left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 81 82 83 84 85 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 7, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Ella79
mesaj 05-01-2007, 08:24 AM
Mesaj #1231

Koala

Grup: Membri
Raspunsuri: 2.957
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73
Sex: Feminin

Neata fetelor!
Eu m-am trezit cu o febra musculara si o foameeeee

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
nusarich
mesaj 05-01-2007, 08:39 AM
Mesaj #1232

Iepuras

Raspunsuri: 1.962
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

CITAT(Ella79 @ 05-01-2007, 10:24 AM) *

Neata fetelor!
Eu m-am trezit cu o febra musculara si o foameeeee

n-ai luat si tu macar o aspirina, ceva, dupa sala? eu am luat dupa prima zi, ca mi-era teama...
da-i cu fructe, sunt mai ieftine la puncte

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Ella79
mesaj 05-01-2007, 08:58 AM
Mesaj #1233

Koala

Raspunsuri: 2.957
Membrul Nr.: 73

Nusa, am halit deja un mic dejun de 6,5p. Acum ar trebui sa nu imi mai fie foame pana pe la 1 - 2. Eu dimineata nu pot trai fara cafea. Si daca o combin cu iaurt sau fructe... e jale mare

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Tulip
mesaj 05-01-2007, 09:04 AM
Mesaj #1234

Taz

Raspunsuri: 3.444
Membrul Nr.: 72

Neata si de la mine!!!
Mi-e somn de-mi pica ochii in gura....cafeaua e pe balcon sa se raceasca,nu cumva sa ma ard wink1.gif

Dany,noroc ca ai facut cafeaua,ma gandeam ca iar lenesa de Tulip trebuie s-o pregateasca.....

Ella....febra musculara????Dar ieri n-a fost a doua zi de sala??Dupa prima zi nimic-nimic?

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 05-01-2007, 09:10 AM
Mesaj #1235

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Neatza!! yahoo.gif yahoo.gif

pisik, cum a fost aseara? ai vb cu sotzul tau?

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 05-01-2007, 09:15 AM
Mesaj #1236

Taz

Raspunsuri: 3.504
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Neatza fetele frumoase pupic.gif
Ramo, imi place de tine in poze, Poteantialul care e, tipul slabut sau cel cu tricou albastru?
Eu nu pot spune ca sunt mai bine, nu pot sa imi revin, ce ma deranjeaza este atitutidea sotului, ca nu m-a sprijinit asa cum m-as fi asteptat. Azi dimineata nu m-am abtinut sa il trezesc urat, adica nu cu vorba buna si cu mangaieli ca deobicei ci cu "hai, ai de gand sa te trezesti sau nu?" spus f rastit. S-a trezit, eu eram cu ai lui in bucatarie, dar fiind si f somnoroasa si inca suparata nu eram toata un ranjet cum isi dorea el. M-a adus la servici, nu am spus un cuvant tot drumul nici unul din noi, iar cand am coborat ne-am spus un "pa" sec, fara sa ne pupam, fara nimic. Stiu ca pe el nu il afecteaza dar pe mine da, nu suport sa stau suparata cu el.
Am o stare tare tampita sorry.gif vreau sa treaca ziua de azi

CITAT(ina_ceva @ 05-01-2007, 11:10 AM) *

Neatza!! yahoo.gif yahoo.gif

pisik, cum a fost aseara? ai vb cu sotzul tau?

nu, nu am vorbit, acum nu ar iesi nimic, e stresat si de job si de ai lui ca pleaca la drum lung si e polei si nu se stie cum va fi drumul....numai la discutii nu ii sta capul, ca si asa nu e un fan al discutiilor....
a, am uitat sa va spun ca despartirea de socrii a fost mai mult decat formala, pupat de complezenta, urat "drum bun" de la mine, "multumesc" de la ei si gata!

--------------------
Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 05-01-2007, 09:15 AM
Mesaj #1237

Iepuras

pisik, trece si ziua de azi. azi pleaca socrii tai? ca daca da, poate diseara stati de vorba si ii explici sotului ce anume te-a deranjat si de ce ai reactionat asa. el poate considera ca ai reactionat ciudat, dar nu stie ce gandesti si ce anume a provocat asta.

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 05-01-2007, 09:18 AM
Mesaj #1238

Taz

CITAT(nusarich @ 05-01-2007, 11:15 AM) *

pisik, trece si ziua de azi. azi pleaca socrii tai? ca daca da, poate diseara stati de vorba si ii explici sotului ce anume te-a deranjat si de ce ai reactionat asa. el poate considera ca ai reactionat ciudat, dar nu stie ce gandesti si ce anume a provocat asta.

Da, Nusa, azi pleaca, am zis mai sus cum e cu discutia....
Nu stiu, ma simt tare nasol, ca un copil fara aparare, a inceput sa imi fie tare dor de mami si de rasfaturile ei... sorry.gif nu e bine totusi sa fii copil singur la parinti, esti prea rasfatat si sensibil si uite ca lumea nu te intelege

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tulip
mesaj 05-01-2007, 09:18 AM
Mesaj #1239

Taz

Ina,ai avut rabdare sa te uiti la fiecare poza a bebeilor in parte si sa nueri,cine are cele mai multe voturi? hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 05-01-2007, 09:22 AM
Mesaj #1240

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

CITAT(Tulip @ 05-01-2007, 09:18 AM) *

Ina,ai avut rabdare sa te uiti la fiecare poza a bebeilor in parte si sa nueri,cine are cele mai multe voturi? hug.gif

Voiam sa verific daca e vreo sansa sa nu iasa Timea grin.gif
Poti sa stai linistita, dar oricum votam in continuare ca sa fim siguri give_rose.gif

Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 05-01-2007, 09:23 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 05-01-2007, 09:30 AM
Mesaj #1241

Iepuras

CITAT(Pisik @ 05-01-2007, 11:18 AM) *

Nu stiu, ma simt tare nasol, ca un copil fara aparare, a inceput sa imi fie tare dor de mami si de rasfaturile ei... sorry.gif nu e bine totusi sa fii copil singur la parinti, esti prea rasfatat si sensibil si uite ca lumea nu te intelege

nu mi se pare ca esti rasfatata, doar ca trebuie sa ai parte si de intelegere, nu numai de lucruri impuse (sau de poza). ca pana la urma, nu suntem de piatra sa nu ne afecteze nimic. iar sensibil esti indiferent ca esti copil unic sau nu. ia, maine poate stai de vorba cu mama ta, sigur iti va face bine.

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 05-01-2007, 09:34 AM
Mesaj #1242

Taz

CITAT(nusarich @ 05-01-2007, 11:30 AM) *

CITAT(Pisik @ 05-01-2007, 11:18 AM) *

nu mi se pare ca esti rasfatata, doar ca trebuie sa ai parte si de intelegere, nu numai de lucruri impuse (sau de poza). ca pana la urma, nu suntem de piatra sa nu ne afecteze nimic. iar sensibil esti indiferent ca esti copil unic sau nu. ia, maine poate stai de vorba cu mama ta, sigur iti va face bine.

da, mami ma intelege si ma tempereaza; saraca, aseara cand am vorbit cu eala telefon m-a busit plansul dar nu puteam sa vorbesc sa ii povestesc asa ca i-am scir un mail si am vb pe skype.
nu a stat linistita si desi era aproape doua noaptea mi-a scris un mail sa il gasesc azi dimineata smile.gif
ea incearca sa ma tempereze, sa imi explice ca ok, ei nu sunt asa sensibili ca noi si ca sunt mai reci, dar ca au destule calitati si ca merita sa le ignor acest defect.
Nu stiu, eu in momentul de fata simt ca nu ne merita, nici sotul pe mine, nici fam lui pe mamicile mele (adica Mami si Buni) care nu mai stiu cum sa se agite si pun atata suflet, si ei.... mad.gif hai ca iar ma enervez...
Sper sa imi treaca, stiu ca poate exagerez dar nu stiu de ce m-a afectat asa mult

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 05-01-2007, 09:40 AM
Mesaj #1243

Taz

Si acuma ca sa vb un pic si de dieta, sa va zic ca nu am dat jos un gram deci kg erau reale sorry.gif
Azi dimineata am papat o banana -1p cu un pachetel de biscuiti integrali Toda Hora de la Bauduco -2p
Total MD - 3p
Pt pranz am paste de 2p (sincer, sunt cam putintele) cu sos de rosii si ciuperci, poate punctez 1p sosul pt ca ciupercile au fost initial in ulei dar le-am spalat )).gif nebuna de mine
deci sa zicem pranz de 3p
Mai am 2 felii de grau - 1p si fructe - 2 mandarine si un mar.

Diseara nu's ce pap ca nu stiu ce planuri avem, ori mergem la patinoar si dupa aia la cafea, ori vine prietena mea la mine, habar n-am dry.gif
Sper doar sa fie gata cardul meu azi

--------------------
Imagine
+Quote Post
Lacry
mesaj 05-01-2007, 09:45 AM
Mesaj #1244

Marmota

Raspunsuri: 1.384
Inscris: 9-08-2006
Membrul Nr.: 106
Dispozitie: trista

Neata,
Tulip, cum verifici daca Timeea a ramsa pe locul 1?

La servici si eu. O chifla de paine cu seminte de 57g presupun ca se puncteaza cu mai mult de 1p. Sa pun 1,5p?

Va doresc o zi minunata!

--------------------
+Quote Post
Tulip
mesaj 05-01-2007, 09:47 AM
Mesaj #1245

Taz

Tocmai am mancat 2 felii paine graham cu zacusca......3 P'1 iaurt de fructe dietetic....1.5 P

--------------------
Imagine
+Quote Post

251 Pagini V « < 81 82 83 84 85 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 02:25 PM