![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dannette |
02-01-2007, 10:24 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 235 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 103 Sex: Feminin |
Hello!!!
LA MULTI ANI, neuroni Sa aveti un an plin numai cu bucurii si imliniri pe toate planurile. Sa stiti ca, chiar daca scriu mai rarut sunt la curent cu tot ce se intampla aici. Imi fac timp macar sa va citesc si sa va impartasesc emotiile. Puneti-ma si pe mine in calcul la numarat puncte incepand de maine. De acu promit sa va tin la curent cu dieta mea, ca poate asa nu o sa ma mai abat |
| emu |
02-01-2007, 10:28 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
hehehe credeam ca a trecut deja o ora de la ultimul vot si am incercat sa mai votez odata, da' nu m-a lasat ca... na, n-am calculat io bine
la multi ani si tie danette... ce hotarate sunteti multe sa reincepeti de maine. succes, eu mai astept -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tulip |
02-01-2007, 10:38 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
wow,Emu,mersi de viitorul vot!
tu cand te reapuci de numarat? -------------------- |
| dany |
02-01-2007, 10:40 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
he,he,he ,ce de lume pe aici
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Tulip |
02-01-2007, 10:41 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
he,he,he ,ce de lume pe aici da da da ce faci Dany?te pregatesti sufleteste pt. ziua de maine.....adica numarat? -------------------- |
| dany |
02-01-2007, 10:46 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dana...sper ca nu te-am deranjat azi cu sms-ul dar...eram putin ingrijorata .ma gandeam ca te-au oprit deja in spital.Offff,ce emotii imi dai tu zilele astea !!!! Am mobilul langa pat ,in dormitor .De obicei sunt toate in bucatarie si usile inchise
May..eu nu ti-am spus ca te respect pentru faptul ca te imbraci sexy pentru ca.......poate sunt un pic invidioasa Deea....ce mandru e tati de Alexia !!! Si ce ochi mari face printesa la fotografiat !!! E o scumpa . Lacry...si tie si familiei tale UN 2007 FERICIT PLIN DE TOT CE VA DORITI VOI !!!! Sorina ...WOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWW !!!!! M-ai dat pe spate,fata !!!!!! Ce sexy esti !!!!! Ce burta ,ce kilograme ??? Unde sunt mey ????? Si cu ochelari si nu le vad !!! Superb arati !!! Sincer !! Tulip..am votat si eu frumusetea ta !!! Mai incerc si mai tarziu...daca mai sunt pe aici. Dannette...spor la numarat de maine ! Emu...poze de la Revelion ????? Eu am dat cu batu-n balta azi...era de asteptat.Dar incet-incet imi revin eu. Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 02-01-2007, 10:58 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Anna |
02-01-2007, 10:47 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Salutare fetelor!
Am reusit sa citesc si sa vad pozele voastre, sunteti niste dragutze toate. Tulip am votat si eu Sper sa ma apuc si eu de numarat, incerc Va pup. Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 02-01-2007, 10:48 PM -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| dany |
02-01-2007, 10:48 PM
|
he,he,he ,ce de lume pe aici da da da ce faci Dany?te pregatesti sufleteste pt. ziua de maine.....adica numarat? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Tulip |
02-01-2007, 10:50 PM
|
si mie mi-e frica de cantar......
-------------------- |
| ALICE |
02-01-2007, 10:51 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.401 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Nu mai stiu care le-am pus si care nu.Astea sunt de la cheful firmei.Imediat le caut si pe cele de la Craciun
http://new.photos.yahoo.com/talice2004/alb...460762380430476 |
| dany |
02-01-2007, 10:56 PM
|
Himere...unde e poezia de inceput de an ???????????? Vine maine ???
....imi propun ca in viata asta sa ajung si in germania sa o vad si pe dany Am tot vrut sa-ti spun ,Himere ,ca m-a dat pe spate fraza asta !!!!! Nu ma asteptam !!!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Anna |
02-01-2007, 10:57 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Fetelor, voi sunteti suparate pe mine? Am facut ceva aiurea? Am impresia ca nu prea mai imi raspunde nimeni....sau poate am eu o zi proasta.
Noapte buna. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| Tulip |
02-01-2007, 10:59 PM
|
Fetelor, voi sunteti suparate pe mine? Am facut ceva aiurea? Am impresia ca nu prea mai imi raspunde nimeni....sau poate am eu o zi proasta. Noapte buna. Anna,nuuuuuuuuuuu,nu suntem suparate....ti se pare doar -------------------- |
| dany |
02-01-2007, 11:01 PM
|
Fetelor, voi sunteti suparate pe mine? Am facut ceva aiurea? Am impresia ca nu prea mai imi raspunde nimeni....sau poate am eu o zi proasta. Noapte buna. O,Doamne,cum poti crede asa ceva ,Anna ???????? eu am avut de comentat ce au scris fetele si ...tu inca nu scrisesesi nimic .Hai ,nu incepe cu ganduri aiurea,da ???? Te asteptam la numarat si la barfa !!! Salutare fetelor! Am reusit sa citesc si sa vad pozele voastre, sunteti niste dragutze toate. Tulip am votat si eu Sper sa ma apuc si eu de numarat, incerc Va pup. Pai...zii si tu :ce era sa-ti raspund eu la asta ?? Hai,fii fata cuminte si nu gandi prostii,ok ? Noi nu te stim asa Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 02-01-2007, 11:02 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Tulip |
02-01-2007, 11:04 PM
|
Alice,ai fost so sexy....ce decolteu
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 02:42 PM |