left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 15 16 17 18 19 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 7, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Tulip
mesaj 01-01-2007, 11:33 PM
Mesaj #241

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.444
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 72
Sex: Feminin

eu ma bag la nani...nu mai pot....somn usor,fetelor!

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ella79
mesaj 01-01-2007, 11:34 PM
Mesaj #242

Koala

Raspunsuri: 2.957
Membrul Nr.: 73

Am aparut si eu, dar mai intai m-am delectat cu pozele voastre. Ati fost toate atat de frumoase si se vede ca v-ati distrat super, spre deosebire de mine. sad.gif
Himere, ai fost tare sexoasa. Ce naiba vrei frate sa slabesti, nu vezi ce scandura esti?
Pisik, eu as da orice sa arat ca tine. Zici tu ca ai pus nu stiu cate kg anul asta, dar pe cuvantul meu ca nu se vad. Deloc!
D[b]any, Tulip,[/b] si la voi se vede veselia din poze. Cred ca la anul o sa ma bag si eu la un revelion in curte la mama, la gratare, ca anul asta mi-au iesit fitele pe nas.
Miha, sa fie intr-un ceas bun! Frumos moment si-a ales iubitul tau!
Eu, tu te-ai apucat deja de invatat? de pe 1 ianuarie?? wowwww
Si acum sa va povestesc cum m-am distrat eu.

de inceput incepusem bine, de pe la 8 eram cu Asti Martini in nas. Am reusit sa imi fac un machiaj abosut bestial. L-am pus pe babuin sa ma pozeze special pentru voi, dar el a reusit sa-mi fac o poza de departe si sa ma prinda si cu ochii inchisi.
Pe la 9 mergem la niste prieteni, mai marcam si acolo niste sampanie si la 10 plecam in club. Marele, renumitul, extra-laudatul FRATELLI SOCIAL CLUB.
Era fetelor o coada la intrare pana in strada. Toate gagicile in sandalute tremurau ca proastele la usa ca, deh, nu se intra asa usor in cel mai de fite loc din Bucuresti.
Inauntru, ce sa va zic.... la revelionul lui Vanghelie cred ca era mai putina inghesuiala. Si un fum, de-l taiai cu briceagul.
Altfel era frumos aranjat, mancarea era multa, scumpa si de cea mai buna calitate, bautura cata si de care vrei. Erau acolo toate vedetele autohtone. Cred ca daca se darama clubul ala in noaptea aia, dadeau faliment toate revistele mondene.
Din pacate ne-am trezit ca NU AVEM MASA. Desi platisem pentru asta. A venit unul din patroni (pe care noi il stiam) sa isi ceara scuze ca e prea multa lume. Asta a fost o faza super nasoala. Daca stiam ca e asa, ma duceam in Regie cu 500.000 intrarea sau in piata universitatii, ca si acolo se sta in picioare. Si inca pe gratis! Muzica ne-a fost servita de DJ Tigaie (da, da, ati citi bine!!) si DJ Jonny. Atractia serii: un negrotei la bustul gol si cu niste pantaloni rosii mulati, cu o haina din blana de leopard, suit pe o masa, cantand Purple Rain. La marele fix!!
Norocul meu a fost ca am baut destul si chiar m-am distrat. Am avut placerea si onoarea de a dansa pe scena pana ne-a dat unul jos de acolo. Am pus mana si pe fundul lui negrul ala, ca doar d'aia era acolo, nu? si... m-am intoxicat cu fum de la tigarile altora.
Una peste alta a fost relativ ok, dar se putea si mult mai bine. Am ramas cu un gust amar pentru imbulzeala si lipsa mesei, dar am de gand sa ii dau in judecata pentru asta si sa-mi recuperez banii.
Singurele poze pe care le am, le-a facut frate-miu cu camera lui. Sunt putine, ca nu prea ne-a mai ars dupa ce ne-am enervat la intrare.
Promit ca cel putin una cu mine tot pun.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Eu.
Mesaj #243

Nevastuica

Raspunsuri: 994
Inscris: 17-08-2006
Membrul Nr.: 117
Dispozitie: Motivated

ELLAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!mi-am tocit unghia de la aratator si mi-au iesit ochii din cap dand refresh w00t.gif
ai atzipit cu capul pe tastatura? lol.gif

hai ca murim aici de curiozitate

--------------------
Imagine

Septembrie 2005: 72kg
Mai 2007 : 59.5kg
30Iulie - Metabol - 63.1kg

Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
+Quote Post
Pisik
Mesaj #244

Taz

Raspunsuri: 3.504
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(Tulip @ 02-01-2007, 01:33 AM) *

eu ma bag la nani...nu mai pot....somn usor,fetelor!

cred ca te urmez, daca nu posteaza Ella pana iese sotu din baie sigur va parasesc ca si asa are pata pe noi doh.gif si nu vreau discutii aiurea

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 01-01-2007, 11:36 PM
Mesaj #245

Koala

hai mai fetelor ca am postat, ce-aveti cu mine?
Imi pare rau ca v-am facut sa asteptati, scuze give_rose.gif

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Eu.
mesaj 01-01-2007, 11:36 PM
Mesaj #246

Nevastuica

uffff, in sfarsit )).gif

cum asa, mai, sa platesti masa si sa nu o ai? blink.gif
si ati stat fara masa?

macar bine ca ati reusit sa treceti cat de cat peste faza asta nasoala si sa va simtiti bine wink1.gif

--------------------
Imagine

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
+Quote Post
Ella79
mesaj 01-01-2007, 11:39 PM
Mesaj #247

Koala

Pai da, am stat fara masa. Platisem 800 de euro toti. Ne-am pus si noi hainutele la garderoba, posetele gramada pe un scaun gasit pe acolo si in rest... am stat ori la bar, ori pe la bufeturile cu mancare, ori pe ring, ori... eram prea beti sa mai stim sau sa mai conteze unde stateam.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Eu.
mesaj 01-01-2007, 11:42 PM
Mesaj #248

Nevastuica

CITAT(Ella79 @ 02-01-2007, 01:39 AM) *

Pai da, am stat fara masa. Platisem 800 de euro toti. Ne-am pus si noi hainutele la garderoba, posetele gramada pe un scaun gasit pe acolo si in rest... am stat ori la bar, ori pe la bufeturile cu mancare, ori pe ring, ori... eram prea beti sa mai stim sau sa mai conteze unde stateam.

doh.gif mama, eu una cred ca faceam un tam-tam de zile mari sau ma caram de acolo mad.gif
ce nesimtiti. pai cum naiba au facut rezervari daca nu mai aveau mese?

--------------------
Imagine

+Quote Post
Ella79
mesaj 01-01-2007, 11:45 PM
Mesaj #249

Koala

Imagineaza-ti ca erau 400 de locuri si ei vandusera 750 de bilete. Plus ca vedetele au venit si cu prietenii de acasa dupa ei, astia fara sa plateasca. Doar 20% din oameni aveau mese, restul stateau in picioare.
Scandal am facut, dar optiunile erau simple: ori ramaneam acolo in conditiile alea, ori plecam in Piata Universitatii, in bluza cu maneca scurta cum eram.
Oricum, am intrat in club pe la 11 si am plecat acasa la 2:15. Mai mult n-am rezistat.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Pisik
mesaj 01-01-2007, 11:47 PM
Mesaj #250

Taz

Ella[b] imi pare tare rau ca nu a fost pe masura asteptarilor, dar se pare ca fitele uneori nu inseamna si buna dispozitie si distractie si comportare ca lumea, pe masura banilor si a renumelui.... mi se pare inadmisibil sa nu ai masa la un asemenea nivel, dar am auzit ca si in bamboo era la fel.....
bine macar ca ai reusit sa te simti tu bine, eu zic ca la anul sa alegi o locatie mai putin fitoasa dar in care sigur te vei simti mai bine; cum a fost la noi: un restaurant cochet, ]select, au fost cam 70 de pers maxim, dragut si intim aranjat, dj bestial, mancarea a fost cam de fitze, mie mi-a placut dar celorlalti nu, oricum a fost ok

Si ca sa va spun apropos de Vanghelie, o sa radeti cu lacrimi dar stiti la ce revelion m-am simtit eu cel mai bine? Da da, la revelionul lui Vanghelie in 2003. Organiza al doilea an vanghelionul lui si ne-a facut cineva rost de bilete si pt ca nu gasisem alta varianta ne-am dus; dar evident cu inima indoita, inainte de a pleca ma imbracam si bombaneam ca ce mi-a trebuit, ca mai bine stateam acasa, ca sa vezi, tarani, una alta, ce mai aveam capsa pusa rau. Mai fetelor, m-am distrat de numa! A fost anul ala in care a cantat dj bobo, se face o atmosfera acolo bestiala, mancarea a fost f buna, muzica si antren, spatiu arhi suficient, lumea f f f prietenoasa, se incing la distractie dar fara a fi mitocani, toti se imprietenesc, efectiv este super! Ne-am fi dus si in alti ani, dar fara pile nu te atingi de un bilet si sa stau sa ma calc in picioare la cozi in nici un caz....dar tare mi-as mai fi dorit.

La anul poate reusim sa facem rost de bilete si daca nu am zis ca facem acasa la noi, poate iesim un pic in piata, ca in rest am incercat toate variantele: si la cineva acasa si la vanghelie si la munte si la o petrecere unde nu cunosteam mare lume (tot acasa la cineva dar nu prieten, ci prieten de al unui prieten) si la restaurant...am zis ca mai avem acasa, in piata si pe partie, ca in club nu cred sa il duc pe sot, ca le uraste

CITAT(Ella79 @ 02-01-2007, 01:45 AM) *

Imagineaza-ti ca erau 400 de locuri si ei vandusera 750 de bilete. Plus ca vedetele au venit si cu prietenii de acasa dupa ei, astia fara sa plateasca. Doar 20% din oameni aveau mese, restul stateau in picioare.
Scandal am facut, dar optiunile erau simple: ori ramaneam acolo in conditiile alea, ori plecam in Piata Universitatii, in bluza cu maneca scurta cum eram.
Oricum, am intrat in club pe la 11 si am plecat acasa la 2:15. Mai mult n-am rezistat.

zi-ne si noua ce vedete ai vazut, Himere sigur te chestioneaza si am zis sa i-o iau inainte
Neaparat sa ne pui o poza cu tine, vreau sa iti vad tinuta

--------------------
Imagine
+Quote Post
Eu.
mesaj 01-01-2007, 11:51 PM
Mesaj #251

Nevastuica

ella, te cred ca n-ai rezistat mai mult. la cum ziceai ca era fumul de tigara, nici eu, ca fumatoare, nu rezistam. imi pare rau ca nu a iesit cum ti-ai dorit. macar ai fost intre prieteni si cu babuinul langa tine give_rose.gif

pisik , nu-mi spune de revelionul lui vanghelie, ca eu una m-am zgariat pe ochi atunci cand am auzit ca vine joe cocker bang.gif cry.gif al meu zicea ca vazuse la stiri ca biletele, toate 6500 sau cate au fost s-au vandut in 4-5 ore blink.gif cica a fost omor la coada sad.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
Pisik
mesaj 01-01-2007, 11:53 PM
Mesaj #252

Taz

CITAT(Eu. @ 02-01-2007, 01:51 AM) *

ella, te cred ca n-ai rezistat mai mult. la cum ziceai ca era fumul de tigara, nici eu, ca fumatoare, nu rezistam. imi pare rau ca nu a iesit cum ti-ai dorit. macar ai fost intre prieteni si cu babuinul langa tine give_rose.gif

pisik , nu-mi spune de revelionul lui vanghelie, ca eu una m-am zgariat pe ochi atunci cand am auzit ca vine joe cocker bang.gif cry.gif al meu zicea ca vazuse la stiri ca biletele, toate 6500 sau cate au fost s-au vandut in 4-5 ore blink.gif cica a fost omor la coada sad.gif

da. asa e in fiecare an, de fapt se dau pe sub mana, se vand la bisnitari care te si pacalesc si dai banii da ramai fara bilet. noi atunci am avut bilete luate, platite si cu 2 zile inainte riscam sa ramanem fara ele ca se anuntase o pila mare care vroia un numar f mare de bilete; asa ca in romanica surprize ai peste tot mad.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 01-01-2007, 11:53 PM
Mesaj #253

Koala

Pisik, erau multe vedete, Era Moisescu, era unul de la Ro-mania, era Sucu cu Diana Lascarescu, tipa aia micuta si draguta din "la urgenta", Roxana de la Trident, o gramada de manechine, asta ce am vazut eu, ca n-am stat sa ma holbez in toate directiile. Erau multi pe care ii stiu dupa fata, dar nu stiu cine sunt.
Va pun o poza cu negroteiul suit pe masa.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
nusarich
mesaj 01-01-2007, 11:55 PM
Mesaj #254

Iepuras

Raspunsuri: 1.962
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

ella, imi pare rau ca ai avut probleme, sper ca macar sa va recuperati banii, ca s-au dovedit a fi nesimtiti.

--------------------
+Quote Post
Ella79
mesaj 02-01-2007, 12:02 AM
Mesaj #255

Koala

Bine, pe mine nu m-a afectat atat de tare ca n-a fost chiar cum mi-as fi dorit. Eu am o mare capacitate de a ma distra si in cele mai de kkt situatii, d'apai in club cu prietenii. As putea sa ma distrez si in desert desculta, nu e nici o problema.
A fost o experienta si gata. N-am ramas cu sechele, n-o sa sufar acum jumate de an pentru asta. Au fost niste organizatori idioti si gata. Anul trecut am fost in Kristal si a fost super. Acum 2 ani am fost in Tipsy si a fost extraordinar de misto. La anul cine stie unde merg, sanatosi sa fim!

Si o poza amarita cu mine, inainte sa plec. Nu se vede prea bine, ca e facuta cu telefonul.

Acest mesaj a fost editat de Ella79: 02-01-2007, 12:01 AM

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post

251 Pagini V « < 15 16 17 18 19 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 03:07 PM