![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
13-12-2006, 04:09 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.099 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Monic...super pantofii !!!
Sorina...tu ai cumparat varza murata sau ai murat-o tu ? Eu fac sarmalele cu wirsing-kohl...de cand am fiert si eu vreo 5 ore la o varza si in final tot tare era. Mi-am primit cadoul de Craciun de la Dirk :cheer:Un costumas pentru Rev Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 13-12-2006, 04:11 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Deea |
13-12-2006, 04:10 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.658 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
deea, se poate minca azi peste? cred ca nu ... nu, cred ca sambata si duminica se mai mananca peste. -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
13-12-2006, 04:10 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ca in fiecare miercuri, diseara ma duc la film. Ppopcornul nu ma prea tenteaza dar sunt innebunita dupa suc (bun si cola); sper sa fie macar cola light.
-------------------- |
| anca veselie |
13-12-2006, 04:11 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
Mi-am primit cadoul de Craciun de la Dirk ce cecece? Ca in fiecare miercuri, diseara ma duc la film. Ppopcornul nu ma prea tenteaza dar sunt innebunita dupa suc (bun si cola); sper sa fie macar cola light. la ce film? -------------------- |
| Monic |
13-12-2006, 04:13 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.653 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Eu de-abia astept sa vad ce a primit Peach de la soacra-sa de sarbatori
-------------------- ![]() |
| dany |
13-12-2006, 04:13 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.099 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ma chinui acum sa pun poze. Un costumas pentru Rev si o fusta lunga ....pentru Craciun,cred -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Tulip |
13-12-2006, 04:14 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Ina,mi-ai facut pofta de popcorn........ cred ca bag o punga in micround......daca oricum nu numar
-------------------- |
| dany |
13-12-2006, 04:15 PM
|
Eu de-abia astept sa vad ce a primit Peach de la soacra-sa de sarbatori Asa e !! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Monic |
13-12-2006, 04:20 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.653 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Irinush, mi-a placut la nebunie costumasul tau, culoarea e super, iar silueta ta... Areti super, si ai o atitudine... se vede ca te-ai simtit bine in pielea ta
Crenguta inca am in minte imaginea genelor tale... si fug mai tarziu sa-mi cumpar MaybellineXXl Esti foarte slabuta, te rog nu mai slabi ca numa` pieptul va ramane din tine, iti pierzi formele si e pacat Uka, si la voi s-a deschis Auchan? noi de acolo ne aprovizionam in mod regulat... Himere -------------------- ![]() |
| irinush |
13-12-2006, 04:21 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
Multumesc Monic, dar fara silueta ... care silueta?
iar costumasul l-am luat in toamna de la Karote, din Unirea si am dat pe el ... 600.000 lei, ca era din colectia veche si aveau lichidare de stoc, mai ca nu imi venea sa cred -------------------- |
| dany |
13-12-2006, 04:23 PM
|
![]() Nu arata cine stie ce in poza dar...imi place. Cu fusta ma chinui sa pun poza dar nu merge imageshack prea bine... -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| himere2005 |
13-12-2006, 04:24 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
Eu de-abia astept sa vad ce a primit Peach de la soacra-sa de sarbatori sau ella de la soacra -------------------- ![]() |
| dany |
13-12-2006, 04:25 PM
|
![]() Am reusit. Acum imi mai trebuie o bluzita,top...ceva care sa mearga la fusta...de preferat rosie.... -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| himere2005 |
13-12-2006, 04:26 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
noni, retractez atunci, la un lichior ceva
-------------------- ![]() |
| anca veselie |
13-12-2006, 04:26 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
foarte faine dany, sa le porti iubita!
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-11-2008 - 06:09 AM |