![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| daconst |
11-12-2006, 01:14 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Himere,esti pe faza?Sa pun pozele sau n-ai timp`?
Pisik,ce fain e la voi de Craciun...parca as invata si eu o poezie pentru Mos. Ina,Dany ,nici eu nu ma imaginez stand in loc,dar mi-e frica sa nu vina bb mai repede...doar asta ma tine pe loc. Sambata am umblat de nebuna si am simtit apoi ca ceva nu e ca inainte...de aia am hotarat sa stau putin mai calma. Oricum recuperez eu dupa. Acest mesaj a fost editat de daconst: 11-12-2006, 01:15 PM -------------------- |
| himere2005 |
11-12-2006, 01:17 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
eu astept
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| daconst |
11-12-2006, 01:20 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Ok,dar iti spun ca nu e gata...mai avem de terminat semineul,care vine imbracat,un bar in hol si multe accesorii,care le-am lasat la final.Anul viitor,probabil.
Dormitorul si camera sunt mai vechi,deci nu e nimic schimbat.Doar sufrageria,bucataria si baia de servici sunt renovate in vara asta. http://new.photos.yahoo.com/blondahd/album...460762365682302 Astept sugestii si comentarii. -------------------- |
| himere2005 |
11-12-2006, 01:29 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
WoAU...NU STIU am ramas fara cuvinte....superb, pur si simplu superb, pina in cel mai mic amanunt, totul de bun gust pina la cel mai mic detaliu. trebuie sa gasesc pe undeva iconita aia cu lesinatul
am mai luat-o inca o data de la capat zici ca intri in casa de vis balcon ai? -------------------- ![]() |
| daconst |
11-12-2006, 01:31 PM
|
Hai mey...ca eu asteptam carcoteli...
Deci mai e de lucru,doar ca aici trebuie sa-mi pun imaginatia la contributie...Imi lipseste culoarea de pe pereti. Urmeaza niste tablouri cu aplica deasupra...adica sa fie luminate. Apoi mobila e goala si acolo trebuie sa aduc culoare. Semineul vine imbracat si cladit ceva in jurul lui pina sus...deci ami am de lucru. Plus ca idei de bar nu am. -------------------- |
| himere2005 |
11-12-2006, 01:36 PM
|
dana, macar o covertura pentru canapea rosie daca gasesc, sa-i facem husa si tot sunt multumita
am vazut ceva asemanator ieri la mobexpert, bineinteles ca dintre toate aranjamentele dormitorul, ca era dormitor cu rosu si negru mi s-a parut cel mai stilat. cind am vazut ca era si el mai scump, in jur de 130 de milioane am lasat-o balta ...adevarul ca n-am gusturi rele voi aveti de gind sa va intoarceti in tara? -------------------- ![]() |
| daconst |
11-12-2006, 01:40 PM
|
Cam pe genul Mobexpert am mers si noi,doar ca am cumparat totul de aici...la jumate de pret,plus TVA recuperat la vama.
Canapelele noastre sunt de la Ikea,dar identice sunt la Mobexpert la pret dublu. Pacat ca daca vrei ceva deosebit,trebuie sa dai atatia bani in Ro. Balcon am avut,dar apartamentul e la primul nivel,adica pe garaj si nu prea m-am riscat sa-l las deschis.Asa ca ein prelungirea livingului.Acolo urmeaza sa pun plante si flori...sa vedem. Deci idei??? voi aveti de gind sa va intoarceti in tara? Nu,cel putin nu in viitorul apropiat. Dar daca va fi mai bine cindva in Ro...cine stie. Deocamdata am facut acolo ce nu-mi permit inca aici,din pacate. -------------------- |
| Pisik |
11-12-2006, 01:43 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.503 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Superba casa! Eu sunt ca deobicei pe dinafara si nu am retinut, este casa voastra din RO?
-------------------- |
| daconst |
11-12-2006, 01:47 PM
|
Superba casa! Eu sunt ca deobicei pe dinafara si nu am retinut, este casa voastra din RO? Da,Pisik,avem un apartament acolo...unde stam in concedii.Sa nu deranjam pe nimeni. E mai bine la tine acasa,chiar daca mama sta singura. -------------------- |
| anca veselie |
11-12-2006, 01:48 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
dana, foarte dragutz arata! lasa ca in timp o s-o aranjezi tu cum vrei si o sa-ti vina si ideile!
ina, eu am avut permisul retinut pt 3 luni, ca altfel conduc regulat -------------------- |
| Tulip |
11-12-2006, 01:49 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Dana,WOW!
-------------------- |
| daconst |
11-12-2006, 01:50 PM
|
dana, foarte dragutz arata! lasa ca in timp o s-o aranjezi tu cum vrei si o sa-ti vina si ideile! ina, eu am avut permisul retinut pt 3 luni, ca altfel conduc regulat De ce ai avut mey,permisul retinut??? Acum cu noul cod e mai severa politia???Sa stiu la ce sa ma astept. -------------------- |
| michelle |
11-12-2006, 01:50 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Pupici tuturor!
Nuielusa am pus-o deoparte pentru dupa sarbatori, da' dup'aia nu mai veniti la mine cu scuze Cu alte cuvinte, Ella, abia astept sa taiem panglica, arata super totul Spor la cumparaturi! Himere, mereu spirituala Dany, Pisik fain va distrati de sarbatori.. Si eu abia le astept. La noi se merge la neamuri si e veselie mare peste tot.. dar si multa mancare din pacate. Va pup pe toate si revin cu poze -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| himere2005 |
11-12-2006, 01:51 PM
|
pai eu zic ca depinde foarte mult de spatiul pe care il aveti la dispozitie. eu una am mai vazut baruri dragute, dar necesitau spatiu pe masura. am vazut ceva, gen hexagon, dar avea vreo doua laturi deschise ca sa zic asa pe unde sa poti intra. cred ca era din mahon negru, sa vad daca-l mai gasesc expus in oras sa-i fac poza
iar daca desparti sa spunem balconul de sufragerie de ex, deci spart partial peretele, multe alternative nu cred ca ai, ori pe lemn ori pe rigips, gen futurist -------------------- ![]() |
| daconst |
11-12-2006, 01:52 PM
|
Dana,WOW! Tulip,ma faci sa rosesc. Mai ales ca e loc de mai bine.Doar ca nu am bagat prea multi bani in apartament,ca sa ne ajunga de concedii. Sa nu uit sa pup bombonica roz...e o scumpete. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-11-2008 - 05:37 AM |