left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V < 1 2 3 4 5 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 7, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Deea
mesaj 31-12-2006, 08:38 AM
Mesaj #31

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.459
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79
Sex: Feminin

pupic.gif neata!

Vad ca azi trebuie sa fac eu cafeaua!:) Va astept la o cafeluta calda, un ceai, capuccino...fiecare ce doreste!

hug.gif

--------------------
Imagine

User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 31-12-2006, 09:10 AM
Mesaj #32

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Buna!!! yahoo.gif yahoo.gif

Tulip, esti o scumpa!! naughty.gif
May, imi pare rau de patzania ta; ar trebui sa cauti alta firma. Auzisem si eu de atlassib ca e firma buna, se pare ca nu e asa unsure.gif

Eu mai am de parcurs pagini din urma, asa ca revin mai tarziu.

Dana a nascut?

Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 31-12-2006, 09:11 AM

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

nusarich
mesaj 31-12-2006, 09:39 AM
Mesaj #33

Iepuras

Raspunsuri: 1.836
Membrul Nr.: 80

buna dimineata si de la mine!

ce buna e cafeaua, deea, saru'mana

ina, asteptam si noi sa vedem ce face dana, azi n-a semnat condica, ieri era tot 2 in 1

--------------------
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 31-12-2006, 09:50 AM
Mesaj #34

Hiena

Merci, nusa! floare.gif Am crezut ca am ratat evenimentul grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 31-12-2006, 09:59 AM
Mesaj #35

Hiena

Diseara petrecerea se va tine la mine, asa ca fug sa mai fac cateva cumparaturi. Azi noapte am fost pe la 12 in metro si am facut aprovizionarea vreo trei ore doh.gif , dar tot nu am luat ce-mi trebuie.

--------------------
Imagine
+Quote Post
Eu.
mesaj 31-12-2006, 10:07 AM
Mesaj #36

Nevastuica

Raspunsuri: 994
Inscris: 17-08-2006
Membrul Nr.: 117
Dispozitie: Motivated

'neatza yahoo.gif

va doresc din suflet ca Noul An sa va aduca impliniri pe toate planurile, sanatate multa, kg putine si fericire cat incape!! pupic.gif

CITAT(Sexymom @ 31-12-2006, 01:48 AM) *

Himere, eu una spun un NU hotarat. Pisica nu are ce cauta in casa atata timp cat ai copii, indiferent ce varsta au. Pisicile sunt purtatoare de toxoplasmoza, eu am o prietena care nu poate sa faca copii pt. ca a crescut cu pisica in pat si prin respiratie pisica i-a transmis microbul. Poti da o cautare in google . Pisica si toxoplasmoza, o sa ti se ridice parul maciuca .
Eu iubesc pisicile mai mult ca orice animal, dar nu in casa.

himere, sunt de acord si eu cu sexy. inafara faptului ca este unul dintre animalele care poarta cele mai multe boli , chiar daca traieste in casa, parul pisicii este extrem de periculos, mai ales pentru un bebe.in plus, nu cred, sincer, ca ai chef de adunat par zi de zi, de peste tot unsure.gif

may mad.gif ce imbecili, nu-mi vine sa cred ce au putut face nenorocitii, mai ales in preajma sarbatorilor. sa le dea Dumnezeu dupa cum merita!

--------------------
Imagine

Septembrie 2005: 72kg
Mai 2007 : 59.5kg
30Iulie - Metabol - 63.1kg

Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
+Quote Post
daconst
mesaj 31-12-2006, 10:26 AM
Mesaj #37

Taz

Raspunsuri: 3.242
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

Am trecut sa semnez condica sa nu zica lumea ca nu-s parolista si ma pun pe nascut acum. lol.gif
Mai nou dorm bine si parca ma simt din nou super cind stiu ca pot sa fiu activa si sa fac treaba.Deci azi bucataresc la greu ciorba de perisoare si sarmale.Iar dupa 12 fursecuri. naughty.gif

May,imi pare rau si mie de ce ai patit dar aici la noi se stie ca atlassib-ul sunt cei mai nesimtiti.Eu am venit o data cu ei si am jurat ca nu vreau sa mai aud de firma asta.Doar la ei se intampla asa ceva,iar conditiile de drum sunt sub orice critica.
Ma gindeam ca voi nu aveti alte firme pe acolo ca-ti spuneam sa nu te incurci cu nesimtitii.La ei pachetele fac cel mai mult si daca trimit ceva de aici ca trebuie sa le duca toate la Sibiu sa le vamuiasca si apoi le trimit la destinatie.Pai ce vama,frate la Sibiu?Facuta de ei? mad.gif
Eu am spus si o repet sunt cea mai mare firma de calatori si s-au facut niste nesimtiti...ca profita de omul care ajunge la ei.Pentru mine nu mai exista de cind i-am vazut cum sunt si nu recomand la nimeni sa apeleze la ei sub nicio forma. devil.gif

Ella,nu pui poza cu rochita? )).gif

Himere,si mie-mi pac pisicile,dar haba n-am ce presupune ingrijirea lor.

Acest mesaj a fost editat de daconst: 31-12-2006, 10:30 AM

--------------------
+Quote Post
daconst
mesaj 31-12-2006, 10:34 AM
Mesaj #38

Taz

Pisik,am uitat sa-ti spun...mi-a raspuns si mie Teo ieri. cheer.gif
Asta mi-a scris:
"Draga Dana,

Multumesc mult de tot pentru mesaj si iti doresc un an nou fericit! o sa incerc sa fac asa cum zici tu, sa raman asa sau... cine stie, poate ma mai destept un pic, ca tare bine mi-ar prinde!

Cu drag,
Teo"

Asa am fost de fericita...e o draguta. give_rose.gif

Acest mesaj a fost editat de daconst: 31-12-2006, 10:35 AM

--------------------
+Quote Post
himere2005
mesaj 31-12-2006, 10:50 AM
Mesaj #39

Lama

Raspunsuri: 5.839
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

fetelor, de dimineata am fost la cumparaturi, mai trag acum o fuga in piata si dupa aia sper sa ne auzim
sincer, nu prea sunt de acord cu pisicuta in casa, vreau sa ma mai documentez si sa vad si reactia biancai, dar am inima strinsa...eu tin cit de cit la curatenie si ma gindesc ca o sa am ceva de strins dupa. pisica pare sa fi fost educata de cineva ca altfel nu-mi explic comportamentul, dar vrea atentie si nu stiu daca pot sa i-o ofer....dan e superfericit, dar eu nu prea, ma tot gindesc sa fac o alegere cit mai buna. va dau raspuns cind iau o decizie smile.gif multumesc pentru sfaturi oricum si sprijin pupic.gif

nu stiu ce sa-i dau de mincare rolleyes.gif lapte nu vrea, pestisori nu, carnita nu, de la mincare de pisici la conserva a vomat blink.gif nu stiu sa ma comport cu ea...ma gindesc sa nu-mi strice si mobila achizitionata cu greu...nu stiu ce sa zic. singurul motiv pentru care as pastra-o daca ar face copilul fericit.
va pup

Acest mesaj a fost editat de himere2005: 31-12-2006, 10:48 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
maria
mesaj 31-12-2006, 10:53 AM
Mesaj #40

Furnica
*

Raspunsuri: 68
Membrul Nr.: 70

Desi am lipsit in ultima vreme pt ca am avut divese problemutze, nu v-am uitat pe nici una dintre voi si va multumesc pentru sprijinul vostru care a facut posibil sa 'arunc' balastul de 12 kg smile.gif

Va doresc un an nou luminos si pliiiiiin de surprize placute !!!!!!!!!!!

--------------------
Imagine

start WW: 20 martie 2006
inaltime: 1.64
http://pg.photos.yahoo.com/ph/maria_pascali/my_photos
+Quote Post
Deea
mesaj 31-12-2006, 10:56 AM
Mesaj #41

Marmota

Raspunsuri: 1.459
Membrul Nr.: 79

CITAT(maria @ 31-12-2006, 12:53 PM) *

Desi am lipsit in ultima vreme pt ca am avut divese problemutze, nu v-am uitat pe nici una dintre voi si va multumesc pentru sprijinul vostru care a facut posibil sa 'arunc' balastul de 12 kg smile.gif

Va doresc un an nou luminos si pliiiiiin de surprize placute !!!!!!!!!!!

Multumim la fel! Sa nu mai ai parte de problemutze!
Te asteptam mai des pe la noi!
hug.gif

Mi-am gasit ieri fusta....intr-un final...eu vroiam una mai larguta dar al meu a zis ca nu si nu, fusta dreapta pe linia corpului. M-am imbracat aseara si nu arat chiar rau...chiar daca e mulata ascunde bine kg., o sa-mi fac poza diseara dupa ce ma imbrac.

Ella vrau sa vad si eu rochita de la Zara!

--------------------
Imagine

+Quote Post
maria
mesaj 31-12-2006, 10:57 AM
Mesaj #42

Furnica
*

Raspunsuri: 68
Membrul Nr.: 70

CITAT(himere2005 @ 31-12-2006, 12:50 PM) *

fetelor, de dimineata am fost la cumparaturi, mai trag acum o fuga in piata si dupa aia sper sa ne auzim
sincer, nu prea sunt de acord cu pisicuta in casa, vreau sa ma mai documentez si sa vad si reactia biancai, dar am inima strinsa...eu tin cit de cit la curatenie si ma gindesc ca o sa am ceva de strins dupa. pisica pare sa fi fost educata de cineva ca altfel nu-mi explic comportamentul, dar vrea atentie si nu stiu daca pot sa i-o ofer....dan e superfericit, dar eu nu prea, ma tot gindesc sa fac o alegere cit mai buna. va dau raspuns cind iau o decizie smile.gif multumesc pentru sfaturi oricum si sprijin pupic.gif

nu stiu ce sa-i dau de mincare rolleyes.gif lapte nu vrea, pestisori nu, carnita nu, de la mincare de pisici la conserva a vomat blink.gif nu stiu sa ma comport cu ea...ma gindesc sa nu-mi strice si mobila achizitionata cu greu...nu stiu ce sa zic. singurul motiv pentru care as pastra-o daca ar face copilul fericit.
va pup

himere, o pisica e f simplu de crescut...sint ff curate, nu miroase in casa de la ele, ca la catzei (trebuie doar sa-i schimbi litiera...de fapt ii pui nisip si cand face pipi se intareste o parte din el si se face bulgarash...cu cacutza e si mai simplu)

--------------------
Imagine

start WW: 20 martie 2006
inaltime: 1.64
http://pg.photos.yahoo.com/ph/maria_pascali/my_photos
+Quote Post
daconst
mesaj 31-12-2006, 11:17 AM
Mesaj #43

Taz

Maria,bine ai revenit la noi si multumim de urari! pupic.gif

Deea,ce babuin priceput ai...si eu as fi zis la fel ca-ti trebuie ceva mai pe corp daca ai ceva kg in plus.Daca e mai larg te arata si mai plinuta.
Deci nota 10 la babuin. wink1.gif

Acest mesaj a fost editat de daconst: 31-12-2006, 11:17 AM

--------------------
+Quote Post
danyhoney
mesaj 31-12-2006, 11:28 AM
Mesaj #44

Panda

Raspunsuri: 8.678
Membrul Nr.: 87

Buna ,neuroni ! pupic.gif

Deja casuta 7 ?? E bine si asa cheer.gif cheer.gif

May....si eu stiam de Atlassib ca sunt nesimtiti dar sa umble in pachete ???? Asta deja e prea de tot. Poate faci o reclamatie comuna cu fata care a avut o parte din lucrurile tale.Eu nu m-as lasa.Chiar daca nu mai recuperezi lucrurile macar sa vada ca nu esti fraiera. pupic.gif

Maria...bine ai revenit ! floare.gif Si tu sa ai un an 2007 plin de tot ce-ti doresti !!!

Himere...si eu am avut o pisica cand eram in Ro.Cumintica,curatica dar...nu stiu cum ar fii cu un bb.Mai ales ca parul de pisica e tare periculos .

2 in 1 ....asa deci ,fursecuri ??? Bravo. Poate vine bb in noaptea asta ( dupa 12 ) wink1.gif

Deea...jos palaria in fata babuinului tau )).gif

CITAT(buretel @ 30-12-2006, 09:19 PM) *

LA MULTI ANI! Sa aveti un An Nou plin de bucurii si impliniri! Va multumesc ca sunteti aici hug.gif
Imagine

Multumim,buretel !!! Si tu sa ai un 2007 plin de bucurii !!!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 31-12-2006, 11:30 AM
Mesaj #45

Koala

Raspunsuri: 2.431
Membrul Nr.: 73

Neataaaaa
Deea, buna cafeaua, multumesc! Am si baut una dar pentru ca diseara e Revelionul pot sa imi mai iau inca una? give_rose.gif
Maria, te asteptam si in 2007 sa ne tii companie, mai ales noua care am pus la loc ce am slabit in 2006. Poate invatam si noi ceva de la tine.
Imi poate da cineva link-ul ala de la site-ul unde pot miscora pozele?? Ca mor sa va arat poza cu rochita si sa imi spuneti parerea voastra. Sunt disperata ca arat ca un cartabos in ea si nu stiu cu ce sa ma imbrac diseara, cum sa ma coafez, cu ce sa ma incalt....

Acest mesaj a fost editat de Ella79: 31-12-2006, 11:32 AM
+Quote Post

251 Pagini V < 1 2 3 4 5 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 29-08-2008 - 03:05 PM