![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
14-12-2006, 12:55 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Himere, iti recomanda cartea "Memoriile unei gheise"; e mai interesanta ca filmul.
Pisik, alice, himere, sa inteleg ca in seara asta incercati patul sa vedeti cat e de moale Lasa, peach, macar cineva tot a apreciat sarmalutzele tale. irinush, geo Fetelor, m-ati lasat Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 14-12-2006, 12:55 PM -------------------- |
| anaoi |
14-12-2006, 12:58 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
corect ina...cartea e mult mai buna decat filmul
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
14-12-2006, 12:59 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.503 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Himere, iti recomanda cartea "Memoriile unei gheise"; e mai interesanta ca filmul. Pisik, alice, himere, sa inteleg ca in seara asta incercati patul sa vedeti cat e de moale Lasa, peach, macar cineva tot a apreciat sarmalutzele tale. irinush, geo Fetelor, m-ati lasat Foarte pracitc. LA mine dupa cum va ziceam mosul Nicolae a adus cadoul Mosului Craciun si viceversa; eu de regula stiu cam ce primesc, acuma Buni de exemplu vrea sa probez niste pantaloni de munte sa vedem daca imi vin si sa mi-i aduca mosu -------------------- |
| Tulip |
14-12-2006, 01:10 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
vreau sa ma apuc sa curat geamul in living pana doarme fata si tot aman,imi caut altceva de lucru...urasc curatarea geamurilor
-------------------- |
| Pisik |
14-12-2006, 01:22 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.503 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pisik, alice, himere, sa inteleg ca in seara asta incercati patul sa vedeti cat e de moale sincer, nu prea stiu ca babuinul meu are azi aikido si vine cam terminat of, ce ma enerveaza, siti vorba aia urata cu "facerea de bine?" am primit eu 2 bilete la stefan banica astazi, un concert special organizat de trustul ringier pt parteneri, angajati, etc., fac ei in fiecare an si pt ca nio oricum avem bilete luate pt duminica ca le-am luat de un car de ani am zis sa ii fac o bucurie verisoarei sotului sa mearga ea. s0a bucurat super tare si a ramas sa vina astazi sa le ia de la noi; si sotul meu i-a zis sa ajunga pana in 12 ca el pleaca sa plateasca rata la banca, sa caute brad si cadouri ca in en-gros inchide si am vb acuma cu el si inca o astepta ca donsoara abia iesea pe usa mai bine dadeam biletele altcuiva, ca ne si incurca pe noi dupa ce ca ii fac cadou 1 milion asa pe tava -------------------- |
| michelle |
14-12-2006, 01:32 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Eu am inceput sa citesc romanele lui Sophie Kinsella
Daca vreti sa radeti copios, vi le recomand cu incredere. Eu una m-am indragostit de personajul ei -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ALICE |
14-12-2006, 01:42 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.401 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
|
| Pisik |
14-12-2006, 01:49 PM
|
|
Eu am inceput sa citesc romanele lui Sophie Kinsella Daca vreti sa radeti copios, vi le recomand cu incredere. Eu una m-am indragostit de personajul ei si eu si eu, e super! -------------------- |
| anaoi |
14-12-2006, 01:53 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
super cartile...mori d eras la propriu
|
| Pisik |
14-12-2006, 01:54 PM
|
|
dar mai sunt carti, in afara de ale ei cred, am vazut eu ceva cu blondele si altele, sau tot ale ei sunt? oricum, eu am citit "la cumparaturi in rochie de mireasa" si m-a binedispus tota; pacat ca sunt cam scumpute, dar la urmatoarea vizita la carrefour sigur imi mai iau una
-------------------- |
| michelle |
14-12-2006, 02:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
dar mai sunt carti, in afara de ale ei cred, am vazut eu ceva cu blondele si altele, sau tot ale ei sunt? oricum, eu am citit "la cumparaturi in rochie de mireasa" si m-a binedispus tota; pacat ca sunt cam scumpute, dar la urmatoarea vizita la carrefour sigur imi mai iau una Eu am citit Goana dupa cumparaturi si Goana dupa cumparaturi la New York, acum citesc La cumparaturi in rochie de mireasa si ultima parte La cumparaturi cu sora mea, dupa aia. Asta e ordinea. Poti sa tii un secret nu e din seria asta, dar o citesc dupa. Cica apare un nou volum in februarie, am citit pe site-ul ei -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| bubbles |
14-12-2006, 02:08 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.874 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
ufff am fost si la sala ... am facut si curat in toata casa inclusiv baia si bucataria si daca ma credeti nu am apucat pana acum sa mananc decat un mar...maia m cate ceva de facut si imi fac o omleta .. cred
-------------------- |
| Pisik |
14-12-2006, 02:26 PM
|
|
Of, ati trait vreodata asa o blazare de serviciu si de rutina incat sa nu mai puteti sta pe scaun? asta simt eu acuma, e si f cald la birou si simt ca parca as fugi undeva departe numai aicea sa nu mai stau
si iar am pacatuit cu dulce, deja nici nu imi mai propun nimica pana la sarbatori ca o dau in bara mereu mie sapt asta mi s-a parut ca a trecut f f greu si cea viitoare cred ca mai greu trece -------------------- |
| bubbles |
14-12-2006, 02:30 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.874 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
pisik ce`i cu tine de esti asa pesimista
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 14-12-2006, 02:31 PM -------------------- |
| uka |
14-12-2006, 02:31 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
lista mea de cadouri: v-am spus ca, cam toate sunt d la avon:
mama soacra: un set antirid, crema d zi si crema d noapte, cumnata-mea: gel d dus, crema d corp spray d corp-din acela cu cirese salbatice si inca un gel d dus cremos, cumnatul un set d ingrijire format din gel d ras, crema d fata si mai avea ceva dar nu mai stiu ce, si o geanta d cosmetice, fratele meu un set interact parfum, deo si gel d dus, cumnata cealalta un rimel si un little black dress, prietena lui tata gel d dus exfoliant cu ulei d masline si o masca d par tot cu ulei d masline, tata un aparat d ras gillette, d'ala care vibreaza si o lotiune de dupa ras crema, prietena mea spuma d curatare ptr fata k are probl cu tenul si o lotiune tonica, ptr nasii fratelui meu: ptr el- un deodorant si un gel d dus+geanta cosmetice, ptr ea- gel d dus, crema d corp+burete d baie ( nu am avut cum sa-i ocolesc k locuiesc in aceeasi casa cu frati'miu si nu m-as fi simtit ok, lor sa nu le iau) ptr mine, e o lista mai lunguta, 2 farduri un set d bijou, un sampon, un spray d corp cu vanilie ( cu care ma dau noaptea inainte d nanitza) si o crema d calcaie ( asta doar de la avon), ptr babuin nu stiu... deocamdata i-am luat casti cu microf k vroia nu stiu la ce o sa le fol k are un super sist audio.. iar net ptr microf nu are... in fine.. dk si-a dorit copilul asta e...si am sa-i mai iau dar prin ian o pereche d blugi p care mi s-a pus mie pata...pe langa toate astea cate o decoratiune, ceva simbolic ptr craciun si dulciuri evident... sper sa nu fi uitat p cineva Acest mesaj a fost editat de uka: 14-12-2006, 02:33 PM -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-11-2008 - 06:49 AM |