![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Kandya18 |
21-11-2006, 10:39 AM
|
|
Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
cu placere otilici
ce iti face scumpetea de bebel?fetele tocmai am aflat sapt trecuta ca in februarie avem iar o nunta..un prieten foarte bun de al babuinului...se casatoresc ca ea e gravida in luna a2a si o colega de la scoala e si ea gravida in luna a3a .. bine k col mea mai are 2 fetite iar cea mai mica are 8 ani -------------------- |
| dany |
21-11-2006, 10:41 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.440 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata !!
M-am trezit si eu...m-am pus din nou in pat dupa ce a plecat Dirk ( a plecat cu 1 ora mai devreme decat era planificat initial - deci la 4:30 ). Emu...bravoo !!! Asa,fii rea ! Himere...ai ajuns si prin Egipt in calatoriile tale ? Ramo...sa ai cat mai multe dimineti asa frumoase ca cea de azi. Tulip....se pare ca Timeea e o luptatoare . Dana ... Miha....felicitari pentru cele 17 p.....De fapt tu nu prea ai nevoie de felicitari : cand te pui pe treaba ,reusesti sa faci ce iti propui. asa ca asteptam sa ne anunti ca ai ajuns la greutatea pe care ti-o doresti.Sigur nu va trece mult timp... -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| otilici |
21-11-2006, 10:44 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Bubbles,bebe e cumintel,chiar acum sta la mamica in brate la calculator si trage un pui de somn.
Abia astept sa mai postati meniuri,sa ma inspir si eu -------------------- |
| himere2005 |
21-11-2006, 10:50 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.944 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
nu am vazut poze din egipt acolo si mai am doar 6 pagini, tot cu cele de la pisik raminem
am vazut atitea locuri frumoase incit egiptul ramine mic copil. in brazilia mi-a placut cum ieseau stincile din mare...nu stiu cam ce va impresioneaza pe voi: pe mine imagini exotice cu palmieri si plaja, malluri si muzee grandioase, castele sau cladiri vechi, situate ori in pustietate, ori in oras dar cu o arhitectura impunatoare, parcuri de distractie gen disneyland -------------------- ![]() |
| Monic |
21-11-2006, 10:52 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.676 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Eu va promit poze din California.
-------------------- ![]() |
| Kandya18 |
21-11-2006, 10:53 AM
|
|
Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
meniul pt azi
un copanel fiert 3p cartofi fierti 2p mazare 2 linguri 1p mere 1p ( cred ca e prima oara cand pun si eu 1 p pt fructe ) 1 1/2 turtita dietetica 3p 1 fel cascaval 1.3p 1 cub br topita 0.9p(fitness) total : 12.2p vad si eu ce mai mananc pana la 17p -------------------- |
| himere2005 |
21-11-2006, 10:55 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.944 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
Eu va promit poze din California. cum asa? da si tu mai multe amanunte ca murim de curiozitate -------------------- ![]() |
| michelle |
21-11-2006, 10:55 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.235 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Dany, multumesc de urari
Ce planuri ai pt zilele astea? Sa faci ceva frumos si pentru tine.. Tin minte anul trecut cand Deea ne-a anuntat ca si-a dat demisia.. la scurt timp a aflat ca va avea un bb In legatura cu greutatea, nu tin sa mai slabesc, dimpotriva (hai poate 1 kg, cel mult 2). Ce vreau eu de fapt e sa imi revizuiesc alimentatia nesanatoasa. Vazusem un talk show acu' ceva timp unde un nutritionist asemana organismul uman si mancarea cu o masina si alimentarea ei. Atunci cand nu o alimentezi corespunzator, nu mai functioneaza cum trebuie. Acum cand vreau sa bag cate o prostioara in gura, ma gandesc ce ravagii face prin celulele corpului si ma las pagubasa -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| himere2005 |
21-11-2006, 10:59 AM
|
apropos de slabit, eu am crezut ca fetele de pe culinar sunt toate niste butoiase, dar arata snur majoritatea...una si una. cum dumnezeu nu se depune ca fac la ingrasacioase
| ina_ceva |
21-11-2006, 11:00 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza!!!
Pisik, distractie placuta!!! Ce mogaldeatza mica; sa-ti traiasca otilici!!! Felicitari pentru gramele date jos, himere!!Esti pe drumul cel bun!! Bravo, ella!! Nu cred ca as fi destul de puternica sa negociez asa ca tine Sa ai spor cu nemtii, dylly!! apropos de slabit, eu am crezut ca fetele de pe culinar sunt toate niste butoiase, dar arata snur majoritatea...una si una. cum dumnezeu nu se depune ca fac la ingrasacioase Gatesc babuinilor si ele doar gusta -------------------- |
| Kandya18 |
21-11-2006, 11:02 AM
|
|
miha...si eu cand bag ceva in gura ma gandesc cam cate prostii si cate E-uri are in ea dar mai ales la cat m`am chinuit sa jaung la greutatea asta si k nu se merita sa ma igras iar pt o pofta ridicola de a mea
asa..la meniul postat mai adaug 2 lgte maio 1p 4 felii sunca 2p si paste fierte 2p cu ciuperci si sos de rosii 1p ajung la 18.2 p pt azi -------------------- |
| Monic |
21-11-2006, 11:06 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.676 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Michelle, intr-adevar asa e, aveam si eu o perioada in care mancam si ma gandeam ce prostie fac mancand alimentul respectiv, dar mi-a trecut din pacate
Otilici, eu sunt din Turda, la 30 km de Cluj. Iar ma apuca fericirea cand ma gandesc ca poimaine pe vremea asta voi fi la Cluj Himerus, ieri mi-au spus colegele ca in mai anul viitor seful vrea sa merg in california pt 3 saptamani pt schimb de experienta, si in acest timp va aduce o alta colega din California care sa lucreze aici. Ina sa nu ne uiti cu bancul -------------------- ![]() |
| dany |
21-11-2006, 11:08 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.440 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Super,Monic !!!!!!!!!!!!!
Miha...da ,si eu mi-am adus aminte acum cateva zile de povestea cu demisia lui Deea . Nu am planuri pentru zilele astea.....vad eu...Azi e sarbatoare asa ca nu prea pot face multe prin casa ( doar cateva lucruri marunte ),afara e urat...Poate ma duc pe la soacra-mea. Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 21-11-2006, 11:11 AM -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
21-11-2006, 11:11 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
La maternitate, in sala de asteptare trei barbati asteptau cu sufletul la gura moasa. Iese femeia si i-l felicita pe primul:
- Felicitari aveti gemeni! - Doamne ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins... Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de a-l doilea tatic: - Incredibil aveti tripleti!!! - Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company!!! Nu dupa mult timp din nou iese aceeasi femeie...cand o vede cel de-al 3 lea barbat cade lesinat... - Ce s-a intamplat? intreaba moasa... - Eu lucrez la 7up... O tanara doamna opreste masina in fata semaforului, la rosu. Se aprinde galben, doamna sta pe loc, verde, doamna iarasi sta. Se aprinde rosu, din urma fac semnal celelalte masini. La un moment dat, de ea se apropie un politist care o intreaba: - Doamna doreste alta culoare? -------------------- |
| himere2005 |
21-11-2006, 11:11 AM
|
monic, dar tu mai ajungi in romania si de craciun? ca nu cred ca pot sa-ti trimit chiar acum cadouasul. cred ca luni, ca trebuie sa ridic banii de crestere a copilului si atunci ma gindeam
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 10-01-2009 - 05:55 AM |