left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 247 248 249 250 251 >  
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 7, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
ALICE
mesaj 16-01-2007, 09:25 AM
Mesaj #3721

Koala

Grup: Membri
Raspunsuri: 2.401
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Muuult mai bine
Sex: Feminin

CITAT(dannette @ 16-01-2007, 11:19 AM) *

Voi cu cat punctati un Jacobs 3in1. Dupa valorile de pe ambalaj ies 3p, dar mi se par cam multe sad.gif

Da,stiu.Si eu m-am lasat cand am vazut ce scump e
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
nusarich
mesaj 16-01-2007, 09:25 AM
Mesaj #3722

Iepuras

Raspunsuri: 1.962
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

CITAT(dannette @ 16-01-2007, 11:19 AM) *

Neatza fetelor!
Cica m-am apuct si eu de numarat.
Cam greu, nu prea reusesc sa ma mentin in puncte dar macar incerc.

Voi cu cat punctati un Jacobs 3in1. Dupa valorile de pe ambalaj ies 3p, dar mi se par cam multe sad.gif

eu nu beau din asta, dar s-ar putea sa aiba dreptate, ca 3 in 1 are si zahar si lapte. valorile erau pentru 100g? ca pliculetul are mai putin. poate trebuie sa imparti la cantitatea pliculetului...

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Ella79
mesaj 16-01-2007, 09:33 AM
Mesaj #3723

Koala

Raspunsuri: 2.957
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

Pisik, eu zic sa tii WW corect cel putin 2 saptamani ai apoi ai sa vezi ca se stabilizeaza si cantarul. Eu nu stiu, ca nu ma pricep nici eu prea bine, dar parerea mea e ca daca, de exemplu, mananci aiurea luni, nu vezi la cantar marti, ci vezi peste cateva zile - o saptamana.
Asa ca nu dispera si nici nu te astepta la minuni. Tu tine WW corect, bea lichide, fa sport si ai sa vezi ca si rezultatele vor aparea.
Din cate stiu eu, WW nu este o dieta minune ultra rapida. Cu WW nu slabesti 7 kg in 7 zile si nici nu e o dieta pe care sa o tii o saptamana da, una nu si tot asa... WW e un mod de viata. Cu WW se slabesc de la cateva sute de grame la maxim 2 kg pe saptamana.

Danette, punctezi dupa valorile de le ambalaj, ca asa si scrie la WW. Din pacate nu punctam cat avem noi chef doar pentru ca ni se pare ca ceva are prea multe puncte. blum.gif

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
bubbles
Mesaj #3724

Panda

Raspunsuri: 8.895
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

lasa pisik ca si mei imi arata cu 500g mai mult azi ca ieri cry.gif dar cred ca e si din cauza rusilor smile.gif
poae si la tine e ceva de la rusi smile.gif si retii apa

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Ella79
Mesaj #3725

Koala

Neata Danuta! Ce faci? Cum te mai simti? pupic.gif pt bebe.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Pisik
mesaj 16-01-2007, 09:35 AM
Mesaj #3726

Taz

Raspunsuri: 3.504
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(Ella79 @ 16-01-2007, 11:33 AM) *

Pisik, eu zic sa tii WW corect cel putin 2 saptamani ai apoi ai sa vezi ca se stabilizeaza si cantarul. Eu nu stiu, ca nu ma pricep nici eu prea bine, dar parerea mea e ca daca, de exemplu, mananci aiurea luni, nu vezi la cantar marti, ci vezi peste cateva zile - o saptamana.
Asa ca nu dispera si nici nu te astepta la minuni. Tu tine WW corect, bea lichide, fa sport si ai sa vezi ca si rezultatele vor aparea.
Din cate stiu eu, WW nu este o dieta minune ultra rapida. Cu WW nu slabesti 7 kg in 7 zile si nici nu e o dieta pe care sa o tii o saptamana da, una nu si tot asa... WW e un mod de viata. Cu WW se slabesc de la cateva sute de grame la maxim 2 kg pe saptamana.

Danette, punctezi dupa valorile de le ambalaj, ca asa si scrie la WW. Din pacate nu punctam cat avem noi chef doar pentru ca ni se pare ca ceva are prea multe puncte. blum.gif

Ella, esti o scumpa pupic.gif si stiu ca ai dreptate. Dar am obosit si eu, vreau si eu sa vad ceva mai semnificativ la cantar sad.gif O sa incerc sa am rabdare in continuare

CITAT(bubbles @ 16-01-2007, 11:33 AM) *

lasa pisik ca si mei imi arata cu 500g mai mult azi ca ieri cry.gif dar cred ca e si din cauza rusilor smile.gif
poae si la tine e ceva de la rusi smile.gif si retii apa

nu, rusii nu sunt, poate e apa

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 16-01-2007, 09:38 AM
Mesaj #3727

Panda

Raspunsuri: 8.895
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

dana pupic.gif pt tine si pt bebe
a venit babuinul si mi`a adus o ciocolata cu crema de zmeura....sa nu`i rup capul si nu altceva cuplu.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Pisik
mesaj 16-01-2007, 09:38 AM
Mesaj #3728

Taz

CITAT(bubbles @ 16-01-2007, 11:38 AM) *

a venit babuinul si mi`a adus o ciocolata cu crema de zmeura....sa nu`i rup capul si nu altceva cuplu.gif

ia si tu o patratica de politete si pofta

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 16-01-2007, 09:40 AM
Mesaj #3729

Taz

Raspunsuri: 3.316
Membrul Nr.: 68

Neatza,incerc sa ma trezesc si eu ca parca tot dereglata sunt.Noaptea de la 3-4 ma uit pe pereti si dimineata la 6 ma apuca un somn de nu stiu ce-i cu mine. sad.gif

Unde-i Himere?ca daca n-a scris pina acum e ceva suspect. naughty.gif

Pisik,eu zic ca nu ai eliminat lichidele de aseara sau asa ceva.Nu te descuraja ca esti abia la inceput.

Deea,noroc ca la cintarul meu nu se vad decit kg ca la ce tonaj am acum il aruncam pe geam sa-mi mai spuna ca-s obeza. )).gif

May,sa porti lucrusoarele cu placere...abia astept sa rastorn si eu caruta sa pot intra intr-un magazin la reduceri...dar sigur voi cumpara doar marimea S ca in vremurile bune sa am motiv mai mare de slabit. )).gif

--------------------
+Quote Post
Tulip
mesaj 16-01-2007, 09:41 AM
Mesaj #3730

Taz

Raspunsuri: 3.444
Membrul Nr.: 72

Buna dimineata!

Uka,votat pisicuta.......este o ingura pisi care se numeste Dee-Dee?

Mi-e somn de nu mai pot,si aseara m-am culcat si destul devreme...nu stiu de la ce.......

Mi-am cumparat(in sfarsit) si eu cartea lui Mihaela Billic....dar am citit vreo 5 pagini deocamdata wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 16-01-2007, 09:41 AM
Mesaj #3731

Koala

Pisik, rabdarea tine doar de tine si de vointa ta de a slabi. WW tii daca ti se potriveste si daca esti dispus sa astepti ca sa slabesti sanatos si frumos.
Am vazut ca destul de multe fete de pe aici se asteapta la minuni. Asa ca eu repet: WW nu este o dieta ultra-rapida!!! Fetelor, aveti rabdare ca nu dau turcii!
Eu am reinceput WW din 3 ianuarie si am tinut corect, facand si mult sport pe deasupra. Si in timpul asta am slabit 1,5kg, adica media care se slabeste la dieta asta. Dar m-am si rusinat si n-am mai zis nimic cand am vazut fete care au slabit 3 - 4 kg in mai putin de 7 zile.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
daconst
mesaj 16-01-2007, 09:43 AM
Mesaj #3732

Taz

Raspunsuri: 3.316
Membrul Nr.: 68

Vezi ca umpli forumul cu bip-uri si ti-o iei. mad.gif
Nu mai ai voie sa spui denumiri de dulciuri...ca nu ne intereseaza,na. tease.gif

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 16-01-2007, 09:43 AM
Mesaj #3733

Taz

CITAT(Ella79 @ 16-01-2007, 11:41 AM) *

Pisik, rabdarea tine doar de tine si de vointa ta de a slabi. WW tii daca ti se potriveste si daca esti dispus sa astepti ca sa slabesti sanatos si frumos.
Am vazut ca destul de multe fete de pe aici se asteapta la minuni. Asa ca eu repet: WW nu este o dieta ultra-rapida!!! Fetelor, aveti rabdare ca nu dau turcii!
Eu am reinceput WW din 3 ianuarie si am tinut corect, facand si mult sport pe deasupra. Si in timpul asta am slabit 1,5kg, adica media care se slabeste la dieta asta. Dar m-am si rusinat si n-am mai zis nimic cand am vazut fete care au slabit 3 - 4 kg in mai putin de 7 zile.

Ella, eu cunosc principiile astea si nu ma astept la minuni, dar parca nici sa nu slabesc nimic nu imi convine; si eu tot pe 3 ian m-am apucat si daca e sa ma iau dupa azi dimineata am slabit fix 1kil doh.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 16-01-2007, 09:47 AM
Mesaj #3734

Koala

Va rugasem si eu sa incercati sa evitati astfel de informatii, dar se pare ca am vorbit la pereti. Sincer, stirea ca ai primit cu ciocolata cu crema de zmeura nu aduce nici un bine nimanui si stii si tu asta.

Imi pare rau ca azi sunt intr-o dispozitie mai razboinica, dar, pe bune acum, daca nu vreti sa slabiti macar respectati-le pe alea care vor!

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
lyra
mesaj 16-01-2007, 09:47 AM
Mesaj #3735

Ciocanitoare

Raspunsuri: 351
Inscris: 12-10-2006
Membrul Nr.: 143

buna dimineata

sunt atat de adormita. si ma dor ochii

cineva imi spunea ca nu e bine sa pap cereale seara. problema e ca daca le pap dimineata dupa o ora as manca si frigiderul. am descoperit ca mi-e mai bine daca le pap seara. dar daca nu e bine poate le mut la pranz. ce ziceti. ar merge? eusa_think.gif

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post

251 Pagini V « < 247 248 249 250 251 >
Closed Topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 12:38 PM