![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Anna |
20-11-2006, 10:49 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Meniu pe ziua de azi: final
spaghete 2 sos 1,5 mere 0 lapte 2,5 cereale 1,6 cartofi 2 rosie ardei 0 alune 2 iaurt 1 miere 0,5 peste crab 3 branza 0,5 total 16,6 Acu va citesc da vad ca nu ati mai scris ca alte dati. himere am vz ca ma lauzi pt cate fac. si eu sunt happy ca apuc sa imi ocup timpul cu ceva util, si asta mi-am dat seama cand m-am despt de babuin vreo 3 sapt ( ne-am impacat apoi) si aveam impresia ca se sfarsise lumea, ca nu am ce face, si incet incet m-am apucat de sala, de luc care imi plac....si e obositor intradevar dar parca am ceva al meu, o ocupatie acolo.... filozofez cam mult Va pup pe toate -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| dany |
20-11-2006, 10:51 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.099 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Nu merg pozele,Oti.....ai facut albumul public ?
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tulip |
20-11-2006, 10:53 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Eu am intrat in albumul tau,Otilici,dar nu vad pozele cu bb
-------------------- |
| otilici |
20-11-2006, 10:53 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Ai dreptate,nici eu nu am chef sa ma mai gandesc la lucruri urate.Decat la WW si sarbatori
Deja m-am apucat sa mananc dietetic si cat mai sanatos,dar mi-e ciuda de mor ca am uitat majoritatea punctajelor la alimnete...stiu ce e ingrasacios si ce nu,dar mi-e asa ciuda pana ma obisnuiesc iar cu punctele... -------------------- |
| dany |
20-11-2006, 10:54 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.099 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Anna...arata bine meniul tau !! bravo ! Si...respect pentru tot ce reusesti sa faci cu timpul tau.
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| otilici |
20-11-2006, 10:54 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Eu am intrat in albumul tau,Otilici,dar nu vad pozele cu bb Ma uit acum sa vad care-i problema. -------------------- |
| dany |
20-11-2006, 10:56 PM
|
Ai dreptate,nici eu nu am chef sa ma mai gandesc la lucruri urate.Decat la WW si sarbatori Deja m-am apucat sa mananc dietetic si cat mai sanatos,dar mi-e ciuda de mor ca am uitat majoritatea punctajelor la alimnete...stiu ce e ingrasacios si ce nu,dar mi-e asa ciuda pana ma obisnuiesc iar cu punctele... Stai linistita,Oti....iti vor reveni amintirile cu punctele....Te mai ajutam si noi.Dar...deja papi WW ???? Nu alaptezi ? Cum te simti ca mamica ? Asta e..daca tot nu pot merge la somn....te stresez cu intrebari...I-am luat locul lui Himere,sper sa nu se supere -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Anna |
20-11-2006, 10:59 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Anna...arata bine meniul tau !! bravo ! Si...respect pentru tot ce reusesti sa faci cu timpul tau. Ms, ms Sa vezi cat ma chinui sa il alcatuiesc de seara Mi-am cumparat si eu azi branzica fitness ca maine e zi intreaga de facutlate si o sa imi fac sandwisuri Am inceput sa intru si pe culinar sa caut retete.... Btw, am stat azi la sala de am murit, bogdan instructoru ne lucreaza la maxim am facut 15 min bici eliptica, 15 banda si 4 serii de ex pt picioare si fese si abdomene Am inceput sa prind drag de sala ... sa nu se inteleaga ca am prins drag de sala din cauza antrenorului Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 20-11-2006, 11:02 PM -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| otilici |
20-11-2006, 11:04 PM
|
Stai linistita Dany ca nu ma stresezi,chiar ma bucur ca am cu cine povesti,in spital imi venea sa innebunesc,nu alta.Am facut acolo si depresia postnatala,3 zile jumate am plans intr-una,chiar si fara motiv
Cat despre puncte...desigur ca alaptez,dar de ce sa nu mananc cereale cu lapte degresat in loc sa mananc cartofi prajiti si prajituri?Asta era ideea.Mi-am facut deja compot de mere cu indulcitor,m-am aprovizionat cu cereale...mi-a luat sotul grill sa pot manca carnea preparata la abur etc.Deci incet ma pun pe treaba.Dar maine am de gand sa pacatuiesc,ca asa mi-e o pofta de inghetata... Am pus si albumul pe public,mai incercati acum. -------------------- |
| dany |
20-11-2006, 11:06 PM
|
Stai sa vina Daconst...sa vezi atunci intrebari peste intrebari...o sa ai ce scrie
Fa-ti de cap cu inghetata...lasa-ti ceva timp sa iesi din tot stresul pe care l-ai avut.E timp destul si pentru WW. -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| otilici |
20-11-2006, 11:08 PM
|
Chiar asa,oare Daconst cum se simte?Ca intra cam rarut pe aici...O fi tare ocupata?
-------------------- |
| dany |
20-11-2006, 11:11 PM
|
Vazut pozele....Dragalas foc !!!! ce mi-a placut cum se stramba cand plangea sau cand casca......Sa-ti traiasca ,Oti !!!
| irinush |
20-11-2006, 11:12 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
Otilici scump tare bebe! imi amintesc de david al meu si nici nu stiu cum a trecut timpul
dar ce doctor ai avut? si la ce spital? e ciudat ca nu te-au bagat in seama cand le-ai spus de maini si picioare umflate pt ca astea sunt indicatii clare ale hipertensiunii si in sarcina duc la preeclampsie ... ma bucur ca pana la urma sunteti bine -------------------- |
| dany |
20-11-2006, 11:13 PM
|
Chiar asa,oare Daconst cum se simte?Ca intra cam rarut pe aici...O fi tare ocupata? Din cate stiu eu ...se simte bine .A mai facut ea ceva prostioare ( ridicat bax-uri cu apa ...- sa vezi ce mi-o iau peste ceafa ca o parasc ) dar...acum s-a mai linistit.Spunea ca vrea sa faca Sarbatorile acasa nu in spital asa ca ...vrea nu vrea trebuie sa fie cuminte -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Tulip |
20-11-2006, 11:15 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Otilici,sa-ti traiasca
Irinush are dreptate,trece timpul repede,poate ca prea repede.......cand vad bb atat de mici si dragalasi,mi-as mai dori si eu unul! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-11-2008 - 06:02 AM |