![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
13-12-2006, 09:43 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.099 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Hmmmm,nu mai zice nimeni nimic. Pai...cred ca plec si eu...
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Tulip |
13-12-2006, 09:47 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
hai ca sunt si eu pe aici....acum am papat....si imediat fug pe balcon sa trag o tigara
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
13-12-2006, 09:53 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.099 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Cine stie de unde pot scoate muzica romaneasca pe net ...sa fac CD-uri ?? Nu ma refer doar la colinde( astea le am de anul trecut de la fete ) , ma refer la muzica noua .Nu prea mai stiu ce a iesit nou in ultimul timp dar...Ce ma intereseaza tare e melodia lui Smiley..ceva cu "perfect"...of ce nestiutoare sunt
hai ca sunt si eu pe aici....acum am papat....si imediat fug pe balcon sa trag o tigara Hihihi...nu e prea rece pe balcon ? Oare cate fumatoare suntem pe aici ? Eu,tu,Deea,Gigelu....nu mai stiu. Ce ai papat pana la urma ? Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 13-12-2006, 09:55 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| MagdaC |
13-12-2006, 09:53 PM
|
|
Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 274 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 76 Dispozitie: Fighting myself.. Sex: Feminin |
Va pupic si eu de noapte buna, fetele....
Am doua mari probleme in ultima vreme: nu imi mai ajunge somnul, si nu imi mai ajunge mancarea -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
![]() start: 26 nov 2007 |
| dany |
13-12-2006, 09:56 PM
|
Noapte buna ,Magda ! Stai linistita ca nu esti singura cu foamea.
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Tulip |
13-12-2006, 10:04 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Magda,noapte buna!
Dany,si Ramo fumeaza Pana la urma am papat paine prajita cu unt,sunca si cascaval afumat si castraveti...oare am uitat ceva? Nu fumam in casa,de cand o avem pe fata....hai,vara mai trageam cate o tigara in bucatarie ca era geamul non-stop deschis......norocul meu e ca e rece pe balcon si fumez putin...cam 2-4 tigari pe zi.... Dany,tu fumezi mult? fumeaza si Uka,parca -------------------- |
| dany |
13-12-2006, 10:04 PM
|
Acum am ascultat si eu melodia si...iar am dat in melancolie -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| uka |
13-12-2006, 10:05 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
si eu sunt fumatoare
-------------------- |
| dany |
13-12-2006, 10:10 PM
|
Ma gandeam eu ca fumezi pe balcon din cauza fetei si asa e corect. Cumnata mea are 2 fetite si la ei se fumeaza doar in bucatarie - daca e dupa amiaza,ca atunci nu mai vin fetele acolo.In rest afara.Mie mi se pare corect si la fel as face si eu.
Cand munceam fumam cam 5-6 tigari pe zi...acum ,de cand sunt acasa ,cred ca ajung pe la 8-9.Daca mergem la chef si ...mai beau ceva ,atunci fumez mai mult Si Uka fumeaza ? Hihihi ,se mareste numarul Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 13-12-2006, 10:10 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| dany |
13-12-2006, 10:21 PM
|
Cine stie de unde pot scoate muzica romaneasca pe net ...sa fac CD-uri ?? Nu ma refer doar la colinde( astea le am de anul trecut de la fete ) , ma refer la muzica noua .Nu prea mai stiu ce a iesit nou in ultimul timp dar...Ce ma intereseaza tare e melodia lui Smiley..ceva cu "oficial imi merge bine"...of ce nestiutoare sunt Astept ajutor !!!!!!!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Tulip |
13-12-2006, 10:25 PM
|
Dany,nu pot sa te ajut cu muzica...poate maine fetele....
Nici tu nu fumezi ff. mult......la chef sau la o bauta si la mine se duc repede tigarile......din ianuarie as vrea sa ma las.....foarte mult imi doresc sa renunt la fumat -------------------- |
| Pisik |
13-12-2006, 10:36 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.503 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
pup fetele!
azi am aniversat 2 luni de casatorie si babuinul sa imi faca el surpriza a facut cina romantica, cica picnic, ca am primit un cosulet de picnic absolut demential de la nasi, se face masuta, are pahare, farfurii, tacamuri, servetele, e de rachita, abia astept sa il folosim la iarba verde; buun, a facut el spaghete si mi-a adus o gramada de dulcirui ca aseta imi trebuiau mie si evident ca le-am papat ca o fetita cuminte daca ma tine, de luni cand tin post as vrea sa fac o cura de legume si fructe macar 5 zile, sa vedem daca rezist ca de laudat m-am mai laudat eu.. -------------------- |
| dany |
13-12-2006, 10:42 PM
|
Tulip...ca tot te-am prins pe tine pe aici. Tu te uiti la "iubire ca-n filme " ? Al catelea episod e in tara ??? Pe Protv International e al 44-lea....eu am cam pierdut din ele ( adica vreo 25 Da,si eu m-as lasa de fumat dar...nu am vointa !!!! Asta imi lipseste mie ! Toata chestia trebuie sa faca "click" in capul meu dar...nici o sansa la mine Bafta la cura cu legume si fructe !!!! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 13-12-2006, 10:43 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Tulip |
13-12-2006, 10:42 PM
|
Nu,Dany,nu ma uit la IUBIRE CA_N FILME
-------------------- |
| uka |
13-12-2006, 10:45 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
poza din concediu
nici eu nu stiu....cu c te-as putea ajuta cu muzica... k nu prea ascult muzca romaneasca, decat f putzina... apropo vineri ma duc la concert vama, abia astept... dk vrei potzi sa iei de pe dc++ dar sa stii melodiile deja... -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-11-2008 - 06:34 AM |