left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 8 9 10 11 12 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 7, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
honey79
mesaj 31-12-2006, 09:38 PM
Mesaj #136

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.094
Inscris: 1-08-2006
Din: SUA
Membrul Nr.: 84
Sex: Feminin

LA MULTI ANI !!!!! cheer.gif

2007 sa fie un an plin de impliniri, voie buna, dragoste si fericire.

Sa fiti iubite si fericite, pline de optimism si intotdeauna cu zambetul pe buze.

[/size]

[size="3"]Distractie placuta tuturor si... multi pupici si imbratisari. pupic.gif hug.gif

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
emu
mesaj 31-12-2006, 10:13 PM
Mesaj #137

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

baiiii ce-i aici? am intrat si eu rapid sa va urez un An nou mai bun ca 2006 si voi v-ati pus pe ridicat casuta noua deja?!!!! yahoo.gif bravo!! ahh cat am de recuperat lol.gif

hug.gif

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

nusarich
mesaj 31-12-2006, 10:45 PM
Mesaj #138

Iepuras

Raspunsuri: 1.962
Membrul Nr.: 80

La Multi Ani! honey, emu, bine ca v-am reauzit macar un piculet acum pe ultimii metri de 2006...

distractie placuta si voua!

--------------------
+Quote Post
uka
mesaj 31-12-2006, 11:01 PM
Mesaj #139

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

La multi ani!!!! sa aveti un an nou bun, plin de bucurii si impliniri pe toate planurile.
distractie placuta!!!
himere daca ai de gand sa pastrezi pisica sau motanul ce este iti recomand sa o /il castrezi k sa nu miroasa in casa t asigur ca asa nu te va mai deranja nici un miros, al meu are litiera cu nisip special pe balcon...
manacrea in bucatarie... incearca sa ii iei mancare de pisici granule nu numai conserva, si mai incearca si altceva, nici al meu nu mananca lapte in schimb unt, iaurt, smantana, lapte batut, frisca... nuare nici o problema cu ele, ah si nici carne fierta nu mananca, e alergic...eu zik k un animal e ff bun la casa omului dar am retineri avand in vedere k bebe e mikutza....sa nu il smotoceasca sau din auza parului, in rest nu vad nici vreun efect secundar...
EU. ai PM

--------------------
+Quote Post
uka
mesaj 01-01-2007, 12:16 AM
Mesaj #140

Iepuras

!!!!!!!!!!!!!!!!!!LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--------------------
+Quote Post
nusarich
mesaj 01-01-2007, 12:29 AM
Mesaj #141

Iepuras

LA MULTI ANI! si de la mine

uka, cum petreci?

--------------------
+Quote Post
uka
mesaj 01-01-2007, 12:37 AM
Mesaj #142

Iepuras

eu sunt la serviciu.. petrec singura inconjurata de suc si prajituri si evident tigari!! biggrin.gif si clienti nu f dragutzi biggrin.gif, dar am o stare d spirit buna, optimista... sunt resemnata, eu voipetrece maine in familie

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 01-01-2007, 04:56 AM
Mesaj #143

Yeti

Raspunsuri: 10.123
Membrul Nr.: 87

Imagine

LA MULTI ANI 2007 !!!!!

Suntem cam dezamagiti de Rev dar.....asta e. Conteaza ce ne va aduce acest an !!!

Sper ca voi,toate,ati avut o noapte frumoasa si memorabila ( integrarea in UE ) !!

pupic.gif tuturor

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 01-01-2007, 08:49 AM
Mesaj #144

Lama

Raspunsuri: 5.884
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

La multi ani! si din partea mea...eu am intrat sa pun de cafea...hic...inca sunt asa wacko.gif ...mahmureala frate, mahmureala )).gif acum, pe bune, am dormit doar 4 ore si deocamdata nu pot dormi...dar sa nu-mi cereti inca poezii si poze ca ma cam doare capu' blum.gif ...la noi a fost super bestial...nu stiu daca o sa reiasa sau nu din poze, dar eu m-am simtit bineeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! yahoo.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
otilici
mesaj 01-01-2007, 08:51 AM
Mesaj #145

Marmota

Raspunsuri: 1.184
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

La multi ani !
si
Un an nou fericit !

--------------------
+Quote Post
uka
mesaj 01-01-2007, 09:12 AM
Mesaj #146

Iepuras

c fete matinale

eu abia astept poze cu voi toate..
si cred k maine voi face o zi de dezintoxicare, numai portocale all day looooong, k am bagat in mine.. si m-am ingrasat ingrozitor d mult, mai mult k in concediu, dar ce pot sa spun am mancat numai la ore "acceptabile" si tot ce am poftit si cat... de ex cartofii prajiti la 22 seara sad.gif, mi-am facut-o singura, am sa incep regim fara dar si poate cand scap d porcariile din frigider

Libertatea nu este altceva decat o sansa pentru a fi mai bun.” (Albert Camus)
Atentia pentru detalii face diferenta intre satisfacator si sublim.” (Dietmar Backer)

Maturitatea incepe odata cu multumirea de a sti ca ai dreptate in anumite privinte, fara sa simti nevoia de a demonstra cuiva ca se insala.” (Sydney J. Harris)
“Un strop de nebunie printre planurile tale serioase si afli de ce e minunat sa fii jovial la momentul oportun.” (Lao Tzu)
Linistea nu inseamna evitarea furtunii, ci gasirea calmului in mijlocul ei.”
Trateaza oamenii ca si cand sunt cum ar trebui sa fie si ajuta-i sa devina asa cum ar putea fi.” (Johann Wolfgang von Goethe)
Impedimentele sunt acele lucruri infioratoare pe care le zaresti imediat ce iti intorci privirea dinspre idealuri.” (Henry Ford)

Adevarul pur si simplu este rareori pur si niciodata simplu.” (Oscar Wilde)
Nu vei fi niciodata mai fericita decat poti spera. Pentru a-ti schimba fericirea, schimba-ti asteptarile.” (Bette Davis)
Iubirea este ca pi - natural, irational si foarte important.” (Lisa Hoffman)

Acest mesaj a fost editat de uka: 01-01-2007, 09:13 AM

--------------------
+Quote Post
Eu.
mesaj 01-01-2007, 10:01 AM
Mesaj #147

Nevastuica

Raspunsuri: 994
Inscris: 17-08-2006
Membrul Nr.: 117
Dispozitie: Motivated

yahoo.gif neatza!!!!!!!!!!!!!
2007 in casuta noua yahoo.gif
sper ca ati petrecut de minune, ca nu sunteti prea mahmure lol.gif
noi intentionam sa iesim in p-ta revolutiei, dar eu am racit, ma doare in gat rau de tot si, pana la urma, am renuntat. am stat acasa ca doi mosneguti lol.gif am mancat pe rupte blushing.gif am baut si 2 gurite de sampanie, iar eu la ora 2 am cazut lata, in ciuda vecinilor manelisti de sus care vroiau cu tot dinadinsul sa ajunga in apartamentul nostru, in asa hal tropaiau.
mi-a placut ff mult cuvantarea lui basescu de la ora 12 - am avut si eu un oarecare sentiment de patriotism si mi-au dat putin lacrimile )).gif

CITAT(Ella79 @ 31-12-2006, 09:26 PM) *

Pisik, eu, una cunosc sentimentul. Asta vara in vacanta singura persoana care a intrat in chiloti in restaurant la micul dejul (desi era clar specificat ca e interzis), era o romanca. Singurii care furau mancare din restaurant (desi era desenat ca e interzis), erau romani. Singurii care scuipau si faceau pipi in piscina erau romani. Se facea o pata galbena in jurul lor lol.gif
Asta e! Astia sunt romanii!

cea mai penibila faza de acest am patit-o in Austria, unde intr-un mini market exista un singur afis, in limba romana, pe care scria : "va rugam nu furati!" doh.gif mi-a crapat moaca de rusine. aa, si am mai vazut un afis in Ungaria, in toaleta:"va rugam nu furati hartia igienica" doh.gif ingrozitor
noi, in franta pe strada, incercam sa vorbim cat mai incet romaneste, sa fim siguri ca nu suntem depistati si acostati blushing.gif

inca o data, LA MULTI ANI tuturor, un an de milioane va doresc din tot sufletul!

p.s. pun imediat putinele poze facute ieri, sa vedeti cata sunt acum si ce fata de om bolnav aveam din cauza durerii de gat si de cap wacko.gif

--------------------
Imagine

Septembrie 2005: 72kg
Mai 2007 : 59.5kg
30Iulie - Metabol - 63.1kg

Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
+Quote Post
Eu.
mesaj 01-01-2007, 10:28 AM
Mesaj #148

Nevastuica

Raspunsuri: 994
Inscris: 17-08-2006
Membrul Nr.: 117
Dispozitie: Motivated

gata, am pus si pozele.
am uitat sa facem poze sarmalelor aseara doh.gif poate nu uitam astazi

http://crengu.myphotoalbum.com/albums.php

--------------------
Imagine

Septembrie 2005: 72kg
Mai 2007 : 59.5kg
30Iulie - Metabol - 63.1kg

Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
+Quote Post
nusarich
mesaj 01-01-2007, 12:29 PM
Mesaj #149

Iepuras

buna dimineata neuroni! am adormit pe la 8 si ceva si m-a trezit telefonul la 11. azi o sa ma murez in cafea, sa pot dormi la noapte...
hei, multa lume se reface azi...

gigelu, frumoase pozele, asteptam samalele...
pentru gat incearca sodoul (lapte cat mai caldut, ou si miere)

--------------------
+Quote Post
daconst
mesaj 01-01-2007, 01:21 PM
Mesaj #150

Taz

Raspunsuri: 3.316
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

Neatza si La multi ani! pupic.gif

Ce faceti?Mai dormiti?cam pustiu pe aici...cred ca lumea e mahmura. )).gif

Noi am petrecut neasteptat de bine...desi nu as fi crezut.Am sarbatorit miezul noptii de doua ori si diferit.
Pentru Ro am baut sampania la tv si am vazut focurile de artificii din Buc si mesajul presedintelui, iar aici am iesit in centru si ne-am mai sarbatorit o data.N-a fost nimic organizat, dar a fost lume si plin de artificii.Era atmosfera faina.M-am simtit super,doar ca al meu ma tragea spre casa ca cica se sperie bb de pocnitori. lol.gif
Am ras de numa...ca deja il protejeaza.Dar saracutul a simtit el ceva ca n-a miscat pina n-am ajuns din nou acasa. )).gif
In rest am stat la tv,mancat sarmale si alte porcosenii.Am facut si un fel de fursec ca mai multe nu ne permitea conditia. lol.gif
Acum am facut niste merdenele cu branza ca asa m-a lovit pofta.Deja ma agit prin casa,poate,poate vrea si bb sa iasa ca deja e european si el. wink1.gif

Abia astept pozele si povestirile voastre. naughty.gif

--------------------
+Quote Post

251 Pagini V « < 8 9 10 11 12 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 03:37 PM