![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Deea |
04-01-2007, 07:01 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.659 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
pai familia nu prea poti sa o tii la usa e nu!! ce obligatii? nu am luat nimci de la nimeni nu vreau nimic de la nimeni....decat sa stau linistita cu familia mea si cu copilul meu! ai mei si socri intra in alta categorie dar restul neamului...ori imi respecta dorintele ori ma asteapta sa ma duc eu in vizita la ei cu Alexia ideea e ca eu am explicat f. frumos ca cine vrea sa vada fata sa vina dar nu vor sta nas in nas cu ea...chiar si acum programul Alexiei e programul ei si nu il schimb ca vine nu stiu cine in vizita, daca e ora de masa mananca, daca doarme n-o trezesc sau n-o tin treaza in loc sa o duc la culcare ca vrea x-ulescu sa se hlizeasca la ea! ca sa-ti dau un ex, in ajun au venit nasii la ai mei acasa, pe la orele 17-18... m-a sunat mama sa vada ce facem si i-am spus frumos ca Alexia doarme, cand o sa se trezeasca mai intai va manca, o imbrac si abia apoi ajungem la ei...am ajuns la ora 20...asta e, cine vrea sa ma astepte bine, cine nu...iar bine. V-am mai spus ca sunt cam "dusa" cand e vorba de ALexia Ina, eu nu stiam chestia asta...daca e adevarat...din fericire eu n-am probleme! Acest mesaj a fost editat de Deea: 04-01-2007, 07:02 PM -------------------- ![]() |
| himere2005 |
04-01-2007, 07:09 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ramona, tu nu ne-ai pus poze
nici danette. nu mai stiu noni? de la revelion, am uitat sa precizez si craciun annaiss, tu de la revelion ai pus? dany, unde umbli? la doamna cu palarie? -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Anna |
04-01-2007, 07:17 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
annaiss, tu de la revelion ai pus? Himere nu, nu am pus de la rev doar de la craciun, promit ca fac album si cu pozele de rev cand le strang pe toate ca au fost vreo 3 4 aparate. sunt si multe filmuletze, ca am facut un soi de karaoke sa vedeti ce frumos cant pe Vama Veche - Vara asta si sa il vedeti pe babuin in trupa "simplu" cu inca niste amici, ce figuri faceau ei ce mai, babuinul mau nu mai lasa microfonul din mana -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| himere2005 |
04-01-2007, 07:21 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
nessie poate ne pui si tu o poza-doua
-------------------- ![]() |
| _noni_ |
04-01-2007, 07:23 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 932 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
himere, eu nu am poze din pacate de la rev... l-am facut la un restaurant in bucuresti cu niste prieteni si acolo a aparut si o fosta colega de-a alui meu si aia a fost singura care avea camera foto. noi, desi am luat camera, nu aveam baterii si unde sa mai gaseti baterii la 11 noaptea pe 31?
si-acu' sa-ti zic cu colega: s-a hilizit si a topait incontinuu pe langa barbatu-meo, ca ce bine arata, ca de cand nu l-a mai vazut si alte chestii d-astea si mie mi-a facut tot timpul observatii tampite, ma rog eu am vrut sa fiu o doamna si am ignorat-o!!! si cum iti ziceam, numai vaca cu cabina a facut poze si a facut o groaza, numai ca noua nu ne-a trimis decat 3 in care eu aratam oribil, sunt sigura ca le-a ales special ca eu ma uitasem pe camera inainte sa plec si am vazut ce era memorat pe ea...acum eu n-am de gand sa-i cer altele si nici sa-l pun pe-al meu sa-i ceara...poate vom lua de la ceilalti prieteni, daca primesc ei...asa ca pentru moment-nu am!!! }{ -------------------- |
| Nessie |
04-01-2007, 07:28 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
nessie poate ne pui si tu o poza-doua -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| himere2005 |
04-01-2007, 07:29 PM
|
noni, arati bine, trebuie sa ai mai MULTA INCREDERE IN TINE
-------------------- ![]() |
| Ella79 |
04-01-2007, 07:33 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.957 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Am venit acum de la sala si mi-e o foameeeeeeeee
Nu mai am decat 1,5p. Ce naiba sa mananc eu de ele? -------------------- |
| _noni_ |
04-01-2007, 07:34 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 932 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
uite Himere
-------------------- |
| ina_ceva |
04-01-2007, 07:34 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Am venit acum de la sala si mi-e o foameeeeeeeee Nu mai am decat 1,5p. Ce naiba sa mananc eu de ele? Un cartof cu o lg de smantana? -------------------- |
| Ella79 |
04-01-2007, 07:39 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.957 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Da Ina, buna idee!!
Insa pana sa fierb cartoful mai bine ma infig in niste crakers (2p pachetelul de 4 bucati) si niste gogosari in sos de rosii facuti de mine asta toamna. N-am rabdare sa gatesc nimic la ce foame imi e. -------------------- |
| himere2005 |
04-01-2007, 07:39 PM
|
noni, ai aratat bine, chiar daca nu e cea mai reusita poza, dar ti-am vazut tinuta
pe babuin vroiam sa-l studiez dar nu prea pot -------------------- ![]() |
| _noni_ |
04-01-2007, 07:42 PM
|
noni, ai aratat bine, chiar daca nu e cea mai reusita poza, dar ti-am vazut tinuta pe babuin vroiam sa-l studiez dar nu prea pot multumesc! din pacate asta e cea mai reusita, din celelalte doua chiar nu se intelege nimic, imi pare rau... -------------------- |
| ina_ceva |
04-01-2007, 07:50 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Sa ai pofta , ella!
Arati bine, noni! Poate reusesti sa faci rost si de celelalte poze. Tulip, -------------------- |
| nusarich |
04-01-2007, 07:51 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.962 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
hai sa va pun meniul meu pe ziua de azi:
- 2 mere = 0p - iaurt = 4,5p - cartofi = 2p - smantana = 2p - paine de secara = 1.5p (painea asta e foarte micuta, adica ceva de genul 7cm x 7 cm si am taiat feliute foarte subtiri ca muream de pofta de icre) - icre = 1.5p (am pus mai putin de 1 lingurita pe o felie de paine) - 2 mere + 1 clementina = 1p - unt = 1p Total: 13.5p recunosc ca n-am mancat alune sau nuci sau altceva, dar am ceva probleme cu dintii (alea nerezolvate inca) si nu prea pot mesteca asa cum trebuie. as fi vrut sa iau azi niste salata si ceapa verde din piata dar din pacate pe la 5 si ceva cand am ajuns nu mai era nimeni cu asa ceva, am luat doar mere, cartofi si branza fagaras pentru iubi la job. maine nu prea stiu ce sa mananc la serviciu, ca as vrea sa tin post si nu am decat niste rondele de orez care ar putea fi mancabile. poate cu o lingurita de miere, ceva... iar acasa niste pilaf sau paste, sa vad ce pofta am maine ella, ceva legume ai prin frigider? ma gandeam la o salata de rosii, castraveti, cu un pic de ulei de masline... -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 04:00 PM |