![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| MagdaC |
12-12-2006, 08:31 PM
|
|
Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 274 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 76 Dispozitie: Fighting myself.. Sex: Feminin |
Tulip, nu vreau sa ma bazez pe ideea asta, ca mi-e teama ca dau cu osia in gard rau de tot
Adica, daca scap caii, crede-ma ca ii scap rau Eu ma gandisem sa fiu cat mai cuminte pana la sarbatori, poate scap de un kg, de exemplu. Pe care sigur l-as pune inapoi de sarbatori, dar per total as stationa. Tot e mai bine decat sa tot adun. Dar....nu stiu ce naiba am, cred ca de la oboseala imi e gandul numai la mancare si la dulce. Insa ma straduiesc si eu cat pot, ce sa fac... Imi e ciuda, pt ca de cateva luni am urcat de la 55 la 60, si nu mai reusesc sa dau inapoi -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
![]() start: 26 nov 2007 |
| ina_ceva |
12-12-2006, 08:57 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Bine ai venit, noni!!
Bine ai revenit, may!!! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| uka |
12-12-2006, 09:01 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
am revenit si eu.. vesti nu prea am... a fost un concediu ok, jum la munte si jum in buc.. a trecut prea repede oricum... mai vroiam.. asta e...
ne-am simtit f bine si ne-am inteles f bine... deja ma pregateste pr schiat in febr cand am auzit k o sa fie zapada... mi-am ales echipamentul, claparii dar nu le-am cumparat inca k nu avem bani, stam ingrozitor d prost la capitolul asta in perioada asta, nu stiu ce s-a intamplat... suntem lefteri... asta e, vreau doar sa nu ma apuce anul nou cu datorii atata, dieta nu de mult, si nici nu stiu dk voi fi in stare sa ma apuc, am mancat numai porcarii si numai seara tarziu -------------------- |
| Tulip |
12-12-2006, 09:03 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Uka,ai vorbit cu tatal tau despre mutarea lui Teo la tine?
-------------------- |
| nusarich |
12-12-2006, 09:10 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.962 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
bine ai venit noni! spor la slabit!
bine ai revenit may! ceva planuri de sarbatori? ina, am reusit si eu sa ma programez la tipa respectiva. sper sa face ceva schimbari la freza mea, ca m-am cam saturat de pleata asta... -------------------- |
| daconst |
12-12-2006, 09:11 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Tulip,la mine e babuinul plecat la muzica...de aia stau la ora asta.
Magda,mai esti la servici? Dany,mersi de ajutor...ca la mine memoria e problema mare acum. -------------------- |
| nusarich |
12-12-2006, 09:19 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.962 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Tulip,la mine e babuinul plecat la muzica...de aia stau la ora asta. Magda,mai esti la servici? Dany,mersi de ajutor...ca la mine memoria e problema mare acum. dana, macar tu ai o scuza cu memoria... -------------------- |
| Eu. |
12-12-2006, 09:20 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
buna seara tuturor!
eu intru cam rar, desi va mai citesc printre picaturi. am o perioada cam nasoala, nu reusesc sa ma odihnesc si nici sa mananc cu cap. mi-e foame non-stop ma trezesc in fiecare dimineata la 6 si pana la 7 citesc bibliografie pentru facultate, apoi plec la servici unde mor pe glie de cata munca este, ajung acasa la 19.30-20, mananc pe fuga, stau cu al meu la o barfa, dupa care ma reapuc de citit pana pe la 22-22.30 cand cad lata. cam asta e viata mea din ultima perioada si ma apuca disperarea cand ma gandesc ca am sa-mi si cad o parte din examene in fine, asta e, macar fac tot ce pot. vineri avem party de fitze cu firma si n-am nici un chef sa merg. mi-am luat in cele din urma ceva de imbracat, desi initial am zis ca-mi trag o pereche de pantaloni de stofa negri si o camasuta si gata. tot la pantaloni am ramas si m-am luat doua pulovare, unul kaki si unul negru (ca nu m-am putut decide May noni, bun venit! -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| MagdaC |
12-12-2006, 09:22 PM
|
|
Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 274 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 76 Dispozitie: Fighting myself.. Sex: Feminin |
Nuuuu, Doamne fereste! sunt acasa
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
![]() start: 26 nov 2007 |
| uka |
12-12-2006, 09:25 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
nu nu am vorbit inca, am asteptat sa stea theo l anoi o saptamana si acum o sa vb sper, saptamana asta...
-------------------- |
| ina_ceva |
12-12-2006, 09:26 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Saptaman asta a fost de mentinere; mi-am actualizat tikerul.
Rusii sunt in floare (ca sa zic asa); de obicei, in saptamana dinainte de rusi pofta de diferite chestii e f mare. Acum, ca au venit, ma fac fata cuminte -------------------- |
| nusarich |
12-12-2006, 09:32 PM
|
|
Saptaman asta a fost de mentinere; mi-am actualizat tikerul. Rusii sunt in floare (ca sa zic asa); de obicei, in saptamana dinainte de rusi pofta de diferite chestii e f mare. Acum, ca au venit, ma fac fata cuminte subscriu. nici eu nu mai am acum asa pofte... daca ar fi mereu asa... fetelor, o sa lipsesc cateva zile, am programata o deplasare prin tara si nu stiu sigur cand venim inapoi. sper sa mearga totul bine si sa ajungem sanatosi inapoi (si cu toate cele pe la locurile noastre). -------------------- |
| Monic |
12-12-2006, 09:49 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.653 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Himere
-------------------- ![]() |
| ina_ceva |
12-12-2006, 11:12 PM
|
Un englez, un american si un arab stau de vorba despre familiile lor, intr-un bar.
Englezul zice: "Am 10 copii acasa si daca as mai face unul as avea o echipa de fotbal!" "Eeiii", spune americanul, "eu am 15 copii acasa si daca ma mai fortez o data imi fac o echipa de fotbal american!" In sfarsit, arabul zice si el: "Eu am 17 neveste acasa..." Face o pauza, in timp ce soarbe tacticos din pahar. "Daca imi mai iau una, imi fac teren de golf!" -------------------- |
| May |
12-12-2006, 11:19 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Multumesc tuturor pt cuvintele frumoase
De sarbatori nu intrevad nici un plan special caci si acei putin prieteni, mai bine zis cunostintze, pleaca in tzara de sarbatori.... o sa le facem acasa cu socrii si bunica lui Remy adica mama lui soacra-mea... deci ce sarbatori frumoase o sa am Noapte buna -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 03:52 PM |