![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
02-01-2007, 05:02 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
himerus ce frumoasa este gramajoara ta in poza de la avatar peach cred ca stii ce sa pui pe masa data viitoare cand te viziteaza soacra-ta : nimic + sos + ananas I-au schimbat programul lui Remy de munca si vine la 7 acum nu la 8 aveti mai mult timp de fursecuri am plecat, pupici -------------------- |
| May |
02-01-2007, 05:17 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Ieri de dimineatza ne-am culcat la 6 ca atunci s-a terminat revelionul la noi si ne-am trezit la 18.30 cu mici pauze de dus la toaleta. Ne-am uitat la filme pana pe la 1, apoi am facut toate formele de fursecuri de care eram in stare la ora aia, am mai stat de vorba si apoi el a adormit.... eu pe la 4 inca imi mai numaram stelutzele fosforescente lipite de tavan
Tocmai am vb cu sexy si e distrusa Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 02-01-2007, 05:18 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ALICE |
02-01-2007, 05:53 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.401 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
M-am intors!Mama ce fain a fost.Acum citesc ce ati mai scris.Vad ca ne-am mutat deja.N-ati stat degeaba!
|
| Ramo |
02-01-2007, 06:05 PM
|
|
Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.945 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
UN AN NOU FERICIT SI CU MULTE BUCURII VA DORESC!!!
Am de recuperat 50 de pagini Nu de mult am ajuns in casa, am despachetat si ma duc pana la hotel, dupa care vin si trag un pui de somn............ V-am pupat pe toate si.....de maine, sau de luni, PE CAI! -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| ALICE |
02-01-2007, 06:12 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.401 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Pana azi ziceam si eu ca ma apuc de maine.Dar nu merge.Inca.De luni mai bine.
|
| bubbles |
02-01-2007, 06:14 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.895 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
`seara...
un an nou fericit de maine sunt iar "pe faleza" -------------------- |
| dany |
02-01-2007, 06:25 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Bine ati revenit,fetelor !!!
May....vreau sa-ti spun ca asa m-am enervat cand am citit ce ai povestit de sexy !!! Cum naiba nu se simt aia nici macar acum cand stiu ca sexy are nevoie de ajutor !! Auzi la ei ...sa o lase pe Bianca sa faca ce ,de fapt ,ar putea face si Duamna . Mare-i gradina Domnului ! Speram sa citesc vesti de la 2 in 1...credeam ca s-a intors de la control .Sper ca e totul bine . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Tulip |
02-01-2007, 06:29 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
fetelor,bine ati revenit!!!!!
so....cine numara de maine,3 ianuarie? Pana acum suntem 3....Pisik,Ella si cu mine -------------------- |
| dany |
02-01-2007, 06:30 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
fetelor,bine ati revenit!!!!! so....cine numara de maine,3 ianuarie? Pana acum suntem 3....Pisik,Ella si cu mine Pe mine m-ai uitat ??? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Tulip |
02-01-2007, 06:31 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
fetelor,bine ati revenit!!!!! so....cine numara de maine,3 ianuarie? Pana acum suntem 3....Pisik,Ella si cu mine Pe mine m-ai uitat ??? scuze......deci suntem 4! -------------------- |
| May |
02-01-2007, 06:32 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
danydulce...... crede-ma ca e de o nesimtire... absolut nimic nu face si cand se intoarce de la plimbare zice: e gata masa?
Bine ati revenit fetelor!!! -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
02-01-2007, 06:35 PM
|
danydulce...... crede-ma ca e de o nesimtire... absolut nimic nu face si cand se intoarce de la plimbare zice: e gata masa? E si greseala lui sexy si a sotului ei : sunt mult prea buni,prea cu bun simt,prea ingaduitori . Eu i-as da pe usa afara ,sincer. Va Poate intru si mai tarziu. -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Deea |
02-01-2007, 06:49 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.659 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
dana e la control?... n-am fost pe faza....
May imi place cum te imbraci, eu nu am "curaj" sa ma imbrac asa....poate si pt. ca n-am avut niciodata kg. pe care le am acum...nu stiu ce sa zic...Oricum tu te imbraci frumos, iti sta foarte bine! Bravo! Miha sa fie intr-un ceas bun! Ina, La multi ani! Dana esti tare draguta ca si graviduta, mie mi se par toate gravidutele frumoase indiferent de kg. luate Otilici daca vrei sa mananci ww pune si punctele pt. mentinere, o sa dai jos si asa avand in vedere ca alaptezi. Eu cel mai mult am dat in luna in care am alaptat, 5kg...apoi inca 7 in 4 luni! ia uitati ce mandru e al meu de fii-sa ![]() -------------------- ![]() |
| May |
02-01-2007, 06:56 PM
|
|
Multumesc Deea si eu zic sa nu te stresezi prea mult ca nu o sa ramai mult la kg astea
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ina_ceva |
02-01-2007, 07:41 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Multumesc deea, may!!
Acum sosesc si prietenii mei , asa ca de maine ma apuc si eu de numarat (tre sa petrec in seara asta, nu?) -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 03:59 PM |