![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
05-01-2007, 02:00 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Tocmai am avut o cearta pe cinste cu babuinul le telefon
-------------------- |
| himere2005 |
05-01-2007, 02:08 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
Tocmai am avut o cearta pe cinste cu babuinul le telefon ne pare rau pisik, bine totusi ca s-a descarcat si avea ce avea de spus...poate il gasesti mai calm cind ajungi acasa -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ella79 |
05-01-2007, 02:10 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.957 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
-------------------- |
| dany |
05-01-2007, 02:10 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
dany, cum te mai simti? Mai bine,Himere .Mersi de intrebare Am reusit totusi sa dorm 1 ora,apoi am desfacut bradul,am strans toate decoratiunile ,am facut curat si ordine in frigider. Acum il astept pe Dirk sa mergem la cumparaturi si apoi la piscina. -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| nusarich |
05-01-2007, 02:11 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.962 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
pisik, e foarte urat din partea lui ca ti-a spus toate astea prin telefon, cand tu esti la serviciu. cred totusi ca trebuie sa stai de vorba serios, pentru ca tu te consumi foarte tare, el s-a descarcat, dar tu ramai sa plangi pentru ca nu intelege ce a insemnat asta pentru tine. stati de vorba linistiti si incercati sa lamuriti problema, pentru ca inclin sa cred ca de fapt ai lui l-au certat, si aici ei n-au dreptate
-------------------- |
| himere2005 |
05-01-2007, 02:13 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
fazele astea sunt cam aiurea la femeile aranjate...macar daca una e imbracata in blugi si cu un pulover ceva nu se baga in seama, dar daca tota lumea sta cu ochii pe tine si te impui cumva prin tinuta e cam dificil
-------------------- ![]() |
| uka |
05-01-2007, 02:17 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
off topic, se pricepe cineva la supa cu galusti... banuiesc ca da, logic, dar am intereseaza cum se fac galustile sa nuiasa pietroi
Buna ziua si d la mine... eu am capatat o raceala de toata frumusetea, ma doare capul, ma doare si pielea p mine.. tusesc.. am doare tot corpul si nici sa pap nu reusesc -------------------- |
| Tulip |
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Pisik,lasa ca se va calma el pana ajungi acasa....incearca sa te calmezi si tu si sa stati la un pahar de vorba......
Ina,cum poti manca de dimineata asa ceva? -------------------- |
| Ella79 |
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.957 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Asa e Himere, oameni suntem si noi. Eu incerc sa trec peste chestiile astea, fie ca mi se intampla mie, fie ca se intampla altora.
De exemplu stiu o fata care in situatii de stres major transpira abundent. Si daca mai e si cald.... -------------------- |
| Tulip |
05-01-2007, 02:18 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
off topic, se pricepe cineva la supa cu galusti... banuiesc ca da, logic, dar am intereseaza cum se fac galustile sa nuiasa pietroi Buna ziua si d la mine... eu am capatat o raceala de toata frumusetea, ma doare capul, ma doare si pielea p mine.. tusesc.. am doare tot corpul si nici sa pap nu reusesc daca vroiai reteta pt. galusti tari,te-as fi putut ajuta sanatate multa,ai grija de tine! -------------------- |
| nusarich |
05-01-2007, 02:19 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.962 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
off topic, se pricepe cineva la supa cu galusti... banuiesc ca da, logic, dar am intereseaza cum se fac galustile sa nuiasa pietroi Buna ziua si d la mine... eu am capatat o raceala de toata frumusetea, ma doare capul, ma doare si pielea p mine.. tusesc.. am doare tot corpul si nici sa pap nu reusesc uka, bate oul, pune sare, grisul - cam 4 linugri pentru 1 ou, daca mai trebuie completezi (trebuie sa fie un pic mai moale, nu tare), dar lasa-l sa stea un pic inainte de a le pune in supa. eu fac galustile dupa ce pun morcovul in supa, ca sa traga grisul. mie imi ies foarte pufoase. -------------------- |
| dany |
05-01-2007, 02:21 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
off topic, se pricepe cineva la supa cu galusti... banuiesc ca da, logic, dar am intereseaza cum se fac galustile sa nuiasa pietroi Eu le fac doar cu galbenus de ou si pun 1 lingurita de bicarbonat stins cu otet in compozitie.Compozitia trebuie sa fie ceva mai tare decat smantana...Imi ies intotdeauna moi.Dupa ce le pun in oala torn putina apa rece peste galuste. -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| himere2005 |
05-01-2007, 02:21 PM
|
tulip...nu-i mai bine sa pui paste de la magazin?
-------------------- ![]() |
| uka |
05-01-2007, 02:22 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
multumesc muuult....trebuie sa fac ceva d manacare.. dar nu prea pot sa ma tin p picioare...vad eu...
Pisik imi pare rau ptr ce se intampla, ai grija de tine si urmeaza sfaturile fetelor, acela de a vb cu el cu calm... -------------------- |
| Tulip |
05-01-2007, 02:22 PM
|
Ellaaaaaaaaaaa,noteaza-ma!Am facut o tura de abdomene!!!!
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 03:45 PM |