![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Monic |
05-01-2007, 10:54 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.653 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Pisik, momentan la 17 2 am 74 kg
-------------------- ![]() |
| himere2005 |
05-01-2007, 10:56 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
pisik, eu nu am socrii, ca de....au decedat, dar daca as fi in locul tau as cauta sa ma dau bine pe linga ei, chiar daca nu-i agreez ca asta va consolida relatia cu sotul tau. pentru el sunt foarte importanti parintii asa ca daca vrei sa fie fericit, ai grija cum te comporti cu ei...fii smechera fata. cred ca ti-ai dat seama pina acum cu cine ai de-a face si sa stii ca e greu sa schimbi niste oameni ajunsi la o anumita virtsta, dar poti sa te apropii cumva de ei si asta te va ajuta pe parcursul vietii. daca te impaci bine cu soacra, de cite ori va fi nervos al tau pe tine cred ca ea ar putea sa imbuneze cumva situatia, sa il apropie de tine...barbatii sunt ca niste marionete....daca le aduci argumente si daca le aduce cine trebuie, adica o persoana la care tin ei foarte mult, imediat ii pui pe ginduri
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Monic |
05-01-2007, 10:56 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.653 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Himere, nebuno, imi plac la nebunie cerceii pe care mi i-ai trimis
Sunt de foarte bun gust si i-am purtat tot timpul cat am stat acasa Tin sa te anunt ca sunt mult mai frumosi decat cerceii primiti de tine Acest mesaj a fost editat de Monic: 05-01-2007, 10:56 AM -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
05-01-2007, 10:57 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Tulip, votat pui mic
irinush, sper sa-ti revii curand. Ai grija de tine si distractie placuta diseara! Monic, te asteptam de luni cu numaratul -------------------- |
| Tulip |
05-01-2007, 10:58 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Neata si eu sunt pe aproape, am avut de recuperat o gramada, ati scris foarte muuult Eu incep numaratul de luni, dar deja am redus portiile. Cu moralul stau exact ca si Ella, m-am zgariat pe ochi vazand pozele voastre, v-am invidiat vazand cat sunteti de slabute si frumoase, iar eu Sunt cu moralul la pamant... M-am ingrasat 3 kg de sarbatori Monic,ine ai revenit!!!!! -------------------- |
| Sexymom |
05-01-2007, 10:59 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Dannette si Ramonavlas aratati super in poze, sunteti frumoase amandoua.
Pisik cu atitudinea tip rastit nu rezolvi nimic. Eu cand am draci pe al meu sunt usor ironica si mereu cu zambetul pe buze. Nu am de ce sa tip ca tot nu ma aude, cred ca dupa atatia ani are urechile antifonate. Stiu cum este cand vin-pleaca socrii, mereu se intampla cate ceva. dar fi tu fata desteapta si lasa de la tine, iar cand e timpul ii explici unde a grasit si vi cu argumente.Ai rabdare , fi inteleapta ca totul se rezolva. Monic ieri am avut o zi superba ca musafiri au plecat o noapte in valencia. dar azi se intorc. Oricum am inceput sa le tai macaroana ca prea sunt obraznici si au mult tupeu.Nu ma pun la mintea lor ca sunt totusi o doamna. -------------------- |
| Pisik |
05-01-2007, 11:03 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Dannette si Ramonavlas aratati super in poze, sunteti frumoase amandoua. Pisik cu atitudinea tip rastit nu rezolvi nimic. Eu cand am draci pe al meu sunt usor ironica si mereu cu zambetul pe buze. Nu am de ce sa tip ca tot nu ma aude, cred ca dupa atatia ani are urechile antifonate. Stiu cum este cand vin-pleaca socrii, mereu se intampla cate ceva. dar fi tu fata desteapta si lasa de la tine, iar cand e timpul ii explici unde a grasit si vi cu argumente.Ai rabdare , fi inteleapta ca totul se rezolva. Monic ieri am avut o zi superba ca musafiri au plecat o noapte in valencia. dar azi se intorc. Oricum am inceput sa le tai macaroana ca prea sunt obraznici si au mult tupeu.Nu ma pun la mintea lor ca sunt totusi o doamna. O sa incerc pisik, eu nu am socrii, ca de....au decedat, dar daca as fi in locul tau as cauta sa ma dau bine pe linga ei, chiar daca nu-i agreez ca asta va consolida relatia cu sotul tau. pentru el sunt foarte importanti parintii asa ca daca vrei sa fie fericit, ai grija cum te comporti cu ei...fii smechera fata. cred ca ti-ai dat seama pina acum cu cine ai de-a face si sa stii ca e greu sa schimbi niste oameni ajunsi la o anumita virtsta, dar poti sa te apropii cumva de ei si asta te va ajuta pe parcursul vietii. daca te impaci bine cu soacra, de cite ori va fi nervos al tau pe tine cred ca ea ar putea sa imbuneze cumva situatia, sa il apropie de tine...barbatii sunt ca niste marionete....daca le aduci argumente si daca le aduce cine trebuie, adica o persoana la care tin ei foarte mult, imediat ii pui pe ginduri ai dreptate Himere, mai ales ca soacra e "disperata" sa ne vada ca ne impacam bine si s-ar putea sa ma ajute, desi ei iau atitudinea aia "nu ne bagam chiar daca nu suntem de acord" -------------------- |
| Monic |
05-01-2007, 11:04 AM
|
Pisik, eu sa fi fost in locul tau as fi stat cu zambetul tatuat pe buze, vorba Danei si pe urma m-as fi descarcat pe sot
Si eu am avut muuulte faze naspa cat am fost acasa, a avut Paul ce sa auda de la mine, dar fata de ai lui am stat ... ca o statuie zambitoare Pai imaginati-va ca am fost la fratele si cumnata lui Paul, si cumnata-sa, pe motiv ca ea e somera si noi muncim in strainatate, nu a vorbit cu noi DELOC, si s-a si rastit la Paul cum ca s-ar da mare Apoi ma-sa mi-a tinut morala ca mananc aiurea, mananc putin si nici nu sunt imbracata cum trebuie, ca voi raci si ma voi imbolnavi, dar asta pateste cineva cine nu are grija de propria persoana Bine, daca ar fi zis-o o data as fi trecut cu vederea, dar in 2 ore aproape ca nu s-a discutat despre nimic altceva decat despre asta Apoi sa nu te enervezi, frate -------------------- ![]() |
| Sexymom |
05-01-2007, 11:05 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Eu iti spun parerea mea personala.
Cred ca vine in Romania. Dar nu ar trebui sa accepti nimic de la ea, sa nu faci nici un compromis pt. ca odata intrata in casa ta va deveni stapana pe situatie si te va termina nervos. Tu ai deja o familie, sotul tau pare un tip intelegator, ai nevoie de liniste nu de tensiune. Vorbeste cu sotul tau si spune-i ca nu vrei sa stea la voi, ca poate sta in alta parte, ca sunteti aglomerati, ca ai examene, proiecte, ca un membru in plus nu mai are loc.Fati alte planuri exact in perioada in care vrea sa apara.Un concediu, o vizita mai prelungita la niste prieteni, orice... Nu te lasa afectata de rautatile sau lingusirile soacrei, pare o femeie rea si parsiva, vicleana ca o vulpe care sta sa atace. -------------------- |
| Lacry |
05-01-2007, 11:06 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
SI EU, SI EU! -------------------- |
| Pisik |
05-01-2007, 11:07 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Crengu, f complicata situatia ta...Pe de o parte as zice ca ai dreptate, pe de alta parte daca femeia incearca, iti dai seama ca babuinul tau va fi impresionat de incercarile ei, ca pana la urma e mama lui, si cred eu ca va vrea sa ii dati o sansa. iti dai seama ca si el sufera, babuinul meu niciodata nu ar fi spus ceva de genul ca e de acord sa nu o mai primim pe maica-sa in casa, el isi divinizeaza parintii si la o adica sunt sigura ca i-ar alege pe ei in locul meu, asta este, nu am ce face, decat sa nu se ajunga in situatia asta....
Eu zic ca pt inceput sa stai un pic in expectativa, sa vezi ce mai face, ce mai zice; vorbeste cu ea la telefon, doar ca sa incerci sa descoperi ce se ascunde in spatele bunavointei ei, incearca sa treci de politeturi si adanciti-va in discutii mai ample, mai serioase, iti vei da seama asa daca e sincera sau nu. pana in vara mai este, vezi cum decurg lucrurilel momentan e la distantam eu zic sa nu mai fugi de ea, ci sa incerci sa vezi cam ce vrea, cam ce are in cap Tine-ne la curent -------------------- |
| Anna |
05-01-2007, 11:08 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
pisik, eu nu am socrii, ca de....au decedat, dar daca as fi in locul tau as cauta sa ma dau bine pe linga ei, chiar daca nu-i agreez ca asta va consolida relatia cu sotul tau. pentru el sunt foarte importanti parintii asa ca daca vrei sa fie fericit, ai grija cum te comporti cu ei...fii smechera fata. cred ca ti-ai dat seama pina acum cu cine ai de-a face si sa stii ca e greu sa schimbi niste oameni ajunsi la o anumita virtsta, dar poti sa te apropii cumva de ei si asta te va ajuta pe parcursul vietii. daca te impaci bine cu soacra, de cite ori va fi nervos al tau pe tine cred ca ea ar putea sa imbuneze cumva situatia, sa il apropie de tine...barbatii sunt ca niste marionete....daca le aduci argumente si daca le aduce cine trebuie, adica o persoana la care tin ei foarte mult, imediat ii pui pe ginduri Himere este super adevarat ce zici tu acolo!!! Pisik asculta bineee!! Exact asa este, e de preferat sa ii placi, dar daca ei sunt asa cum sunt cel mai bine e sa fii fata desteapta si sa te impaci bine cu ei. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| Monic |
05-01-2007, 11:09 AM
|
Sexy, doamna, nu sluga
sa nu ma intelegi gresit am impresia ca duamna nu ii desconsidera doar pe barbati ci pe toti din jurul ei pai eu sa fi fost in locul tau as fi rugat-o sa ma ajute in bucatarie si de zicea NU ramanea nemancata esti tu doamna, dar toate au o limita Acest mesaj a fost editat de Monic: 05-01-2007, 11:09 AM -------------------- ![]() |
| daconst |
05-01-2007, 11:10 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Pisik,ma distreaza diferenta dintre parerile de la cele care sunt neveste si cele care sunt iubite...
Se pare ca e schimbare mare...asta e. Oricum,eu la al meu nu-i spun nimic cind sunt ai lui de fata,dar nici nu sunt de acord sa ma bag sub pielea lor.Din contra,eu sunt mai rece cu ei si ma apreciaza mai mult. Daca e vreodata ca socrii sa vrea ceva de la al meu,vin la mine intai si eu vorbesc apoi cu el.Ei stiu cum se iau deciziile la noi in familie. Asa ca eu stiu sa fiu de treaba...dar si cind ma enerveaza sa le spun in fata,fara sa-i jignesc. Am marele noroc,insa,ca al meu ma sustine pe mine si asta imi si da curaj,e drept. Acest mesaj a fost editat de daconst: 05-01-2007, 11:14 AM -------------------- |
| Sexymom |
05-01-2007, 11:13 AM
|
Vorbind de soacre acum...sa va spun ce am facut eu, pt. ca sunt genul de femeie care ce are in gusha e si in capusha.
Dupa cateva luni de prietenie nebuna cu sotul meu m-a prezentat soacrei. Ea a spus ca sunt cam exotica , asta insemna frumoasa foc dar nu pt. fisu, pt. ca .........mi-a spus sotul meu.... ca ea ar fi vrut sa se insoare tot cu o banchera bogata, asa ca el, nu cu o secretara de la IMGB, si studenta, moarta de foame si saraca.Cel putin asa credea ea ca suntem noi ca familie. Asa ca la urmatoarea vizita i-am spus de fata cu toata lumea ca il iubesc pe sotul meu, si iubesc tot ce iubeste el. Dar in momentul in care nu le va convine ceva la mine sa imi spuna verde in fatza, sa discutam nu sa ne barfim pe la colturi sau la babele din bloc , in felul asta vom evita multe neintelegeri si suferinte.Socrii au ramas masca de franchetea mea. Si drept urmare ...ne-au ajutat cu tot ce au putut ei, au facut totul ca sa ne fie bine, ne-au ajutat cu copii, cu bani, cu casa, cu masina, cu cadouri, si acum strang pentru noi. Eu una ii iubesc pt. ca au crescut asa un copil ca sotul meu si ca sunt atat de buni si saritori cu mine.Dar...trebuie sa existe si un dar....acum nu conteaza decat fa,milia mea, ei sunt bine primiti doar in vizite scurte si placute. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 03:03 PM |