![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
01-01-2007, 01:36 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
La multi ani, la multi ani, la multi ani.
La multi ani. Nu stiu cum va simtiti voi dar eu sunt muci ....mahmura ca dracu, ma doare capul numa cand ma uit la mine cum arat. Am venit din discoteca la 6 dimineata, la 9 m-am trezit, m-am suit pe cantar, am vazut ca am 69 de kg ca sunt in UE, m-am suparat si mai tare O sa va povestesc pe indelete cum a fost, acusi nu sunt in stare. -------------------- |
| Tulip |
01-01-2007, 01:39 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
LA MULTI ANI!!
Eu sunt rupta de oboseala,ma duc sa fac baie ca miros ingrozitor a fum,am intrat numai sa va salut si sa vad noutatile.... -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| nusarich |
01-01-2007, 01:46 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.962 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
super ca v-ati distrat, dana. ce-mi place ca barbatii sunt asa de speriati de bb mic, am eu un coleg care intra in panica de cate ori isi aude micutul scancind, chit ca de multe ori doar se alinta. toata lumea ii zice s-o ia usurel, ca nu dau turcii, dar el zici ca intra in priza. si bb nu are decat 1 luna si cateva zile...
sexy, pai o sa vezi rezultatele din discoteca peste 2-3 zile. cam asa... ne infigem noi in gatul au cand ne zici "oops, am doar 60..." ti-as da eu capul meu, dar nu cred ca iti trebuie, mai bun e al tau... tulip, dupa ce te refrisezi ne povestesti cum a fost? a, fetelor, pai cum ne-am inteles? POZE!!!!!!!!!!!!! -------------------- |
| Sexymom |
01-01-2007, 01:49 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Imi aduc aminte ca aseara eram asa de beata incat ma chinuiam sa deschid usa de la ghena cu cheile de la casa , ca sa arunc gunoiul
-------------------- |
| Pisik |
01-01-2007, 02:01 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Hello fete scumpe! si LA MULTI ANI!!!!
La noi a fost bine, am petrecut, am papat chestii fitoase ca asa era meniul (baietii se plangeau de friptura si sarmale, dar noi ne bucuram ca ne-am saturat de ele), am baut la greu (dar nu a prea avut efect), am ajuns pe la 5. Acum se incarca pozele, dar multe mi-au dat failed nu stiu de ce Sexy,stai linistita, eu nu m-am suit pe cantar si nici nu ma sui, dar aproximez un 75 Acum plecam la bunica mea, asa ca poze cred ca pun diseara, sa vedem cate vrea sa incarce A, si eu intru in clubul celor carora le crapa capul de durere, asa ca Sexy mama, nu te pot ajuta Pupici si ne auzim mai incolo sunt un pic necajita pe babuin, ca a inceput sa nu ma mai inteleaga, s-a suparat acuma ca zice el nu isi inchipuie cum poate sa fie persoane care sa scrie pe un forum pe 1 ianuarie si eu sa ma numar printre ele dar nu vad ce il deranjeaza, ca eu sunt singura gata, stau dupa el si ai lui si efectiv nu aveam altceva de facut! dar mi-a zis ca imi scoate netu (mai in gluma mai in serios) si ca am devenit cam obsedata de chestia cu forumul -------------------- |
| Deea |
01-01-2007, 02:07 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.659 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
la multi ani!
Ma bucur ca v-ati petrecut frumos toate! noi am fost la o petrecere...reusita.... am ajunj la 4 acasa si pe mine ma doare capul cu toate ca nu am baut decat un cocktail si o gura de gin tonic, asta inainte de 12 noaptea.... Pisik, nu va certati de pe 1....ii explici frumos ca vroiai sa dai si tu un "buna ziua" persoanelor cu care ai vorbit un an intreg... -------------------- ![]() |
| Pisik |
01-01-2007, 02:11 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...460762381876827
pozele, s-au incarcat f putine, dar decat deloc. -------------------- |
| Tulip |
01-01-2007, 02:18 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Pisik,ce frumoasa!
-------------------- |
| Sexymom |
01-01-2007, 02:20 PM
|
Pisik am vazut pozele. Fata arati criminal, cum poti sa spui ca ai 75 de kile???asta daca ai 2 m inaptime, mie mi se pare ca arati misto de tot.
Gigelu tu statusi acasa? cu cutzu tau???sper ca te simti mai bine. Tulip, Nusrich va doresc sa scapati de oboseala. Otilici ai un avatar mai mult decat superb...este PRETIOS. Ma simt din ce in ce mai rau...vreau ceva sa scap..imi vine sa vomit, casa e pe role si tv tare...cu ce am grasit sa ma simt asa Cred ca intelegeti ce scriu nu??? Ce faci Nessie? la tine cum fuse? -------------------- |
| Tulip |
01-01-2007, 02:28 PM
|
si pe mine ma doare capul....si sunt ragusita rau de tot
-------------------- |
| nusarich |
01-01-2007, 02:30 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.962 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
pisik, si mie imi place cum te-ai prezentat aseara. kilogramele, da-le incolo, slabim noi, pana la vara ne facem gagici! spune-i sotului tau ca daca vrea poate sa citeasca postarile de azi, ca sa vada ca suntem mai multe care stam pe fir de pe 1 ian. eu ce sa mai zic, ca azi-noapte bantuiam pe aici cu uka...
si pe mine ma doare capul....si sunt ragusita rau de tot ai strigat aseara? -------------------- |
| Tulip |
01-01-2007, 02:36 PM
|
si pe mine ma doare capul....si sunt ragusita rau de tot ai strigat aseara? am cantat.....se pare ca destul de mult..... -------------------- |
| Tulip |
01-01-2007, 03:01 PM
|
nu pot a-l dau jos pe al meu din pat....e rupt si el.....
vreau sa mergem odata la socrii s-o luam pe Timea si sa mananc ceva ca mi-e foame de nu mai pot si n-am mancare gatita in casa Acest mesaj a fost editat de Tulip: 01-01-2007, 03:02 PM -------------------- |
| dany |
01-01-2007, 04:46 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
La multi ani inca o data !
Ce mahmureala e pe aici Ma bucur ca v-ati distrat toate . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Deea |
01-01-2007, 04:47 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.659 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Pisik ai artata f.f.f bine...super draguta, kg. nu se vad...
eu inca sunt in pijama, al meu e in pat....n-am chef sa fac nimic, o sa legumez azi. -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 02:47 PM |