![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
01-01-2007, 05:24 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ma duc sa beau zeama de varza, cu riscu de a ma ...partzaii prin casa.
Miha sa fie intr-un ceas bun, sa va intelegeti, respectati, iubiti si sa umpleti casa de copii, ca sunt cei mai importanti pe lumea asta. Chiar....am si io 2 copii, ma duc sa vad pe unde is....si ce fac. Besos. -------------------- |
| dany |
01-01-2007, 05:25 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ce sexy ai fost ,Michelle !! Si ce bunataturi pe acolo ...si ce dezmat
Noi n-am putut face poze cu artificiile ca a plouat -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
01-01-2007, 05:27 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
felicitari Miha
am pus poze la incarcat cu nebuna -------------------- ![]() |
| Sexymom |
01-01-2007, 05:28 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Misto pozele Michelle, si toate fetele sunt dragute si elegante.
-------------------- |
| himere2005 |
01-01-2007, 05:33 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ai aratat f. bine Miha.
in legatura cu mita am decis sa Nu o luam in casa. pe linga faptul ca sunt o serie de inconvenieinte pe care le-ati amintit nu sunt in stare sa-i acord atentia cuvenita si ma simt sechestrata in propria casa...nu puteam sa fac nici o miscare ca mita hop pe mine cu ghearele, cred ca i se pareau miscari prea bruste, dar asa sunt eu...agitata mereu. deocamdata e in holul blocului, de unde a si venit, i-am dus apa si mincare de pisici, dar in casa nu o mai aduc. mi-e mila de ea...dar asta e ... tin sa va anunt pentru cele care studiaza cu atentie pozele ca cei care se vad nu sunt chilotii -------------------- ![]() |
| daconst |
01-01-2007, 05:35 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Miha,super veste...sa fie intr-un ceas bun cu noroc.
Sa ne anunti data,pe cind faceti nunta. Ce sexoasa ai fost...se vede ca te-ai simtit super bine.Mi-a placut machiajul tau. Dany,poza din avatar nu o ai in album?Sa o vad mai mare ca tare faina e. -------------------- |
| himere2005 |
01-01-2007, 05:37 PM
|
nebuna la chef 2007
nu le-am postat pe toate, a fost foarte frumos, dar majoritatea pozelorsunt cu persoane pe care nu le cunoasteti, care danseaza. eu trebuie sa plec in curind la cumnatica ENJOY mi s-a stricat coafura de atita zbantuiala Miha, am gasit un tip in camasa rosie care seamana cu Cata, nu ti se pare ? Acest mesaj a fost editat de himere2005: 01-01-2007, 05:35 PM -------------------- ![]() |
| dany |
01-01-2007, 05:40 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dany,poza din avatar nu o ai in album?Sa o vad mai mare ca tare faina e. Acum ma chinui sa pun pozele...tare greu merge yahoo...Poza e facuta la ora 0:00 ,ora Ro...de aceea eram singura cu artificii ![]() -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| himere2005 |
01-01-2007, 05:41 PM
|
fetelor, tare frumusele suntem toate
-------------------- ![]() |
| michelle |
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Multumesc de urari, fetelor
Data inca nu o stim, probabil in functie de ce local gasim disponibil. Eu as vrea prin septembrie-octombrie, dar sa vedem. Himere, sexoasa mica.. Tare bine iti sta in fusta scurta. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| May |
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatzaaaaa
michelle super veste, sa fie intr-un ceas bun pisik chiar nu se vad kg dar te asteptam pe baricade himere mama ce fusta, hubaaa hubaaa sexy pei bine mai asa femeie serioasa esti tu? Pozele mele -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
01-01-2007, 05:42 PM
|
Ce sexoasa ai fost,Himere !!! Si ce crapaturaaaaaaa
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Sexymom |
01-01-2007, 05:42 PM
|
Himere ce craci am vazut pe acolo
Vad ca sunt unica decenta de aici -------------------- |
| dany |
01-01-2007, 05:44 PM
|
A aparut si May cu poze
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| May |
01-01-2007, 05:44 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
danyhoney buei si tu cu sticla in mana?
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 02:24 PM |