![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
02-01-2007, 11:07 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata ,dragelor !
Vazut poze ...frumoaseeeee toate . Tulip...sunteti niste frumosi si se vede ca v-ati distrat . Pisik...tequila cu palarioara aurie se bea cu portocala ( nu am baut niciodata). Ella...ce bine iti sta cu parul asa ridicat ! Imi pare rau de faza cu masa dar bine ca v-ati distrat.Asta e important. DIAbolica...si tie UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI !! Danaaaaaaa...ce frumusica esti !!!!!!! Se vede ca-ti prieste sarcina -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| daconst |
02-01-2007, 11:10 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
A trebuit sa mananc ceva ca nu mai judecam bine...
Sunt de groaza cu mancatul...cred ca trag finishul la mancat. Himere,super ai slabit.Toate kg le-ai dat jos cu WW? Eu parca-mi pun speranta in alaptat.Sper sa mearga mai usor. Otilici cum te mai descurci cu Norbi?Alaptezi?Nu slabesti mai usor asa? Are program? Parca mai groaza mi-e de primele saptamani decit de nastere. Dany,cu machiajul incercam sa ascund falcile... Sa nu va spun ca m-a vazut mama pe camera de Rev si de atunci imi zice mereu sa ies la plimbare,sa fac miscare.Cred ca s-a speriat de mine...fata de cum ma stia. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| otilici |
02-01-2007, 11:14 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Daconst eu alaptez,dar inca nu am tinut regim deloc cu sarbatorile astea,ca a trebuit sa gatesc la greu: musafiri zilnic,botez etc. Ce-i clar e ca am mancat la greu ce mi-a dorit sufletelul si nu am pus un gram pe mine fiindca alaptez.Sper sa dau jos cat mai usor,vom vedea.Merg sa-mi calculez cate puncte am voie,dar nu stiu cate puncte sa pap in plus pentru alaptat...
Program nu am reusit sa-i fac piticului,e tare mancacios si mananca ziua la 2 ore-2jumate,noaptea are primul somn mai lung,de 4-6 ore,apoi iar la 3 ore. Nu e asa greu Dana,te obisnuiesti. Si sa stii Dana ca arati super bine pentru o graviduta,are sa-ti ajute foarte mult faptul ca esti atat de activa. -------------------- |
| daconst |
02-01-2007, 11:16 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Mey,eu acum m-am prins ca in Ro nu se lucreaza azi...si de aia e asa putina lume.De maine incepeti serviciul?
Aici deja e zi lucratoare. Otilici,eu as spune sa mananci ca la mentinere...adica cu 4p in plus.Prietena mea a mancat normal de cura si a alaptat bine-mersi fara probleme.Doar ca manca consistent,paste,cartofi zilnic si a slabit 20kg. Incearca ambele variante si vezi apoi. -------------------- |
| himere2005 |
02-01-2007, 11:17 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
fetelor, cind am timp trebuie sa pregatesc si poezioara de inceput de an, sa-mi incerc talentul pe aici poate ma fac remarcata
-------------------- ![]() |
| dany |
02-01-2007, 11:18 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Oti...eu stiu ca WW nu e indicat in cazul gravidelor si nici pe timpul alaptatului.Eu zic sa papi cu masura dar nu WW pana termini cu alaptatul....sa nu cumva sa ramai fara lapte sau sa nu mai fie asa de bun pentru bb. Parerea mea.
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| himere2005 |
02-01-2007, 11:22 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
Oti...eu stiu ca WW nu e indicat in cazul gravidelor si nici pe timpul alaptatului.Eu zic sa papi cu masura dar nu WW pana termini cu alaptatul....sa nu cumva sa ramai fara lapte sau sa nu mai fie asa de bun pentru bb. Parerea mea. subscriu...mai bine treceti pe sport o perioada -------------------- ![]() |
| daconst |
02-01-2007, 11:23 AM
|
Oti...eu stiu ca WW nu e indicat in cazul gravidelor si nici pe timpul alaptatului.Eu zic sa papi cu masura dar nu WW pana termini cu alaptatul....sa nu cumva sa ramai fara lapte sau sa nu mai fie asa de bun pentru bb. Parerea mea. Da,asa e teoretic.Citisem in materialele WW.Cica nu e bine sa facem nicio cura cind alaptam. Dar mancat mai limitat si fara grasimi sau dulciuri cred ca se poate. -------------------- |
| Tulip |
02-01-2007, 11:23 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
eu as tine WW chiar daca as alapta......mi-am dat seama ca papam mult mai sanatos la cu WW decat in timpul alaptatului
si nici nu faceam foame......ma rog,cand nu-mi stricam punctele pe prostii Acest mesaj a fost editat de Tulip: 02-01-2007, 11:25 AM -------------------- |
| Pisik |
02-01-2007, 11:25 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza fetele!
Dana arati tare bine, esti os cumpa cu burtica ta sexi, iar impreuna cu Mihai alcatuiti un cuplu delicios Himere sper sa am si eu vointa sa slabesc cele peste 10 kg intr-un timp asa de scurt. bravo tie! Dany, eu nu beau tequilla aia cu portocala, ci tot cu lamaie, e f buna Ella, asteptam poze mai multe cu tine, in curand facem galerie "po-ze! po-ze!" INA LA MULTI ANI!!!!! Sa ai nu an de milioane si tot ce doresti sa se implineasca!!!!! Eu fug sa ma usuc pe cap ca m-am spalat de vreo ora si nu e bine sa stau cu el ud atata. Pupici -------------------- |
| dany |
02-01-2007, 11:27 AM
|
Hihihi...am gasit cat are carnea de strut : 100 gr = 1,77 P
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| otilici |
02-01-2007, 11:30 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Dany,am sa tin WW,asta e sigur,m-am deformat rau de tot si nu pot imbraca nimic ca lumea.Dar am sa beau lapte in plus zilnic,fra sa-l punctez,asa m-am gandit eu.
-------------------- |
| Pisik |
02-01-2007, 11:32 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Hihihi...am gasit cat are carnea de strut : 100 gr = 1,77 P hai mai dany, tu chiar ai numarat? ca ma faci sa ma simt deja o mare mare vitica -------------------- |
| ina_ceva |
02-01-2007, 11:33 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza!!
Multumesc de urari!! Va pup dulce pe toate Am reusit sa recuperez astazi cele 70 de pagini care le-am pierdut Dana, cu intarziere iti urez La multi ani!!! May, felicitari pentru job.Cat timp va trebui sa ai grija de fetitza ? Tulip, cum se mai simte bunica ta ? Ella, sa conduci masinutza cu placere. E foarte dragutza, ca si tine de altfel. Sexymom, distractie placuta la petrecerea de pe 4!!! Eu, felicitari pentru proiectul terminat !Ma mir ca ai avut chef de asa ceva. Dany, mi-au placut pozele tale de craciun.Arati super !! -------------------- |
| daconst |
02-01-2007, 11:33 AM
|
Dany,de unde iei carnea de strut si cum ii spune in germana?ca prea ma gindesc la ea.
Otilici ce altceva mai folosesti sa ai lactatia buna?Eu aici doar de ceaiuri am auzit.Chestii ca berea parca imi suna babesti.Iar fructele aici sunt indicate in alimentatia mamei,pe cind in Ro dr le scot complet.Parca ceva nu-mi suna bine. Pisik, -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 02:35 PM |