left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 79 80 81 82 83 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 7, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Ella79
mesaj 04-01-2007, 09:58 PM
Mesaj #1201

Koala

Grup: Membri
Raspunsuri: 2.957
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73
Sex: Feminin

Danutella pe unde-o fi? Nu ne zice si noua nimic? Asa, macar sa ne culcam linistite....

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Pisik
mesaj 04-01-2007, 10:11 PM
Mesaj #1202

Taz

Raspunsuri: 3.504
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Fetelor, sunt f suparata si cum mami nu e cu mine si numai ea ma intelege vorbesc cu voi. Asta sear toate bune si frumoase si vb cu Buni la telefon si imi zice ca a luat o rama foto pt socrii sa isi puna o poza cu noi; si am vb cu sotul sa se duca sa o ia maine; si el trebuia sa se duca sa returneze un dvd si zice el (din initiativa lui) hai ca ma duc acuma; dupa care se succeste ca nu se mai duce; si l-am rugat totusi sa se duca, ca Buni tine mult sa le dea rama, etc. si pana la urma s-a dus. si cand a venit el am scos rama si m-am dus sa le-o dau; la care socra-miu zice "pt sticla asta l-ai pus sa mearga 7 km pe polei? sticla din asta puteam sa imi iau si eu din italia, asta putea sa il coste o aripa la masina". In momentul ala am simtit ca imi crapa capul, am plecat apasat, mai mult fugind si am trantit usa la baie, unde am inceput sa plang isteric, cu sughituri; si sotul a venit dupa mine si in loc sa ma consoleze sau ceva imi zice "ceva te-am rugat si eu si iti multumesc ca mi-ai respectat rugamintea". Ma rugase ca indiferent ce am, ca ma simt rau, ca sunt suparata etc. sa fac frumos 2 zile ca sa plece ai lui linistiti. Imi pare rau dar in momentul asta nu am putut respecta aceasta rugaminte, care si asa mi se pare absurda.
De o ora nu m-a bagat nimeni in seama, se poarta ca si cum nimic nu s-a intamplat si se asteapta probabil ca eu sa fiu toata un zambet si sa sterg cu buretele; nu tin supararea, dar am fost f ranita, pt ca cadoul ala era din inima si nu trebuia sa reactioneze asa.
Stiu ca voi avea scandal cu sotul dar eu momentan nu pot decat sa stau in coltul meu si sa plang, imi pare rau

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Lacry
mesaj 04-01-2007, 10:12 PM
Mesaj #1203

Marmota

Raspunsuri: 1.384
Inscris: 9-08-2006
Membrul Nr.: 106
Dispozitie: trista

Eu si Imagine va dorim noapte buna!Imagine

--------------------
+Quote Post
dannette
mesaj 04-01-2007, 10:14 PM
Mesaj #1204

Soparla

Raspunsuri: 235
Inscris: 4-08-2006
Membrul Nr.: 103

Multumesc pentru complimente fetelor, dar aparatul de fotografiat este foarte inselator. Ar trebui sa mai slabesc cel putin vreo 7 kg sa fiu multumita.
Noroc ca nu se vede in poze cum stateau pantalonii aia sa crape pe mine blushing.gif
Problema mea cea mai mare e fermitatea muschilor care lasa mult de dorit. Mai am f mult de lucrat la capitolul asta.

Pisik, parerea mea e ca te consumi prea mult, incearca sa nu mai pui toul la suflet
+Quote Post
Lacry
mesaj 04-01-2007, 10:16 PM
Mesaj #1205

Marmota

Raspunsuri: 1.384
Inscris: 9-08-2006
Membrul Nr.: 106
Dispozitie: trista

CITAT(Pisik @ 05-01-2007, 12:11 AM) *

Fetelor, sunt f suparata si cum mami nu e cu mine si numai ea ma intelege vorbesc cu voi. Asta sear toate bune si frumoase si vb cu Buni la telefon si imi zice ca a luat o rama foto pt socrii sa isi puna o poza cu noi; si am vb cu sotul sa se duca sa o ia maine; si el trebuia sa se duca sa returneze un dvd si zice el (din initiativa lui) hai ca ma duc acuma; dupa care se succeste ca nu se mai duce; si l-am rugat totusi sa se duca, ca Buni tine mult sa le dea rama, etc. si pana la urma s-a dus. si cand a venit el am scos rama si m-am dus sa le-o dau; la care socra-miu zice "pt sticla asta l-ai pus sa mearga 7 km pe polei? sticla din asta puteam sa imi iau si eu din italia, asta putea sa il coste o aripa la masina". In momentul ala am simtit ca imi crapa capul, am plecat apasat, mai mult fugind si am trantit usa la baie, unde am inceput sa plang isteric, cu sughituri; si sotul a venit dupa mine si in loc sa ma consoleze sau ceva imi zice "ceva te-am rugat si eu si iti multumesc ca mi-ai respectat rugamintea". Ma rugase ca indiferent ce am, ca ma simt rau, ca sunt suparata etc. sa fac frumos 2 zile ca sa plece ai lui linistiti. Imi pare rau dar in momentul asta nu am putut respecta aceasta rugaminte, care si asa mi se pare absurda.
De o ora nu m-a bagat nimeni in seama, se poarta ca si cum nimic nu s-a intamplat si se asteapta probabil ca eu sa fiu toata un zambet si sa sterg cu buretele; nu tin supararea, dar am fost f ranita, pt ca cadoul ala era din inima si nu trebuia sa reactioneze asa.
Stiu ca voi avea scandal cu sotul dar eu momentan nu pot decat sa stau in coltul meu si sa plang, imi pare rau

Sotul tau parca ar fi al meu... sorry.gif mi se pare aiurea sa-ti ceara "sa faci frumos" indiferent de situatie. ..
Cand am citit ce-ai scris am tresarit... asa de cunoscut suna sad.gif

--------------------
+Quote Post
Ella79
mesaj 04-01-2007, 10:18 PM
Mesaj #1206

Koala

Offf, mai Pisik, imi pare rau ca ti s-a intamplat asa ceva. Intr-adevar, socrul tau a fost cel putin nepoliticos. Bunica ta a vrut sa faca un cadou, si era din suflet, indiferent cat a dat pe el. Nu asa se apreciaza lucrurile.
Eu zic sa iti stergi lacrimile si sa mergi sa ii spui socrului tau cu calm si demnitate ca iti pare rau ca ai trantit usa de la baie, dar comentariul lui a fost complet nepoliticos. Bunica ta e o persoana extraordinara si te-a jignit foarte tare spunandu-ti ca un cadou e "o sticla".
Iar cu sotul tau evita sa discuti chiar acum, Amana pentru dupa ce pleaca socrii. Atunci o sa fiti amandoi mai calmi. Oricum, certurile intre tineri sunt inerente, asa ca socrii tai n-o sa-si faca mari probleme. In fond sunteti oameni, nu papusi sa zambiti mereu.
Hai, capul sus!! pupic.gif

Acest mesaj a fost editat de Ella79: 04-01-2007, 10:19 PM

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Tulip
mesaj 04-01-2007, 10:21 PM
Mesaj #1207

Taz

Raspunsuri: 3.444
Membrul Nr.: 72

heloooooooooooo,am aterizat si eu.....fug sa recuperez,sa vad despre ce discutati....ma gandesc ca despre dieta si WW blum.gif blum.gif

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Anna
mesaj 04-01-2007, 10:22 PM
Mesaj #1208

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

Hai Pisik capul sus, ai si tu dreptate dar nu mai trebuie sa iti faci sange rau pt tot ( eu vorbesc blink.gif ). Socrul tau probabil e obisnuit cu multe luc mai valoroase si nu s-a dat seama de val sentimentala si cat de mult vroia bunica ta sa le ofere acel lucru.
Iar sotul tau, pentru ca sunt parintii lui si nu vrea sa ii supere nici pe ei, a preferat, zic eu, sa nu le zica nimic.
Are dreptate Ella , asa ar tb sa faci, macar sa stie despre ce anume era vorba, sa nu creada ca te apuca pe tine asa din orice.
pupic.gif si sper sa fie ok.

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 04-01-2007, 10:23 PM
Mesaj #1209

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Pisik, imi pare rau pentru incident; e mai bine sa urmezi sfatul ellei si sa lasi discutia cu sotzul tau dupa plecarea parintilor lui.
Noapte buna, lacry, mocutz!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 04-01-2007, 10:23 PM
Mesaj #1210

Koala

CITAT(Tulip @ 05-01-2007, 12:21 AM) *

heloooooooooooo,am aterizat si eu.....fug sa recuperez,sa vad despre ce discutati....ma gandesc ca despre dieta si WW blum.gif blum.gif

Tu sa ne spui daca ai facut 21 de abdomene sau te-ai dat pe fursecuri. Ca miscare oricum trebuie sa faci in timpul dietei, nu? )).gif

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Pisik
mesaj 04-01-2007, 10:31 PM
Mesaj #1211

Taz

Va multumesc fetelor pt sfaturi, Ella, discutia cu sotul o sa o aman pt maine daca voi putea ca trece pe langa mine trantind si bufnind, probabil ca imi va reprosa maine o gramada...
Cu socrul e cam inutil sa vb pt ei sunt altfel, sunt mult mai reci si mai dezinteresati, el asa face, spune ce ii vine la gura, nu cred ca ar intelege si nu are sens sa mai fac valva, ei oricum considera subiectul inchis...iar ce cred sincer in mom asta nu imi pasa
dar sper sa nu ma cert cu sotul astazi

eu nu am mai facut miscare azi, dar promit ca recuperez maine; oricum, la cat m -am consumat...

--------------------
Imagine
+Quote Post
_noni_
mesaj 04-01-2007, 10:35 PM
Mesaj #1212

Nevastuica

Raspunsuri: 932
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

Pisik, hai sa-ti spun ceva: OAMENII SUNT NEBUNIIIII! uite, de exemplu mama fostului meu prieten, dupa ce m-a cunoscut i-a interzis sa ma mai aduca in casa ei, motivele nu le prea stiu exact. lol.gif acum ca nu mai sunt cu el, ma suna si ma invita la cafea si se comporta cu mine de parca am fi foat cele mai bune prietene, ba mai mult, mi-a trimis si cadou de nunta si m-a sunat! lol.gif lol.gif

asadar, nu putem uneori analiza obiectiv comportamentul celor din jurul nostru. eu nu stiu exact ce sfat sa-ti dau, dar pot sa-ti spun ce-as face eu in locul tau: mi-as imagina ca sunt intr-o piesa de teatru si interpretez un personaj care este profund indragostit de socrii sai si m-as comporta ca atare! te asigur ca chestia asta o sa-i zapaceasca la culme si chiar nu vor mai avea argumente impotriva ta!

}{te pup si nu lasa pe nimeni sa-ti faca rau, chiar daca uneori trebuie sa-ti inghiti lacrimile, tu stii in sufletul tau ca esti deasupra lor! si asta conteaza cel mai mult!!!

Acest mesaj a fost editat de _noni_: 04-01-2007, 10:37 PM

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Anna
mesaj 04-01-2007, 10:37 PM
Mesaj #1213

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

Viața este prea scurtă ca să trăiești visul altcuiva...
Viața este prea scurtă să te tot întrebi unde ai greșit și să reiei la nesfârșit aceeași logică demnă să prescrie un comportament ce îl consideri a fi infailibil pe viitor, și pratic să observi că te învârți în cerc, întrucât oricând pot apărea situații neprevăzute...
Viața este prea scurtă să te superi pe orice lucru mărunt, peste care poți să treci și fără atâta bataie de cap...
Viața este prea scurtă ca să iei în considerare "gura lumii", care, și așa, nu-ți va recunoaște mai deloc atunci când ai dreptate și nici nu te va aprecia pentru că e invidioasă...
Viața este prea scurtă să tot încerci să-i mulțumești pe alții și să te neglijezi pe tine...
Viața este prea scurtă să îi convingi pe alții că iau totul mult prea în serios...
Viața este prea scurtă să reușești să-i împaci pe toți cu toate...
Viața este prea scurtă să deschizi ochii cuiva care și așa nu vrea să vadă și să asculte...
Viața este prea scurtă să o umpli de regrete...
Viața este prea scurtă ca să te complici fără rost...

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
Pisik
mesaj 04-01-2007, 10:38 PM
Mesaj #1214

Taz

CITAT(_noni_ @ 05-01-2007, 12:35 AM) *

Pisik, hai sa-ti spun ceva: OAMENII SUNT NEBUNIIIII! uite, de exemplu mama fostului meu prieten, dupa ce m-a cunoscut i-a interzis sa ma mai aduca in casa ei, motivele nu le prea stiu exact. lol.gif acum ca nu mai sunt cu el, ma suna si ma invita la cafea si se comporta cu mine de parca am fi foat cele mai bune prietene, ba mai mult, mi-a trimis si cadou de nunta si m-a sunat! lol.gif lol.gif

asadar, nu putem uneori analiza obiectiv comportamentul celor din jurul nostru. eu nu stiu exact ce sfat sa-ti dau, dar pot sa-ti spun ce-as face eu in locul tau: mi-as imagina ca sunt intr-o piesa de teatru si interpretez un personaj care este profund indragostit de socrii sai si m-a comporta ca atare! te asigur ca chestia asta o sa-i zapaceasca la culme si chiar nu vor mai avea argumente impotriva ta!

}{te pup si nu lasa pe nimeni sa-ti faca rau, chiar daca uneori trebuie sa-ti inghiti lacrimile, tu stii in sufletul tau ca esti deasupra lor! si asta conteaza cel mai mult!!!

Noni, sa stii ca asa am patit si eu cu mama primului meu prieten din Ploiesti: acum ma adora atunci nu ma suporta )).gif
Cat despre ei, voi incerca sa iti urmez sfatul
Pupici hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 04-01-2007, 10:47 PM
Mesaj #1215

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Noapte buna si vise placute! tease.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

251 Pagini V « < 79 80 81 82 83 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 03:39 PM