![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tulip |
30-12-2006, 08:14 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.408 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
va pun o foto sa vad daca reusesc s-o bag direct aici
![]() -------------------- |
| Tulip |
30-12-2006, 08:20 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.408 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Himere,nu cred ca-ti face viata mai usoara o pisica.....cred ca tu trebuie sa te ocupi de ea singura
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| uka |
30-12-2006, 08:25 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
nu e greu de intretinut o pisica.... dar sa ai grija la bebe
eu am un motan de vreo 8-9 ani... -------------------- |
| himere2005 |
30-12-2006, 08:27 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
nessie, miha, care mai aveti pisici...daca intrati sa va dati cu parerea ca dan tot ma bate la cap dar mie mi-e cam frica
-------------------- ![]() |
| himere2005 |
30-12-2006, 08:35 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
voi le taiati unghiile la pisici? sau cine? ca ma cam deranjeaza unghiile alea, nu le suport
-------------------- ![]() |
| May |
30-12-2006, 08:41 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Eu am o veste super proasta
Sunt extrem de dezamagita de Atlasib si nu o sa mai trimit nimic cu ei pt ca vamesii din Ungaria doar le-au deschis sa vada daca e carne in pachete dar nu bagau ei mana la niste tampenii. Si nu numai pachetul meu ci pachetele multora au venit deschise in Madrid si nesimtitii de la ghisee au baga mana in ele si au furat cat au putut. Tocmai m-a sunat tata sa imi dea numarul de tel al unei fete din Madrid care l-a sunat saraca pt ca a primit portofelul si tratamentul meu de dinti in pachetul ei care bineinteles ca a fost si ala deschis plus ca erau in cutia in care mi-au trimis ai mei toate cele , deci pana si cutiile oamenilor le-au schimbat intre ele....... doamneeee . Fata aia nu a primit nimic din ce ii trimisesera ai ei, a primit doar lucrurile altora si le-a dus inapoi.... cred ca dau cu ala de pamant dupa ce trece revelionul si ma duc la el... il joc in picioare ca numai probleme am avut. Asa ca aveti grija cu Atlasibul ca a nenorocit tot Madrid acum in prag de Anul nou. In rest, a dat Dumnezeu ca Remy sa isi primeasca toate cadourile ( o camasa, o bluza, un portofel de piele ) si am mai gasit pila si niste mirodenii pt la bucatarie, plus o bluza ce a mai ramas din cadoul meu ca in rest or sa se bucure altii de ele Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 30-12-2006, 08:44 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Pisik |
30-12-2006, 08:58 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
of mai MAY, imi pare tare tare rau de ce ai patit. Poate poti face totusi o rclamatie, ceva, ca nu mi se pare normal, e bataie de joc de oameni!
-------------------- |
| nusarich |
30-12-2006, 09:14 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.852 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
bine v-am gasit in noua casuta!
may, sper sa reusesti sa recuperezi macar o parte din lucrusoarele disparute... himere, o pisica nu se creste greu, doar ca trebuie sa ai grija sa mergi cu ea la medic de cate ori trebuie, sa-i faci vaccinurile si ... cam atat. eu am un motan de 5 ani si e un scump si un dulce. nu l-as da pentru nimic in lume. si in primul an de viata a stat langa un bb mic de tot. adica prietenii mei de la care il am intai l-au luat pe el si apoi au avut bb. eu l-am primit cand avea baietelul lor 9 luni, pentru ca incepuse sa-l jumuleasca si le-a fost mila de bietul animalut, ca ramanea fara blanita de tot... deci: deparazitare, vaccin cand trebuie, daca vrei sa nu-si ascuta gherutele in mobila fie inchizi usa la camera respectiva (cum fac eu, dupa ce mi-a distrus un coltar), fie ii tai unghiutele si ii iei un soi de "pom", e un stalp acoperit cu funie, pe care poate sa-si ascuta gherutele. trebuie sa ai grija sa aiba nisip, mancare, apa si ... cam atat. a, si sa te joci un piculet cu el. oricum, de copii nu prea se ating, mai mult se dau la oameni mari, pe copii ii protejeaza. avantajul este ca nu trebuie scosi afara si se joaca mult singuri. nu le trebuie companie neaparat. eu pe al meu l-am lasat sa doarma la picioarele mele, dar stiu pe cineva care i-a facut patutul dintr-un uscator de haine pe care a pus mai multe paturici ca sa fie moale. oricum, pentru un copil mic e binevenit un animalut, indiferent de care. ii dezvolta personalitatea si dispozitia spre comunicare. asa am citit. sa ne spui ce hotarare ati luat. -------------------- |
| Deea |
30-12-2006, 10:03 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.470 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Himere daca vrei pisoiul pastreaza-l, tot ce trebuia spus a Nusha. Eu am crescut cu animale pe langa mine si Alexia la fel...avem ditamai dog-ul in casa. De cand am venit cu Alexia de la maternitate cainele e lipit de usa dormitorului, in parc nu lasa pe nimeni sa se apropie de carut, plange cand plec cu fata din casa si n-o iau si pe ea...ce mai...o iubeste de numa. Asa sunt toate animalele cand e vorba de copii.
May imi pare tare rau de ce ai patit. Mi se pare aiurea ca nu poti face reclamatie; asta e bataie de joc! -------------------- ![]() |
| buretel |
30-12-2006, 10:19 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
-------------------- |
| nusarich |
30-12-2006, 10:48 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.852 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
La Multi Ani si tie, buretel, si tot ce iti doresti sa ti se implineasca in 2007! -------------------- |
| Sexymom |
30-12-2006, 11:48 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.612 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Maybeline imi pare rau ca ai patit asta, si eu care credeam ca sunt buni astia de la Atlassib.
Himere, eu una spun un NU hotarat. Pisica nu are ce cauta in casa atata timp cat ai copii, indiferent ce varsta au. Pisicile sunt purtatoare de toxoplasmoza, eu am o prietena care nu poate sa faca copii pt. ca a crescut cu pisica in pat si prin respiratie pisica i-a transmis microbul. Poti da o cautare in google . Pisica si toxoplasmoza, o sa ti se ridice parul maciuca . Eu iubesc pisicile mai mult ca orice animal, dar nu in casa. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Ella79 |
30-12-2006, 11:55 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.439 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Eu m-am intors de la ai mei acum si bineinteles ca m-am napustit la calculator sa vad pozele cu May si Sexy. Si vad ca v-ati distrat, nu gluma!
May, imi pare rau de ce ti s-a intamplat cu pachetul? Nu ai posibilitatea sa folosesti alta firma pentru asa ceva? E clar ca cei de la atlassib sunt niste nesimtiti! Cum sa iti faca asa ceva de sarbatori? Himere, ai PM Eu am inceput sa fiu foarte stresata ca nu stiu cu ce sa ma imbrac maine seara. Am impresia ca in rochia aia arat deja penibil, la cat de grasa sunt. |
| Ella79 |
31-12-2006, 12:07 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.439 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Tulip, de unde e poza aia? ca eu n-am fost pe faza. Esti tare frumusica in ea, ca de obicei. Si iti sta asa de bine cu margele rosii la gat. Super!!
|
| May |
31-12-2006, 12:39 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Da, e super naspa ce s-a intamplat
e cea mai serioasa... m-am convins cat de serioasa . Multumesc ptr tot -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 06:18 AM |