![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| daconst |
01-01-2007, 04:52 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
super ca v-ati distrat, dana. ce-mi place ca barbatii sunt asa de speriati de bb mic, am eu un coleg care intra in panica de cate ori isi aude micutul scancind, chit ca de multe ori doar se alinta. toata lumea ii zice s-o ia usurel, ca nu dau turcii, dar el zici ca intra in priza. si bb nu are decat 1 luna si cateva zile... Da,Nusha,asa e si al meu...deja il viseaza pe bb de 2 nopti si eu rad de el ca sigur are emotii mai mari ca mine. Pisik,ai aratat superb...mi-a placut si parul si machiajul si tinuta.N-am vazut nici un kg in plus...te pricepi sa le camuflezi bine. Babuinul nu intelege el ca de fapt noi nu suntem un simplu forum...si de aia poate mai zice si el cite ceva.Dar nu din rautate.Asa ca nu le pune la suflet. Poate e si faputul ca sunteti tineri casatoriti... Sexy,esti figura...dar ma gindesc ce rupta ai fost. Himere te asteptam cu povesti...daca de poze nu ai timp.Sper ca ti-ai revenit din mahmureala. Tulip,tot vroiam sa te intreb cum te striga prietenii pe nume?Ca eu una nu pot sa-ti pronunt numele deloc. Dany,asteptam pozele. Eu am facut citeva...dar trebuie sa-mi fac curaj sa le pun...si sigur vor fi la oferta limitata. Acest mesaj a fost editat de daconst: 01-01-2007, 04:54 PM -------------------- |
| Deea |
01-01-2007, 04:56 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.659 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
01-01-2007, 04:59 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Himere...ma bucur tare ca a iesit asa cum ti-ai dorit si ca te-ai distrat .
Oti..La multi ani si tie si lui Norbi. Gigelu...frumoase pozele. Dana...ce tare ai fost cu "un fel de fursecuri " Sexy...ce m-ai facut sa rad,nebuno !! Pisik...ce frumoasa ai fost !! Deea...toate legumam azi Ia ,uite ,ce am pentru voi : Dany cu o bucata de carne de strut ![]() -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Sexymom |
01-01-2007, 05:02 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Deea ce imi place tinuta ta, mai ales crapatura
Dany cate punte avea strutzul? Si io legumesc. Sotul meu face misto de mine ca am foto fobie de atata aclool, nu suport lumina Cred ca trebuia sa ma marit cu Pavel Stratan, ca prea avem multe in comun -------------------- |
| dany |
01-01-2007, 05:04 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Beyyy,sexy..sa stii ca m-am tinut de puncte ieri
Deea..frumusica,frumusica ! 2 in 1 ...aste e pentru tine caci tie iti scriam atunci ![]() -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Sexymom |
01-01-2007, 05:06 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Strutul avea oua???alea nu le mancasi???
Tot mai vreau sa mor azi.... -------------------- |
| Deea |
01-01-2007, 05:07 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.659 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Multumesc!
Deea ce imi place tinuta ta, mai ales crapatura e fusta aleasa de sot -------------------- ![]() |
| daconst |
01-01-2007, 05:07 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dany,te-ai prins ca asta era poza pe care doream s-o vad.
Mersi mult. Ce gust are carnea de strut? Deea,deja arati beton...sincer.Bravo pentru ambitie.Nici n-ai spune ca ai nascut. -------------------- |
| dany |
01-01-2007, 05:09 PM
|
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| nusarich |
01-01-2007, 05:09 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.962 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
deea, asta e fusta cumparata la sfatul sotului tau? arata beton!!!
dany, bun gratarul, n-am ce zice. inteleg ca te-ai apucat de numarat din noaptea de revelion? sexy, bea o cafea cu zeama de lamaie si iti trece durerea de cap (si mahmureala) -------------------- |
| dany |
01-01-2007, 05:13 PM
|
Dana...carnea de strut e cam ca cea de vita,dupa mine.E doar carne ,fara pic de grasime .
Strutul avea oua???alea nu le mancasi??? Nu le-am mancat ,bey,....prefer alte oua Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 01-01-2007, 05:14 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| michelle |
01-01-2007, 05:13 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Pupici tuturor
Va doresc un an mai extrem si mai palpitant decat cel ce a trecut Asa, si acum eu sunt la rand. Am petrecut super azi-noapte, am dantuit si am cantat si am topait si am jucat la [*****].. Se vede f bine si in poze La 4 dimineata am plecat de la chef si m-a dus Cata intr-un loc din afara orasului unde se vede de sus tot Iasul si m-a cerut in casatorie **** inseamna h.o.r.e -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
01-01-2007, 05:15 PM
|
WOOOOOWWWWWW ,MICHELLE !!!!!!! Super !!! FELICITARI !!!!!
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| nusarich |
01-01-2007, 05:19 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.962 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
miha, felicitari! sa fie intr-un ceas bun! ce sa-ti urez? casa de piatra, si sa aveti o nunta ca- povesti!
oops, nu te-am intrebat daca ai zis "da", dar presupun ca da... pozele sunt superbe! -------------------- |
| michelle |
01-01-2007, 05:21 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Da, am zis DA
Inca incerc sa ma obisnuiesc cu ideea -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 03:58 PM |