![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
05-01-2007, 12:51 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
cosul de dulciuri? crezi??? nici o sansa eu le am imprastiate prin casa, pe sub brad, prin frigi, deci pericolul e mai mare; doar ca o sa fac curat: panetonii merg pe masa duminica si azi cand vine prietena din state, poate ii duc si lu tata maine unul, desi i-am mai dus -------------------- |
| ALICE |
05-01-2007, 12:52 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.401 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Sa fie sanatoasa, alice! Cum de atzi facut rost de ea Pai vroiam unul.Dar ceva mic.Si ieri s-a urcat in masina babuinului unul .Si el l-a adus acasa.Cred ca a fugit de la cineva,ca e tare pretentios:nu mananca paine,biscuiti,numai carne.Era curat.De aia zic ca a fugit |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
05-01-2007, 12:54 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
Tulip, sa-mi spui pina la urma ce pasta iti ei ca saptamina viitoare trebuie sa luam si noi
un metru. -------------------- ![]() |
| Deea |
05-01-2007, 12:55 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.659 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
am si eu nevoie de parerile voastre; as vrea ca o zi pe saptamana sa mananc numai fructe si legume- crude, salata si/sau sucuri proaspete. Cum sa calculez ziua respectiva?
-------------------- ![]() |
| Tulip |
05-01-2007, 12:56 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
nu stiu ce sa pap....mi s-a facut foame dar nu-mi trebuie nimic......doar ce-am vazut in camara
-------------------- |
| Pisik |
05-01-2007, 01:00 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Tulip, sa-mi spui pina la urma ce pasta iti ei ca saptamina viitoare trebuie sa luam si noi un metru. a, si am uitat ca mai am 2 mosi craciun de la heidi, un ren de la lindt, o punguta cu mosi si globuri nu mai stiu de cine sunt produsi...imi mai aduc eu aminte. Pai Himere, eu am avut invitati si duminica seara si luni, fiecare a adus si ceva dulce, am avut socrii veniti cu dulciuri (vreo 10 panetone cred+ borcane de nutella, de astea uitasem, astea sunt pericoloase rau dar le pastrez de premiere am si eu nevoie de parerile voastre; as vrea ca o zi pe saptamana sa mananc numai fructe si legume- crude, salata si/sau sucuri proaspete. Cum sa calculez ziua respectiva? e bine daca poti, eu nu am reusit, mai rau ma infigeam seara in mancare asa ca am renuntat la idee; pai cred ca poti pune 1p la fiecare 300 de grame depasite si ce ramane consideri economie, nu? nu stiu ce sa pap....mi s-a facut foame dar nu-mi trebuie nimic......doar ce-am vazut in camara na na la fundulet, baga mancarica sanatoasa si daca ai economiio bucatica de cioco sau o bobo, iti dau eu voie a, si probabil mi-a adus si prietena mea din state dulciuri, acum mi-am amintit ca sigur vine si ea cu ceva -------------------- |
| himere2005 |
05-01-2007, 01:02 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
eu cind ma duc la cumparaturi trec cu jind pe linaga raftul de dulciuri, mai iau cite o cioco...dar daca ar fi sa am in casa numai bunataturi cum are Pisik, n-a rezista
| Deea |
05-01-2007, 01:02 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.659 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Pisik , multumesc, cam asa ma gandeam si eu, si sa mai punctez si sucurile ...daca nu mi-e lene sa le fac...de fapt mi-e lene sa spal storcatorul
| himere2005 |
05-01-2007, 01:04 PM
|
eu nu cumpar sa nu am tentatie...ce cauta un cos sau un metru acolo?
| Pisik |
05-01-2007, 01:04 PM
|
|
Pisik , multumesc, cam asa ma gandeam si eu, si sa mai punctez si sucurile ...daca nu mi-e lene sa le fac...de fapt mi-e lene sa spal storcatorul nu imi zice mie, eu am primit un robot din ala multifunctional la nunta dar sta atat de frumos in bucatarie neatins, l-am montat dar este asa de complicat ca mi-e lene si sa citesc instructiunile -------------------- |
| himere2005 |
05-01-2007, 01:05 PM
|
deea, eu am incercat sa tin vreo jumatate de zi asa si ma lua cu ameteli si-mi era si foame si devenisem nervoasa din cauza foamei...nu stiu daca rezisti
| Pisik |
05-01-2007, 01:06 PM
|
|
eu nu cumpar sa nu am tentatie...ce cauta un cos sau un metru acolo? pai avem multe cu stafide care nici pe mine nu ma tenteaza, mai avem simple, pudrate cu zahar care iar nu ma tenteaza, mai avem unul desfacut cu cioco, invelit in cioco si umplut cu cioco si moartea mea, profiterol, pe care il desfacem de sf ion si pt care am economisit (si pt tiramisu pe care il fac eu deea, eu am incercat sa tin vreo jumatate de zi asa si ma lua cu ameteli si-mi era si foame si devenisem nervoasa din cauza foamei...nu stiu daca rezisti si eu am patit la fel -------------------- |
| himere2005 |
05-01-2007, 01:09 PM
|
daca-ti faci mincare, cum fac eu mazare, piure, pastai si alte chestii da, altfel nu cred
pisik,vin si eu la tine ca mi-e pofta de ala invelit in cioco si de multe altele da' nu mai zic ca iar vine danutella si face ordine, sau ella....ella e domina -------------------- ![]() |
| Pisik |
05-01-2007, 01:11 PM
|
|
daca-ti faci mincare, cum fac eu mazare, piure, pastai si alte chestii da, altfel nu cred pisik,vin si eu la tine ca mi-e pofta de ala invelit in cioco si de multe altele da' nu mai zic ca iar vine danutella si face ordine, sau ella....ella e domina Himere, te invit, poate le dam de capat impreuna -------------------- |
| Deea |
05-01-2007, 01:12 PM
|
deea, eu am incercat sa tin vreo jumatate de zi asa si ma lua cu ameteli si-mi era si foame si devenisem nervoasa din cauza foamei...nu stiu daca rezisti n-am probleme cu ameteli si alte chestii de genul asta; o zi e ok...problema era cum sa punctez. O sa merg pe varianta lui pisik + sucurile si recuperez la sf. saptamanii. Pt. mine we e jale, mai ales cand mergem la Snagov unde toata lumea baga ca sparta...parca suntem facuti pe vremea foametei....de ex. am gasit o lista unde mancasem sambata 62 de puncte -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 02:41 PM |