left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 85 86 87 88 89 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 7, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Monic
mesaj 05-01-2007, 11:16 AM
Mesaj #1291

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.653
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna
Sex: Feminin

Tulip, Timea a primit cateva voturi si de la mine pupic.gif

--------------------

Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Eu.
mesaj 05-01-2007, 11:18 AM
Mesaj #1292

Nevastuica

Raspunsuri: 994
Inscris: 17-08-2006
Membrul Nr.: 117
Dispozitie: Motivated

CITAT(Sexymom @ 05-01-2007, 01:05 PM) *

Eu iti spun parerea mea personala.
Cred ca vine in Romania. Dar nu ar trebui sa accepti nimic de la ea, sa nu faci nici un compromis pt. ca odata intrata in casa ta va deveni stapana pe situatie si te va termina nervos. Tu ai deja o familie, sotul tau pare un tip intelegator, ai nevoie de liniste nu de tensiune. Vorbeste cu sotul tau si spune-i ca nu vrei sa stea la voi, ca poate sta in alta parte, ca sunteti aglomerati, ca ai examene, proiecte, ca un membru in plus nu mai are loc.Fati alte planuri exact in perioada in care vrea sa apara.Un concediu, o vizita mai prelungita la niste prieteni, orice...
Nu te lasa afectata de rautatile sau lingusirile soacrei, pare o femeie rea si parsiva, vicleana ca o vulpe care sta sa atace.

sexy, ea daca vine in romania, va sta la cluj, nu cu noi, pentru ca nici ea nu vrea, nici al meu nu ar accepta sub nici o forma.
mie mi-e ca isi pregateste terenul sa vina pe la noi in vizite. probabil, dupa 6 ani de relatie cu al meu, a priceput si ea ca felul in care s-a comportat nu a ajutat-o in planurile ei de a ne desparti si acum vrea sa schimbe macazul: sa intre in viata noastra, sperand sa ne dezbine.

CITAT(Pisik @ 05-01-2007, 01:07 PM) *

Crengu, f complicata situatia ta...Pe de o parte as zice ca ai dreptate, pe de alta parte daca femeia incearca, iti dai seama ca babuinul tau va fi impresionat de incercarile ei, ca pana la urma e mama lui, si cred eu ca va vrea sa ii dati o sansa. iti dai seama ca si el sufera, babuinul meu niciodata nu ar fi spus ceva de genul ca e de acord sa nu o mai primim pe maica-sa in casa, el isi divinizeaza parintii si la o adica sunt sigura ca i-ar alege pe ei in locul meu, asta este, nu am ce face, decat sa nu se ajunga in situatia asta....
Eu zic ca pt inceput sa stai un pic in expectativa, sa vezi ce mai face, ce mai zice; vorbeste cu ea la telefon, doar ca sa incerci sa descoperi ce se ascunde in spatele bunavointei ei, incearca sa treci de politeturi si adanciti-va in discutii mai ample, mai serioase, iti vei da seama asa daca e sincera sau nu. pana in vara mai este, vezi cum decurg lucrurilel momentan e la distantam eu zic sa nu mai fugi de ea, ci sa incerci sa vezi cam ce vrea, cam ce are in cap
Tine-ne la curent wink1.gif

pisik, eu nu i-am cerut absolut niciodata babuinului saa aleaga intre mine si ea si nici nu i-am interzis sa o vada. dar asta sa nu se intampla nici in prezenta mea, nici in casa mea. el a acceptat pentru ca a ajuns sa o cunoasca si ea i-a facut viata un calvar, incepand de la a-i spune ca mai bine il stie mort, facandu-l "bou, magar, orb,f.r.a.i.e.r", etc si spunandu-i ca va recurge la absolut orice, inclusiv sa ma omoare pentru a ne desparti, ca nu va inceta cat timp va trai.
ma rog, sunt fff multe de spus, s-au intamplat o gramada de chestii, ar fi prea lung sa povestesc totul aici, cert e ca el si-a dat seama cu cine are de a face si ca avea o viziune gresita despre ea.
iar eu, nu e vorba ca fug de ea, mi-e o sila cumplita si, in plus, de cate ori am avut un contact cu ea, de orice natura, mi-a fost rau dupa. ma dezechilibreaza psihic si nu am nevoie de asa ceva. in plus , NU VREAU sa am de a face cu ea. aici nu mai e de multa vreme cazul de politeturi de suprafata, de a incerca sa o cunosc. o stiu ca pe un cal breaz, si, n-am de gand sa stau la taclale cu una care mi-a adus si mie si familiei mele toate injuriile posibile, de la t..fa ordinara (fara sa ma fi vazut decat o data in viata), pana la "imi pun pilele in functie in cluj si iti exmatriculez fratele din facultate , iar pe tac'tu il bag in puscarie",etcetc

--------------------
Imagine

Septembrie 2005: 72kg
Mai 2007 : 59.5kg
30Iulie - Metabol - 63.1kg

Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Sexymom
mesaj 05-01-2007, 11:19 AM
Mesaj #1293

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.279
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Monic eu nu i-am cerut sa ma ajute in bucatarie Duamnei, dar Miruna, copil mic si istet a intrebat-o :-de ce nu iti duci farfuria la bcatarie asa cum ne-a invatat mami pe noi ? iti tocesti unghiile??? si va jur ca eu nu am discutat asa ceva de fata cu copii.Iar altadata ii spune : -De ce vb. tare dimineata? ca sa ma scoli pe mine? sa sti ca nici eu nu o sa fac liniste cand o sa dormi tu. )).gif Copila e tare sincera.
Alta faza: zice Duamna vazand ca am un par asa de sanatos si lucios, ce fac sa il intretin. Si ii spun ca odata pe luna imi dau cu ulei de masline virgen extra in cap si stau cateva ore, asa am parul hidratat si lucios. La care ea zice : -Sa imi dai si mie niste ulei din asta. I-am raspuns si eu ca poate cumpara de la orice market. )).gif I-a pierit zambetul dupa buze )).gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15 Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 05-01-2007, 11:20 AM
Mesaj #1294

Lama

Raspunsuri: 5.884
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

dana, faptul ca te porti fumos nu inseamna ca nu le zici si ce te deranjeaza, dar la modul frumos, in sensul ca poate se indreapta lucrurile discutind...pe mine ai lui ma stiu...ce-i in gusa si-n capusa, dar spuse cu bun simt si toleranta, de aia si apreciaza sfatul meu, bun, rau, macar e sincer frate laugh.gif
monic, ce ma bucur ca te-ai reintors si ma bucur ca ti-au placut cerceii ca am avut cosmaruri dupa ce a plecat mama ca n-o sa-ti placa ca mi-a zis ca "sunt tiganesti" devil.gif
in legatura cu soacra, mie imi da impresia ca sunt oameni fara preocupare, adica care bat apa in piua nu din cauza ca iti vor raul sau ceva, dar pur si simplu nu au alte subiecte de conversatie, sunt limitati smile.gif eu cred ca a fost totusi bine intentionata, dar cam cicalitoare pentru gustul meu lol.gif
eu, zic si eu ca pisik, reia legatura, dar fii circumspecta smile.gif succes!! si sa fii atenta totusi la cum se comporta sa nu cumva sa-ti faca vraji...nu prea cred eu in ele, dar mai stii wacko.gif ?

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
Mesaj #1295

Taz

Raspunsuri: 3.316
Membrul Nr.: 68

Gigelu,eu as tine-o inca la distanta pe soacra...nici n-as vorbi la telefon cu ea,cit se poate.Mai ales ca babuinul te intelege.
Si in vara daca va veni,te comporti in functie de situatie.Si am inteles ca ea merge la Cluj si voi stati in Buc.
Oricum,nu sunt de acord cu vizite la voi si ocazii unde sa-ti intre in casa. devil.gif
La mine e greu daca ai gresit in halul ala sa ma faci sa uit.Pot trece cu vederea in timp,de dragul sotului,daca insista ,dar tin minte si nu am de gind sa-i mai dau a doua sansa sa faca ce-a facut. mad.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Pisik
Mesaj #1296

Taz

Raspunsuri: 3.504
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

F. frumos ce povestit voi, Dana si Sexy
Imi doresc si eu sa fie asa, din pacate se pare ca avem un drum lung de parcurs...
Am vb cu sotul acum, l-am sunat si mi-a vorbit plat, fara nimic, nici de bine, nici de rau. El o sa zica ca a fost f normal, ca se comporta normal, dar efectiv nu isi da seama ca poate simy si eu nevoia de o vorba buna; ma abtin acum ca nu stiu ce sa nu il sun sa ii fac o "salata", numai pt ca stiu ca detesta sa ne certam la telefon. Dar voi sta ca pe ghimpi pana diseara.
Am stabilit oricum pt diseara, vine prietena mea din state cheer.gif si o s aplec mai devreme ca mi-a venit cardul de la banca, finally wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Anna
mesaj 05-01-2007, 11:21 AM
Mesaj #1297

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

Hmmm.....poate sunt eu naiva, dar eu personal ii plac mult pe parintii babuinului, nu ii cun f f bine, dar asa ca oameni sunt f draguti, cu mama lui vb destul de mult si mi se pare f deschisa.
Si sunt convinsa ca orice om (in special barbatii) isi iubesc f mult parintii, mai ales mamele, si asculta parerile acestora. Acu ganditi-va voi daca mama v-ar zice mai mereu cate ceva de rau de babuin..cum v-ati simti? Chiar daca la prima chestie ati zice tot ca voi, la o cearta la ceva e de preferat ca mama lui sa iti ia apararea.
Acum asa cred... blum.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
Eu.
mesaj 05-01-2007, 11:23 AM
Mesaj #1298

Nevastuica

CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 01:20 PM) *

eu, zic si eu ca pisik, reia legatura, dar fii circumspecta smile.gif succes!! si sa fii atenta totusi la cum se comporta sa nu cumva sa-ti faca vraji...nu prea cred eu in ele, dar mai stii wacko.gif ?

himere, eu n-am crezut niciodata in vraji...........pana mi-a facut ea si era sa mor

CITAT(daconst @ 05-01-2007, 01:20 PM) *

Gigelu,eu as tine-o inca la distanta pe soacra...nici n-as vorbi la telefon cu ea,cit se poate.Mai ales ca babuinul te intelege.
Si in vara daca va veni,te comporti in functie de situatie.Si am inteles ca ea merge la Cluj si voi stati in Buc.
Oricum,nu sunt de acord cu vizite la voi si ocazii unde sa-ti intre in casa. devil.gif
La mine e greu daca ai gresit in halul ala sa ma faci sa uit.Pot trece cu vederea in timp,de dragul sotului,daca insista ,dar tin minte si nu am de gind sa-i mai dau a doua sansa sa faca ce-a facut. mad.gif

dana, merci, asa gandesc si eu.
atat ca , nici macar de dragul lui, nu pot trece cu vederea. daca am mai trecut unele pe care mi le-a facut, ce i-a facut lui, si cat l-a facut sa sufere, n-am sa iert si n-am sa uit niciodata

--------------------
Imagine

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
+Quote Post
Anna
mesaj 05-01-2007, 11:26 AM
Mesaj #1299

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

CITAT(Eu. @ 05-01-2007, 01:23 PM) *

CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 01:20 PM) *

himere, eu n-am crezut niciodata in vraji...........pana mi-a facut ea si era sa mor

[

pe bune Eu ?? In conditiile astea nu merita nici macar juma de sansa, iar daca iti face rau sa vb cu ea la telefon, evita sa vorbesti. Daca sotul tau vrea asta, lasa-l pe el sa vb sau sa se vada cu mama lui, cand vin in tara. Sper sa fie totul bine pupic.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
Sexymom
mesaj 05-01-2007, 11:26 AM
Mesaj #1300

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.279
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Eu esti fata desteapta cum poti sa crezi in vraji? se zice ca cine crede in asa ceva poate fi atins de ele. eu cred ca sunt niste tampenii inventate, asa ceva nu exista.Nu te mai gandi si tu la ce e rau.Viata merge inainte si ce e al tau e pus deoparte, si de multe ori ne facem cu mana noastra ceea ce vrem.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15 Imagine
+Quote Post
Monic
mesaj 05-01-2007, 11:27 AM
Mesaj #1301

Iepuras

Himere, nu sunt tiganesti mie imi plac mult give_rose.gif si azi ii pun blum.gif si sunt mult mai frumosi decat ai tai blum.gif wink1.gif
la noi faza e ca Paul e ca si Dan al lui Himere, iti zice verde-n fata ce-l doare si asta cam deranjeaza pe multi
Trebuie sa fie cineva langa el care sa mai indulceasca situatia care sa-l mai tempereze. Asa ca eu o mai lalai cand simt ca al meu e prea acru cool.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 05-01-2007, 11:28 AM
Mesaj #1302

Taz

CITAT(annaiss_derrian @ 05-01-2007, 01:21 PM) *

Hmmm.....poate sunt eu naiva, dar eu personal ii plac mult pe parintii babuinului, nu ii cun f f bine, dar asa ca oameni sunt f draguti, cu mama lui vb destul de mult si mi se pare f deschisa.
Si sunt convinsa ca orice om (in special barbatii) isi iubesc f mult parintii, mai ales mamele, si asculta parerile acestora. Acu ganditi-va voi daca mama v-ar zice mai mereu cate ceva de rau de babuin..cum v-ati simti? Chiar daca la prima chestie ati zice tot ca voi, la o cearta la ceva e de preferat ca mama lui sa iti ia apararea.
Acum asa cred... blum.gif

Da, asa e Annais...despre placut, si eu ii placeam f mult pana sa stau cu ei in casa...bine, nici acum nu pot sa zic ca ii displac, as fi nedrepata, doar ca sunt f f diferiti de noi, de felul cum am fost eu rcescuta...eu am fost mai "cocolita", mai alintata, chiar imi spunea soacra cand ma laudau pe mine mamicile ca ce masa buna am afcut si ce mancare buna si ce frumos aranjata etc., ea zicea ca ea nu isi aminteste sa le fi spus un "bravo" copiilor vreodata, ca le-a dovedit altfel ca ii apreciaza

--------------------
Imagine
+Quote Post
Eu.
mesaj 05-01-2007, 11:30 AM
Mesaj #1303

Nevastuica

CITAT(annaiss_derrian @ 05-01-2007, 01:26 PM) *

pe bune Eu ?? In conditiile astea nu merita nici macar juma de sansa, iar daca iti face rau sa vb cu ea la telefon, evita sa vorbesti. Daca sotul tau vrea asta, lasa-l pe el sa vb sau sa se vada cu mama lui, cand vin in tara. Sper sa fie totul bine pupic.gif

da, ff serios

CITAT(Sexymom @ 05-01-2007, 01:26 PM) *

Eu esti fata desteapta cum poti sa crezi in vraji? se zice ca cine crede in asa ceva poate fi atins de ele. eu cred ca sunt niste tampenii inventate, asa ceva nu exista.Nu te mai gandi si tu la ce e rau.Viata merge inainte si ce e al tau e pus deoparte, si de multe ori ne facem cu mana noastra ceea ce vrem.

crede-ma, daca ai fi trecut prin ce am trecut eu, ai crede ca exista si ca se poate.
mi-e greu sa vorbesc despre asta fiindca a fost ceva ingrozitor, dar, crede-ma, cat se poate de real.
si nu am stiut de unde mi se trage, decat cand era deja ff tarziu.

--------------------
Imagine

+Quote Post
Monic
mesaj 05-01-2007, 11:31 AM
Mesaj #1304

Iepuras

Lasa Pisi ca distanta are sa va faca bine wink1.gif Asa e si la noi, eu sunt cea iubita in familia lui Paul
normal, ca nu ma vad decat de 3 ori pe an si nu au timp sa vada toate defectele blushing.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 05-01-2007, 11:31 AM
Mesaj #1305

Taz

Eu in cazul asta, daca soacra a facut atat de mul rau, e mai bine sa o eviti; eu ziceam ca poate e o ratacire si acum isi revine, dar daca zici ca atata rau v-a facut, mai bine stai la distanta....nu stiu, tu vei simti cel mai bine ce trebuie sa faci.
Cat despre raul provocat de prezenta altor persoane, sa stiti ca si eu am chestia asta: sunt persoane care ma agita, imi "iau" energia pur si simplu, f ciudat dar adevarat

--------------------
Imagine
+Quote Post

251 Pagini V « < 85 86 87 88 89 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 02:20 PM