![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| daconst |
04-01-2007, 02:53 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Chiar ca v-am simtit...telepatia asta.
Am avut de calcat o gramada si am pus sa fac ceva de mancare.Un sufleu de cartofi cu sunca,mai fara puncte. Pisik,scuze ca am disparut asa si nu am vazut intrebarea. Deci,faina de malai are 20g-1p ca si grisul sau faina alba.Asa e aici. Si mamaliga de 5p e chiar multa.As spune sa faci de 4p adica din 80g malai. Eu pun apa sarea si malaiul si o bag in microunde 10min la 800W.Mai poti amesteca dupa 5min dar nu e obligatoriu.Nu stropeste,nu murdareste si e super rapid. Imi place ca vorbiti numai de dieta si parca ma apuca si pe mine dorul de WW. Noni,bine ai revenit.Tare-mi place cum arati in poza.Si eu am fost rosie la par si chiar mi-a stat bine. -------------------- |
| Anna |
04-01-2007, 02:53 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
auziti mai fetelor, sun la banca sa intreb daca mi-a sosit noul card (mi-am facut pe numele nou) si ma intreaba aia cum ma cheama, eu ii spun la care ea "pe bune?" dar cum te cheama? -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
04-01-2007, 02:54 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
in ultimul timp am inceput sa folosesc smintina pe post de ulei, dan tot ma intreaba...iar iti cumperi o galeata
-------------------- ![]() |
| Pisik |
04-01-2007, 02:54 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
mi-am facut un fel de salata beuf, pe care am scos-o la 2,5p si nu e rea deloc si mi-am facut o farfurie intreaga o lingura danone 12% are 0,5? pai ia in loc de iaurt sa imi pun smantana pe cartofi ca e mai gustos -------------------- |
| Anna |
04-01-2007, 02:56 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Imi place ca vorbiti numai de dieta si parca ma apuca si pe mine dorul de WW. da da da si mie imi place sa ne tina asa mereu -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| Pisik |
04-01-2007, 02:57 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
auziti mai fetelor, sun la banca sa intreb daca mi-a sosit noul card (mi-am facut pe numele nou) si ma intreaba aia cum ma cheama, eu ii spun la care ea "pe bune?" dar cum te cheama? ioana marinescu, colegii au zis ca poate o chema si pe ea la fel ca altfel de ce ar fi reactionat asa? dupa care mi-a cerut cnp-ul "sa ma asigur ca sunteti dvs" Chiar ca v-am simtit...telepatia asta. Am avut de calcat o gramada si am pus sa fac ceva de mancare.Un sufleu de cartofi cu sunca,mai fara puncte. Pisik,scuze ca am disparut asa si nu am vazut intrebarea. Deci,faina de malai are 20g-1p ca si grisul sau faina alba.Asa e aici. Si mamaliga de 5p e chiar multa.As spune sa faci de 4p adica din 80g malai. Eu pun apa sarea si malaiul si o bag in microunde 10min la 800W.Mai poti amesteca dupa 5min dar nu e obligatoriu.Nu stropeste,nu murdareste si e super rapid. Imi place ca vorbiti numai de dieta si parca ma apuca si pe mine dorul de WW. Noni,bine ai revenit.Tare-mi place cum arati in poza.Si eu am fost rosie la par si chiar mi-a stat bine. mercic danutule pt reteta, sa stii ca imi fac si eu; deci 4 pcte mamaliga, mai pun 2 linguri de smantana de 1p si 2 de parmezan de 2p, asta daca o sa am puncte destule, sa vedem -------------------- |
| Anna |
04-01-2007, 02:58 PM
|
auziti mai fetelor, sun la banca sa intreb daca mi-a sosit noul card (mi-am facut pe numele nou) si ma intreaba aia cum ma cheama, eu ii spun la care ea "pe bune?" dar cum te cheama? ioana marinescu, colegii au zis ca poate o chema si pe ea la fel ca altfel de ce ar fi reactionat asa? dupa care mi-a cerut cnp-ul "sa ma asigur ca sunteti dvs" lool, eu m-am gandit ca poate ai un nume mai rar tare cuidat a reactionat imi povestea o cunostiinta ca s-a dus la posta, nus exact ce sa faca, o cheama zablau viorica, si i-a dat buletinul aleia si aia de la ghiseu a urlat "cum va cheama? zabalau visinica? " -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| daconst |
04-01-2007, 02:59 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Tulip,eu folosesc pasta de dinti doar pentru inalbirea dintilor si chiar ajuta.Am avut diferite marci si mi-au placut.Dar cel mai bine ma impac cu Blend a Med weiss,e un gel cu ceva granule prin el.Nu stiu daca se gaseste in Ro.Chiar e bun.
Si Odol Med weiss 3 e bun dar parca se termina mai repede.Eu zic ca merita sa incerci. -------------------- |
| himere2005 |
04-01-2007, 03:06 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
pisik, asta de la galacta are 3.6p la 100g, nu ma intreba cite linguri incap intr-o suta de grame
annaiss, dar si dan sa vedeti ce comportament are...a venit un client la el pe care-l chema boubatrin -------------------- ![]() |
| Eu. |
04-01-2007, 03:06 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
eu ma ascund pe sub tastatura, ca am dat-o si astazi in bara
am mancat 6-7 bomboane chocotoff sper ca de maine sa ma redresez. aa, am uitat sa va spun ca am luat decizia ca de dupa sesiune, cand imi fac abonament la sala, sa incerc sa renunt si la fumat -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Anna |
04-01-2007, 03:10 PM
|
pisik, asta de la galacta are 3.6p la 100g, nu ma intreba cite linguri incap intr-o suta de grame annaiss, dar si dan sa vedeti ce comportament are...a venit un client la el pe care-l chema boubatrin =)) azi imi vedea sa arunc telefonul de pereti, pt ca m-a sunat cineva de la o banca din Baraolt si sunt unguri toti ( nu sunt rasista) dar credeti-ma ca directorul de sucursala vb cu greu romaneste, ca sa nu mai zic de angajatul care mi-a raspuns in ungureste la telefon -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| Pisik |
04-01-2007, 03:13 PM
|
|
eu ma ascund pe sub tastatura, ca am dat-o si astazi in bara am mancat 6-7 bomboane chocotoff sper ca de maine sa ma redresez. aa, am uitat sa va spun ca am luat decizia ca de dupa sesiune, cand imi fac abonament la sala, sa incerc sa renunt si la fumat Succes EU! Daca ai vointa si iti doresti cu adevarat te vei lasa Iar cu bobo, pana luni mai facem concesii, va mai iertam, ca am inteles ca mai toate o sa pacatuim de Sf Ion, unii cai-i cheama pe ei Dar de luni, GATA! sa nu mai vad bobo si cioco pe aici decat in week-end si numai pt cine are economii pisik, asta de la galacta are 3.6p la 100g, nu ma intreba cite linguri incap intr-o suta de grame annaiss, dar si dan sa vedeti ce comportament are...a venit un client la el pe care-l chema boubatrin =)) azi imi vedea sa arunc telefonul de pereti, pt ca m-a sunat cineva de la o banca din Baraolt si sunt unguri toti ( nu sunt rasista) dar credeti-ma ca directorul de sucursala vb cu greu romaneste, ca sa nu mai zic de angajatul care mi-a raspuns in ungureste la telefon da mai dar macar in cazurile astea e vorba de nume haiose si razi, nu intrebi omul " pe bune?" mai avea un pic si zicea "sa mori tu ca te cheama asa" exact asa a sunat la ce banca lucrezi annais? -------------------- |
| May |
04-01-2007, 03:14 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza
pisik fetitza are 9 luni ca daca avea 4 nu ma bagam... nu ma simt capabila sa am grija de un copil de 4 luni, cel putin nu daca nu e al meu tulip votat! ina evident ca o sa fac copii dar am unele zile cand ma jur ca nu mai fac nici fursecuri de teama sa nu iasa vre-unul sexy tu vrei sa o vezi pe himere la bara si nu stiai cum sa-i zici? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Anna |
04-01-2007, 03:20 PM
|
eu ma ascund pe sub tastatura, ca am dat-o si astazi in bara am mancat 6-7 bomboane chocotoff sper ca de maine sa ma redresez. aa, am uitat sa va spun ca am luat decizia ca de dupa sesiune, cand imi fac abonament la sala, sa incerc sa renunt si la fumat Succes EU! Daca ai vointa si iti doresti cu adevarat te vei lasa Iar cu bobo, pana luni mai facem concesii, va mai iertam, ca am inteles ca mai toate o sa pacatuim de Sf Ion, unii cai-i cheama pe ei Dar de luni, GATA! sa nu mai vad bobo si cioco pe aici decat in week-end si numai pt cine are economii pisik, asta de la galacta are 3.6p la 100g, nu ma intreba cite linguri incap intr-o suta de grame annaiss, dar si dan sa vedeti ce comportament are...a venit un client la el pe care-l chema boubatrin =)) azi imi vedea sa arunc telefonul de pereti, pt ca m-a sunat cineva de la o banca din Baraolt si sunt unguri toti ( nu sunt rasista) dar credeti-ma ca directorul de sucursala vb cu greu romaneste, ca sa nu mai zic de angajatul care mi-a raspuns in ungureste la telefon da mai dar macar in cazurile astea e vorba de nume haiose si razi, nu intrebi omul " pe bune?" mai avea un pic si zicea "sa mori tu ca te cheama asa" exact asa a sunat la ce banca lucrezi annais? nu lucrez la banca, lucrez la arhiva electronica de garantii reale mobiliare si colaboram cu multe banci care au sucursale si prin tara. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| himere2005 |
04-01-2007, 03:21 PM
|
may chiar ma gindeam legat de servetel, cred ca vroiau sa faca diversificare la bb
Acest mesaj a fost editat de himere2005: 04-01-2007, 03:22 PM -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 02:56 PM |