left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 88 89 90 91 92 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 7, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Pisik
mesaj 05-01-2007, 12:51 PM
Mesaj #1336

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.504
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine
Sex: Feminin

CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 02:34 PM) *

cosul de dulciuri? )).gif pai cred ca ai la fel de multe dulciuri ca pisik in camara )).gif nu cred totusi ca ii faci concurenta puternica blum.gif

crezi??? nici o sansa )).gif
eu le am imprastiate prin casa, pe sub brad, prin frigi, deci pericolul e mai mare; doar ca o sa fac curat: panetonii merg pe masa duminica si azi cand vine prietena din state, poate ii duc si lu tata maine unul, desi i-am mai dus )).gif , cutiile de bobo se pastreaza pt cadouri, cele desfacute se pastreaza pt premiere de week-end cu puncte economisite, iar ciocolatele se depoziteaza in sertar, se mai dau acdou, etc. Am uitat, cele vreo 4 pungi de biscuiti, fursecuri (am avut o cutie de un metru plina cu pungi cu biscuiti si fursecuri) se dau lui Buni sa pape cu cafea dimineata )).gif

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ALICE
mesaj 05-01-2007, 12:52 PM
Mesaj #1337

Koala

Raspunsuri: 2.401
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Muuult mai bine

CITAT(ina_ceva @ 05-01-2007, 02:49 PM) *

Sa fie sanatoasa, alice! Cum de atzi facut rost de ea grin.gif ?

Pai vroiam unul.Dar ceva mic.Si ieri s-a urcat in masina babuinului unul .Si el l-a adus acasa.Cred ca a fugit de la cineva,ca e tare pretentios:nu mananca paine,biscuiti,numai carne.Era curat.De aia zic ca a fugit
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

himere2005
mesaj 05-01-2007, 12:54 PM
Mesaj #1338

Lama

Raspunsuri: 5.884
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

Tulip, sa-mi spui pina la urma ce pasta iti ei ca saptamina viitoare trebuie sa luam si noi smile.gif

un metru. blink.gif ..mamaaaaaaaaaaaaaa...n-am avut in viata mea atatea dulciuri in casa...da' sa nu-mi luati )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 05-01-2007, 12:55 PM
Mesaj #1339

Iepuras

Raspunsuri: 1.659
Membrul Nr.: 79

am si eu nevoie de parerile voastre; as vrea ca o zi pe saptamana sa mananc numai fructe si legume- crude, salata si/sau sucuri proaspete. Cum sa calculez ziua respectiva?

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tulip
mesaj 05-01-2007, 12:56 PM
Mesaj #1340

Taz

Raspunsuri: 3.444
Membrul Nr.: 72

nu stiu ce sa pap....mi s-a facut foame dar nu-mi trebuie nimic......doar ce-am vazut in camara blushing.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 05-01-2007, 01:00 PM
Mesaj #1341

Taz

CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 02:54 PM) *

Tulip, sa-mi spui pina la urma ce pasta iti ei ca saptamina viitoare trebuie sa luam si noi smile.gif

un metru. blink.gif ..mamaaaaaaaaaaaaaa...n-am avut in viata mea atatea dulciuri in casa...da' sa nu-mi luati )).gif

a, si am uitat ca mai am 2 mosi craciun de la heidi, un ren de la lindt, o punguta cu mosi si globuri nu mai stiu de cine sunt produsi...imi mai aduc eu aminte.
Pai Himere, eu am avut invitati si duminica seara si luni, fiecare a adus si ceva dulce, am avut socrii veniti cu dulciuri (vreo 10 panetone cred+ borcane de nutella, de astea uitasem, astea sunt pericoloase rau dar le pastrez de premiere grin.gif +cioco mari, dar am noroc ca nu ma omor dupa ele + nici nu mai stiu), am primit de la mama, de la buni, de la nasi, plus ce am primit la servici, cutii fine cu bomboane, panetone, sampanii numeroase si metrul ala de care va ziceam laugh.gif

CITAT(Deea @ 05-01-2007, 02:55 PM) *

am si eu nevoie de parerile voastre; as vrea ca o zi pe saptamana sa mananc numai fructe si legume- crude, salata si/sau sucuri proaspete. Cum sa calculez ziua respectiva?

e bine daca poti, eu nu am reusit, mai rau ma infigeam seara in mancare asa ca am renuntat la idee; pai cred ca poti pune 1p la fiecare 300 de grame depasite si ce ramane consideri economie, nu? dry.gif nu stiu, sa zica si fetele

CITAT(Tulip @ 05-01-2007, 02:56 PM) *

nu stiu ce sa pap....mi s-a facut foame dar nu-mi trebuie nimic......doar ce-am vazut in camara blushing.gif

na na la fundulet, baga mancarica sanatoasa si daca ai economiio bucatica de cioco sau o bobo, iti dau eu voie grin.gif

a, si probabil mi-a adus si prietena mea din state dulciuri, acum mi-am amintit ca sigur vine si ea cu ceva wacko.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 05-01-2007, 01:02 PM
Mesaj #1342

Lama

eu cind ma duc la cumparaturi trec cu jind pe linaga raftul de dulciuri, mai iau cite o cioco...dar daca ar fi sa am in casa numai bunataturi cum are Pisik, n-a rezista )).gif cred ca numai in camara as fi lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 05-01-2007, 01:02 PM
Mesaj #1343

Iepuras

Pisik , multumesc, cam asa ma gandeam si eu, si sa mai punctez si sucurile ...daca nu mi-e lene sa le fac...de fapt mi-e lene sa spal storcatorul blushing.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 05-01-2007, 01:04 PM
Mesaj #1344

Lama

eu nu cumpar sa nu am tentatie...ce cauta un cos sau un metru acolo? lol.gif nu vreau sa ma gindesc grin.gif panatone nu ma prea tenteaza...e cozonac normal sau are ceva bun in el? grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 05-01-2007, 01:04 PM
Mesaj #1345

Taz

CITAT(Deea @ 05-01-2007, 03:02 PM) *

Pisik , multumesc, cam asa ma gandeam si eu, si sa mai punctez si sucurile ...daca nu mi-e lene sa le fac...de fapt mi-e lene sa spal storcatorul blushing.gif

nu imi zice mie, eu am primit un robot din ala multifunctional la nunta dar sta atat de frumos in bucatarie neatins, l-am montat dar este asa de complicat ca mi-e lene si sa citesc instructiunile blink.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 05-01-2007, 01:05 PM
Mesaj #1346

Lama

deea, eu am incercat sa tin vreo jumatate de zi asa si ma lua cu ameteli si-mi era si foame si devenisem nervoasa din cauza foamei...nu stiu daca rezisti dry.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 05-01-2007, 01:06 PM
Mesaj #1347

Taz

CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 03:04 PM) *

eu nu cumpar sa nu am tentatie...ce cauta un cos sau un metru acolo? lol.gif nu vreau sa ma gindesc grin.gif panatone nu ma prea tenteaza...e cozonac normal sau are ceva bun in el? grin.gif

pai avem multe cu stafide care nici pe mine nu ma tenteaza, mai avem simple, pudrate cu zahar care iar nu ma tenteaza, mai avem unul desfacut cu cioco, invelit in cioco si umplut cu cioco si moartea mea, profiterol, pe care il desfacem de sf ion si pt care am economisit (si pt tiramisu pe care il fac eu grin.gif ) este invelit in cioco, are cioco inauntru si are deasupra biluloaie din cioco umplute cu crema de vanilie grin.gif

CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 03:05 PM) *

deea, eu am incercat sa tin vreo jumatate de zi asa si ma lua cu ameteli si-mi era si foame si devenisem nervoasa din cauza foamei...nu stiu daca rezisti dry.gif

si eu am patit la fel

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 05-01-2007, 01:09 PM
Mesaj #1348

Lama

daca-ti faci mincare, cum fac eu mazare, piure, pastai si alte chestii da, altfel nu cred

pisik,vin si eu la tine ca mi-e pofta de ala invelit in cioco si de multe altele da' nu mai zic ca iar vine danutella si face ordine, sau ella....ella e domina blum.gif tease.gif lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 05-01-2007, 01:11 PM
Mesaj #1349

Taz

CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 03:09 PM) *

daca-ti faci mincare, cum fac eu mazare, piure, pastai si alte chestii da, altfel nu cred

pisik,vin si eu la tine ca mi-e pofta de ala invelit in cioco si de multe altele da' nu mai zic ca iar vine danutella si face ordine, sau ella....ella e domina blum.gif tease.gif lol.gif

Himere, te invit, poate le dam de capat impreuna blum.gif Iar Danuta sa nu zica nimic, ca ea a imprastiat mirosul de Nutella pe forum laugh.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 05-01-2007, 01:12 PM
Mesaj #1350

Iepuras

CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 03:05 PM) *

n-am probleme cu ameteli si alte chestii de genul asta; o zi e ok...problema era cum sa punctez. O sa merg pe varianta lui pisik + sucurile si recuperez la sf. saptamanii.

Pt. mine we e jale, mai ales cand mergem la Snagov unde toata lumea baga ca sparta...parca suntem facuti pe vremea foametei....de ex. am gasit o lista unde mancasem sambata 62 de puncte blushing.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

251 Pagini V « < 88 89 90 91 92 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 02:41 PM