left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 6 7 8 9 10 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 7, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Pisik
mesaj 31-12-2006, 06:24 PM
Mesaj #106

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.504
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine
Sex: Feminin

CITAT(Ella79 @ 31-12-2006, 08:17 PM) *

Eu le-am facut un fel de auriu. Scurte. Sunt semi-transparente, usor sclipicioase, sidefate asa. Nu ma prea omor dupa ele dar acum cred ca le las asa, ca nici sa ma duc cu unghiile nefacute nu imi surade.
Sa stii ca mov m-a tentat si pe mine, dar nu se potriveau deloc cu hainele mele.

mi te imaginez cu coafura si sunt convinsa ca iti sta super pupic.gif
petrecere frumoasa!

fanele lui Teo, sa nu uitati ca la 21.00 incepe la realitatea revelionul prezentat de ea

ce liniste pe aici, noi plecam abia la 22.00 si nu incep sa ma pregatesc asa devreme ca si asa coafura s-a pleostit de tot si trebuie sa o refac, de machiat si imbracat mai tarziu sa fiu fresh

Dany dulcica, multumesc mult mult mult pt felicitare, esti o scumpik hug.gif pupic.gif
Sa dea Domnul sa avem parte de un an nou mai bun, cu kg mai putine, cu job-uri nou noute pt tine si sotiorul meu si mult multe impliniri nebanuite

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
himere2005
mesaj 31-12-2006, 06:40 PM
Mesaj #107

Lama

Raspunsuri: 5.884
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

sa faceti multe poze cheer.gif cheer.gif pupic.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Pisik
mesaj 31-12-2006, 06:52 PM
Mesaj #108

Taz

CITAT(himere2005 @ 31-12-2006, 08:40 PM) *

eu l-am avertizat deja pe babuin sa imi faca poza cand plecam de acasa ca pe urma cine stie in ce stare ajungem si nu mai apucam blushing.gif tease.gif
incerc sa ma simt bine, dar cu rusii astia pe cap, offf
si mi-e si somn, am baut un energizant dar degeaba
ca sa nu va mai spun cum ii arata parul doh.gif
dar nu-i nimic, trebuie sa zambesc, sa ma prinda anul nou vesela

Danutza, ce mai zici? cum e bebe, da din picioruse in asteptarea noului an?

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 31-12-2006, 06:57 PM
Mesaj #109

Koala

Raspunsuri: 2.957
Membrul Nr.: 73

CITAT(himere2005 @ 31-12-2006, 08:40 PM) *

si tuuuuuu!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
daconst
mesaj 31-12-2006, 06:57 PM
Mesaj #110

Taz

Raspunsuri: 3.316
Membrul Nr.: 68

Acum am terminat de citit.Am gatit...am mancat si acum stau cu burta in sus.

Pisik,chiar ca misca bb...cred ca ar trege si el un dans,saracul...dar asta e.Probabil ca o sa-mi dansez sotul dupa ce beau sampanie ca acum ma simt cam grea.
Am facut poze cu bradul si burtikul,iar maine o sa pun si eu.

Ella,super tinuta ta si e mult mai potrivita de club,parerea mea.Iar freza e preferata mea...cam asta mi-am facut la ultimele ocazii unde am fost.

Abia astept maine poze cu voi...sunt sigura ca sunteti toate frumusele. pupic.gif

Va doresc si eu un La multi ani calduros si un nou an mai bun ca cel care a trecut! cheer.gif

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 31-12-2006, 06:59 PM
Mesaj #111

Taz

CITAT(daconst @ 31-12-2006, 08:57 PM) *

Acum am terminat de citit.Am gatit...am mancat si acum stau cu burta in sus.

Pisik,chiar ca misca bb...cred ca ar trege si el un dans,saracul...dar asta e.Probabil ca o sa-mi dansez sotul dupa ce beau sampanie ca acum ma simt cam grea.
Am facut poze cu bradul si burtikul,iar maine o sa pun si eu.

Ella,super tinuta ta si e mult mai potrivita de club,parerea mea.Iar freza e preferata mea...cam asta mi-am facut la ultimele ocazii unde am fost.

Abia astept maine poze cu voi...sunt sigura ca sunteti toate frumusele. pupic.gif

Va doresc si eu un La multi ani calduros si un nou an mai bun ca cel care a trecut! cheer.gif

ai grija cu sampania, sa nu il scoti pe bebe mai repede, sa nu iunceapa sa sughita laugh.gif
e si preferata mea freza si am gresit ca nu mi-am facut-o, dar avand in vedere ca nu mi-o facea coafeza mea (m-am coafat aici in cartier, nu m-am mai carabanit pana in 13 sept undema fac eu deobicei) cine stie ce iesea, asa ca mai bine, ma dreg eu cumva, ca acuma arat ca un leu jumulit doh.gif

Acest mesaj a fost editat de Pisik: 31-12-2006, 06:59 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 31-12-2006, 07:00 PM
Mesaj #112

Koala

Eu am inceput deja petrecerea. cheer.gif cheer.gif cheer.gif Urla Tarkan la mine in casa de zici ca esti la Izmir, nu alta. Am baut niste cafea cu lichior de ciocolata si dansez in chiloti prin casa.
La 8 mergem la frate-miu sa bem ceva de incalzire si sa ma machiez impreuna cu preieta lui, la 9 mergem la alti prieteni sa votam cu ce sa se imbrace o prietena si la 10 mergem in club.

Cine credeti ca e vecinul cu tupeu cu care ma cert pe locul de parcare?? Gagica unuia din aia de la Cassa Locco (stau la mine in bloc). Cand am plecat la coafor am dat nas in nas cu ea si ma injura de mama focului. Ha! Pai sa vezi circ ce fac!

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
daconst
mesaj 31-12-2006, 07:01 PM
Mesaj #113

Taz

Raspunsuri: 3.316
Membrul Nr.: 68

Lasa,Pisikule ca tu esti frumusica oricum...nu te necaji. pupic.gif
Vorba cuiva,bea ceva tare si sa vezi ce frumoasa este viata... naughty.gif

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 31-12-2006, 07:03 PM
Mesaj #114

Taz

CITAT(Ella79 @ 31-12-2006, 09:00 PM) *

Eu am inceput deja petrecerea. cheer.gif cheer.gif cheer.gif Urla Tarkan la mine in casa de zici ca esti la Izmir, nu alta. Am baut niste cafea cu lichior de ciocolata si dansez in chiloti prin casa.
La 8 mergem la frate-miu sa bem ceva de incalzire si sa ma machiez impreuna cu preieta lui, la 9 mergem la alti prieteni sa votam cu ce sa se imbrace o prietena si la 10 mergem in club.

Cine credeti ca e vecinul cu tupeu cu care ma cert pe locul de parcare?? Gagica unuia din aia de la Cassa Locco (stau la mine in bloc). Cand am plecat la coafor am dat nas in nas cu ea si ma injura de mama focului. Ha! Pai sa vezi circ ce fac!

Bravo Ella, ia uite cine petrece deja cheer.gif
Eu nu am curaj sa beau nimica acuma ca la ce somn am in mine mi-e ca ma prinde anu nou cu capu pe masa lol.gif
ce vecini celebri ai, in ce zona stai? vezi doar sa nu fi fost locul lor, ti-am zis ce am patit noi, tu esti fata simtita insa, sunt sigura ca nu e cazul
petrecere frumoasa si te rog nu ne uita cu pozele, abia astept povesti don fratelli, sigur vor fi vedete, sau ma rog pseudo vedete gen codin "poponet", etc.

CITAT(daconst @ 31-12-2006, 09:01 PM) *

Lasa,Pisikule ca tu esti frumusica oricum...nu te necaji. pupic.gif
Vorba cuiva,bea ceva tare si sa vezi ce frumoasa este viata... naughty.gif

pai beau beau, dar ti-am zis, nu inca, ca mi-e ca adorm pana plec laugh.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 31-12-2006, 07:03 PM
Mesaj #115

Koala

Pisik, unde pe 13 septembrie te coafezi?? In colt la Casa Poporului cumva? Un coafor din ala vechi? Ca acolo m-am dus si eu o vreme, pana s-a pensionat coafeza mea.

Himere, tu erai amatoare de poze cu vip-uri. O poza cu un vip batut de mine nu vrei sa vezi? Ca tocmai ma pregatesc! box.gif

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Pisik
mesaj 31-12-2006, 07:05 PM
Mesaj #116

Taz

CITAT(Ella79 @ 31-12-2006, 09:03 PM) *

Pisik, unde pe 13 septembrie te coafezi?? In colt la Casa Poporului cumva? Un coafor din ala vechi? Ca acolo m-am dus si eu o vreme, pana s-a pensionat coafeza mea.

Himere, tu erai amatoare de poze cu vip-uri. O poza cu un vip batut de mine nu vrei sa vezi? Ca tocmai ma pregatesc! box.gif

eu ma duc la abbate pe 13, vis a vis de prosper, am gasit acolo o cofeza super buna (e fosta coafeza privata, de vip-uri) si ma inteleg bine cu ea si, culmea, desi coaforul e renumit ca fiind de fitze sunt preturi mai mici ca aici la mine in cartier (bine, e baneasa, dar oricum, e un coafor de strada, de duzina, ca mai avem unul la bulevard de care nu te apropii frate e 500 de mii pedichiura ohmy.gif )

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 31-12-2006, 07:09 PM
Mesaj #117

Koala

Dana, nu e locul lor. Ei n-au pus masina acolo de mai mult de 5 ori, dar deh, vedetele sunt vedete, nu poti sa le calci pe coada. Am verificat si locul nu e platit la primarie, o sa il platesc eu pe 3, cand se deschide.
Aseara imi blocasera masina. Pacat ca si-au dat-o la o parte, ca ma pregateam sa chem politia. Acum, dupa noul regulament, blocarea unei masini e contraventie si ti se iau puncte si primesti si amenda.
Daca imi zgarie masina ii bat cu mana mea. Oricum am Casco, asa ca ma lasa rece.
Eu stau pe Mircea Voda colt cu bulevardul Unirii. Unde era Magazinul Junior, daca il stii.

Mama Pisik, da' ce preturi!!!! Pai o manichiura la Perfect Nails la Mall e 240.000, aia ce-ti fac de e 500 de mii? blink.gif

Acest mesaj a fost editat de Ella79: 31-12-2006, 07:08 PM

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Pisik
mesaj 31-12-2006, 07:11 PM
Mesaj #118

Taz

CITAT(Ella79 @ 31-12-2006, 09:09 PM) *

Dana, nu e locul lor. Ei n-au pus masina acolo de mai mult de 5 ori, dar deh, vedetele sunt vedete, nu poti sa le calci pe coada. Am verificat si locul nu e platit la primarie, o sa il platesc eu pe 3, cand se deschide.
Aseara imi blocasera masina. Pacat ca si-au dat-o la o parte, ca ma pregateam sa chem politia. Acum, dupa noul regulament, blocarea unei masini e contraventie si ti se iau puncte si primesti si amenda.
Daca imi zgarie masina ii bat cu mana mea. Oricum am Casco, asa ca ma lasa rece.
Eu stau pe Mircea Voda colt cu bulevardul Unirii. Unde era Magazinul Junior, daca il stii.

Mama Pisik, da' ce preturi!!!! Pai o manichiura la Perfect Nails la Mall e 240.000, aia ce-ti fac de e 500 de mii? blink.gif

ce nesimtiti! in cazul asta nu te lasa Ella, plateste locul si ia-l!
Nu ioti fac nimica aia, dar nu stiu pe ce considerente au preturile astea.

Of, iar e un reportaj cu "romani" plecati afara de ti se face rusine ca esti roman

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 31-12-2006, 07:13 PM
Mesaj #119

Koala

CITAT(Pisik @ 31-12-2006, 09:11 PM) *

Of, iar e un reportaj cu "romani" plecati afara de ti se face rusine ca esti roman

Am vazut si eu... toti zidarii si zugravii. Mai sunt si oameni destepti si civilizati plecati pe afara, dar Pro tv insista sa ne arate muncitorimea.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Pisik
mesaj 31-12-2006, 07:19 PM
Mesaj #120

Taz

CITAT(Ella79 @ 31-12-2006, 09:13 PM) *

CITAT(Pisik @ 31-12-2006, 09:11 PM) *

Am vazut si eu... toti zidarii si zugravii. Mai sunt si oameni destepti si civilizati plecati pe afara, dar Pro tv insista sa ne arate muncitorimea.

normal, ca astia fac audienta si la astia se uita prostimea si se bucura, ca am intrat in europa. stau si ma intreb saracii nemti, austrieci, belgieni si alte natii civilizate cu ce au gresit?

acuma dau si romani mai ca lumea, ma mir

--------------------
Imagine
+Quote Post

251 Pagini V « < 6 7 8 9 10 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 02:31 PM