![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
02-01-2007, 11:38 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Hihihi...am gasit cat are carnea de strut : 100 gr = 1,77 P hai mai dany, tu chiar ai numarat? ca ma faci sa ma simt deja o mare mare vitica Dany,de unde iei carnea de strut si cum ii spune in germana?ca prea ma gindesc la ea. STRAUSS= strut . Se gaseste fff rar,noi am gasit acum la Real...dar e scumpa,sa stii .Am gasit doar la pachet de 2,5 kg si am dat 31 € pe ea.Deci nu e ceva ce am manca in fiecare zi...ca dam faliment Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 02-01-2007, 11:38 AM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Tulip |
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Dana,si eu am papat fructe la greu....parerea mea ca daca copilul face colici,nu din cauza fructelor le face.....am mancat orice,mai putin fasole si varza
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| otilici |
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Dana,pentru lactatie sunt ceaiuri ,eu beau tot timpul ceai de chimen in loc de apa,are efect tare bun contra colicilor la bebe,pot manca orice fara sa-i creez probleme.Mai sunt bune lichidele calde(supe,ciorbe,lapte,ceai cald) bananele si alunele cica.
Chestia cu berea e adevarata,dar are calorii,iar alcoolul nu e tocmai bun pt.bebe. -------------------- |
| ina_ceva |
02-01-2007, 11:39 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Miha, si eu am citit de craciun « la cumparaturi in rochie de mireasa ». Cat despre baie la pisici, eu il spalam pe-al meu cred ca o data la doua luni
Deea, noni, sunteti frumusele foc ! Pisik, nesimtiti cumnati mai ai ; si eu in familie un specimen asemanator Deea, dany-dulce, may, himere sanatate multa ! Uka, frumoasa rochia de mireasa ; manecutzele au farmec. Maria, te asteptam mai des pe la noi Peach, cum a fost revelioul cu bufnitza si papagalul ? -------------------- |
| daconst |
02-01-2007, 11:41 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dana,pentru lactatie sunt ceaiuri ,eu beau tot timpul ceai de chimen in loc de apa,are efect tare bun contra colicilor la bebe,pot manca orice fara sa-i creez probleme.Mai sunt bune lichidele calde(supe,ciorbe,lapte,ceai cald) bananele si alunele cica. Chestia cu berea e adevarata,dar are calorii,iar alcoolul nu e tocmai bun pt.bebe. Mey,ma gindeam la bere fara alcool...sa nu imbat copilul de mic. Si asa daca seamana pe ma-sa o sa le cam traga. Vitamine mai iei?Ca eu am luat toata sarcina si cica voi continua cu ele daca alaptez.Si cu acid folic la fel.Dar in Ro iar sunt parerile impartite. -------------------- |
| himere2005 |
02-01-2007, 11:45 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
hai ca am schimbat avatarul...sa vedem daca merge
-------------------- ![]() |
| Pisik |
02-01-2007, 11:47 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
hai ca am schimbat avatarul...sa vedem daca merge f frumos avatar, dar poate gasesti unul cu capul in sus nu in jos, sa nu ameteasca Ina bicicleta nu am mai facut, dar de maine ma apuc serios, acuma am o foameeee, cel mai greu o sa imi fie sa ma reobisnuiesc sa pap putin -------------------- |
| Pisik |
02-01-2007, 11:57 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
he he, cred ca azi-maine ma fac marmota
-------------------- |
| otilici |
02-01-2007, 12:00 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Dana,vitamine iau si eu in continuare.
Himere,m-am uitat la pozele cu Bia,e o scumpa,cel mai mult mi-au placut pozele alea cand adoarme in diferite ipostaze . Pisik,si eu ma tem ca ma voi obisnui greu sa pap putin,si eu am mancat ca sparta sarbatorile astea. -------------------- |
| dany |
02-01-2007, 12:12 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| ina_ceva |
02-01-2007, 12:23 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Miha, felicitari!!! Sa fie intr-un ceas bun!!! Ati discutat cand va fi nunta?
ella, dragutza coafura ta! Si ce negru Acum am vazut poze voastre: Dana, esti frumoasa, chiar daca ai cateva kg in plus. tulip, nu mi se pare ca ai avea nevoie sa slabesti. Arati f bine. May, imi place cum e impodobit bradutul. Presupun ca la masa sunt socri tai si cumnatii, nu? Si tu si pisik aratati minunat. Himere, pari o adolescenta Miha, se pare ca a fost o petrecere pe cinste. Ati iesit in fata blocului cu sampaniile? -------------------- |
| otilici |
02-01-2007, 12:25 PM
|
Dany,v-ati distrat super de Revelion!Ce platouri apetisante aveti acolo!
Mie tare-mi place geaca ta rosie,te prinde foarte bine. -------------------- |
| dany |
02-01-2007, 12:37 PM
|
Mersi,Oti.Geaca nu e rosie ...e un caramiziu ...a iesit rosie de la blitz
Am reusit sa fac 15 min de bicicleta si 50 de abdomene -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| irinush |
02-01-2007, 12:58 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
La multi ani, sa aveti un an cat mai bun si plin de fericire!
Va pup fetele, eu sunt cam intarziata, stiu am vazut pozele, toate sunteti niste frumoase si ma bucur ca v-ati distrat. Pisik, ai aratat f bine, si mie mi-a placut si coafura ta. Miha, super! felicitari si sa fie intr-un ceas bun! Ella, mi-a placut mult coafura, iti sta ff bine, bravo ca ai reusit sa te distrezi in ciuda intamplarilor neplacute, eu nu cred ca reuseam ... Dany, Tulip, fain revelionul vostru la gratar, mi-ati trezit nostalgii, am petrecut si eu o data asa si a fost tare frumos Dana, aproape ca nici nu ti se vede burtica in poze, arati tare bine Eu., imi pare rau ca ai racit chiar acum, dar .. important e ca te-ai simtit bine May, sunteti niste frumosi si tu si Remy! Sexy ... ai o rabdare fantastica cu aia doi, eu cred ca ii dadeam de mult afara! Himere, arati bestial! unde mai vrei sa slabesti?! sper ca nu am uitat pe nimeni, daca da ... iertare, va rog! Noi am petrecut acasa, pe 31 seara am fost la parintii mei sa ii uram cica, apoi am venit acasa, a venit prietena mea la noi, am culcat copilu si noi am ramas cica sa ne distram ... iata si cateva poze: revelionul nostru nimic deosebit dupa cum se vede, asta e, asteptam sa mai creasca David si in anii urmatori mai vedem noi ... -------------------- |
| dany |
02-01-2007, 01:19 PM
|
Irinush....ce daca ati stat acasa ?? V-ati distrat ? asta e important . Ce frumusete de copil e David !!! sa va traiasca !
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 02:28 PM |