![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Monic |
20-11-2006, 01:27 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.676 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Nu sunt eu persoana careia sa ii placa sa primeasca cadouri, dar nu de putine ori m-am simtit prost cand am vazut ca in comparatie cu cadourile scumpe luate de mine eu primeam de ex de la cumnata si frate(destul de instariti) o esarfa folosita sau un prajitor de paine ruginit!!! pe care fratele il repara cu o zi inainte... Nu trebuie sa-mi spuneti, stiu, dar e familia mea... Asa sunt ei, asa ca cu asta ma mandresc Dar acum sunt hotarata sa ma tin tare si sa iau doar ceva simbolic! Asa cum merita Acest mesaj a fost editat de Monic: 20-11-2006, 01:34 PM -------------------- ![]() |
| himere2005 |
20-11-2006, 01:37 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.944 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
stiu ce vrei sa spui monik, asta e...nu poti sa impaci pe toata lumea, dar iti face placere sa oferi, te simti multumita, nu? eu pentru cei care am vazut ca nu apreciaza am luat/ iau ceva simbolic. pacat ca aia sunt chiar parintii mei
de multe ori nici nu se uita la cadouri...mai mult eu ii fortez sa le deschida eu las pentru final pachetelele cu dulciuri. m-am gindit ca anul asta sa incerc sa fac si niste fursecuri de casa, cu forme, dar tare mi-e ca nu o sa-mi iasa ca pe culinar -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Monic |
20-11-2006, 01:43 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.676 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
sincer, cea mai mare consolare pt mine este faptul ca de sarbatori (si nu numai) mi-am rasfatat parintii cu de toate. Ca mi-am rasfatat taticul cu tot ce am stiut ca-i place...asta inainte cu mult de a sti ca e bolnav...
Este cea mai mare satisfactie pt mine si sunt cu sufletul impacat ca am facut tot ce am putut sa-l fac sa se simta iubit/apreciat. Acum asta incerc sa fac cu mama, ca doar ea mi-a mai ramas.... -------------------- ![]() |
| Pisik |
20-11-2006, 01:48 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.609 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
sincer, cea mai mare consolare pt mine este faptul ca de sarbatori (si nu numai) mi-am rasfatat parintii cu de toate. Ca mi-am rasfatat taticul cu tot ce am stiut ca-i place...asta inainte cu mult de a sti ca e bolnav... Este cea mai mare satisfactie pt mine si sunt cu sufletul impacat ca am facut tot ce am putut sa-l fac sa se simta iubit/apreciat. Acum asta incerc sa fac cu mama, ca doar ea mi-a mai ramas.... Bravo! trebuie sa diferentiezi persoanele care merita de cele care nu merita. la mine din fericire toti stiu sa primeasca un cadou, si mami, de bunica nu mai vorbesc ca ei si o frunza de pe jos daca ii dau este aur ca este de la mine, si tati, chiar daca e barbat si ei sunt mai insensibili si sotul meu; socrii stau cam prost la primit cadouri dar nici nu stiu ce sa le iau, cand ei au totul in Italia si orice le-as lua nu iau cu ei, le lasa tot aici si le folosim noi; am deja o vaza pe care i-am luat-o soacrei cadou si e aici, o iconita, un set de chesii din alea de bucatarie facute din lemn, un platou din ala de lemn cu gaurele sa pui diverse aperitive ( o sa il folosim de Craciun sa punem ceapa, sorici, carnati, etc., chestii specifice) Annais, nu te supara pt cantar; eu am facut greseala sa ma simt frustrata ca nu am slabit nimic intr-o sapt si in w/e am facut ravagii, de razbunare; dar pan la urma tot eu sufar, nu? ai incredere si asteapta rezultatele! -------------------- |
| himere2005 |
20-11-2006, 01:52 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.944 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
sa va arat cam la ce fursecuri visez eu sa-mi iasa de craciun. de ex. cel cu bradul
http://www.culinar.ro/forum/index.php?act=...st&id=26245 o fi turta dulce? http://www.culinar.ro/forum/uploads/post-1...-1133505864.jpg sau astea http://www.culinar.ro/forum/index.php?act=...st&id=27044 -------------------- ![]() |
| anaoi |
20-11-2006, 01:53 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
aoleu himere...tu ce faci??? il omoripe dylly aici.
apropo cadouri eu am mare noroc ca de mos Nicolae, la noi in familie se fac cadouri numai dulciuri.....traiasca targul cu turta dulce de la Muzeul Taranului Roman..de Craciun e mai consistent...sa zicem... dar deja fir-ar s afie am dureri d ecap knd ma gandesc s aumblu prin magazine. buf..... |
| uka |
20-11-2006, 01:53 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
eu d craciun nu stiu ce si cui si daca sa cumpar...
fratele cu, cumnata o sa fie plecati la tara tata si cu prietena lui o sa fie la viena eu o sa fiu singura acasa..cu motanul... ma gandeam sa le iau totusi ceva k imi place.... dar nu stiu ce... si nu stiu... ideea e ca sunt f trista ca am sa fiu singura d craciun, e urat... dc rel mea cu theo merge bine, o sa vina el la mine pe 25 dim si o sa stea pana p 26.. pe 24 noaptea lucreaza si eu lucrez... asta e... nu e prima sarbatoare cand sunt singura acasa si nu am c face.. anul trecut d paste, a venit prietena mea, in a 2a zi d paste, desi era ocupata, am rugat-o sa vina sa ciocneasca si cu mine un ou... iar apoi d ziua mea cand am preferat sa plec la munte, tata s-a suparat p mine, k nu imi serbez ziua cu ei... asta e... va pup, o sapt usoara -------------------- |
| ady_raluk |
20-11-2006, 01:55 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 409 Inscris: 31-10-2006 Membrul Nr.: 152 Dispozitie: chef de duca.... Sex: Feminin |
buna ziua la toata lumea si
mi-a fost dor de voi in we...dar am fost suparat pe mine (si sunt in continuare) si nu prea am avut chef de calc. si tre sa modific si tikerul innapoi -------------------- |
| himere2005 |
20-11-2006, 01:56 PM
|
mai am si altele cu ciocolata dar le pastrez ca idei...sa vad ce bazaconii mi-or iesi
-------------------- ![]() |
| michelle |
20-11-2006, 01:56 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.235 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
sa va arat cam la ce fursecuri visez eu sa-mi iasa de craciun. de ex. cel cu bradul Uhhh ce oribil arata.. Au mucegai -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Pisik |
20-11-2006, 01:57 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.609 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
sa va arat cam la ce fursecuri visez eu sa-mi iasa de craciun. de ex. cel cu bradul http://www.culinar.ro/forum/index.php?act=...st&id=26245 o fi turta dulce? http://www.culinar.ro/forum/uploads/post-1...-1133505864.jpg sau astea http://www.culinar.ro/forum/index.php?act=...st&id=27044 Eu zic sa iei o reteta simpla de fursecuri si sa le tai in forme (eu asa o sa fac) si sa rpesari bombonele si zahar peste; nu te complica inca -------------------- |
| ady_raluk |
20-11-2006, 01:58 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 409 Inscris: 31-10-2006 Membrul Nr.: 152 Dispozitie: chef de duca.... Sex: Feminin |
m-am razbunat pe mine si am bagat in mine ca o scrofitza numai ingresacioase....nush daca ma mai fac bine la cap
-------------------- |
| himere2005 |
20-11-2006, 02:04 PM
|
si eu ziceam la fel...dar nu cred ca o sa ma lase piticutul meu din cap sa nu le ornez mai smechereste
miha, piscoturile alea "stau la baza piramidei", caci contin faina -------------------- ![]() |
| irinush |
20-11-2006, 02:05 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
vai Himere, ce aspiratii ai! sincer eu nu aspir la asa ceva, am salvate cateva retete de fursecuri, am de gand sa le incerc mai devreme de craciun la jumatate de portie si daca imi ies iti scriu .. asta pt ca mie niciodata nu mi-au iesit fursecurile fragede, nu stiu de ce ...
nici eu nu am cumparat inca cadouri, nu stiu inca exact ce sa cumpar, zic ca mai am timp ... -------------------- |
| himere2005 |
20-11-2006, 02:09 PM
|
eu am aspiratii mari pentru ca nu am incercat niciodata sa fac
-------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 10-01-2009 - 04:57 AM |