![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
12-12-2006, 05:44 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Pai lucrez de vreo 2 luni cam 3 zile pe saptamana la o firma de curatenie .. mai pe romaneste: fac curat in localuri care sunt gata pt inaugurare. Maine e ultima zi si de la anul sper sa fie mai bine si sa imi gasesc altceva.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
12-12-2006, 05:47 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
12-12-2006, 05:49 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Anca normal ca te tin minte, tin minte pe toata lumea ca inca nu am prostit de tot
Cu kg sunt stabilizata la 86 acum dupa multe suisuri si coborasuri. Cu centimetrii stau mult mai bine decat cu kg si asta ma bucura... lupt in continuare ca altceva nu am ce sa fac Mersi pt reprimire -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| anca veselie |
12-12-2006, 05:52 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
bravo si bafta la gasit alt job!
vad ca nu e nici un icon care sa saliveze. este bestial checul asta. gata, ma indrept spre sala, va rog sa-mi tineti pumnii sa ajung! va pup si va urez o seara faina! -------------------- |
| Nessie |
12-12-2006, 05:58 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| daconst |
12-12-2006, 06:11 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
May,bine ai revenit!!!!
Dany,arata bestial...o sa-l incerc de Craciun cred. Doar de dus la fetele de la curs nu am idei. -------------------- |
| Monic |
12-12-2006, 06:17 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.653 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
May, ce-ti mai face socrul? Dar soacra?
-------------------- ![]() |
| dany |
12-12-2006, 06:18 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Nici eu nu stiu ce idei sa-ti dau,Dana
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| daconst |
12-12-2006, 06:19 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Noni,deci ai 65kg?
Eu zic ca si 5kg daca slabesti esti bine...nu stiu cum arati tu la conformatie dar eu am tot 1,70 si cu 60 kg sunt ok. Acest mesaj a fost editat de daconst: 12-12-2006, 06:20 PM -------------------- |
| dany |
12-12-2006, 06:20 PM
|
La mine iar miroase acum a stollen....M-a innebunit Dirk,cred ca pana la Craciun o sa fac cate unul in fiecare saptamana
| daconst |
12-12-2006, 06:21 PM
|
Dany,trebuie sa fie ceva sa-mi placa si mie...adica nu uscaturi,ca nu ma impac cu ele.Ceva sa nu semene cu plätzchen.
O sa fac si saratelele de la tine. -------------------- |
| dany |
12-12-2006, 06:23 PM
|
Noni,deci ai 65kg? Eu zic ca si 5kg daca slabesti esti bine...nu stiu cum arati tu la conformatie dar eu am tot 1,70 si cu 60 kg sunt ok. Vroiai sa spui ca ...erai ok -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Ramo |
12-12-2006, 06:24 PM
|
|
Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.945 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Noni, bine ai venit printre noi si bafta la numarat si slabit.
May, bine ai revenit. Chiar ti s-a simtit lipsa pe aici/..... Eu am terminat curatenia pe ziua de azi, il astept pe babuin la masa dupa care cred ca merg pana in oras. -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| dany |
12-12-2006, 06:24 PM
|
Dany,trebuie sa fie ceva sa-mi placa si mie...adica nu uscaturi,ca nu ma impac cu ele.Ceva sa nu semene cu plätzchen. O sa fac si saratelele de la tine. Pai ma gandeam eu ca nu vrei plätzchen. Eu am o groaza de retete aduse de acasa dar nu stiu cam ce ti-ar place tie.... Parca vad ca tot tavalita o faci -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| daconst |
12-12-2006, 06:26 PM
|
Noni,deci ai 65kg? Eu zic ca si 5kg daca slabesti esti bine...nu stiu cum arati tu la conformatie dar eu am tot 1,70 si cu 60 kg sunt ok. Vroiai sa spui ca ...erai ok De ce trebuie sa ma dai iar de gol? Ca lumea noua nu stie ca sunt elefantica. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 03:43 PM |