left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

250 Pagini V « < 96 97 98 99 100 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 6, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
ina_ceva
mesaj 14-12-2006, 12:55 PM
Mesaj #1456

Hiena

Grup: Membri
Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..
Sex: Feminin

Himere, iti recomanda cartea "Memoriile unei gheise"; e mai interesanta ca filmul.
Pisik, alice, himere, sa inteleg ca in seara asta incercati patul sa vedeti cat e de moale naughty.gif blum.gif ?
Lasa, peach, macar cineva tot a apreciat sarmalutzele tale.
irinush, geo floare.gif

Fetelor, m-ati lasat swoon.gif cu cadourile; trebuie sa recunosc ca ziua mamei mele a fost pe 11 de cembrie si cadoul abia de craciun il va primi (o palariutza si un sal) iar pentru tata voi lua cadou impreuna cu mama acumulatori cu incarcator si inca ceva (si astfel isi va primi cadoul si de ziua lui, care e pe 6 ianuarie grin.gif ). Eu cred ca voi primi cadoul de craciun abia dupa , pentru ca se apropie si ziua mea. La noi tot timpul a fost asa tease.gif

Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 14-12-2006, 12:55 PM

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
anaoi
mesaj 14-12-2006, 12:58 PM
Mesaj #1457

Koala

Raspunsuri: 2.749
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

corect ina...cartea e mult mai buna decat filmul
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Pisik
mesaj 14-12-2006, 12:59 PM
Mesaj #1458

Taz

Raspunsuri: 3.503
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(ina_ceva @ 14-12-2006, 02:55 PM) *

Himere, iti recomanda cartea "Memoriile unei gheise"; e mai interesanta ca filmul.
Pisik, alice, himere, sa inteleg ca in seara asta incercati patul sa vedeti cat e de moale naughty.gif blum.gif ?
Lasa, peach, macar cineva tot a apreciat sarmalutzele tale.
irinush, geo floare.gif

Fetelor, m-ati lasat swoon.gif cu cadourile; trebuie sa recunosc ca ziua mamei mele a fost pe 11 de cembrie si cadoul abia de craciun il va primi (o palariutza si un sal) iar pentru tata voi lua cadou impreuna cu mama acumulatori cu incarcator si inca ceva (si astfel isi va primi cadoul si de ziua lui, care e pe 6 ianuarie grin.gif ). Eu cred ca voi primi cadoul de craciun abia dupa , pentru ca se apropie si ziua mea. La noi tot timpul a fost asa tease.gif

Foarte pracitc. LA mine dupa cum va ziceam mosul Nicolae a adus cadoul Mosului Craciun si viceversa; eu de regula stiu cam ce primesc, acuma Buni de exemplu vrea sa probez niste pantaloni de munte sa vedem daca imi vin si sa mi-i aduca mosu wink1.gif deci tot pe rpactic mergem

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tulip
mesaj 14-12-2006, 01:10 PM
Mesaj #1459

Taz

Raspunsuri: 3.444
Membrul Nr.: 72

vreau sa ma apuc sa curat geamul in living pana doarme fata si tot aman,imi caut altceva de lucru...urasc curatarea geamurilor devil.gif devil.gif devil.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 14-12-2006, 01:22 PM
Mesaj #1460

Taz

sincer, nu prea stiu ca babuinul meu are azi aikido si vine cam terminat blushing.gif
of, ce ma enerveaza, siti vorba aia urata cu "facerea de bine?" am primit eu 2 bilete la stefan banica astazi, un concert special organizat de trustul ringier pt parteneri, angajati, etc., fac ei in fiecare an si pt ca nio oricum avem bilete luate pt duminica ca le-am luat de un car de ani am zis sa ii fac o bucurie verisoarei sotului sa mearga ea. s0a bucurat super tare si a ramas sa vina astazi sa le ia de la noi; si sotul meu i-a zis sa ajunga pana in 12 ca el pleaca sa plateasca rata la banca, sa caute brad si cadouri ca in en-gros inchide si am vb acuma cu el si inca o astepta ca donsoara abia iesea pe usa devil.gif
mai bine dadeam biletele altcuiva, ca ne si incurca pe noi dupa ce ca ii fac cadou 1 milion asa pe tava devil.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 14-12-2006, 01:32 PM
Mesaj #1461

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.199
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Eu am inceput sa citesc romanele lui Sophie Kinsella
Daca vreti sa radeti copios, vi le recomand cu incredere. Eu una m-am indragostit de personajul ei )).gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
ALICE
mesaj 14-12-2006, 01:42 PM
Mesaj #1462

Koala

Raspunsuri: 2.401
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Muuult mai bine

Nu mai incerc nimic.Mi-a ajuns ce am facut aseara pt toata saptamana. mad.gif
+Quote Post
Pisik
mesaj 14-12-2006, 01:49 PM
Mesaj #1463

Taz

CITAT(michelle @ 14-12-2006, 03:32 PM) *

Eu am inceput sa citesc romanele lui Sophie Kinsella
Daca vreti sa radeti copios, vi le recomand cu incredere. Eu una m-am indragostit de personajul ei )).gif

si eu si eu, e super!

--------------------
Imagine
+Quote Post
anaoi
mesaj 14-12-2006, 01:53 PM
Mesaj #1464

Koala

Raspunsuri: 2.749
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

super cartile...mori d eras la propriu
+Quote Post
Pisik
mesaj 14-12-2006, 01:54 PM
Mesaj #1465

Taz

dar mai sunt carti, in afara de ale ei cred, am vazut eu ceva cu blondele si altele, sau tot ale ei sunt? oricum, eu am citit "la cumparaturi in rochie de mireasa" si m-a binedispus tota; pacat ca sunt cam scumpute, dar la urmatoarea vizita la carrefour sigur imi mai iau una

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 14-12-2006, 02:02 PM
Mesaj #1466

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.199
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

CITAT(Pisik @ 14-12-2006, 01:54 PM) *

dar mai sunt carti, in afara de ale ei cred, am vazut eu ceva cu blondele si altele, sau tot ale ei sunt? oricum, eu am citit "la cumparaturi in rochie de mireasa" si m-a binedispus tota; pacat ca sunt cam scumpute, dar la urmatoarea vizita la carrefour sigur imi mai iau una

Eu am citit Goana dupa cumparaturi si Goana dupa cumparaturi la New York, acum citesc La cumparaturi in rochie de mireasa si ultima parte La cumparaturi cu sora mea, dupa aia. Asta e ordinea. biggrin.gif
Poti sa tii un secret nu e din seria asta, dar o citesc dupa.
Cica apare un nou volum in februarie, am citit pe site-ul ei w00t.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
bubbles
mesaj 14-12-2006, 02:08 PM
Mesaj #1467

Panda

Raspunsuri: 8.874
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

ufff am fost si la sala ... am facut si curat in toata casa inclusiv baia si bucataria si daca ma credeti nu am apucat pana acum sa mananc decat un mar...maia m cate ceva de facut si imi fac o omleta .. cred smile.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
Pisik
mesaj 14-12-2006, 02:26 PM
Mesaj #1468

Taz

Of, ati trait vreodata asa o blazare de serviciu si de rutina incat sa nu mai puteti sta pe scaun? asta simt eu acuma, e si f cald la birou si simt ca parca as fugi undeva departe numai aicea sa nu mai stau sad.gif
si iar am pacatuit cu dulce, deja nici nu imi mai propun nimica pana la sarbatori ca o dau in bara mereu sad.gif
mie sapt asta mi s-a parut ca a trecut f f greu si cea viitoare cred ca mai greu trece

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 14-12-2006, 02:30 PM
Mesaj #1469

Panda

Raspunsuri: 8.874
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

pisik ce`i cu tine de esti asa pesimista bataita.gif lasa ca si mie mi`a promis ca daca ia salarul in seara asta babuinul imi aduce dulceee si abia astept sa pun ceva dulce in gurita tease.gif asa ca nu te mai gandi atat la asta si gandeste`te ca poate aimeritat bucatica ai a de dulce pupic.gif

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 14-12-2006, 02:31 PM

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
uka
mesaj 14-12-2006, 02:31 PM
Mesaj #1470

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

lista mea de cadouri: v-am spus ca, cam toate sunt d la avon:
mama soacra: un set antirid, crema d zi si crema d noapte, cumnata-mea: gel d dus, crema d corp spray d corp-din acela cu cirese salbatice si inca un gel d dus cremos, cumnatul un set d ingrijire format din gel d ras, crema d fata si mai avea ceva dar nu mai stiu ce, si o geanta d cosmetice, fratele meu un set interact parfum, deo si gel d dus, cumnata cealalta un rimel si un little black dress, prietena lui tata gel d dus exfoliant cu ulei d masline si o masca d par tot cu ulei d masline, tata un aparat d ras gillette, d'ala care vibreaza si o lotiune de dupa ras crema, prietena mea spuma d curatare ptr fata k are probl cu tenul si o lotiune tonica, ptr nasii fratelui meu: ptr el- un deodorant si un gel d dus+geanta cosmetice, ptr ea- gel d dus, crema d corp+burete d baie ( nu am avut cum sa-i ocolesc k locuiesc in aceeasi casa cu frati'miu si nu m-as fi simtit ok, lor sa nu le iau) ptr mine, e o lista mai lunguta, 2 farduri un set d bijou, un sampon, un spray d corp cu vanilie ( cu care ma dau noaptea inainte d nanitza) si o crema d calcaie ( asta doar de la avon), ptr babuin nu stiu... deocamdata i-am luat casti cu microf k vroia nu stiu la ce o sa le fol k are un super sist audio.. iar net ptr microf nu are... in fine.. dk si-a dorit copilul asta e...si am sa-i mai iau dar prin ian o pereche d blugi p care mi s-a pus mie pata...pe langa toate astea cate o decoratiune, ceva simbolic ptr craciun si dulciuri evident...
sper sa nu fi uitat p cineva

Acest mesaj a fost editat de uka: 14-12-2006, 02:33 PM

--------------------
+Quote Post

250 Pagini V « < 96 97 98 99 100 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 21-11-2008 - 06:49 AM