![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
02-01-2007, 11:12 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Alice...vorba lui Tulip : ce decolteeeeeeuuuu !!!! se pare ca numai fete sexoase sunt pe aici ( cu ,cateva exceptii......de ex eu
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Anna |
02-01-2007, 11:16 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Oki, scuze, nu am avut o zi deloc buna si de aia sunt asa tafnoasa
azi m-am certat cu toata lumea (incepand cu babuinul, de la prima oara, ca am gasit in history ca se uitase la profilul fostei prietene de pe un site, si nu e prima oara, si ma mai si duce cu minciunele, ca cica a intrat yahoo singur, ca cica as fi intrat eu tinand cont de nervii care se simt din ce scriu Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 02-01-2007, 11:17 PM -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Lacry |
02-01-2007, 11:16 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
danyhoney, multumim de urari!
Inainte de culcare mi-a trasnit prin cap sa ma imprietenesc din nou cu Dumneaei, Dieta, pe care vreau sa o incep de maine. Am un drum lung in fata, cel putin 10 kilos de dat jos. Asadar: Draga Ne revedem maine dupa foaaarte multa vreme. S-ar putea sa nu ma recunosti, caci arat deja ca o pictura de Rubens... Eu am emotii, caci nu prea mai stiu cum sa ma port cu tine. Erai destul de exigenta pe vremuri... Pe maine dimineata, la o cafeluta neingrasacioasa! -------------------- |
| Tulip |
02-01-2007, 11:18 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Lacry,ce dieta o sa tii?WW?
Succes,hai ca o gramada de fete ne aliniem maine la start!!!!! -------------------- |
| dany |
02-01-2007, 11:23 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Oki, scuze, nu am avut o zi deloc buna si de aia sunt asa tafnoasa azi m-am certat cu toata lumea (incepand cu babuinul, de la prima oara, ca am gasit in history ca se uitase la profilul fostei prietene de pe un site, si nu e prima oara, si ma mai si duce cu minciunele, ca cica a intrat yahoo singur, ca cica as fi intrat eu tinand cont de nervii care se simt din ce scriu Anna....stai de vorba cu el la modul cel mai serios !!!!!!! Nu merita sa iti faci atatea ganduri fara sa stii daca ai motive .Asculta ce are el de spus si ...ia masuri !!!! mai mult nu stiu ce sa-ti spun acum...tu stii cum e relatia voastra . daca vrei sa te descarci aici...fa-o linistita !!!!! Vei primi destule sfaturi...tu vei alege ce e mai bun . Asadar: Draga Ne revedem maine dupa foaaarte multa vreme. S-ar putea sa nu ma recunosti, caci arat deja ca o pictura de Rubens... Eu am emotii, caci nu prea mai stiu cum sa ma port cu tine. Erai destul de exigenta pe vremuri... Pe maine dimineata, la o cafeluta neingrasacioasa! Woow,Lacry.....esti tare respectuoasa fata de dieta -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Lacry |
02-01-2007, 11:24 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Lacry,ce dieta o sa tii?WW? Succes,hai ca o gramada de fete ne aliniem maine la start!!!!! trebuie sa stau tot timpul sa calculez... ofofofof, maine reincep serviciul... si deja sunt obosita, de sarbatori nu m-am odihnit, am robotit continuu... Mai bine incep tot cu Monti. dar ma mai gandesc pana maine, noaptea e un sfetnic bun. Pupici si noapte buna. A! Putem sa te votam si de la servici.. ca e alta adresa de net acolo Lacry,ce dieta o sa tii?WW? Succes,hai ca o gramada de fete ne aliniem maine la start!!!!! trebuie sa stau tot timpul sa calculez... ofofofof, maine reincep serviciul... si deja sunt obosita, de sarbatori nu m-am odihnit, am robotit continuu... Mai bine incep tot cu Monti. dar ma mai gandesc pana maine, noaptea e un sfetnic bun. Pupici si noapte buna. A! Putem sa te votam si de la servici.. ca e alta adresa de net acolo danyhoney, ori Monti, ori WW. Cu dieta cu care ma scol in... minte maine dimineata, cu aia o sa incep -------------------- |
| Tulip |
02-01-2007, 11:26 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
fetelor,multumim....domnisoara are deja 21 voturi!
-------------------- |
| Anna |
02-01-2007, 11:26 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Oki, scuze, nu am avut o zi deloc buna si de aia sunt asa tafnoasa azi m-am certat cu toata lumea (incepand cu babuinul, de la prima oara, ca am gasit in history ca se uitase la profilul fostei prietene de pe un site, si nu e prima oara, si ma mai si duce cu minciunele, ca cica a intrat yahoo singur, ca cica as fi intrat eu tinand cont de nervii care se simt din ce scriu Anna....stai de vorba cu el la modul cel mai serios !!!!!!! Nu merita sa iti faci atatea ganduri fara sa stii daca ai motive .Asculta ce are el de spus si ...ia masuri !!!! mai mult nu stiu ce sa-ti spun acum...tu stii cum e relatia voastra . daca vrei sa te descarci aici...fa-o linistita !!!!! Vei primi destule sfaturi...tu vei alege ce e mai bun . am vorbit, ca nu e prima oara, si am zis ca o fi curiozitate, nus....poate sunt eu prea geloasa fara motive. adevaru e ca nu imi da motive, dar mie mi se pare un pic anormal sa se uite la profilurile ei ( are o multime pe diverse situri, la unele are si poze) oki, e curios...dar cat de curios poti fi!!!! si mai e si cotofana aia de amica care daca afla ceva imediat ii zice, cu cine e aia , unde s-a mai dus, ce a mai facut, daca a vb cu ea ce a vb ..bla bla....ce ii freaca pe unii oameni asa mult de altii nus!!! de ce nu isi vede mai fetelor de viata ei?!?! sa stea in banca ei linisita. nu poate?? si probabil ca daca babuinul aude diverse noutati il apuca curioziatea. nu stiu sincer cum sta treaba, suntem de 1 an impreuna, nu era logic sa ii treaca curiozitatea asta??? cred chiar ca se uita de la munca, ca sa nu ii fac eu scandal daca vad acasa la el plus ca nu m-a mai lasat sa ma uit la ce a vb cu cotofana de amica, ca sigur au vb de fosta!! nu il inteleg si pace!!! ma mai uit si eu la fostu, dar parca nu asa de des, si nu am pe nimeni care sa ma sune imediat ce e fostu online si sa comenta impreuna pozele lui, cum face babuinul cu cotofana moor de ciuda -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| uka |
02-01-2007, 11:29 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Oki, scuze, nu am avut o zi deloc buna si de aia sunt asa tafnoasa azi m-am certat cu toata lumea (incepand cu babuinul, de la prima oara, ca am gasit in history ca se uitase la profilul fostei prietene de pe un site, si nu e prima oara, si ma mai si duce cu minciunele, ca cica a intrat yahoo singur, ca cica as fi intrat eu tinand cont de nervii care se simt din ce scriu sorry, dar de ce atat tu cat si el mai aveti id urile fostelor/ilor p mess?? -------------------- |
| ALICE |
02-01-2007, 11:30 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.401 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Da fetelor decolteul ala ma face mai grasa decat sunt.
|
| dany |
02-01-2007, 11:30 PM
|
Lacry,ce dieta o sa tii?WW? Succes,hai ca o gramada de fete ne aliniem maine la start!!!!! trebuie sa stau tot timpul sa calculez... ofofofof, maine reincep serviciul... si deja sunt obosita, de sarbatori nu m-am odihnit, am robotit continuu... Mai bine incep tot cu Monti. dar ma mai gandesc pana maine, noaptea e un sfetnic bun. Pupici si noapte buna. A! Putem sa te votam si de la servici.. ca e alta adresa de net acolo Lacry,ce dieta o sa tii?WW? Succes,hai ca o gramada de fete ne aliniem maine la start!!!!! trebuie sa stau tot timpul sa calculez... ofofofof, maine reincep serviciul... si deja sunt obosita, de sarbatori nu m-am odihnit, am robotit continuu... Mai bine incep tot cu Monti. dar ma mai gandesc pana maine, noaptea e un sfetnic bun. Pupici si noapte buna. A! Putem sa te votam si de la servici.. ca e alta adresa de net acolo danyhoney, ori Monti, ori WW. Cu dieta cu care ma scol in... minte maine dimineata, cu aia o sa incep Bafta ,Lacry !!!!!!! Indiferent ce dieta vei alege !!!! Sper doar ca vei mai veni si la noi in vizita .... -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Anna |
02-01-2007, 11:32 PM
|
Oki, scuze, nu am avut o zi deloc buna si de aia sunt asa tafnoasa azi m-am certat cu toata lumea (incepand cu babuinul, de la prima oara, ca am gasit in history ca se uitase la profilul fostei prietene de pe un site, si nu e prima oara, si ma mai si duce cu minciunele, ca cica a intrat yahoo singur, ca cica as fi intrat eu tinand cont de nervii care se simt din ce scriu sorry, dar de ce atat tu cat si el mai aveti id urile fostelor/ilor p mess?? uf..pt ca eu am fost cu fostu de care zic acu 4 ani, a fost o pseudo relatie si am mai ramas amici iar el o are in lista ca daor a fost cu ea 5 ani, isi dorea sa ramana in rel bune, dar nu mai vorbesc, insa se mai au in mess. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| Ella79 |
02-01-2007, 11:35 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.957 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Sorina, arati extraordinar. N-am cuvinte. Jos palaria!
Fetelor, va anut oficial ca eu de maine numar puncte. De maine pana sambata numar de antrenament, sambata ma cantaresc sa vad cum sta treaba (eu prefer sa am zi de cantar sambata dimineata) si dupa aia sper sa o tin asa, fara abateri, pana ajung unde vreau. Tot maine o sa pun si tiker. Prin urmare va rog eu frumos sa nu mai vorbiti de dulciuri si ingrasacioase ca eu sunt pofticioasa si ma abtin greu. -------------------- |
| Ella79 |
02-01-2007, 11:36 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.957 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Tulip, am votat-o si eu pe Timeea. Oricum o mai votez de cateva ori pana ma culc.
-------------------- |
| dany |
02-01-2007, 11:37 PM
|
Ella...si eu sunt in proba la numarat pana sambata .
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 01:50 PM |