![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ALICE |
16-01-2007, 09:25 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.401 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
|
| nusarich |
16-01-2007, 09:25 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.962 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Neatza fetelor! Cica m-am apuct si eu de numarat. Cam greu, nu prea reusesc sa ma mentin in puncte dar macar incerc. Voi cu cat punctati un Jacobs 3in1. Dupa valorile de pe ambalaj ies 3p, dar mi se par cam multe eu nu beau din asta, dar s-ar putea sa aiba dreptate, ca 3 in 1 are si zahar si lapte. valorile erau pentru 100g? ca pliculetul are mai putin. poate trebuie sa imparti la cantitatea pliculetului... -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ella79 |
16-01-2007, 09:33 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.957 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Pisik, eu zic sa tii WW corect cel putin 2 saptamani ai apoi ai sa vezi ca se stabilizeaza si cantarul. Eu nu stiu, ca nu ma pricep nici eu prea bine, dar parerea mea e ca daca, de exemplu, mananci aiurea luni, nu vezi la cantar marti, ci vezi peste cateva zile - o saptamana.
Asa ca nu dispera si nici nu te astepta la minuni. Tu tine WW corect, bea lichide, fa sport si ai sa vezi ca si rezultatele vor aparea. Din cate stiu eu, WW nu este o dieta minune ultra rapida. Cu WW nu slabesti 7 kg in 7 zile si nici nu e o dieta pe care sa o tii o saptamana da, una nu si tot asa... WW e un mod de viata. Cu WW se slabesc de la cateva sute de grame la maxim 2 kg pe saptamana. Danette, punctezi dupa valorile de le ambalaj, ca asa si scrie la WW. Din pacate nu punctam cat avem noi chef doar pentru ca ni se pare ca ceva are prea multe puncte. -------------------- |
| bubbles |
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.895 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
lasa pisik ca si mei imi arata cu 500g mai mult azi ca ieri
poae si la tine e ceva de la rusi -------------------- |
| Ella79 |
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.957 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Neata Danuta! Ce faci? Cum te mai simti?
-------------------- |
| Pisik |
16-01-2007, 09:35 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pisik, eu zic sa tii WW corect cel putin 2 saptamani ai apoi ai sa vezi ca se stabilizeaza si cantarul. Eu nu stiu, ca nu ma pricep nici eu prea bine, dar parerea mea e ca daca, de exemplu, mananci aiurea luni, nu vezi la cantar marti, ci vezi peste cateva zile - o saptamana. Asa ca nu dispera si nici nu te astepta la minuni. Tu tine WW corect, bea lichide, fa sport si ai sa vezi ca si rezultatele vor aparea. Din cate stiu eu, WW nu este o dieta minune ultra rapida. Cu WW nu slabesti 7 kg in 7 zile si nici nu e o dieta pe care sa o tii o saptamana da, una nu si tot asa... WW e un mod de viata. Cu WW se slabesc de la cateva sute de grame la maxim 2 kg pe saptamana. Danette, punctezi dupa valorile de le ambalaj, ca asa si scrie la WW. Din pacate nu punctam cat avem noi chef doar pentru ca ni se pare ca ceva are prea multe puncte. Ella, esti o scumpa lasa pisik ca si mei imi arata cu 500g mai mult azi ca ieri poae si la tine e ceva de la rusi nu, rusii nu sunt, poate e apa -------------------- |
| bubbles |
16-01-2007, 09:38 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.895 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
dana
a venit babuinul si mi`a adus o ciocolata cu crema de zmeura....sa nu`i rup capul si nu altceva -------------------- |
| Pisik |
16-01-2007, 09:38 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
dana a venit babuinul si mi`a adus o ciocolata cu crema de zmeura....sa nu`i rup capul si nu altceva ia si tu o patratica de politete si pofta -------------------- |
| daconst |
16-01-2007, 09:40 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Neatza,incerc sa ma trezesc si eu ca parca tot dereglata sunt.Noaptea de la 3-4 ma uit pe pereti si dimineata la 6 ma apuca un somn de nu stiu ce-i cu mine.
Unde-i Himere?ca daca n-a scris pina acum e ceva suspect. Pisik,eu zic ca nu ai eliminat lichidele de aseara sau asa ceva.Nu te descuraja ca esti abia la inceput. Deea,noroc ca la cintarul meu nu se vad decit kg ca la ce tonaj am acum il aruncam pe geam sa-mi mai spuna ca-s obeza. May,sa porti lucrusoarele cu placere...abia astept sa rastorn si eu caruta sa pot intra intr-un magazin la reduceri...dar sigur voi cumpara doar marimea S ca in vremurile bune sa am motiv mai mare de slabit. -------------------- |
| Tulip |
16-01-2007, 09:41 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Buna dimineata!
Uka,votat pisicuta.......este o ingura pisi care se numeste Dee-Dee? Mi-e somn de nu mai pot,si aseara m-am culcat si destul devreme...nu stiu de la ce....... Mi-am cumparat(in sfarsit) si eu cartea lui Mihaela Billic....dar am citit vreo 5 pagini deocamdata -------------------- |
| Ella79 |
16-01-2007, 09:41 AM
|
Pisik, rabdarea tine doar de tine si de vointa ta de a slabi. WW tii daca ti se potriveste si daca esti dispus sa astepti ca sa slabesti sanatos si frumos.
Am vazut ca destul de multe fete de pe aici se asteapta la minuni. Asa ca eu repet: WW nu este o dieta ultra-rapida!!! Fetelor, aveti rabdare ca nu dau turcii! Eu am reinceput WW din 3 ianuarie si am tinut corect, facand si mult sport pe deasupra. Si in timpul asta am slabit 1,5kg, adica media care se slabeste la dieta asta. Dar m-am si rusinat si n-am mai zis nimic cand am vazut fete care au slabit 3 - 4 kg in mai putin de 7 zile. -------------------- |
| daconst |
16-01-2007, 09:43 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
dana a venit babuinul si mi`a adus o ciocolata cu crema de zmeura....sa nu`i rup capul si nu altceva Vezi ca umpli forumul cu bip-uri si ti-o iei. Nu mai ai voie sa spui denumiri de dulciuri...ca nu ne intereseaza,na. -------------------- |
| Pisik |
16-01-2007, 09:43 AM
|
|
Pisik, rabdarea tine doar de tine si de vointa ta de a slabi. WW tii daca ti se potriveste si daca esti dispus sa astepti ca sa slabesti sanatos si frumos. Am vazut ca destul de multe fete de pe aici se asteapta la minuni. Asa ca eu repet: WW nu este o dieta ultra-rapida!!! Fetelor, aveti rabdare ca nu dau turcii! Eu am reinceput WW din 3 ianuarie si am tinut corect, facand si mult sport pe deasupra. Si in timpul asta am slabit 1,5kg, adica media care se slabeste la dieta asta. Dar m-am si rusinat si n-am mai zis nimic cand am vazut fete care au slabit 3 - 4 kg in mai putin de 7 zile. Ella, eu cunosc principiile astea si nu ma astept la minuni, dar parca nici sa nu slabesc nimic nu imi convine; si eu tot pe 3 ian m-am apucat si daca e sa ma iau dupa azi dimineata am slabit fix 1kil -------------------- |
| Ella79 |
16-01-2007, 09:47 AM
|
dana a venit babuinul si mi`a adus o ciocolata cu crema de zmeura....sa nu`i rup capul si nu altceva Va rugasem si eu sa incercati sa evitati astfel de informatii, dar se pare ca am vorbit la pereti. Sincer, stirea ca ai primit cu ciocolata cu crema de zmeura nu aduce nici un bine nimanui si stii si tu asta. Imi pare rau ca azi sunt intr-o dispozitie mai razboinica, dar, pe bune acum, daca nu vreti sa slabiti macar respectati-le pe alea care vor! -------------------- |
| lyra |
16-01-2007, 09:47 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 351 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
buna dimineata
sunt atat de adormita. si ma dor ochii cineva imi spunea ca nu e bine sa pap cereale seara. problema e ca daca le pap dimineata dupa o ora as manca si frigiderul. am descoperit ca mi-e mai bine daca le pap seara. dar daca nu e bine poate le mut la pranz. ce ziceti. ar merge? -------------------- ![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 12:38 PM |