left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V < 1 2 3 4 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 7, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Tulip
mesaj 30-12-2006, 08:14 PM
Mesaj #16

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.408
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 72
Sex: Feminin

va pun o foto sa vad daca reusesc s-o bag direct aici dry.gif Imagine

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Tulip
mesaj 30-12-2006, 08:20 PM
Mesaj #17

Taz

Raspunsuri: 3.408
Membrul Nr.: 72

Himere,nu cred ca-ti face viata mai usoara o pisica.....cred ca tu trebuie sa te ocupi de ea singura smile.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

uka
mesaj 30-12-2006, 08:25 PM
Mesaj #18

Iepuras

Raspunsuri: 1.816
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

nu e greu de intretinut o pisica.... dar sa ai grija la bebe
eu am un motan de vreo 8-9 ani...

--------------------
+Quote Post
himere2005
mesaj 30-12-2006, 08:27 PM
Mesaj #19

Lama

Raspunsuri: 5.839
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

nessie, miha, care mai aveti pisici...daca intrati sa va dati cu parerea ca dan tot ma bate la cap dar mie mi-e cam frica

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 30-12-2006, 08:35 PM
Mesaj #20

Lama

Raspunsuri: 5.839
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

voi le taiati unghiile la pisici? sau cine? ca ma cam deranjeaza unghiile alea, nu le suport )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 30-12-2006, 08:41 PM
Mesaj #21

Hiena

Raspunsuri: 4.850
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Eu am o veste super proasta sad.gif mi-am ridicat pachetul de la atlasib pe care mi l-au trimis parintii mei si fusese desfacut la vama in Ungaria ... problema e ca imi lipsesc aproape jumatate din lucrurile care mi-au fost trimise sorry.gif si nu pot sa fac reclamatie caci naiba stie care le-a luat. Puteau fi si vamesii si soferii si cei de la atlasib si nici plangere nu pot depunde caci nu erau ``importante`` cica blink.gif . Pt mine erau importante caci erau trimise de parintii mei si chiar le asteptam cu sufletul la gura. Imi lipseste un portofel de piele, un parfum scump, produse cosmetice, un tratament pt albirea dintilor, sa mor eu ca mi-au luat pana si ciocolata si capucino mai! Prietena lui frate-meu imi trimisese si ea o bijuterie din argint cu pietre semipretzioase si bineinteles ca nu e nici aia.... deci am zis ca tampesc si nu mai pot de nervi. mad.gif . Imi trimisese mama o pila de unghii profesionala si era in tzipla cu instructiuni si sa mor eu ca au scos-o din tzipla si asa mi-au aruncat-o in pachet caci semana cu o cutie de bijuterii doh.gif

Sunt extrem de dezamagita de Atlasib si nu o sa mai trimit nimic cu ei pt ca vamesii din Ungaria doar le-au deschis sa vada daca e carne in pachete dar nu bagau ei mana la niste tampenii. Si nu numai pachetul meu ci pachetele multora au venit deschise in Madrid si nesimtitii de la ghisee au baga mana in ele si au furat cat au putut. Tocmai m-a sunat tata sa imi dea numarul de tel al unei fete din Madrid care l-a sunat saraca pt ca a primit portofelul si tratamentul meu de dinti in pachetul ei care bineinteles ca a fost si ala deschis plus ca erau in cutia in care mi-au trimis ai mei toate cele , deci pana si cutiile oamenilor le-au schimbat intre ele....... doamneeee . Fata aia nu a primit nimic din ce ii trimisesera ai ei, a primit doar lucrurile altora si le-a dus inapoi.... cred ca dau cu ala de pamant dupa ce trece revelionul si ma duc la el... il joc in picioare ca numai probleme am avut. Asa ca aveti grija cu Atlasibul ca a nenorocit tot Madrid acum in prag de Anul nou.

In rest, a dat Dumnezeu ca Remy sa isi primeasca toate cadourile ( o camasa, o bluza, un portofel de piele ) si am mai gasit pila si niste mirodenii pt la bucatarie, plus o bluza ce a mai ramas din cadoul meu ca in rest or sa se bucure altii de ele sorry.gif

Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 30-12-2006, 08:44 PM

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 30-12-2006, 08:58 PM
Mesaj #22

Taz

Raspunsuri: 3.380
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

of mai MAY, imi pare tare tare rau de ce ai patit. Poate poti face totusi o rclamatie, ceva, ca nu mi se pare normal, e bataie de joc de oameni!

--------------------
Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 30-12-2006, 09:14 PM
Mesaj #23

Iepuras

Raspunsuri: 1.852
Membrul Nr.: 80

bine v-am gasit in noua casuta!

may, sper sa reusesti sa recuperezi macar o parte din lucrusoarele disparute...

himere, o pisica nu se creste greu, doar ca trebuie sa ai grija sa mergi cu ea la medic de cate ori trebuie, sa-i faci vaccinurile si ... cam atat. eu am un motan de 5 ani si e un scump si un dulce. nu l-as da pentru nimic in lume. si in primul an de viata a stat langa un bb mic de tot. adica prietenii mei de la care il am intai l-au luat pe el si apoi au avut bb. eu l-am primit cand avea baietelul lor 9 luni, pentru ca incepuse sa-l jumuleasca si le-a fost mila de bietul animalut, ca ramanea fara blanita de tot...
deci: deparazitare, vaccin cand trebuie, daca vrei sa nu-si ascuta gherutele in mobila fie inchizi usa la camera respectiva (cum fac eu, dupa ce mi-a distrus un coltar), fie ii tai unghiutele si ii iei un soi de "pom", e un stalp acoperit cu funie, pe care poate sa-si ascuta gherutele. trebuie sa ai grija sa aiba nisip, mancare, apa si ... cam atat. a, si sa te joci un piculet cu el. oricum, de copii nu prea se ating, mai mult se dau la oameni mari, pe copii ii protejeaza. avantajul este ca nu trebuie scosi afara si se joaca mult singuri. nu le trebuie companie neaparat. eu pe al meu l-am lasat sa doarma la picioarele mele, dar stiu pe cineva care i-a facut patutul dintr-un uscator de haine pe care a pus mai multe paturici ca sa fie moale. oricum, pentru un copil mic e binevenit un animalut, indiferent de care. ii dezvolta personalitatea si dispozitia spre comunicare. asa am citit.
sa ne spui ce hotarare ati luat.

--------------------
+Quote Post
Deea
mesaj 30-12-2006, 10:03 PM
Mesaj #24

Marmota

Raspunsuri: 1.470
Membrul Nr.: 79

Himere daca vrei pisoiul pastreaza-l, tot ce trebuia spus a Nusha. Eu am crescut cu animale pe langa mine si Alexia la fel...avem ditamai dog-ul in casa. De cand am venit cu Alexia de la maternitate cainele e lipit de usa dormitorului, in parc nu lasa pe nimeni sa se apropie de carut, plange cand plec cu fata din casa si n-o iau si pe ea...ce mai...o iubeste de numa. Asa sunt toate animalele cand e vorba de copii.

May imi pare tare rau de ce ai patit. Mi se pare aiurea ca nu poti face reclamatie; asta e bataie de joc!

--------------------
Imagine

User is online!Profile CardPM
+Quote Post
buretel
mesaj 30-12-2006, 10:19 PM
Mesaj #25

Iepuras

Raspunsuri: 1.833
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

LA MULTI ANI! Sa aveti un An Nou plin de bucurii si impliniri! Va multumesc ca sunteti aici hug.gif
Imagine

--------------------
Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 30-12-2006, 10:48 PM
Mesaj #26

Iepuras

Raspunsuri: 1.852
Membrul Nr.: 80

CITAT(buretel @ 31-12-2006, 12:19 AM) *

LA MULTI ANI! Sa aveti un An Nou plin de bucurii si impliniri! Va multumesc ca sunteti aici hug.gif
Imagine

La Multi Ani si tie, buretel, si tot ce iti doresti sa ti se implineasca in 2007!

--------------------
+Quote Post
Sexymom
mesaj 30-12-2006, 11:48 PM
Mesaj #27

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.612
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Maybeline imi pare rau ca ai patit asta, si eu care credeam ca sunt buni astia de la Atlassib.
Himere, eu una spun un NU hotarat. Pisica nu are ce cauta in casa atata timp cat ai copii, indiferent ce varsta au. Pisicile sunt purtatoare de toxoplasmoza, eu am o prietena care nu poate sa faca copii pt. ca a crescut cu pisica in pat si prin respiratie pisica i-a transmis microbul. Poti da o cautare in google . Pisica si toxoplasmoza, o sa ti se ridice parul maciuca .
Eu iubesc pisicile mai mult ca orice animal, dar nu in casa.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 30-12-2006, 11:55 PM
Mesaj #28

Koala

Raspunsuri: 2.439
Membrul Nr.: 73

Eu m-am intors de la ai mei acum si bineinteles ca m-am napustit la calculator sa vad pozele cu May si Sexy. Si vad ca v-ati distrat, nu gluma! )).gif
May, imi pare rau de ce ti s-a intamplat cu pachetul? Nu ai posibilitatea sa folosesti alta firma pentru asa ceva? E clar ca cei de la atlassib sunt niste nesimtiti! Cum sa iti faca asa ceva de sarbatori? angry2.gif
Himere, ai PM

Eu am inceput sa fiu foarte stresata ca nu stiu cu ce sa ma imbrac maine seara. Am impresia ca in rochia aia arat deja penibil, la cat de grasa sunt. sorry.gif Si nici blugii nu ma avantajeaza prea tare. sorry.gif

+Quote Post
Ella79
mesaj 31-12-2006, 12:07 AM
Mesaj #29

Koala

Raspunsuri: 2.439
Membrul Nr.: 73

Tulip, de unde e poza aia? ca eu n-am fost pe faza. Esti tare frumusica in ea, ca de obicei. Si iti sta asa de bine cu margele rosii la gat. Super!!
+Quote Post
May
mesaj 31-12-2006, 12:39 AM
Mesaj #30

Hiena

Raspunsuri: 4.850
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Da, e super naspa ce s-a intamplat dry.gif . As fi putut sa trimit cu alta firma, dar se presupunea ca Atlasib-ul
e cea mai serioasa... m-am convins cat de serioasa .

Multumesc ptr tot floare.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post

251 Pagini V < 1 2 3 4 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 8-09-2008 - 06:18 AM