![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
21-11-2006, 09:47 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.503 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
am plecat, pa!
-------------------- |
| michelle |
21-11-2006, 09:53 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata dragi neuroni!
Sa ma laud si eu.. Ieri am mancat de 17p. Seara mi-am facut paste cu sunca si smantana. Pentru azi am asa: salata orientala - 2p cartofii, 0.5p oul, 0.5p 5 masline, gogosari in otet si ceapa 0p; ciorba radauteana - 2p puiul, legume, usturoi, otet 0p, smantana 0.5p, paine 2p; felii de grau expandat, mere. Diseara nu se stie.. ma orientez la fata locului. Ella, bravo pt negociere! Ramo, o zi super ca si dimineata aceasta! Cand afli rez.? Otilici, tare dulce mogaldeata.. am vazut in poze si o mamica tare fericita Emi am avut astigmatism miopic (OS sferic -2.75, cilindric -3.25; OD sferic -2, cilindric -1.5). Daca te intereseaza mai multe despre operatie, am facut un subiect separat. Pupici -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tulip |
21-11-2006, 09:54 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Neata si de la noi!
Am scapat de a doua injectie.....ma tot minunez cat de cuminte poate fi Timea....plange doar cand e intepata si pana dureaza injectia,dupa aceea se calmeaza repede,nu e maraita..... ieri nu am mai numarat ca dupa ce am aflat ca fata va primi injectii,nici rabdare,nici energie,nici chef n-am avut sa numar,socotesc,etc......noroc ca mi-a trecut si pofta de mancare Himere,Emu, -------------------- |
| bubbles |
21-11-2006, 10:00 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.874 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neatza! Am venit un pic la birou, ca plecam de aici. la Poiana Brasov plecam da. Eu sunt suparata pe mine ca nu m-am abtinut aseara de la cioco de casa si m-am pricopsit cu un plus de vreo 7p Sa vad ce-oi face la munte si cum oi reusi sa recuperez; mananc cam in hopuri si nu e bine. Imi trebuie o nuia!!!! O zi frumoasa sa aveti si ne citim maine seara sau joi dimineata pisik `neata...nu stiam eu de ce retin apa si imi arata cam mult cantarul...si azi dimineata numai bine k mi`au venit rusii l`am pus pe babuin sa imi ia muuulte mere ca am dat peste unele acre si bune... aseara babuinul mi`a facut o surpriza si a ascuns o ciocolata in bucatarie si asa bine mi`au facut cateva patratele cred ca din cauza stopului si pofta asta de dulce tulip scz ca nu am vazut dar ce injectii ii faci timeei? -------------------- |
| Tulip |
21-11-2006, 10:08 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
tulip scz ca nu am vazut dar ce injectii ii faci timeei? ampicilina cu gentamicina -------------------- |
| himere2005 |
21-11-2006, 10:10 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
hai ca am ajuns si eu acasa, am scos fetita la plimbare si am vrut sa luam calutul, era inchis. i-am lasat banii lui dan (nu stiu de ce, dar am emotii sa nu ia altceva
-------------------- ![]() |
| bubbles |
21-11-2006, 10:12 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.874 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
saraca timeea...dra lasa ca trec repede...si eu am facut la viata mea muuulta ampicilina..cand eram mica eram obisnuita si la un mom dat ici nu mia plangeam...dar stiu k in combinatie cu genta dor foarte tare pup`o din partea mea pe timeea si insanatosire grabnica
hmmm...himere mi se pare mie sau ai skimbat iar tikeru` si te apropii de target ? -------------------- |
| himere2005 |
21-11-2006, 10:14 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
dana, mai am 22 de pagini din 73
saraca timeea...dra lasa ca trec repede...si eu am facut la viata mea muuulta ampicilina..cand eram mica eram obisnuita si la un mom dat ici nu mia plangeam...dar stiu k in combinatie cu genta dor foarte tare pup`o din partea mea pe timeea si insanatosire grabnica hmmm...himere mi se pare mie sau ai skimbat iar tikeru` si te apropii de target ? nu ti se pare -------------------- ![]() |
| bubbles |
21-11-2006, 10:20 AM
|
ooo..bravo himere...sa fi siecsi sa vz cate cadouri iti aduce mosul...
si la noi cik inainte de craciun decshid astia kaufland himere iti tb vreo legitimatie ca sa intri?ce preturi sunt? -------------------- |
| otilici |
21-11-2006, 10:21 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Stie cineva cate puncte are cotletul de porc?Ca pana gasesc eu listele cu WW printre cd-uri...
Si mi-am facut niste compot de mere cu indulcitor,banuiesc ca ala nu are puncte,nu? Cerealele cu lapte le-am papat deja... -------------------- |
| bubbles |
21-11-2006, 10:25 AM
|
Cotlet de porc 1 bucata, 150g negatita 4 Points
-------------------- |
| otilici |
21-11-2006, 10:27 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Merci mult bubbles,inseamna ca asta o sa pap mai tarziu
-------------------- |
| Monic |
21-11-2006, 10:28 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.653 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Otilici, foarte dragut Norbi al tau. Iti doresc sa ai parte de multe bucurii si satisfactii alaturi de el! Apropos, tu din ce oras esti? Parca ar fi orasul meu,
dar daca ma gandesc mai bine toate blocurile din Ro sunt la fel Dylly, azi te-ai intrecut pe tine, asa de mult ai scris dintr-o data. Am avut emotii cand am citit -------------------- ![]() |
| otilici |
21-11-2006, 10:36 AM
|
Otilici, foarte dragut Norbi al tau. Iti doresc sa ai parte de multe bucurii si satisfactii alaturi de el! Apropos, tu din ce oras esti? Parca ar fi orasul meu, dar daca ma gandesc mai bine toate blocurile din Ro sunt la fel Merci mult Monik -------------------- |
| himere2005 |
21-11-2006, 10:39 AM
|
ce ziceti de locatia asta pentru o nunta?
![]() -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-11-2008 - 04:16 AM |