo de 100 pct? nici eu nu vrreau sa imi aduc aminte: vineri [aine cu usturoi, f mult chec din ala din pachet gen rulada sambata tort, prajituri, pui prajit, asta in vizite si noaptea la noi cand ne-am adunat la vazut filme cu nasii si cu prietena mea am bagat bobo de ciocolata, mapolitane joe, alune si seminte.... ieri trebuia sa fiu cuminte dar...colac secuiesc, milky way, kinder bueno, fursecuri, prajituri. sa mai zic? ziceam 100 de pcte? pai cred ca eram optimista Acuma raul a fost facut, ce naiba sa mai zic, am fost in week-end-ul orb! Nu stiu daca nu m-am ingrasat, azi nu ma ingrasasem dar astea se vad mai tarziu, eu asa stiu. oricum, azi sunt cuminte, maine si miercuri nu (dar incerc sa am masura) iar de joi iar cuminte, inclusiv week-end-ul, sper! Macar nu am renuntat la bicicleta, ceea ce e de apreciat, nu? Azi am asa: -MD - iaurt prodlacta (2 pahare) - 1p, fulgi de ovaz fara zahar (50gr) - 3p; gem dietetic (5 lingurite) - 0,5p -P - pui 100 gr - 2p; ulei - 1p; iaurt zott light fructe - 2p - 2 felii grau - 1p; extra fructe - 1p -C - probabil o salata cu branza de la MC - 3p (parca asa stiam, voi dce ziceti?) -------------------- |
| dany |
20-11-2006, 10:34 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.099 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Anna....voi incerca sa re-incep sa numar de miercuri ( mai avem ingrasacioase prin frigider ). In legatura cu meniurile mele : eu nu le-am pus niciodata pe forum
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Pisik |
20-11-2006, 10:37 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.503 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Anna....voi incerca sa re-incep sa numar de miercuri ( mai avem ingrasacioase prin frigider ). In legatura cu meniurile mele : eu nu le-am pus niciodata pe forum De ce???? reao, tu care esti un exemplu WW, vrei sa tii toate secretele numai pt tine -------------------- |
| dany |
20-11-2006, 10:39 AM
|
Pisik....eu exemplu WW ???? De unde atata ???? Tu nu vezi de cand stau la 65-66 kg ???? Exemplu WW e Miha...mananca asa cum trebuie,face sport....
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| michelle |
20-11-2006, 10:40 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Dany, vazut pozele.. Tu ai luat toate premiile?
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
20-11-2006, 10:42 AM
|
Cam asa ceva,Miha
Va pup si sa aveti o zi buna ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| michelle |
20-11-2006, 10:45 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Exemplu WW e Miha...mananca asa cum trebuie,face sport.... Gresit! Eu sunt doar cu teoria Ok, hai sa postez meniul de azi (fara cina): mic dejun - lapte 2.5p, fulgi sano vita 2p; pranz: mancare chinezeasca - orez 2p, piept pui 1p, varza, morcov 0p si f putin ulei pe care nu il punctez Pentru diseara, nu stiu, trebuie sa ma gandesc ce sa mai fac de mancare. Ceva idei? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| himere2005 |
20-11-2006, 10:48 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
hai ca m-am prins si eu in sfirsit despre ce poze era vorba. mi imi plac suportii de luminari cel mai mult
fata vad ca s-a culcat la loc. profit de asta sa-i fierb biberoanele si sa fac pastele alea, sa ma tin departe de tentantii in plus mai si string putin ca mama e in concediu si vine sa stea 1 ora si ceva cu bia, in plus vine si in control noi am testat ceva f interesant miha, eu si sotul, de fapt mai mult el a pregatit. piept de pui cubulete fierte intr-o conserva de ton in suc propriu cu condimente si eventual putina smintina. mi s-a parut interesant amestecul si de putine puncte Acest mesaj a fost editat de himere2005: 20-11-2006, 10:48 AM -------------------- ![]() |
| MagdaC |
20-11-2006, 10:50 AM
|
|
Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 274 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 76 Dispozitie: Fighting myself.. Sex: Feminin |
Pup fetele,
eu iar sunt ocupata la serviciu, si mi-e ciuda ca nu apuc si eu sa mai stau de vorba cu voi. Dar macar sunt pe aici si va citesc... Cu dieta....in weekend am esuat oarecum in ingrasacioase, dar se putea si mai rau Vestea buna e ca m-am intors la greutatea de la ticker (pt ca nu mai era valabila Si de acuma inapoi pe baricade. O sa incerc sa pun si eu ceva deoparte pt we. Azi am un interviu, sa-mi tineti pumnii pls -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
![]() start: 26 nov 2007 |
| Pisik |
20-11-2006, 10:51 AM
|
|
Exemplu WW e Miha...mananca asa cum trebuie,face sport.... Gresit! Eu sunt doar cu teoria Ok, hai sa postez meniul de azi (fara cina): mic dejun - lapte 2.5p, fulgi sano vita 2p; pranz: mancare chinezeasca - orez 2p, piept pui 1p, varza, morcov 0p si f putin ulei pe care nu il punctez Pentru diseara, nu stiu, trebuie sa ma gandesc ce sa mai fac de mancare. Ceva idei? oau Miha! pai asta este meniu de slabit draguta, nu de mentinere! asta e meniu de 30 de p? hmmm, s-a schimbat WW si eu nu am aflat? -------------------- |
| himere2005 |
20-11-2006, 10:51 AM
|
ce ne dai sa-ti tinem pumnii?
-------------------- ![]() |
| Pisik |
20-11-2006, 10:52 AM
|
|
Pup fetele, eu iar sunt ocupata la serviciu, si mi-e ciuda ca nu apuc si eu sa mai stau de vorba cu voi. Dar macar sunt pe aici si va citesc... Cu dieta....in weekend am esuat oarecum in ingrasacioase, dar se putea si mai rau Vestea buna e ca m-am intors la greutatea de la ticker (pt ca nu mai era valabila Si de acuma inapoi pe baricade. O sa incerc sa pun si eu ceva deoparte pt we. Azi am un interviu, sa-mi tineti pumnii pls Bafta Magda si felicitari pt cantar! Sper si eu sa anu depasesc pana sapt viitoare greutatea de pe ticker -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-11-2008 - 04:21 AM |