left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

250 Pagini V « < 86 87 88 89 90 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 6, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
dany
mesaj 13-12-2006, 09:43 PM
Mesaj #1306

Yeti

Grup: Membri
Raspunsuri: 10.099
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87
Sex: Feminin

Hmmmm,nu mai zice nimeni nimic. Pai...cred ca plec si eu...

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Tulip
mesaj 13-12-2006, 09:47 PM
Mesaj #1307

Taz

Raspunsuri: 3.444
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 72

hai ca sunt si eu pe aici....acum am papat....si imediat fug pe balcon sa trag o tigara blushing.gif blushing.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 13-12-2006, 09:53 PM
Mesaj #1308

Yeti

Cine stie de unde pot scoate muzica romaneasca pe net ...sa fac CD-uri ?? Nu ma refer doar la colinde( astea le am de anul trecut de la fete ) , ma refer la muzica noua .Nu prea mai stiu ce a iesit nou in ultimul timp dar...Ce ma intereseaza tare e melodia lui Smiley..ceva cu "perfect"...of ce nestiutoare sunt sad.gif

CITAT(Tulip @ 13-12-2006, 08:47 PM) *

hai ca sunt si eu pe aici....acum am papat....si imediat fug pe balcon sa trag o tigara blushing.gif blushing.gif

Hihihi...nu e prea rece pe balcon ? Oare cate fumatoare suntem pe aici ? Eu,tu,Deea,Gigelu....nu mai stiu.

Ce ai papat pana la urma ?

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 13-12-2006, 09:55 PM

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
MagdaC
mesaj 13-12-2006, 09:53 PM
Mesaj #1309

Soparla

Raspunsuri: 274
Membrul Nr.: 76
Dispozitie: Fighting myself..

Va pupic si eu de noapte buna, fetele....
Am doua mari probleme in ultima vreme: nu imi mai ajunge somnul, si nu imi mai ajunge mancarea )).gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
Imagine

start: 26 nov 2007
+Quote Post
dany
mesaj 13-12-2006, 09:56 PM
Mesaj #1310

Yeti

Noapte buna ,Magda ! Stai linistita ca nu esti singura cu foamea.

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
Tulip
mesaj 13-12-2006, 10:04 PM
Mesaj #1311

Taz

Magda,noapte buna!

Dany,si Ramo fumeaza wink1.gif wink1.gif
Pana la urma am papat paine prajita cu unt,sunca si cascaval afumat si castraveti...oare am uitat ceva?

Nu fumam in casa,de cand o avem pe fata....hai,vara mai trageam cate o tigara in bucatarie ca era geamul non-stop deschis......norocul meu e ca e rece pe balcon si fumez putin...cam 2-4 tigari pe zi....
Dany,tu fumezi mult?

fumeaza si Uka,parca huh.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 13-12-2006, 10:04 PM
Mesaj #1312

Yeti

CITAT(michelle @ 13-12-2006, 10:48 AM) *

Acum am ascultat si eu melodia si...iar am dat in melancolie sad.gif .Ce vremuri !!!!!! fara griji,batai de cap,munca...Nici nu mai stiu cati ani aveam pe vremea aia.

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
uka
mesaj 13-12-2006, 10:05 PM
Mesaj #1313

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

si eu sunt fumatoare sad.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 13-12-2006, 10:10 PM
Mesaj #1314

Yeti

Ma gandeam eu ca fumezi pe balcon din cauza fetei si asa e corect. Cumnata mea are 2 fetite si la ei se fumeaza doar in bucatarie - daca e dupa amiaza,ca atunci nu mai vin fetele acolo.In rest afara.Mie mi se pare corect si la fel as face si eu.

Cand munceam fumam cam 5-6 tigari pe zi...acum ,de cand sunt acasa ,cred ca ajung pe la 8-9.Daca mergem la chef si ...mai beau ceva ,atunci fumez mai mult sad.gif .As vrea sa am ambitia lui Dirk sa ma las : el s-a lasat acum 2 ani si 8 luni,de aniversarea casatoriei noastre.Si...s-a lasat de azi pe maine !!!! Eu nu pot si gata.

Si Uka fumeaza ? Hihihi ,se mareste numarul lol.gif

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 13-12-2006, 10:10 PM

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
dany
mesaj 13-12-2006, 10:21 PM
Mesaj #1315

Yeti

CITAT(danyhoney @ 13-12-2006, 08:53 PM) *

Cine stie de unde pot scoate muzica romaneasca pe net ...sa fac CD-uri ?? Nu ma refer doar la colinde( astea le am de anul trecut de la fete ) , ma refer la muzica noua .Nu prea mai stiu ce a iesit nou in ultimul timp dar...Ce ma intereseaza tare e melodia lui Smiley..ceva cu "oficial imi merge bine"...of ce nestiutoare sunt sad.gif

Astept ajutor !!!!!!!!!

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
Tulip
mesaj 13-12-2006, 10:25 PM
Mesaj #1316

Taz

Dany,nu pot sa te ajut cu muzica...poate maine fetele.... wink1.gif

Nici tu nu fumezi ff. mult......la chef sau la o bauta si la mine se duc repede tigarile......din ianuarie as vrea sa ma las.....foarte mult imi doresc sa renunt la fumat sorry.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 13-12-2006, 10:36 PM
Mesaj #1317

Taz

Raspunsuri: 3.503
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

pup fetele!
azi am aniversat 2 luni de casatorie si babuinul sa imi faca el surpriza a facut cina romantica, cica picnic, ca am primit un cosulet de picnic absolut demential de la nasi, se face masuta, are pahare, farfurii, tacamuri, servetele, e de rachita, abia astept sa il folosim la iarba verde; buun, a facut el spaghete si mi-a adus o gramada de dulcirui ca aseta imi trebuiau mie si evident ca le-am papat ca o fetita cuminte mad.gif si a deschis o sticla de vin rosu, mi-a pus mie un pahar, lui un pahar si pana sa beau eu jumate de pahar ca nu prea ma omor el a baut toata sticla lol.gif si el nu e bautor si era si obosit, ce credeti ca face acuma? Doarme de rupe! abia l-am dus in pat, ca adormise pe jos, la carcotasi lol.gif l-am tarat in dormitor, impleticit asa, nu stiu ce mi-a balmajit el acolo, cert e ca acuma e latit in tot patul, nici nu stiu cum il misc sa ma asez si eu; asa ca, halal seara romantica am avut lol.gif lol.gif lol.gif

daca ma tine, de luni cand tin post as vrea sa fac o cura de legume si fructe macar 5 zile, sa vedem daca rezist ca de laudat m-am mai laudat eu..

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 13-12-2006, 10:42 PM
Mesaj #1318

Yeti

Tulip...ca tot te-am prins pe tine pe aici. Tu te uiti la "iubire ca-n filme " ? Al catelea episod e in tara ??? Pe Protv International e al 44-lea....eu am cam pierdut din ele ( adica vreo 25 lol.gif lol.gif ) si ma gandeam ca ,poate imi explica cineva ,pe scurt ,despre ce e vorba )).gif

Da,si eu m-as lasa de fumat dar...nu am vointa !!!! Asta imi lipseste mie ! Toata chestia trebuie sa faca "click" in capul meu dar...nici o sansa la mine lol.gif .Cateodata imi spun : unii sunt alcoolici,altii sunt cu drogurile......eu am fumatul....Un viciu are fiecare.Ce scuza mi-am gasit si eu lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Pisik !!!! Super seara romantica ati avut !!!! Nu fii supi pe el !!! Gandeste-te ca ,sigur,pe langa alcool a fost si frustarea ca nu are job ( spun din proprie experienta) si faptul ca a vrut sa te simti tu bine....Peste cativa ani veti rade impreuna de faza asta !!!!

Bafta la cura cu legume si fructe !!!!

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 13-12-2006, 10:43 PM

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
Tulip
mesaj 13-12-2006, 10:42 PM
Mesaj #1319

Taz

Nu,Dany,nu ma uit la IUBIRE CA_N FILME sad.gif sad.gif Imi pare rau ca nu te pot ajuta......si eu astept acel click lol.gif lol.gif sper totusi ca din ianuarie sa ma pot lasa...desi am mai incercat de multe ori doh.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
uka
mesaj 13-12-2006, 10:45 PM
Mesaj #1320

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

poza din concediu

nici eu nu stiu....cu c te-as putea ajuta cu muzica... k nu prea ascult muzca romaneasca, decat f putzina...
apropo vineri ma duc la concert vama, abia astept...
dk vrei potzi sa iei de pe dc++ dar sa stii melodiile deja...

--------------------
+Quote Post

250 Pagini V « < 86 87 88 89 90 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 21-11-2008 - 06:34 AM