![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
01-01-2007, 06:05 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
cine nu a postat inca, mai vrem poze
-------------------- ![]() |
| Tulip |
01-01-2007, 06:11 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
inca nu le-am descarcat.....oricum mare lucru nu o sa vedeti....pacat ca nu ma puteti auzi cum cantam
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| daconst |
01-01-2007, 06:14 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Sorana,cum a fost de Rev?Mie mi-e asa de dor de cluburile din Tm...of,Doamne...poate o sa mai ajung pe acolo.
Sexy,ma gindeam ca duamna nici nu-l iubeste pe domnul...sincer.Altfel nu s-ar purta asa. Tulip,sa nu am uiti cu numele tau...ca ma chinuie de mult chestia asta. Acest mesaj a fost editat de daconst: 01-01-2007, 06:13 PM -------------------- |
| Tulip |
01-01-2007, 06:14 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Dana,prescurtarea numelui meu e ORSI......deja e mai usor,nu-i asa?
-------------------- |
| dany |
01-01-2007, 06:23 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
cine nu a postat inca, mai vrem poze Si Dana -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| daconst |
01-01-2007, 06:26 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dana,prescurtarea numelui meu e ORSI......deja e mai usor,nu-i asa? Daaa,e mult mai simplu...cred ca la betie n-as putea sa-ti pronunt numele intreg. Oricum e un nume tare interesant,nu l-am mai intalnit. cine nu a postat inca, mai vrem poze Si Dana Eu am scris mai sus ca o sa le pun...la oferta limitata cind am curaj. Desi nu prea am pozat mare lucru...decit eu si burtokul meu. -------------------- |
| dany |
01-01-2007, 06:31 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dana,prescurtarea numelui meu e ORSI......deja e mai usor,nu-i asa? Daaa,e mult mai simplu...cred ca la betie n-as putea sa-ti pronunt numele intreg. Oricum e un nume tare interesant,nu l-am mai intalnit. cine nu a postat inca, mai vrem poze Si Dana Eu am scris mai sus ca o sa le pun...la oferta limitata cind am curaj. Desi nu prea am pozat mare lucru...decit eu si burtokul meu. Si...cand ai curaj ??? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Tulip |
01-01-2007, 06:31 PM
|
Hai,Dana,vrei sati vedem burtca!
-------------------- |
| dany |
01-01-2007, 06:32 PM
|
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| dany |
01-01-2007, 06:43 PM
|
Imi pare rau,fetelor dar...yahoo merge ca naiba si nu am reusit sa pun toate pozele.Am 68 si am pus doar 33. Nu mai am timp acum ca ma asteapta "grecul cu sticla de ouzo"
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Eu. |
01-01-2007, 06:54 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
ce de poze!!
himerus pisik, no comment, la fel de eleganta si stilata ca intotdeauna. bravo! ai aratat superb! may, as fi in stare sa ucid pentru asa o talie ca a ta dany , unde sunt pozele !!imi place si mie la nebunie poza ta cu artificul sexy, ador camasuta ta bleu 2 in 1, asteptam poze cu burtica miha, ai aratat excelent, ca de obicei. imi place ff mult paltonasul tau si pe mine ma cam doare capul si sunt ametita, dar nu de la matoleala, ca n-aveam cum de la 2 guri de sampanie. ma doare in gat ca n.ai.b.a. -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Tulip |
01-01-2007, 06:54 PM
|
AM PUS SI EU POZELE LA INCARCAT...REVIN MAI TARZIU
-------------------- |
| Tulip |
01-01-2007, 07:06 PM
|
-------------------- |
| Eu. |
01-01-2007, 07:15 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
super poze, tulip
eu stiu cum se pronunta numele tau incerc sa scriu pt 2 in 1 pronuntia aproximativa: oros orshoio , orshi prescurtat si, daca nu ma insel, inseamna chiar lalea sper ca s-a inteles ceva v-am pupat, pe maine. ma duc la invatat..... -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| nusarich |
01-01-2007, 07:18 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.962 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
tulip, arati super! se vede ca v-ati distrat.
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 03:21 PM |