left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 7 8 9 10 11 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 7, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Ella79
mesaj 31-12-2006, 07:20 PM
Mesaj #121

Koala

Grup: Membri
Raspunsuri: 2.957
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73
Sex: Feminin

Si in mesajul meu cu nr 1000 [size=3]as vrea sa va urez sa aveti un 2007 de milioane, sa ramaneti la fel de bune si de frumoase ca si pana acum, sa vi se implineasca toate visurile!!! [size=3]Sunteti niste prietene minunate, cele mai sufletiste fete pe care le-am cunoscut vreodata, cele mai ambitioase si demne de respect. Faceti parte din viata mea si ma bazez mereu pe voi. Sunt sigura ca in 2007 vom reusi impreuna sa slabim atat cat ne dorim. Sunt sigura ca vom fi aici, una pentru cealalta, umarul pe care sa ne plangem pasurile, aplauzele pentru reusite si incurajarile pentru mai departe.
Va iubesc pe toate si va multumesc ca existati!! [color=#FF0000][size=3]

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Deea
mesaj 31-12-2006, 07:22 PM
Mesaj #122

Iepuras

Raspunsuri: 1.659
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

Un an nou de 2007 de ori mai bun decat 2006, sa aveti zilnic motive de bucurie, sa fiti iubite si fericite!

Danuta...special pentru tine, nastere cel putin la fel de usoara ca a mea, bebe sanatos, voios, daca e la fel de cuminte ca Alexia mea, o sa ai nopti linistite wink1.gif !

pupici pentru toata lumea!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(Ella79 @ 31-12-2006, 09:20 PM) *

Si in mesajul meu cu nr 1000 [size=3]as vrea sa va urez sa aveti un 2007 de milioane, sa ramaneti la fel de bune si de frumoase ca si pana acum, sa vi se implineasca toate visurile!!! [size=3]Sunteti niste prietene minunate, cele mai sufletiste fete pe care le-am cunoscut vreodata, cele mai ambitioase si demne de respect. Faceti parte din viata mea si ma bazez mereu pe voi. Sunt sigura ca in 2007 vom reusi impreuna sa slabim atat cat ne dorim. Sunt sigura ca vom fi aici, una pentru cealalta, umarul pe care sa ne plangem pasurile, aplauzele pentru reusite si incurajarile pentru mai departe.

foarte frumos spus Ella! give_rose.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Pisik
mesaj 31-12-2006, 07:24 PM
Mesaj #123

Taz

Raspunsuri: 3.504
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

sa va povestesc o faza apropos de astia, sa va amuzati; acum 2 veri eram la socrii in Italia si eram intr-un magazin Lidl, fetele din germania stiu ca nu e cine stie ce lux de magazin, dar oricum, faptul ca era intr-o regiune civilizata din Italia, aproape de granita cu Elvetia il facea sa aiba un stil al lui, era un loc civilizat, fiecare mergea in liniste cu carutul lui, cumpara, era normal. Pana la un moment dat cand se aude in tot magazinul "Baaaaaaaa, Gheorgheeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! ce scrie ba pa produsu asta, baaaa?" Eu am intepenit in momentul ala, imi venea sa ma fac mica si sa dispar. Era un grup de vreo 6-7 muncitori, plin de var si mizerabil imbracati si incal;tati, ca de pe santier, care faceau o galagie in magazin, se imbranceau, se alergau printre rafturi, cam cum fac aici, dar aici e ceva normal, acolo era total rupt din film. Mi s-a facut o rudine si m-a apucat o groaza; probabil fetele plecate afara cunosc sentimentul

CITAT(Ella79 @ 31-12-2006, 09:20 PM) *

Foarte frumos mesaj Ella, acelasi lucru il simtim toate cu siguranta hug.gif
Dupa cum spunea si Himere, o sa ma gandesc la fiecare din voi la ora 12:00, exact ca la familia mea hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 31-12-2006, 07:26 PM
Mesaj #124

Koala

Pisik, eu, una cunosc sentimentul. Asta vara in vacanta singura persoana care a intrat in chiloti in restaurant la micul dejul (desi era clar specificat ca e interzis), era o romanca. Singurii care furau mancare din restaurant (desi era desenat ca e interzis), erau romani. Singurii care scuipau si faceau pipi in piscina erau romani. Se facea o pata galbena in jurul lor lol.gif
Asta e! Astia sunt romanii!
Ce m-a consolat a fost faptul ca evreii erau inca si mai scarbosi. macar nu erau romanii singurii.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Pisik
mesaj 31-12-2006, 07:28 PM
Mesaj #125

Taz

CITAT(Ella79 @ 31-12-2006, 09:26 PM) *

Pisik, eu, una cunosc sentimentul. Asta vara in vacanta singura persoana care a intrat in chiloti in restaurant la micul dejul (desi era clar specificat ca e interzis), era o romanca. Singurii care furau mancare din restaurant (desi era desenat ca e interzis), erau romani. Singurii care scuipau si faceau pipi in piscina erau romani. Se facea o pata galbena in jurul lor lol.gif
Asta e! Astia sunt romanii!
Ce m-a consolat a fost faptul ca evreii erau inca si mai scarbosi. macar nu erau romanii singurii.

lol.gif sentimentul asta l-am avut eu in egipt cu rusii, erau m,ai nesmititi ca romanii lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 31-12-2006, 07:31 PM
Mesaj #126

Koala

CITAT(Pisik @ 31-12-2006, 09:28 PM) *

[ lol.gif sentimentul asta l-am avut eu in egipt cu rusii, erau m,ai nesmititi ca romanii lol.gif

Vezi mai? Hai, capul sus!! lol.gif lol.gif Macar nu suntem noi cea mai nasoala natie!

haideti fetele, care dansati cu mine.
L-am oprit pe Tarkan ca suna deja a manea, dar l-am dat pe Moga la maxim. Oficial imi mergeee bineeeeeeeeeee. Haideti fetele, manutele sus: oficial ne mergeeeee bineeeeeeeee ta-na-na-na-na in secret mi-e dor de tineeeeeeeee

Acest mesaj a fost editat de Ella79: 31-12-2006, 07:31 PM

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
daconst
mesaj 31-12-2006, 07:37 PM
Mesaj #127

Taz

Raspunsuri: 3.316
Membrul Nr.: 68

CITAT(Ella79 @ 31-12-2006, 09:31 PM) *

haideti fetele, care dansati cu mine.
L-am oprit pe Tarkan ca suna deja a manea, dar l-am dat pe Moga la maxim. Oficial imi mergeee bineeeeeeeeeee. Haideti fetele, manutele sus: oficial ne mergeeeee bineeeeeeeee ta-na-na-na-na in secret mi-e dor de tineeeeeeeee

lol.gif lol.gif lol.gif

Eu deja mi-am pus melodia si incerc sa misc burtoiul...desi e cam greu. lol.gif
Rade sotul de mine ca sunt caraghioasa...si inca nu am baut nimic. grin.gif

Deea,multumesc mult...sa te auda DD. pupic.gif

Ella,am pus acum Yamasha...ca parca-mi iese mai bine. lol.gif
cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Imediat imi vine familionul la net la sora-mea si ma vad cu ei pe webcamera,deci tot o sa simt ca e Revelion. wink1.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Ella79
mesaj 31-12-2006, 07:40 PM
Mesaj #128

Koala

opaaaaaaa, mi s-a rupt breteaua de la sutien. huh.gif Tre' sa improvizez repede. Ori il cos pe ala, ori imi iau altul (ne-push-up). Na ca se mai intampla si accidente de la atata zbantuiala.
Dar nu ma las: oficial imi merge bineeeeeeeeee

gata fetele, m-am carat la imbracat.

va pup!!!! Sa petreceti minunat!!!!!!!!!!!!

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
daconst
mesaj 31-12-2006, 07:41 PM
Mesaj #129

Taz

Raspunsuri: 3.316
Membrul Nr.: 68

Distractie placuta,fetele!!!!
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Pisik
mesaj 31-12-2006, 07:47 PM
Mesaj #130

Taz

eu mi-am pus meneito! meneaito! come on! el meneaito el meneito y ahi ahi ahi!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 31-12-2006, 08:05 PM
Mesaj #131

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.279
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Hola gagici.
Azi i-am zis cateva lu duamna.
Auziti faza...zice ea de fatza cu sotul meu care e un destept, un fin, un simtit....ca barbatul e un animal care trebuie tinut in lesa , langa casa omului si sub papucii femeii. mad.gif Am zis ca mor de rusinea barbatului ei care se facea blushing.gif la fatza...Sotul meu s-a facut ca nu aude...la care ea insista...auzi X dute sa imi perii haina ca am scame pe ea si nu uita sa imi faci cizmele cu crema.

La care p.u.t.a se duce sa ii faca ce a zis.
Miruna spune in gura mare...... )).gif de ce Duamna nu face nimic in casa si nu isi duce farfuria la bucatarie???la care raspunde Domnul : ca e puturoasa si isi strica unghiile.Ce iti este si cu copii, sa mori nu alta.
Alta faza: dimineata se scoala Duamna la 11, si Miruna inca mai dormea, si incepe sa vb . tare de tot, ca nu il gasea pe Domnul sa o linga in c....
Iar acum s-a dus sa se culce ...si Miruna a inceput sa vb tare in casa. Eu am temperat-o ca deh...am bun simt, iar Miruna tipa la mineĻ:-auzi mami dar pe mine nu m-a sculat dimineata Duamna???ca tipa in gura mare dupa p.u.t.a.?

Si ajung in sfarsit la ce i-am zis eu...
plecam la rest. chinezesc , mancam, ne intoarcem acasa, la care ea ii zice lui barbasu: _dezbraca-te mai repede sa ma ajuti si pe mine sa ma dezbrac...eu ii zic: uite draga ca Miruna stie sa isi scoata singura haina si cizmele , tu nu poti?????? si ea: -Nu pot. Sunt in concediu si de asta am sluga in casa, sa imi scoata cizmele.
Ne-am uitat la ea toti cu o fatza....dupa care s-a carat in camera sa se culce.
Si iese p.u.t.a sa intrebe daca nu am nevoie de ajutor, sa punem masa, sa facem pregatiri, ca Duamna vrea sa se culce ca este obosita, in Madrid aerul e mai tare si nu rezista mult sa stea in picioare.
Mamaliga puturoasa ce este ....

V-ati prins ca am draci nu????
numar zilele pana se cara de la mine din casa...
Acum are pretentia ca toata lumea sa se schimbe in toalete de seara, sa se impopotaneze ca asa e ea obisnuita, si sa o servim toti pana maine dimineata.
Dar eu voi ramane asa cum sunt imbracata, adiuca in vesnicii blugi si cu tricoul meu favorit de acum 11 ani, iar dupa 12 o sa culc fetele si ma culc si eu,pt . ca a doua zi copii mei au nevoie de atentie, de un lapte cald, de o iesire la aer, si nu am chef sa o ling pe ea si sa imi neglijez eu copii, in fond ei sunt de mii de ori mai importanti ca o nesimtita ...

Mama dar cat scriu, cred ca v-am innebunit. sad.gif
O sa incerc sa ma distrez totusi, am berica langa mine, pun Pavel Stratan ca mie imi place si Duamnei nu )).gif si animez atmosfera. )).gif O sa ma trag si in poza sa ma vedeti. )).gif

Si ca sa fie si mai misto...mi-au venit rusii, bine ca am facut aseara 2 tavi de fursecuri sa imi tina pt. toata saptamana cheer.gif lol.gif

Mai frate dar mai scrieti si voi ceva ca o sa ajung sa schimb eu casa nr. 7 daca ma mai lasati putin singura..ca am un chef de vb. de mi se tocesc unghiile lol.gif macar cu voi pot scrie orice. pupic.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15 Imagine
+Quote Post
alina
mesaj 31-12-2006, 08:07 PM
Mesaj #132

Furnica
*

Raspunsuri: 88
Membrul Nr.: 78

Noul an sa va aduca o mare de sanatate ,o ploaie de fericire, rauri de bani, dragostea prietenilor si caldura familiei LA MULTI ANI ! 2007

--------------------
Imagine

+Quote Post
Pisik
mesaj 31-12-2006, 08:20 PM
Mesaj #133

Taz

Sexy, aici poti sa te descarci, ca noi te ascultam si te intelegem

CITAT(alina @ 31-12-2006, 10:07 PM) *

Noul an sa va aduca o mare de sanatate ,o ploaie de fericire, rauri de bani, dragostea prietenilor si caldura familiei LA MULTI ANI ! 2007

multumim si tie la fel Alina! hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 31-12-2006, 08:42 PM
Mesaj #134

Taz

Fetele, va doresc petrecere frumoasa si un inceput de an asa cum va doriti!
Si nu uitati ca va veti regasi in gandurile mele, fiecare din voi, cu tot ceea ce reprezentati pt mine: veselie, optimism, sprijin, prietenie! pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 31-12-2006, 09:19 PM
Mesaj #135

Iepuras

Raspunsuri: 1.962
Membrul Nr.: 80

sexy, da-i cu stratan, macar sa te simti si tu bine o data... si daca protesteaza, da-l si mai tare!

distractie placuta fetelor! ma duc si eu sa imi fac un dus scurt si sa ma imbrac cu chiloteii cei noi si rosii naughty.gif blum.gif

va astept in 2007, la fel de vesele si bine dispuse ca in ultimele zile. eu o sa fiu pe acasa in noaptea asta, poate iesim prin vreo piata ceva, dar nu stiu inca.

--------------------
+Quote Post

251 Pagini V « < 7 8 9 10 11 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 02:17 PM