left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 83 84 85 86 87 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 7, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Tulip
mesaj 05-01-2007, 10:31 AM
Mesaj #1261

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.444
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 72
Sex: Feminin

CITAT(Ella79 @ 05-01-2007, 10:27 AM) *

iaurtul cu fructe light de la yogobella are tot 1,5p/125 gr

si iaurtul asta e exact la fel...ma refer la ambalaj,.gust wink1.gif eu am crezut ca yogabela am cumparat....cand m-a intrebat Pisik atunci am observat doar......

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Deea
mesaj 05-01-2007, 10:31 AM
Mesaj #1262

Iepuras

Raspunsuri: 1.659
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

Vitat Timea.

Miha, uite la asta nu m-am gandit...ma uit acum, merci!

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

michelle
mesaj 05-01-2007, 10:32 AM
Mesaj #1263

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.199
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

CITAT(Pisik @ 05-01-2007, 10:29 AM) *

CITAT(Ella79 @ 05-01-2007, 12:27 PM) *

iaurtul cu fructe light de la yogobella are tot 1,5p/125 gr

pai de la yogobella am si eu dar il pun 2 pcte ca mie parca imi iesisera demult 1,7 si il pun 2
deci are mai putin cheer.gif

Pai papi doua si pui 3.5 naughty.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Tulip
mesaj 05-01-2007, 10:32 AM
Mesaj #1264

Taz

Raspunsuri: 3.444
Membrul Nr.: 72

CITAT(Pisik @ 05-01-2007, 10:21 AM) *

Nu imi vine sa il sun pe sot, nu stiu de ce, as vorbi cu el, dar nu imi vine sa il sun dry.gif

Ai de gand sa faci tu primul pas sau nu?

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 05-01-2007, 10:38 AM
Mesaj #1265

Lama

Raspunsuri: 5.884
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

revin mai tirziu ca acum bia e cam agitata
danette, super arati si imi place cum ti-ai facut parul, e permanent?iti sta mult mai bine creata smile.gif
lacry, nu am reusit sa vad pozele
ramona, chiar ca e super poza aia in rosu dar imi place si bluza alba cu negru mult wink1.gif
pisik, ce mai...ai alta educatie, tare as vrea sa am si eu o mama si bunica ca ale tale. incearaca totusi sa stringi din dinti cand se mai intimpla astfel de lucruri si sa le spui ce ai de spus la modul "frumos" blum.gif , iesirile astea nu sunt privite bine deloc, chiar daca ai dreptate sau nu, iti spun ca si eu am trecut prin ele, dar acum sunt cu totul alt om...te va cali viata...sunt sigura de asta...la inceput plingeam si eu de neputinta, scirba si dezamagire in acelasi timp...acum am invatat sa ignor multe chestii, sunt scirbita, dar le privesc cu mult mai mult calm si nu mai pun la suflet atat, ca nu se merita...nu merita ei sa te strofoci atit. te pup pupic.gif si sa stii ca te inteleg

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 05-01-2007, 10:43 AM
Mesaj #1266

Taz

Raspunsuri: 3.316
Membrul Nr.: 68

Neatza fetili!

Apar mai tarziu ca dorm de rup...nu stiu ce am.Ca eu stiam ca normal ai insomnii...la mine e pe dos.
In fine,sunt inca la oferta...si fara semne ca s-ar schimba ceva.

Himere,cu vizitele am scapat aici...vor veni doar proprietara si vecina,cind le voi invita eu,altfel nu si-ar permite.Iar in Ro as fi ca Deea,cu siguranta.Nu-mi face nimeni program nici in rest dapai cu bb mic. devil.gif
La iesire din spital va fi doar Mihai si mama ma asteapta acasa...cu ceva bun,probabil. blum.gif

Danette,cred ca si tu esti una care nu se vede in oglinda.Esti slabanoaga rau fata...unde sa slabesti 7kg? blink.gif

Pisik,la tine se vede faptul ca n-ai experienta de sotie...poate de aia te exteriorizezi asa repede.
Sa ma vezi pe mine ce zambet am pe fata,chiar daca i-as bate pe toti din jur. devil.gif
Oricum,cred ca asta o sa inveti in timp...si vei reusi sa te abtii.Eu il inteleg si pe sotul tau ca-i e rusine de parintii lui probabil, care nu te stiu asa sensibila.
Dar a fost o iesire si o faza din care invatati amandoi...parerea mea.
A trecut,dar cu sotul trebuie sa discuti si sa-l intelegi si tu,eventual...pentru ca e la mijloc,din pacate.

--------------------
+Quote Post
Monic
mesaj 05-01-2007, 10:44 AM
Mesaj #1267

Iepuras

Raspunsuri: 1.653
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

Neata cheer.gif
si eu sunt pe aproape, am avut de recuperat o gramada, ati scris foarte muuult
Eu incep numaratul de luni, dar deja am redus portiile.
Cu moralul stau exact ca si Ella, m-am zgariat pe ochi vazand pozele voastre, v-am invidiat vazand cat sunteti de slabute si frumoase, iar eu sorry.gif cow.gif
Sunt cu moralul la pamant... M-am ingrasat 3 kg de sarbatori sorry.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 05-01-2007, 10:47 AM
Mesaj #1268

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.279
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Buna dimineata fetelor .Sunteti niste constiincioase. Eu inca sunt la faza de testat ce regim sa incep de luni. sad.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15 Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 05-01-2007, 10:47 AM
Mesaj #1269

Taz

Ella,imi cer scuze pentru aseara...dar seara impart laptopul cu babuinul si a avut ceva de descarcat,asa ca am cedat eu.
Astept sa-mi vina abonamentul nou sa nu mai dureze atat.
Multumesc mult oricum. pupic.gif

Sorana,daca aveam nr tau iti scriam eu,iubita,ca si asa ma voi plictisi in spital. grin.gif

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 05-01-2007, 10:50 AM
Mesaj #1270

Taz

Raspunsuri: 3.504
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 12:38 PM) *

revin mai tirziu ca acum bia e cam agitata
danette, super arati si imi place cum ti-ai facut parul, e permanent?iti sta mult mai bine creata smile.gif
lacry, nu am reusit sa vad pozele
ramona, chiar ca e super poza aia in rosu dar imi place si bluza alba cu negru mult wink1.gif
pisik, ce mai...ai alta educatie, tare as vrea sa am si eu o mama si bunica ca ale tale. incearaca totusi sa stringi din dinti cand se mai intimpla astfel de lucruri si sa le spui ce ai de spus la modul "frumos" blum.gif , iesirile astea nu sunt privite bine deloc, chiar daca ai dreptate sau nu, iti spun ca si eu am trecut prin ele, dar acum sunt cu totul alt om...te va cali viata...sunt sigura de asta...la inceput plingeam si eu de neputinta, scirba si dezamagire in acelasi timp...acum am invatat sa ignor multe chestii, sunt scirbita, dar le privesc cu mult mai mult calm si nu mai pun la suflet atat, ca nu se merita...nu merita ei sa te strofoci atit. te pup pupic.gif si sa stii ca te inteleg

stiu Himere, ca ai dreptate, probabil viata ma va cali, desi eu asa sensibila sunt de cand ma stiu, m-am mai schimbat referitor la viata profesionala, dar la cea personala nu, macar acasa sa fiu eu, nu? mi-e teama ca schimbandu-ma sa nu devin si eu rece si insensibila....

CITAT(daconst @ 05-01-2007, 12:43 PM) *

Neatza fetili!

Apar mai tarziu ca dorm de rup...nu stiu ce am.Ca eu stiam ca normal ai insomnii...la mine e pe dos.
In fine,sunt inca la oferta...si fara semne ca s-ar schimba ceva.

Himere,cu vizitele am scapat aici...vor veni doar proprietara si vecina,cind le voi invita eu,altfel nu si-ar permite.Iar in Ro as fi ca Deea,cu siguranta.Nu-mi face nimeni program nici in rest dapai cu bb mic. devil.gif
La iesire din spital va fi doar Mihai si mama ma asteapta acasa...cu ceva bun,probabil. blum.gif

Danette,cred ca si tu esti una care nu se vede in oglinda.Esti slabanoaga rau fata...unde sa slabesti 7kg? blink.gif

Pisik,la tine se vede faptul ca n-ai experienta de sotie...poate de aia te exteriorizezi asa repede.
Sa ma vezi pe mine ce zambet am pe fata,chiar daca i-as bate pe toti din jur. devil.gif
Oricum,cred ca asta o sa inveti in timp...si vei reusi sa te abtii.Eu il inteleg si pe sotul tau ca-i e rusine de parintii lui probabil, care nu te stiu asa sensibila.
Dar a fost o iesire si o faza din care invatati amandoi...parerea mea.
A trecut,dar cu sotul trebuie sa discuti si sa-l intelegi si tu,eventual...pentru ca e la mijloc,din pacate.

Danutu scump pupic.gif se pare ca bebe are chef de somn, nu de iesit )).gif
Stiu ca ai si tu ca si Himere dreptate. O sa incerc sa le iau mai cu zambetul pe buze, sa ma schimb, sa devin mai "diplomata", desi detest atitudinea asta; eu sunt genul ce simt aia se vede pe mine: sunt suparata plang, sunt vesela rad, nu prea imi iese chestia cu "inauntru plang si pe afara rad" dar o sa incerc

--------------------
Imagine
+Quote Post
Monic
mesaj 05-01-2007, 10:50 AM
Mesaj #1271

Iepuras

Soranutza, imi pare rau ca nu ai reusit sa intri, mi-ar fi facut placere sa ne vedem pupic.gif
Danyhoney, ma bucur ca ai primit mesajul meu pe 31, credeam ca l-am trimis pe nr pe care nu-l ai inca floare.gif
Dana, gata, nu mai tin pumnii pt tine sa nu nasti, eu zic sa prinzi momentul cand ai chef si nu ti-e lene )).gif wink1.gif si hai la numarat floare.gif De-abia asteapta matusicile sa-l vada pe junior cheer.gif
Michelle te mariti w00t.gif Ce ma bucur pt tine!!! Sa ma tii la curent cu pregatirile de nunta ca eu sunt pasta la asa ceva, mama cred ca se agita mai mult decat mine. Pe mine ma lasa rece deocamdata toata nebunia care ma asteapta wacko.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 05-01-2007, 10:52 AM
Mesaj #1272

Taz

Raspunsuri: 3.504
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(Monic @ 05-01-2007, 12:44 PM) *

Neata cheer.gif
si eu sunt pe aproape, am avut de recuperat o gramada, ati scris foarte muuult
Eu incep numaratul de luni, dar deja am redus portiile.
Cu moralul stau exact ca si Ella, m-am zgariat pe ochi vazand pozele voastre, v-am invidiat vazand cat sunteti de slabute si frumoase, iar eu sorry.gif cow.gif
Sunt cu moralul la pamant... M-am ingrasat 3 kg de sarbatori sorry.gif

Moni, stai linistita, eu de la nunta am luat 7 kg mad.gif , dintre care vreo 3 de sarbatori, asa ca, sunt si eu acolo, in clubul tau )).gif Dar lasa ca acuma ne facem fete cuminti si sa vezi cum topim kg-ele. hai ca tu cu mine si cu Ella suntem pe acolo, in aceeasi categorie )).gif dar nu stiu de ce am senzatia ca Ella sta muult mai bine decat noi, mie asa mi-au spus pozele ei wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Monic
mesaj 05-01-2007, 10:52 AM
Mesaj #1273

Iepuras

Sexy, mai poti? Da-le musafirilor ceva napi fierti si sa vezi ce repede se satura grin.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
Eu.
mesaj 05-01-2007, 10:53 AM
Mesaj #1274

Nevastuica

Raspunsuri: 994
Inscris: 17-08-2006
Membrul Nr.: 117
Dispozitie: Motivated

'neatza floare.gif

fetelor, de cateva zile bune ma tot roade o problema si nu stiu ce sa fac. m-am gandit sa va cer si voua sfatul, mai ales ca v-am mai vorbit de problema asta.

s-a intamplat in Ajun de Craciun "minunea" doh.gif dupa aprox 3 ani in care n-am mai avut nici un schimb, de nici un fel, cu soacra-mea, a sunat pe 24 decemebrie si avrut sa vorbeasca si cu mine wacko.gif poate va mai amintiti ca "relatia" mea cu ea a fost groaznica. mi-a facut zile amare, m-a batut pe strada in franta, mi-a facut blesteme de moarte si infertilitate, i-a spus copilului ei, in fata mea, ca prefera sa-l vada mort decat cu mine ohmy.gif etc,etc.
ei bine, dupa atata vreme in care nu ne-am mai vazut, nu ne-am mai vorbit (ea inca locuieste in franta), m-a cerut la telefon. mi-a spus ca n-are ce face, ca dupa atata timp e nevoite s invete sa inteleaga ca noi ne iubim; mi-a urat de bine o gramada, m-a felicitat ca fac o facultate, mi-a zis ca e invidioasa ca nu poate fi cu noi de sarbatori sa radem si sa gatim impreuna bunataturi ohmy.gif wacko.gif
pe mine m-a socat ingrozitor toata treaba asta. dupa ce am inchis telefonul, am tremurat o jumatate de ora si n-am fost buna de nimic. al meu zicea ca i se pare ciudata toata faza, ca e prea brusc venind din partea ei, ca e ceva necurat la mijloc si ca trebuie sa fim circumspecti. sunt perfect de acord cu el, dar durerea mea e alta.
mi-e teama ca femeia vrea sa se intoarca in romania (la cluj) anul acesta si ca, de fapt, isi pregateste de pe acum terenul sa poata intra la noi in casa, in vizita. iar eu una, nu vreau sa accept sub nici o forma acest lucru. am avut niste discutii cu al meu mai demult si i-am spus foarte clar ca eu daca o prind la noi in casa, a doua zi mi-am facut bagajele si am disparut din viata lui. i-am spus atunci sa decida daca e capabil sa accepte conditia asta, daca nu sa ne despartim pe loc. a fost de acord, dar acum mi-e ca, incet-incet, daca ea continua asa, va ajunge sa imi ceara sa o accept, fiindca, vezi Doamne, s-a schimbat. eu nu voi mai avea absolut niciodata incredere in femeia aia, indiferent cat de bine se va purta 100 de ani de acum incolo. e nebuna, la modul cel mai realist cu putinta, o stiu de la medici si mi-e frica de ea.cand am discutat in trecut cu al meu i-am spus clar ca n-o sa accept niciodata sa-mi las copilul cu ea fara sa fiu eu de fatza.
va rog, dati-mi un sfat, ce sa fac, cum sa procedez pe viitor, ca acum am ajuns sa evit sa vorbesc cu ea la telefon (am mai vorbit si pe 25 decembrie) - ii spun babuinului sa-i zica sau ca fac baie, sau ca sunt la cumparturi, ca asta tot la 3-4 zile vrea sa vorbeasca cu mine doh.gif

scuze ca m-am lungit atat, dar chiar ma roade chestia si-mi da cosmare noaptea.
multumesc ca ma ascultati give_rose.gif

--------------------
Imagine

Septembrie 2005: 72kg
Mai 2007 : 59.5kg
30Iulie - Metabol - 63.1kg

Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
+Quote Post
daconst
mesaj 05-01-2007, 10:53 AM
Mesaj #1275

Taz

Ramona,frumoase pozele...acum le-am vazut.
Ce rimel folosesti?Ca arata tare bine... wink1.gif

--------------------
+Quote Post

251 Pagini V « < 83 84 85 86 87 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 02:55 PM