![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| irinush |
14-12-2006, 09:44 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
hai sa va zic si eu ce cadouri am luat noi:
pt soacra mea o caciula, un suport pt lumanare cu specific de craciun, un sampon si sapun pt mama o pereche de colanti grosi, un lamai micut artificial, f dragut, si o coronita artificiala cu suporturi pt lumanari pt prietena mea si nasa lui david inca nu am cumparat, dar cadoul va fi unmedalion cu iconita, din aur, ca pe al ei i l-a smuls un nenorocit de la gat in autobuz iar tatalui meu ... ii vom lua un sacou, adica astept sa si-l cumpere el si noi ii dam banii ca sa nu ii cumparam noi si sa nu ii vina iar sotului meu .. e secret, nu pot sa spun -------------------- |
| Pisik |
14-12-2006, 09:46 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.609 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
si eu cred ca niste canute amuzante le iau alor mei ca sunt intre 30-40 mii pisik de unde esti?noi avem la bicaz chei in sura eu sunt din bucuresti bubbles, iti multumesc ca te-ai gandit la mine. cam cate se face pana acolo cu masina? -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tulip |
14-12-2006, 09:46 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.494 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
hai,mai Irinush,de ce-i secret???/vai,ce curioasa m-ai facut
-------------------- |
| himere2005 |
14-12-2006, 09:50 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.944 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
irinush, citeste pe net?
ce cadouri frumoase faceti fetelor, ma cam rusinez -------------------- ![]() |
| Kandya18 |
14-12-2006, 09:52 AM
|
|
Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
pana in piatra neamt cam 5-6 ore iar pana in bicaz chei vreo 7 ore jumatate ... daca erai de prin aporpiere iti trimiteam unul...eu sincer nici nu stiu daca vreau sa pun un brad ca ma dispera mai ales cand incepe sa ii cada acele
pisik si eu ma kinui sa fac ceva gen dezintoxicare cu multe legume si fructe eu babuinului cred ca ii iau un set de la avon si un pulover...sa vdm ca la pulover tb sa ma duc cu el si sper ca sapt viitoare sa nu fie prea tarziu sa fac comanda...daca e prea tarziu atunci ii iau un set din oras ... poate antonio banderas -------------------- |
| daconst |
14-12-2006, 09:53 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.358 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
m'neata ..ce mai faceti .. cum mai merge dieta ... ????...dana ce face bb ?.. care e data cand nasti ? Hey,Geo!!!! Ce bine ca mai dai un semn...vad ca arata super tickerul tau.Bravo pentru ambitie! Eu ar trebui sa nasc pe 9ian,dar deja de la 37 de saptamani se poate intampla oricand.Asa ca-mi ies frunzele de la morcovul din fund. Poate scrii si tu mai des,cind mai scapi de munca si stres. -------------------- |
| anaoi |
14-12-2006, 09:53 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
am primit cadou s azicem lumanari care atunci cand le aprinzi canta
|
| Kandya18 |
14-12-2006, 09:56 AM
|
|
Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
ce faci geo?
-------------------- |
| michelle |
14-12-2006, 09:57 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.235 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Gurese, gurese
Noi le luam parintilor lui Cata un dvd-player, surorii lui un telefon, mamei mele un set de scaune de la bamboo (din alea cubulet) si masuta, surorii mele un articol vestimentar sau accesorii (ma orientez la fata locului), iar lui Cata un ploveras sau ceva de genul asta.. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Pisik |
14-12-2006, 10:01 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.609 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
pana in piatra neamt cam 5-6 ore iar pana in bicaz chei vreo 7 ore jumatate ... daca erai de prin aporpiere iti trimiteam unul...eu sincer nici nu stiu daca vreau sa pun un brad ca ma dispera mai ales cand incepe sa ii cada acele pisik si eu ma kinui sa fac ceva gen dezintoxicare cu multe legume si fructe eu babuinului cred ca ii iau un set de la avon si un pulover...sa vdm ca la pulover tb sa ma duc cu el si sper ca sapt viitoare sa nu fie prea tarziu sa fac comanda...daca e prea tarziu atunci ii iau un set din oras ... poate antonio banderas Noi avem brad artificial dar stiu ca babuinul il detesta si vreau sa ii fac o bucurie, ca el azi zicea "pai hai daca facem economie sa nu mai luam brad, il punem pe ala" mie una mi-ar conveni de minune dar stiu ca pt el nu ar fi acelasi lucru asa ca vreau sa ii fac aceasta bucurie; eu am terminat cu cadoul pt el: parfum si camasa Gurese, gurese Noi le luam parintilor lui Cata un dvd-player, surorii lui un telefon, mamei mele un set de scaune de la bamboo (din alea cubulet) si masuta, surorii mele un articol vestimentar sau accesorii (ma orientez la fata locului), iar lui Cata un ploveras sau ceva de genul asta.. oau! destul de costisitoare cadourile voastre, dar vor face mare placere; eu nu imi permit acuma sa dau mai mult de 500-700 mii pe un cadou, din pacate -------------------- |
| Kandya18 |
14-12-2006, 10:04 AM
|
|
daca ma crezi habar nu am cat e un brad in piata ca si anul trecut l`a adus babuinul fara sa dea vreun ban pe el..noroc ca se descurca el
peach te`am zarit din umbra ca vrei sa ne zici ceva ... -------------------- |
| irinush |
14-12-2006, 10:06 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
nu citeste pe net, dar sunt cadouri mai ... deochiate si nu pot sa zic ...
-------------------- |
| peach |
14-12-2006, 10:07 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 989 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Neata fetelor
Super acrele sarmale Gata ma las de meseria asta ca nu tine -------------------- |
| michelle |
14-12-2006, 10:07 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.235 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
De Pasti, Mos Craciun cobora scarile unui bloc si se intlneste cu iepurasul care urca:
- Sa nu cumva sa faci timpenia sa intri in vorba cu baba de la etajul doi !!! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| himere2005 |
14-12-2006, 10:09 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.944 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
nu citeste pe net, dar sunt cadouri mai ... deochiate si nu pot sa zic ... sa intelegem ca ai intrat in sex-shop? -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 10-01-2009 - 05:21 AM |