left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 91 92 93 94 95 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 7, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Pisik
mesaj 05-01-2007, 02:00 PM
Mesaj #1381

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.504
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine
Sex: Feminin

Tocmai am avut o cearta pe cinste cu babuinul le telefon sorry.gif sunt varza, plang de o juma de ora, au inceoput sa vina colegele sa vada ce am, m-a acuzat ca sunt egoista, ca nu il iubesc pt ca nu i-am respectat rugamintea, mi-a jignit familia, a zis ca suntem niste egoiste si niste rasfatate, ca buni daca stia ca rvea sa le dea ceva trebuie sa le dea din timp nu sa il puna pe el pe drumuri, ca nu ii ardea nimanui de asta atunci, ca ei sunt f agitati cand pleaca si ca el s-a certat cu ei din cauza mea, ca acuma sta in casa si se da cu capul de pereti, ca stie ca numai el a gresit ca m-a invatat asa, sa taca la tot ce zic eu si sa faca ca mine sa nu ma supere, dar ca lasa ca va schimba el toate astea, ca am sa vad eu, si alte cuvinte din astea furmoase.... sorry.gif acum oricum orice as face el tot cu asta ramane

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
himere2005
mesaj 05-01-2007, 02:08 PM
Mesaj #1382

Lama

Raspunsuri: 5.884
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

)).gif ella, rad de una singura, ca mi te imaginez tu care esti o doamna si tii la eticheta cu stomacul bolfaind din cauza combinatiei dintre cafea si iaurt )).gif bine, stiu ca nu servesti combinatia grin.gif ...si sa mai prezinti si proiectul investitorilor straini si nu stiu daca aveti microfoane sau nu acolo, sa te apropii de microfon si sa se auda )).gif

CITAT(Pisik @ 05-01-2007, 04:00 PM) *

Tocmai am avut o cearta pe cinste cu babuinul le telefon sorry.gif sunt varza, plang de o juma de ora, au inceoput sa vina colegele sa vada ce am, m-a acuzat ca sunt egoista, ca nu il iubesc pt ca nu i-am respectat rugamintea, mi-a jignit familia, a zis ca suntem niste egoiste si niste rasfatate, ca buni daca stia ca rvea sa le dea ceva trebuie sa le dea din timp nu sa il puna pe el pe drumuri, ca nu ii ardea nimanui de asta atunci, ca ei sunt f agitati cand pleaca si ca el s-a certat cu ei din cauza mea, ca acuma sta in casa si se da cu capul de pereti, ca stie ca numai el a gresit ca m-a invatat asa, sa taca la tot ce zic eu si sa faca ca mine sa nu ma supere, dar ca lasa ca va schimba el toate astea, ca am sa vad eu, si alte cuvinte din astea furmoase.... sorry.gif acum oricum orice as face el tot cu asta ramane

ne pare rau pisik, bine totusi ca s-a descarcat si avea ce avea de spus...poate il gasesti mai calm cind ajungi acasa

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Ella79
mesaj 05-01-2007, 02:10 PM
Mesaj #1383

Koala

Raspunsuri: 2.957
Membrul Nr.: 73

CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 04:08 PM) *

)).gif ella, rad de una singura, ca mi te imaginez tu care esti o doamna si tii la eticheta cu stomacul bolfaind din cauza combinatiei dintre cafea si iaurt )).gif bine, stiu ca nu servesti combinatia grin.gif ...si sa mai prezinti si proiectul investitorilor straini si nu stiu daca aveti microfoane sau nu acolo, sa te apropii de microfon si sa se auda )).gif

)).gif Pana acum m-a ferit Dumnezeu si n-am avut probleme din astea. Dar mi s-a intamplat sa nu ma pot concentra de foame. Plus ale faze penibile gen cazut pe scari in fata delegatiei, fermoarul de la pantaloni descheiat si altele... lol.gif

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
dany
mesaj 05-01-2007, 02:10 PM
Mesaj #1384

Yeti

Raspunsuri: 10.123
Membrul Nr.: 87

CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 11:26 AM) *

dany, cum te mai simti?

Mai bine,Himere .Mersi de intrebare pupic.gif
Am reusit totusi sa dorm 1 ora,apoi am desfacut bradul,am strans toate decoratiunile ,am facut curat si ordine in frigider. Acum il astept pe Dirk sa mergem la cumparaturi si apoi la piscina.

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 05-01-2007, 02:11 PM
Mesaj #1385

Iepuras

Raspunsuri: 1.962
Membrul Nr.: 80

pisik, e foarte urat din partea lui ca ti-a spus toate astea prin telefon, cand tu esti la serviciu. cred totusi ca trebuie sa stai de vorba serios, pentru ca tu te consumi foarte tare, el s-a descarcat, dar tu ramai sa plangi pentru ca nu intelege ce a insemnat asta pentru tine. stati de vorba linistiti si incercati sa lamuriti problema, pentru ca inclin sa cred ca de fapt ai lui l-au certat, si aici ei n-au dreptate

--------------------
+Quote Post
himere2005
mesaj 05-01-2007, 02:13 PM
Mesaj #1386

Lama

fazele astea sunt cam aiurea la femeile aranjate...macar daca una e imbracata in blugi si cu un pulover ceva nu se baga in seama, dar daca tota lumea sta cu ochii pe tine si te impui cumva prin tinuta e cam dificil smile.gif bine...ca oameni sunteti si voi )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
uka
mesaj 05-01-2007, 02:17 PM
Mesaj #1387

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

off topic, se pricepe cineva la supa cu galusti... banuiesc ca da, logic, dar am intereseaza cum se fac galustile sa nuiasa pietroi biggrin.gif pls pls

Buna ziua si d la mine... eu am capatat o raceala de toata frumusetea, ma doare capul, ma doare si pielea p mine.. tusesc.. am doare tot corpul si nici sa pap nu reusesc sad.gif

--------------------
+Quote Post
Tulip
Mesaj #1388

Taz

Raspunsuri: 3.444
Membrul Nr.: 72

Pisik,lasa ca se va calma el pana ajungi acasa....incearca sa te calmezi si tu si sa stati la un pahar de vorba...... pupic.gif

Ina,cum poti manca de dimineata asa ceva? blink.gif blink.gif esti in stare sa-ti incalzest mancarea? )).gif )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
Mesaj #1389

Koala

Raspunsuri: 2.957
Membrul Nr.: 73

Asa e Himere, oameni suntem si noi. Eu incerc sa trec peste chestiile astea, fie ca mi se intampla mie, fie ca se intampla altora.
De exemplu stiu o fata care in situatii de stres major transpira abundent. Si daca mai e si cald.... blink.gif Saraca de ea n-are nici o vina, isi da cu pudre, cu deodorante, a fost si la medic si nimic. Va dati seama cat e de jenant sa te trezesti prezentand un proiect si sa fii uda de transpiratie pana la cot.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Tulip
mesaj 05-01-2007, 02:18 PM
Mesaj #1390

Taz

CITAT(uka @ 05-01-2007, 02:17 PM) *

off topic, se pricepe cineva la supa cu galusti... banuiesc ca da, logic, dar am intereseaza cum se fac galustile sa nuiasa pietroi biggrin.gif pls pls

Buna ziua si d la mine... eu am capatat o raceala de toata frumusetea, ma doare capul, ma doare si pielea p mine.. tusesc.. am doare tot corpul si nici sa pap nu reusesc sad.gif

daca vroiai reteta pt. galusti tari,te-as fi putut ajuta lol.gif lol.gif lol.gif

sanatate multa,ai grija de tine!

--------------------
Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 05-01-2007, 02:19 PM
Mesaj #1391

Iepuras

Raspunsuri: 1.962
Membrul Nr.: 80

CITAT(uka @ 05-01-2007, 04:17 PM) *

uka, bate oul, pune sare, grisul - cam 4 linugri pentru 1 ou, daca mai trebuie completezi (trebuie sa fie un pic mai moale, nu tare), dar lasa-l sa stea un pic inainte de a le pune in supa. eu fac galustile dupa ce pun morcovul in supa, ca sa traga grisul. mie imi ies foarte pufoase.

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 05-01-2007, 02:21 PM
Mesaj #1392

Yeti

Raspunsuri: 10.123
Membrul Nr.: 87

CITAT(uka @ 05-01-2007, 01:17 PM) *

Eu le fac doar cu galbenus de ou si pun 1 lingurita de bicarbonat stins cu otet in compozitie.Compozitia trebuie sa fie ceva mai tare decat smantana...Imi ies intotdeauna moi.Dupa ce le pun in oala torn putina apa rece peste galuste.

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 05-01-2007, 02:21 PM
Mesaj #1393

Lama

tulip...nu-i mai bine sa pui paste de la magazin? )).gif sau taitei...nu mai stiu ce ai luat tu atunci blum.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
uka
mesaj 05-01-2007, 02:22 PM
Mesaj #1394

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

multumesc muuult....trebuie sa fac ceva d manacare.. dar nu prea pot sa ma tin p picioare...vad eu...
Pisik imi pare rau ptr ce se intampla, ai grija de tine si urmeaza sfaturile fetelor, acela de a vb cu el cu calm...

--------------------
+Quote Post
Tulip
mesaj 05-01-2007, 02:22 PM
Mesaj #1395

Taz

Ellaaaaaaaaaaa,noteaza-ma!Am facut o tura de abdomene!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

251 Pagini V « < 91 92 93 94 95 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 03:45 PM