![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
01-01-2007, 05:45 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Himere ce craci am vazut pe acolo Vad ca sunt unica decenta de aici Nope...si eu am fost in pantaloni ...Deh,gratar,chestii.Dar tot nu am fost in blugi asa cum ziceam -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Sexymom |
01-01-2007, 05:46 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Cum sa nu ma simt asa cand la ora 3 dimineata am plecat in discoteca cu Duamna si Domnul sa vada si ei cum stiu sa traiasca spaniolii?
Sotul meu a ramas cu copii acasa, dragul de el.Si acum e tot el cu ei ca io nu sunt in stare nici sa respir ca ametzesc. Chiar am agatat un tip -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
01-01-2007, 05:46 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
danyhoney buei si tu cu sticla in mana? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| daconst |
01-01-2007, 05:47 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Himere,sexosa mica ce esti...
Nu stiu de ce mi-am imaginat ca Dan e mult mai inalt. Dany,tare-mi place poza asta...se vede pe tine ca esti fericita.Si bluza ta imi place tare mult.Pacat ca nu-ti vad toata tinuta. -------------------- |
| himere2005 |
01-01-2007, 05:49 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
a fost super. am ris, am dansat, am baut
dan e cu 10 cm mai mare -------------------- ![]() |
| May |
01-01-2007, 05:50 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
himere normal ca i-a placut ca doar nu e orb
sexy ce au facut duomnii in disco? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| himere2005 |
01-01-2007, 05:50 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
de abia astept pozele Ellei
-------------------- ![]() |
| dany |
01-01-2007, 05:51 PM
|
Dany,tare-mi place poza asta...se vede pe tine ca esti fericita.Si bluza ta imi place tare mult.Pacat ca nu-ti vad toata tinuta. Mersi . Acum imi dau seama ca nu am nici o poza cu mine din cap pana in picioare -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Sexymom |
01-01-2007, 05:56 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
fetelor, tare frumusele suntem toate Mai ales eu uite aici femeie decenta , deja incepusem sa ma anesteziez, hahaha, se poate si mai rau de atat, o sa vedeti cum am plecat in disco, aveam un maieu oliv pe mine si blugi trei sferturi. ![]() Aci e musafira frumoasa foc. Aci sunt io beata rau ![]() 2 printese ![]() Am dansat pana ne-au dat aia afara. dar a fost o faza misto. Pe tata popa nu au vrut sa il lase sa intre in discoteca ca avea adidasi, asa ca a dat fugutza si si-a pus niste pantofi eleganti la blugi. -------------------- |
| daconst |
01-01-2007, 05:56 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Sexy,pai cu asa duamne umbla popa?
Pai nu-i de mirare ca-i face asa fitze. Tu chiar esti serioasa rau,mey...cred ca te-ai ratacit pe la nebunele de aici. -------------------- |
| Sexymom |
01-01-2007, 05:57 PM
|
gagica e superba, pe bune, are tot ce ii trebuie, mai ales creier, e super desteapta, ce e al ei e pus deoparte.Recunosc.
-------------------- |
| May |
01-01-2007, 05:57 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
sexy nu s-a legat nimeni de duamna in disco?
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Sexymom |
01-01-2007, 06:00 PM
|
Suntem pictate in printese, avem coroana argintie pe frunte si inimioare in obraji.
-------------------- |
| May |
01-01-2007, 06:00 PM
|
|
aaaaa
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Sexymom |
01-01-2007, 06:01 PM
|
Ma doare capatzana...semn bun...inca o mai am
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 03:26 PM |